- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.021
canım benim halim biraz içler acısıydı. ben haymana da çalışşıyrum evime 120 km çalıştığım okul. git gel her gün. bebek olmadan gitim geldim 2 senedir ama artık imkansız.
yakın bi yerlere tayin istemeye mecburum.
canım, eşin sıra tayini istemiştir. onlar mayısta açıklanıp okul kapanmadan belli oluyo.
ben özrü durumundan tayin isticem. eş durumu özrü.
kıss hoşgeldin de nasıl koydun ay onu o simite amanın ben korkardım vallasağol melekcim hoşbuldum:))
işte benim su kuşum:)
sizin ev soğuk mu zeynam ben sadece atletle gezdiriyorum çocuğuanası karnıyarık pilav yaptı oğluda tutturdu salata yapacak yalnız salata kabını yemekle başladı işee
ee bizde dün 8 aylık olduk..
bizde son kasım annişiyizalkisalkisalkis
kalimero hanım demek dün nautılusteydiniz :))
dün neredeyse bende gidiordum ama son dakika kız kardesıme pasladık ihaleyi :) alınacak bir iki şey vardı o girdi oraya .. annmelerin evine çok yakın orası
kızlar tayin isticektim bu yaz
yarın başlıyomuş tayinler şimdi öğrendim. 1 hafta içinde belli olur.
nasıl heyecanlıyım anlatamam
kızım için yakın bi yerler olur inşallah da fazla ayrı kalmayız
gunaydın hatunlar
bebıslerımıze nazar degmesın
ıse gec kaldım uyuya kalmısım eylul gecelerı ateslenıyor bu aralar
fıtıl verıyorum oda bır saatte etkısını gosterıyor benım uyku bolunuyor tabıkı ne yapıcam bılmıyorum hıc ateslenmıyordu bu ara ateslenıyor bana bı yol gosterın kızlarr
gunaydın hatunlar
bebıslerımıze nazar degmesın
ıse gec kaldım uyuya kalmısım eylul gecelerı ateslenıyor bu aralar
fıtıl verıyorum oda bır saatte etkısını gosterıyor benım uyku bolunuyor tabıkı ne yapıcam bılmıyorum hıc ateslenmıyordu bu ara ateslenıyor bana bı yol gosterın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?