2008 Kasım Anneleri

iyi haftalar kızlar.
tatilden gelenler var hoşgeldiniz.su kuşlarınızın resimleride süper..benim oğlan tatilde hasta olduğundan ben pek denize sokamamıştım.bide bodrum soğuk olduğundan..

eylülcüm bende bu sene kilolarımdan mayo giyeyim dedim gittim yine bikini aldım
elim gitmedi mayoya..alışkanlık..güle güle giy cnm..
ay julicim yerim ben o minik pazarcıyı..bide çirkinmi yapıyo kendini

darkcım çok ara verme sensiz olmaz buralar..bensiz olurda..(malum ben pek sık gelemediğimden)

u arada en küçük kasım meleği yağmurr artık 8 aylıkkkkk:lepi:kaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::dance:
en miniğimizi tebrik ederim cnm,nişce aylar,yaşlar olsun inşallah hihoyyyt
bu arada ben ömer kaanı en kçük biliyodum,malum azo epey bi beklemişti doğurmayı kıyamam yaaa,gelmek bilmemişti beyfendi kaydirigubbakcemile3

herkese selam kıslar
tatilden dönenler hoşgelmişler
fotolara bayıldım
tatile henüz gitmeyenler inşallah en kısa zamanda sizde dinlenin ve eğlenin canlarımopuyorumnanaktan
elifçim eline sağlık cnm,bende kıçımı bi kaldırsam da süprsem -tatlicadiarzu- gerçi benim süpürgeninde sapına bişi oldu,yerinde durmuyo habire içeri kaçıyo,oynak mıdır nedir kaydirigubbakcemile3 servise vermem lazım :sinifsinif:
duru okyanus uyuyor,ne zaman kalkacağı belli olmaz,çamaşırlarımda daha makinada yıkanıyor,size de bir merhaba dediğime göre gidip t.fasulyemi ayıklayabiirim opuyorumnanaktan
gelirim gene

selam millet ;

ay mutfakta bi dolap vardı ,dün koçtaştan yapışkanlı kağıt aldım ,sabahtandır onu kaplıyorum ne zormuş beeee..
neyse bu kızın üst dişleri kazma gibi çıktı yaw kaydirigubbakcemile3 büyük büyük :)) şimdi de köpek dişleri çıkıyo ,bitmedi diş derdi...biri çıkıyo biri geliyo ,bi rahat edemedi yavrum ...

eylülcüm ne güzel işte. bizde dört gözle bekliyoz dişleri ama ne gelen var ne gidenn...mirmirmirmir

Anaaaa Eylül hissettin mi yoksa. Ben de aynı işi yapıcam looo 15 gün sonra. Şimdi ben mutfak ve banyo yaptırdım ya fena sardım şu sıralar dekorasyon işine. Daha alınacak bir sürü şey var ama sıraya girdiler. Sizden de fikir almak istemiştim aslında.
Şimdi bi tane kiler dolabım vardı mutfakta. Yeni dolaplar çıkınca o boşa çıktı. Onu oturma odası ve kızın oyun odası olan odamıza koydum. Onun üzerini kaplayacağım yapışkanlı kağıtlarla. Ne diyorsun zor mu oluyor bu iş? Bir de banyo dolabı yapılınca banyoda üste doğru sürgülü açılan altta kapakları ve bir çekmecesi olan beyaz dolabım da boşa çıktı. Ben onu da kaplıyım diyorum ama sürgülü kızmı kaplanmıyor ve rengi beyaz. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Kızın dolabı da aynı odada ama o da kahverengi. Üçünden şöyle çocuk odası gibi bir takım yaratmaya çalışıyorum biçim ve işlev olarak oluyor. Renk olarak olmuyor. Beyaz dolap bozuyor. Ne yapacağımı şaşırdım vallahiiii :))) Aslında en güzel foto çekip anlatmak size ama şimdi yapamam.

dolap bembeyazsa hiç kaplamaya uğraşma canım büyüklü küçüklü çiçek kalıpları çıkarıp takımına uyacak renklerle çiçek böcek boya derim, kaplamakta olur ama bana daha zor geliyor nedense

elif bende temizlik yaptım aynen benimde malum yerden terler akıyo:)
bide biz artık bu karıncalarla başedemiyoruz sinirlerimiz yıprandı valla tam bitti diyoruzyine hortluyolar piroşta gördü geçende yerde tutmaya çalışıyo,elimde sürekli çamaşırsuyu şişesi biyerleri siliyorum....kociş ilaçlatalım dedi 3 gün içinde ilaçlamak için gelcekler ilaçladıktan sonra çıkmasınlar bari yaa
julicim benim eski evimin mutfak dolapları eski diye kaplamıştık yapışkanlı kağıtlarla kaymadan yapıştırman gerekiyo o biraz uğralştırıyo ama dekorasyon işinden zevk alıyosan sıkılmadan güzelce yaparsın

bencede cnm denizanasının dediği gibi yap hem beyaz ve kahverengi yanyana güzel durur bence ikisini kombine edersin uyumlu olur gibime geldi yapınca hatta yapmadanda fotoğrafını gösterese kız merak ettim

Hayatım beyaz plastik doğramalarda da bu folyolar kullanılıyormuş. Aslında hiç kaplamayacağım dediğin gibi ama renklere baksana
Kızın beşiği ve dolabı: ayrı renklerde kahverengi :) Allahtan beşik benim odamda duruyor
Oyuncak dolabı yapmayı düşündüğüm mutfaktan çıkan dolap gri
Banyodan çıkan çekmeceli, kapaklı sürgülü dolap beyaz.

Ben sanırım karyola hariç hepsini kaplayacağım. 30 milyona bütün folyoları alırım bir de uygun kapak tutacakları aldım mı olur sanıyorum.

ay juli o kadar güzel kağıtlar varki ,bence hepsini aynı renk yap gitsin..ben bildiğin ahşap rengi yaptım dolaplarıma uygun olsun diye ..

ay juli o kadar güzel kağıtlar varki ,bence hepsini aynı renk yap gitsin..ben bildiğin ahşap rengi yaptım dolaplarıma uygun olsun diye ..

Tabii bana da kalsa hepsini aynı renk yapıcam Eylül ama banyodan çıkan dolabın dedim ya üste doğru sürgülü şekilde açılıyor. O kısmı kaplayamayacağım dolayısıyla beyaz kalacak. Ama hem dolaba hem banyo dolabına hem de kiler yani oyuncak dolabına kahverengi ve beyaz renkten oluşan bir şey bulursam, o sürgülü yeri ve dolabın yanlarını kaplamam gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…