- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.981
en miniğimizi tebrik ederim cnm,nişce aylar,yaşlar olsun inşallah hihoyyytu arada en küçük kasım meleği yağmurr artık 8 aylıkkkkk:lepi:kaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::dance:
selam millet ;
ay mutfakta bi dolap vardı ,dün koçtaştan yapışkanlı kağıt aldım ,sabahtandır onu kaplıyorum ne zormuş beeee..
neyse bu kızın üst dişleri kazma gibi çıktı yaw kaydirigubbakcemile3 büyük büyük :)) şimdi de köpek dişleri çıkıyo ,bitmedi diş derdi...biri çıkıyo biri geliyo ,bi rahat edemedi yavrum ...
iyi haftalar kızlar.
tatilden gelenler var hoşgeldiniz.su kuşlarınızın resimleride süper..benim oğlan tatilde hasta olduğundan ben pek denize sokamamıştım.bide bodrum soğuk olduğundan..
eylülcüm bende bu sene kilolarımdan mayo giyeyim dedim gittim yine bikini aldım
elim gitmedi mayoya..alışkanlık..güle güle giy cnm..
ay julicim yerim ben o minik pazarcıyı..bide çirkinmi yapıyo kendini
azocum bende bikiniden geçemeyenlerdenim...zemuszemus
bi konuşan ben varım sanırsam..bende hemen sustum zeynayı uayndırmayayımmm..:kedi:ŞİİİİTTT SESSİZLİK UYUYORUM mirmirmirmir
Anaaaa Eylül hissettin mi yoksa. Ben de aynı işi yapıcam looo 15 gün sonra. Şimdi ben mutfak ve banyo yaptırdım ya fena sardım şu sıralar dekorasyon işine. Daha alınacak bir sürü şey var ama sıraya girdiler. Sizden de fikir almak istemiştim aslında.
Şimdi bi tane kiler dolabım vardı mutfakta. Yeni dolaplar çıkınca o boşa çıktı. Onu oturma odası ve kızın oyun odası olan odamıza koydum. Onun üzerini kaplayacağım yapışkanlı kağıtlarla. Ne diyorsun zor mu oluyor bu iş? Bir de banyo dolabı yapılınca banyoda üste doğru sürgülü açılan altta kapakları ve bir çekmecesi olan beyaz dolabım da boşa çıktı. Ben onu da kaplıyım diyorum ama sürgülü kızmı kaplanmıyor ve rengi beyaz. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Kızın dolabı da aynı odada ama o da kahverengi. Üçünden şöyle çocuk odası gibi bir takım yaratmaya çalışıyorum biçim ve işlev olarak oluyor. Renk olarak olmuyor. Beyaz dolap bozuyor. Ne yapacağımı şaşırdım vallahiiii :))) Aslında en güzel foto çekip anlatmak size ama şimdi yapamam.
ay juli o kadar güzel kağıtlar varki ,bence hepsini aynı renk yap gitsin..ben bildiğin ahşap rengi yaptım dolaplarıma uygun olsun diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?