2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
kısa tatılımızden dun gece gec vakıtlerde donduk
ve nasıl ıyı geldı anlatamam
bu hafta regl olmayı beklıyorum her an
bıttıkten sorna yıne gıdıcez ınsa allah

oglum ılk once korktu bıraz soguk geldı sanırım su
sonrasında da benım kucagımda bıraz gırdı ve cıkmak ıstedı
dun de esım ordek almıstı onun ıcıne oturtarak denedı ama kucakta olmayı tercıh ettı daha guvende hıssettı sanırım
ılk tepkısı korku oldugu ıcın ustelemek ıstemedım alıstıra alıstıra gırsın dıye onun ıcın pek fazla gırmıs sayılmaz
ama dun aksam havuza daha rahat gırdı

benım ıcın super oldu
cumartesı gunu sırf acıktım dıye cıktım denızden
cok superdı suyun keyfını ben cıkardım dıyebılırım

gorumcem de gelmıstı bızımle ev kalabalık sayılırdı
oglum sıkıldı onlardan bırde oglusumu kızdırma cabasındalardı sırf sebeklık olsun dıye
evde onun ıcın sınır ettıler benı
bırde merdıvenden dusme tehlıkesı atlattık emekleyen oglum yatak odamızdan cıkıp merdıvenın basına kadar gelmıs bırkac adım atsaydı salona yuvarlanarak ınecekmıs neredeyse
neyse fotolarla gelırız bırazdan

günaydınn
tatilden gelenler hoş gelmiş gidenlere de tekrar iyi dinlenmeler eğlenceler diliyorum
denizanası hoş geldin canım uzun zamandır yoktun canım.
resimlerden gördüğüm kadarıyla deniz oğlan pek bi sevmiş denizi .. tatil yaramış küçük adama

kalimerocum hadi bakalım sende ayağını suya soktun artık darısı benım basıma

herkezlere günaydın
yaww insan pazartesi dinlenmiş olmalı amaben değilim resmen üzerimden transatlantik geçmiş gibi tır mır az gelir
neyse dinlenir elbette Allah kötü şeyler vermesin

sağol canım gelmeyip 10 gün daha kalsak iyyidi ya neyse böle 2 hafta sonuda yetti gibi diyelim kendimzi avutalım
en tez zamanda sizinde gününz gelsin gidip bir güzel dinlenin kuşum
sağol melekcim hoşbuldum:))

işte benim su kuşum:)
hoşgeldin canım tatilller güzeldir bide ev özlenmese düzen özlenmese değilmi
maşallah deniz oğlana pek bi güzel çıkmış bizde yürüteç tarzı simit aldk aa simitten çok bizimkide kucakda girdi
ecemim tatile gitti gidiş o gidiş
beklemekte muhakkak öledir
serayy hala istanbul turunda galibaaa

minikcim seninde tatilinin güzel geçmesine sevindim
nasıl iyi geliyor değilmi evden bile uzaklaşmak bişi yaaa
yanlız dönünce o kirlileri boşaltmak yeniden yerleşmek olmasaaa

canım bende de bır yorgunluk var ama tatlı yorgunluk
agzıma bır kasık bal surulmus gıbı hıssedıyorum
15 gun sonrasını ıple cekıyorum ınsa allah

canım o kırlı ıslerını ben orada hallettım
bızım evde makıne var
denızden geldıkten sonra hersey yıkandı havalandı cantaya oyle yerlestı
ama burada o valızı bosaltmak ıcın gece gec yattım

ÖNCELİKLE KASIM GÜLLERİNİN HEPSİNE GÜNAYDINNN..

pirayecim benim kızda çok korkuyor gözlüklülerden..seninki dedesine alışmış yine bizimki hiç alışamadı babamı görünce basıyo çığlığı..herkese gidip babamda basınca çığlığa adamda bozuluyo ((

andinacım hoşgeldin.özlettin kendini.oğlan eğlenmiş sende eşinle romantik romantikkk:asigim::asigim:..hadi iyisin...

zeynacım hoşgeldiniz. bizede öğretin su kuşu olmayı ya benim kız denize girince çıldırıyo..bir türlü alıştıramadım. çok korkuyoooo..

işte benim su kuşum:)
[/QUOTE]

[deniz anası sende hoşgeldin canım..deniz oğlanda kocaman olmuş maşallahhh

işte biz geldiiiiik bunlar geçen günkü iki günlük kuşadası tatilimizden opuyorumnanaktan
hoşgeldinizz..maşallah beyaz melekcim çok tatlısınız ana oğulll..opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnn
uzun bir aradan sonra merhaba geçen hafta doğru dürüst uğrayamadım izinli olunca bir sürü iş birikmişti akşamlarıda evdeki nette problem vardı onadan giremedim
hafta sonu sis dağı şenliği vardı oraya gititk dün de akşama kadar denizdeydikk ama ben kızımı burda denize sokmaya cesaret edemiyorum ya çünkü hala soğuk gibi geliyor bana o yüzden resim ekleyemiyorum bennnn((

gunaydın kızlar
tatılden gelenler hosgeldınız bız halen su gormedık banyodan banyoya gorusyoruz buna da sukurkaydirigubbakcemile3
denızanası ve beyazmelek prenslerınız ne tatlımasalllahhhhhhh subhanallahhhhh
benım kızımda suyu cevıyor banyodan cıkınca aglıyordenızde ne yapar bılmıyorum
kocıse gaz verıyorum o da seneye dıyor her sene seneye dıyor kaydirigubbakcemile

gülizcim valla bilmiyorum kendi kendine oldu su kuşu
ilk gittiğimiz gün ciyak ciyak sokamadı kimse denize ama sonrda biz alamadık alınca ağladı

bizde ümit yok kardeş. balkonda havuzunda oynuyo. hafta sonu denize götürdükmü basıyo çığlığı..anasıda çok sever denizi bu kız nereye çekmiş bilmiyommmm...:umursamaz:

lavişş 8. ayınız kutlu olsun tatlım sizinde ..

şu pazartesi işlerine sinir olanlardan biri de benim. pazartesileri ortadan kaldırsak mı :)))

günaydınlarr
tatilden dönenler hoşgeldiniz daha ben suya ayağımı deydiemedim,haftaya kocişin izni başlıyo ama 1 hafta kullancak biyere gitmiycez diye denize havuza gideriz çilingoza filan belki tekirdağa...
bebişler süperler yaa maşallah
lavişçim yağmucuğun 8.ayı kutlu olsun

lavişcim 8. ayınız kutlu olsun ben daha yeni fark etmişimkusura bakma

pirayecim
ben de bu seneki tatilden sonra and içtim seneye daha doğrusu kız iyice büyümeden 2 günlük bile olsa hiç bi yere gitmicem, bebekle çook zor oluyo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…