- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.501
günaydın nasılsınız kızlar, bugün sabah haberlerini seyrettinizmi, doktor bebeği doğurttururken elinden düşürmüş, birkaç gün yaşamış bebek, sonra enfeksiyon kapması sonucu ölmüş, bebeğin kanında ölümcül bi virüs tespit etmilşer, sabah sabah kavhaltı boğazıma düğümlendi ağladım, allahım bebişlerimizi korusun :çok üzgünüm:
bazi dogum videolarini izlerken hep aklima gelir wallahi bu...hani cok rahat tutuyorlarya bebegi hep gelmistir aklima..
off ne kötü bir durum yaa aile icin..allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ..
Hemen bakıyoruz canım ..kızlar göbişimin fotolarını çektim koydummm baksanıza nasılım???
İnanmıyorum ya,Allahım sen bizim bebeklerimizi koru,sağlıklı bebekler nasip et..Ya bu düşüren doktor, sabunla doğum yapıyormuş. Olacak şey mi. Gerçekten benim de kanım dondu. Üstelik bebek down sendromlu çıkmış ve doktor amniyosentez falan da istememişBir de sarılık olmuş. Hastaneyi aradıklarında emzirin geçer demişler. Var mı böyle bir şey ((
Haklısın kesinlikle..Çok küçük hastanelerde doğum yapmamalıyız,ne kadar özel olursa olsun.Geçende bebeğin kafasına neşter atılmıştı ya yanlışlıklaHastane diye her mahalleye böyle yerler açılıyor. Sonuç da böyle oluyor işte!! Ne kadar çok sinirlendim sabah sabah..
herkese günaydın kızlarra.s. bugün cok sessiz burası neden acaba:uhm: uyuyor musunuz kızlar....hadi gelin artık ya....benim bugün hiç keyfim yok nedendir bilmem kendimi turşu gibi hissediyorum acayip bi yorgunluk var üstümde sanırım havalardan kaynaklanıyo..sizler nasılsınız bakalım bugün bebişler nasıl:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?