E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.961
sağol canım gelmeyip 10 gün daha kalsak iyyidi ya neyse böle 2 hafta sonuda yetti gibi diyelim kendimzi avutalımlooo eylül seni ilk defa dışarı çıkıpta meloşa bişey almadan gelerken gördüm valla
bu arada cicilerin hayırlı olsun senin ben bu sene bikini giydim her zaman i gibi mayo giyemiyorum nedense
zeynam hoşgeldin kuşum
bizde parka gittik lokumla salıncağa bindik biraz yordum onu geldik şimdi yemek yiyip yatıcak bende dinlenem biraz iyi
geceler yarın görüşürüz
en tez zamanda sizinde gününz gelsin gidip bir güzel dinlenin kuşumzeyno bacım iyi gelmiştir tatil ..ahh gelsede vakit bizde gitsek artık ..
asortie bende hiç giymedim mayo,sadece yüzücü mayosu giyiyordum profesyonel yüzücüyken ve dalarken,onun dışında tatil dönemi hep bikini ...tuhaf gelicek mayo şimdi ama heralde giyerim bikini yaa ,çünkü sorunum yok..mayo giymemi gerektirecek bişey yok..anneciğim istedi diye aldık bakalım ,giyer bi foto çekeriz artık..:jeyyar:
hoşgeldin canım tatilller güzeldir bide ev özlenmese düzen özlenmese değilmisağol melekcim hoşbuldum:))
işte benim su kuşum:)
ecemim tatile gitti gidiş o gidişdenizanacım cicim pek tatlı çıkmış oğluşun,nasılda kurulmuş simidine ,salıncağına paşa,maşşallah...
ya ecemim e noldu ,gelmiyo bayadır merak ettim ,beklemek te yok serayy da ,terketti bunlar bizi valla...
herkezlere günaydın
yaww insan pazartesi dinlenmiş olmalı amaben değilim resmen üzerimden transatlantik geçmiş gibi tır mır az gelir
neyse dinlenir elbette Allah kötü şeyler vermesin
minikcim seninde tatilinin güzel geçmesine sevindim
nasıl iyi geliyor değilmi evden bile uzaklaşmak bişi yaaa
yanlız dönünce o kirlileri boşaltmak yeniden yerleşmek olmasaaa
kucaklarım darkçım:) sana da geçmiş olsun cnm atlamışım ben,cerenciğime de geçmiş olsun
kalabalığa sokmak lazım aslında ben hep evdeyim malesef arada anneme gidiyorum işte orda alışıyo biraz ama benim cimcime gözlüklülerden korkuyobabamda da gözlük var ama ona alıştı genelde ağlıyo gözlüklüleri görünce-tatlicadiarzu-
kızlarrr ben geldim ama kimseler yok burda :gitme:
neyse tatilden döndük , hayatımın en yorucu tatilini geçirdim ama minik kuzum çook eğlendi , kocamla bol bol vakit eçirdim tatilin en güzel yanı buydu :kedi:
ama sizleri de çok özledim valla , hatta kocama bana internet bul dedikçe yine kk'ya girecen dimi yok sana internet deyip durdu :umursamaz:
selam millet
2 günlük kısacık tatilimizden döndük tatlı bir yorgunlukla
oğlum tam bir su kuşu oldu denizden çıktımı basıyor yaygarayı
neyse şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir
görüşürüz
selam kızlar, bende geldim, 15 günlük tatilimiz bitti allah şükür, tatil güzeldi ama evimi özledim valla, kendi ritmimize dönmek güzel olacak:))
geçmişi okuyamadım ancak iki sayfa geriye gidebildim, inşallah herkes iyidir, benim gibi tatilden dönenler hoşgelmişler, tatile gidemeyenlerde çabucak giderler inşallah:)), beyazmelek çok güzel çıkmışsınız canım birazdan bende fotoğraf ekleyecem inşallah
hoşgeldinizz..maşallah beyaz melekcim çok tatlısınız ana oğulll..opuyorumnanaktan
u arada en küçük kasım meleği yağmurr artık 8 aylıkkkkk:lepi:kaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::dance:
gülizcim valla bilmiyorum kendi kendine oldu su kuşu
ilk gittiğimiz gün ciyak ciyak sokamadı kimse denize ama sonrda biz alamadık alınca ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?