2008 Kasım Anneleri

bazi dogum videolarini izlerken hep aklima gelir wallahi bu...hani cok rahat tutuyorlarya bebegi hep gelmistir aklima..
off ne kötü bir durum yaa aile icin..allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ..

Ya bu düşüren doktor, sabunla doğum yapıyormuş. Olacak şey mi. Gerçekten benim de kanım dondu. Üstelik bebek down sendromlu çıkmış ve doktor amniyosentez falan da istememiş Bir de sarılık olmuş. Hastaneyi aradıklarında emzirin geçer demişler. Var mı böyle bir şey ((

bazi dogum videolarini izlerken hep aklima gelir wallahi bu...hani cok rahat tutuyorlarya bebegi hep gelmistir aklima..
off ne kötü bir durum yaa aile icin..allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ..

amin canım, allah kimseye göstermesin inşallah, kadın bebeğinin mezarının başında ona ninni söylüyodu, çok gücüme gitti valla dinlerken senağlama

Kızlar selam,
Nihayet yine buradayım. 24 Mayıstan beri bir fiil yatmaktayım. Doktorumdan son aldıgım bilgiye gore 15dakikalık bir yuruyus iznim var. AMan ne guzelllllllll. Buna da sukur.
Surekli yatmaktan ne yesem yaramaya basladı. Son 1 ayda tam 3 kilo aldım. Sanırım bu sekilde yatmaya devam edersek aynı sekilde devam edecek ama ne yapalım degil mi?
Su aralar kuzenime gectim o da yalnız oldugundan ve bana cok yardımcı oldugundan surekli beraberiz. Oylece yapılan işleri uzaktan izlemek basta bana cok koyuyordu ama dinlenmek sartı ile hastaneye yatmadım, bu yuzden azami dikkati gostermeye calısıyorum. Hersey tosunlarım için....
Allaha sukurler olsun artık kanama durdu ve lavaboya giderken yasadıgım korkular biraz olsun azaldı. Temmuzun ortasında aynı sekilde gidersek doktorum işe baslayabilecegimi soyledi.
Allahtan hepimiz icin hayırlısı ve hepinize tekrar tekrar iyi dilkleriniz icin tesekur ederim.
Sevgiler

canım allah sanada bebişlerine de sağlık sıhhat versin.allah küçük meleklerini korusun.yeterki onlar iyi olsun yatarak geçir hamileliğini nolucak.

Şakuracım her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım.. Aman az kalmış zaten, biraz daha sık dişini her şey yoluna girecek.. Benim arkadaşım da neredeysa 3 ay yattı, sonra işe başladı ve son aya kadar çalıştı sonra.hiçbir sorun çıkmadan da dünyaya geldi bebeğimiz çok şükür.. eminim senin de öyle olacak.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah..

Sakura her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Önemli olan tek şey öncelikle senin sonrasında ise iki bebeğinin sağlıklı olması. Sayılı gün çabuk geçer zaten. Eminim çok sıkılmışsındır ama iyi tarafından bakmaya çalıştığını düşünüyorum. Her şey düzeliyor. Biz de sen yokken merak ettik seni. Özellikle Nazlımelek çok merak etti ikizdaşını :) Kuzeninin yanındaysan bizimle daha sık olabilirsin en azından. Belki biraz olsun sıkıntın geçer böylece...

Sakuram şekerim allah tamamına erdirir inşallah, 18. haftadan sonra tehlike tamamen kalkıo, ilk zamanlar bende de tehlike olmuştu ,40 gün rapor kullanmıştım, çok şükür geçti, senin de tehlikeyi atlatmana çok sevindim, allah kucağına alıp öpüp okşayacağın günleri de gösterir inşallaaaahhhh :Şeniz:

