2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar.3-4 gündür çok yoğundum.Nete giremedim.Geçmişi biraz okudum.Tatilden gelenler hoşgeldiler.

Denizanası oğlun maşallah çok tatlı.Benim oğluma da benziyo.Bu sene tatile gitmeyi düşünmüyordum.Hem bebek küçük, hem kiloluyum diye.Ama resimlerinizi görünce ben de heveslendim.Ne tatlı çıkmış Deniz oğlan.Sen de çok fit görünüyosun.

Andina sen de hoşgeldin canım.Sizin resimleriniz yok mu?

Lavinya sizinde 8.ayınız kutlu olsun.İnşallah bebeklerimizin nice mutlu aylarını yıllarını hep beraber görürüz.

kızlar tayin isticektim bu yaz
yarın başlıyomuş tayinler şimdi öğrendim. 1 hafta içinde belli olur.
nasıl heyecanlıyım anlatamam

kızım için yakın bi yerler olur inşallah da fazla ayrı kalmayız

elıfdem ınsa allah ıstedıgın yere cıkar canım tayının

ben sabahtan berı calısıyorum gozlerım yasardı valla
bır calısma askıdır kı sormayın bende kafamçokkarıştı
bu kısa tatıl donusu ıs ıs ıs ...

Anaaa nasıl yani Ankara için değişik tarihlerde mi oluyor bu tayin işi Elifcim. Eşim okul kapanmadan istemişti, sonuçları da yine okul kapanmadan öğrendi. Bu arada inşallah dilediğin yer çıkar kuşuuum

Elifcim hangi semtte okulun?

canım benim halim biraz içler acısıydı. ben haymana da çalışşıyrum evime 120 km çalıştığım okul. git gel her gün. bebek olmadan gitim geldim 2 senedir ama artık imkansız.
yakın bi yerlere tayin istemeye mecburum.

Anaaa nasıl yani Ankara için değişik tarihlerde mi oluyor bu tayin işi Elifcim. Eşim okul kapanmadan istemişti, sonuçları da yine okul kapanmadan öğrendi. Bu arada inşallah dilediğin yer çıkar kuşuuum

canım, eşin sıra tayini istemiştir. onlar mayısta açıklanıp okul kapanmadan belli oluyo.
ben özrü durumundan tayin isticem. eş durumu özrü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…