selam hamişleeeeer!!!(günaydın demicem öğlen olmuş:bbo:ben anca sizlerin yanına gelebildim)
öncelikle sakura cım hoşgeldin.senin ve bebişlerinin sağlıklı olduğuna çok sevindim.inşallah bundan sonraki hamilelik ayların daha rahat geçer..
kızlar yaaaa..izlemeyin böle haberleri..ben acıklı filimleri bile izlwmiyom artık..karamsarlığa kapılıyoz ve yavrularımız etkileniyo bundan
herzaman güzel şeyleri görün,düşünün ve elinizden geldiği kadar yaşayın..
yalancıktan bile olsa hamileliğini mutlu geçiren annelerin bebekleride mutlu dünyaya gelip daha pozitif karakterli oluyomuş..bi arkadaşım hamileliğinde ailevi sorunlarından dolayı çok stresli günler yaşamıştı...süreklü ağlıyodu kızcağız..şimdi bebişi 3,5 aylık ama bi görseniz.öğle hırçın, öle çok ağlıyoki..kendiside kabul ediyo buna sebep olan faktörlerde payının olduğunu..hormonlarımızdan dolayı zaten alıngan ve sulu gözüz..bari bunları en kısa yoldan atlatıp hemen kendimizi toplayalım..
herkese mutlu,sağlıklı hamilelikleeeeeeeeeeeer:dance:a.s.

merhaba kızlar sakuracım hayırlı olsun canım gözün aydın
bugünsanırım herkes iyi gibi görünüyor bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi sanırım
sabah biraz geç kahvaltı yaptım yani yarım saat önce falan
nasıl kıpır kıpırdı açım die bağırıyordu şimdi yedim oynamıyor sanırım karnını doyuruyor
sabah kalktım eşimin iş yerine geldim hemen bilgisayarı açtım
eşimde hemen koş yetiş kk ya dedi sanırım kıskandı
e dedim ben evdede giriyorum kk ya canım kıskanma dedimjeyyar
bu arada 3 lü test sonucuma 2 gün kaldı hem endişeliyim hem rahatım
birşey çıkmayacağını düşünüyorum inşallah herşey yolundadır allahım

Asorticigim,
Cok tesekkur ederim.
3lü taraman için sana iyi sanslar dilerim. Hiç merak etme bak bebeciğin sana el sallayacak Allahın izniyle hiç birseyciği cıkmayacak. Fazla endişe etme ve kendine iyi bak canım.

şakuracım canım tekrar seni aramızda görmek çok güzel
inşallah bundan sonrasında rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin
bu günlerde sıkılıyor olabilirsin ama ileride oğluşlarınım doğduğu zaman ikisi için mecburen koşuşturacağını unutma Allah sana ve bebeklerine sağlık versin canım

Merhaba kızlar,
Asortie iyi çıkacaktır sonucun eminim canım.Bol şanslar şimdiden.

Sakuracığım geçmiş olsun tekrar.Allah birdaha yaşatmasın canım.

Azoya kesinlikle katılıyorum.Anne ne kadar stresten uzak olursa bebeği o kadar uysal oluyor.
Stresli hamilelik geçirenlerin çocuklarında huysuzluk,asabilik daha fazla oluyor.

kızlar göbişimin fotolarını çektim koydummm baksanıza nasılım???
Hemen bakıyoruz canım ..

İnanmıyorum ya,Allahım sen bizim bebeklerimizi koru,sağlıklı bebekler nasip et..
Nasıl sabunla yapıyormuş anlamadım?
bence doktor bebeği hasta görünce şaşkınlığından düşürmüştür yere.

Hastane diye her mahalleye böyle yerler açılıyor. Sonuç da böyle oluyor işte!! Ne kadar çok sinirlendim sabah sabah..
Haklısın kesinlikle..Çok küçük hastanelerde doğum yapmamalıyız,ne kadar özel olursa olsun.Geçende bebeğin kafasına neşter atılmıştı ya yanlışlıkla klava:

İyiyiz canım biz.Ayağım şişti saat 12 ye kadar sadece okulda oturduğum halde ((
Bebiş iyi ha bire acıkıyo :)
Bende sürekli bi uyku modundayım ama nedense bi türlü uyuyamıyorum.

kızlar hepinize selamlar,
sizlerden yardım istiyorum... hep duyuordum benimde başıma geldi, 2 gecedir kramplarla uğraşıyorum buna alışkınım beli ameliyatı olduktan sonra çok kramplı gecelr geçirdim ama bugün çok daha kötüyüm.. 2 gündür aslında evde durmadım çok yoruldum..
pazartesi alışveriş merkezine gittik çok dolaştım eve gelince yerleştir felan. etesi gün salı günü randevu almak için sbah çok erken hastaneye gittim oradan geldim arkadaşım kahvaltıya çağırdı 5 kat merdiven çıktım akşama doğru kendime bir giysi alayım diye mağazaları olan arkadaşıma gittik biraz mağazada dolaş bişeyde bulamadım zaten gönlüme göre eve geldim çokk yorgundum.. gecede kraplarla uğraştım evde dolandım durdum..
sabah kalktığımda sağ kasığımda batan bir ağrı vardı geçer dedim önce yine ufak tefek bişeyler almaya markete gittik eşimle gelirken 2-3 kiloluk poşet taşıdım sadece. eve geldim ama kasık ağrım daha yoğunlaştı ayağa kalkınca daha yoğun rahimde bir ağrı sağ tarfım dalağım şişmiş gibi ağrıyordu hala..
bebişlerimide hisssedemedim bugün çok ağladımsenağlamasenağlama eşim yemeğimizi hazırladı yedik ama çok korktum hala ağlıyorum yaa:çok üzgünüm:sağolsun meyvelerimi hazırladı koydu yanıma yatırdı, gitti işine gecede çok geç gelecek yalnız olunca bişey olurmu diye çok endişeliyim..:çok üzgünüm: sora bebişlerimi hissettim ben ağlayınca biz burdayız dediler biraz olsun rahatladım ama yinede çok endişeliyim..
ne olur biriniz bişey söyleyin sizde böyle bir ağrı yaşadınızmı şimdi biraz hafifledi kasığımda hafif bir batma var.. eşim iki bebek taşıyorsun ee büyüyorlar rahmin genişliyor dedi aslında ama düşünmeden yapamıyorum.. eğer bir sorun olursa gelecek yakındaki başka bir hastaneye gideceğiz.. bilgisayarda yasak bugün eşim duysa çok kızar ama sizlere danışmadan yapamadım..inşallah 2 günün yorgunluğu çıkıyordur yada çok kişi gördü dün nazarmı değdi herşeyim yolunda gidiyordu bilemiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada sakuracım tekrar buralardaymışın inan herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...

kızlar mrb.ben yeni üyeyim.ben de kasım annesiyim.bugün 20 haftalık olduk.ancak cinsiyetini henüz öğrenemedik.çok merak ediyorum ya.benim gibi hala öğrenemeyen ya da geç öğrenen var mı aranızda?alışveriş yapamıyorum o yüzden.temmuz 17de kontrolüm.o zaman gösterir umarım.bu arada çıkan haberler beni de çok üzüyor.allah bizi bebeklerimize,onları da bize bağışlasın.umarım hiçbirimiz üzücü şeyler yaşamayız.bebeklerimize sağ salim kavuşmak dileğiyle...

Nazlıcım canım nasıl panik olmuşsun. Tatlım üzülme nolur, o kadar normal ki tüm bu yaşadıkların. Bugün benim de sağ tarafıma batma oluyor sürekli. Fakat biliyorum ki telaşlanacak bir şey yok. Eşinin de dediği gibi rahmin büyüyor ve sen kendini çok fazla yormuşsun. Bir şey olmaz diye, bazen bebeklerimizi de unutup, böyle yoruyoruz kendimizi sonra da böyle oluyor. Bir de sen uzun bir süredir evde dinleniyordun, şimdi birden bu kadar gezince bebişler yorulmuş biraz o kadar annesi. Sancın geçti mi? Bir şey olursa söyle bak valla ben de burdan atlar gelirim, canım yalnız hissetme hem kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…