2008 Kasım Anneleri

canım olsun çıkmasada işin var en azından ben daha tayin bekleyenlerdenim.2 yıldır köylerde vekillik yapıyorum ama bu sene nolur bilmiyorumm

kimse yokmu kızlar?2 gündür giremiyodum şimdi fırsatım oldu.dün biraz keyif yaptık ailecek bugünde misafirim vardı anca fırsatım oldu girmeye.yazdıklarınızı okudum.denizanası hoşgeldiniz canım umarım iyi geçmiştir tatiliniz.

merhaba kızlar
uzun bir aradan sonra sizlerleyim umarım herkes çok iyidir ve bebişlerde
oğluşum güzel kızım ve eşimle güzel bir tatil geçirdik bugün döndük ve yarın yine kısa bir tatile gideceğiz okullar açılmadan iyice dinlenmeye karar verdik
oğluşum hala aynı dişleri üçledik havalardanmıdır bilmiyorum hiçbir şey yemiyor 9 kilo doğru dürüst hiç kilo almıyor ama çok hareketli sıralamaya başladı 1-2 aya kalmaz yürür herhalde
geçmişi okumama imkan yok ama hepinizi çok özlediğimi bilin tüm bebişleri öpüyoruz
kendinize iyi bakın

sağol melekcim hoşbuldum:))

işte benim su kuşum:)
kıss hoşgeldin de nasıl koydun ay onu o simite amanın ben korkardım valla
anası karnıyarık pilav yaptı oğluda tutturdu salata yapacak yalnız salata kabını yemekle başladı işee

sizin ev soğuk mu zeynam ben sadece atletle gezdiriyorum çocuğu
ee bizde dün 8 aylık olduk..
bizde son kasım annişiyizalkisalkisalkis

azocum senin ve lavişin 8.aylarınız kutlu olsunnyerimseniben

sağolun kızlar hoşbulduk,

asorticim valla yürüteç gibi olan botta durmadı, illa suyun içinde olacam diye bizde koyduk, öyle güzel tutundukiyavrum çok güzel yüzdü, keyfini çıkardı, ayaklar süperdi kurbağa gibi hareket ettiriyordu:)) zaten resimlerden anladığım kadarıyla doğrudan simite koyan bir ben varım sanki,

ecemim hoşgeldin canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim, resim bekliyorum ama, ben koydum dün ama biraz geride kaldı, istersen diğer tarafta günlüktende bakabilirsin:)

cağancım iyi geçti sayılır canım ya yazlıktaydık zaten kayınvalidemlerin yanında, ucuz bir tatil yaptık anlayacağın,

çağan ve elif inşallah atamalarınız sizin için en iyi yere yapılır, bende köylerde falan çalışmıştım şimdi tam boğazın kenarında bir okulda çalışıyorumki tayin istemeden önce kaç yıl rüyalarımı süslemişti:Saruboceq:

zeyna maşallah yiğit beye çok güzel çıkmışta üzerindekiler banada kalın geldi, bende uzun zamandır bir body ve şortla tutuyorum evde, şortuda emeklerken dizleri tahriş olmasın diye giydiriyorum

teşekkürler cnm.herzaman karşılaşamasakta arada okuyorum yazılarını.bayılıyorum şu konuşmana..sen çok yaşa emi..bizde seni öptük zeyna teyzesi..(yanlız bizim dişler 8 tane ve bu aralar salya yok()

asorticim ve deniz anası sizlerede teşekkürler..zaman ne çabuk geçiyor beee..büyüdüler valla.bizimki fotokopi gibi valla ne görse kapıpyo..allah hepsine sağlıklı ,sıhhatli uzun ömürler versin inş.

gunaydınnnn

zor bır geceydı yıne
ne zaman uyku duzenı oturacak bılmıyorum
saat 3'e kadar 6 kez kalktım
sabaha karsı da yıne bırkac kez kalktıktan sonra saat 7,30 dan sonra uyudu
anneanneye bırakırken uyandı sankı hıc gecekı huysuzlukları o yapmamıs gıbı sebeleklık yapıyor

dun aksam ıs cıkısı gezmeye gıttık
yemegımız yoktu hemde eve alısverıs falan yapılacak dıye gıttık natılıusa
hıc uyumadı meraklı meraklı butun magazları ınceledı
tam donus zamanı huysuzlandı pasam
lcw den cok guzel cıcıler aldım oglusuma ve kendıme

denızanası ne guzel ruyaların gercek olmus canım

azocum o fotokopı makınesınden bır tanede bızım evde var
ayrıca 8. ayınız kutlu olsun canım

zeyna maasallah yıgıt pasaya
bende emekledıgı ıcın dızlerıne zarar gelmesın dıye kaprı tarzı gıydırıyorum kısa sortlar acıtıyor dızlerını
buyunce sana mutfakta yardım edecek sanırım oglusun

günaydınn
dün yoğun bir günün ardından merhaba
aksam resmen dökülüyordum .. anneme kendımı zor attım tabı atıs o atıs ..yemege saolsun annemdeydık gece donduk eve .. yemek derdınden yırttım en azından.

bu arada unutmadan azocum sizinde 8. ayınız kutlu olsun tatlım.

kalimero hanım demek dün nautılusteydiniz :))
dün neredeyse bende gidiordum ama son dakika kız kardesıme pasladık ihaleyi :) alınacak bir iki şey vardı o girdi oraya .. annmelerin evine çok yakın orası

günaydın arkadaşlar
lavinya ve azo 8. aylarınız kutllu olsun...
Kalimero aynen benim kız gibi seninkide benimkide gece en az 5-6 kez kalkıyo..uykuları düzene girsede biraz rahat etsek..
elifdem inşallah ataman istediğin yere olurda bebişine uzak olmazsın.
cagancuk inşallah senin atamanda biran önce olur..

kalimero hanım demek dün nautılusteydiniz :))
dün neredeyse bende gidiordum ama son dakika kız kardesıme pasladık ihaleyi :) alınacak bir iki şey vardı o girdi oraya .. annmelerin evine çok yakın orası

canım benım evımde yakın ama pek sık gıdemıyorum
ara sıra ıste evın eksıklerı ıcın falan

ama kısları sınema keyfımızı genelde orada yapıyoruz

gulızgul maasallah cok guzel kel prensesıne

elifdem, başlıycak olan tayin sözleşmeliler için canım, sözleşmeli misin sen? kadrolular için 10 ağustosta başlıyor başvurular...bende bu yaz tayin istiycem, dilerim istediğin yere çıkar tayinin....

gunaydın hatunlar
bebıslerımıze nazar degmesın
ıse gec kaldım uyuya kalmısım eylul gecelerı ateslenıyor bu aralar
fıtıl verıyorum oda bır saatte etkısını gosterıyor benım uyku bolunuyor tabıkı ne yapıcam bılmıyorum hıc ateslenmıyordu bu ara ateslenıyor bana bı yol gosterın kızlarr

günaydın kızlar...
benim bıdıkta 10 kasım doğumlu, 4. dişimiz çıkıyor (2 alt 2 üst)...tüm düzeni değişti kuzumun yeme uyku..çok fenayız son günlerde...bu gece sabaha kadar mızırdandı, dişler çıkarken bebişleri rahatlatmak adına bişiler yapıyo musunuz? calgel sürüyorum akşam uyumadan önce, bi de annem muzun faydalı olacağını söyledi...başka neler yapılabilir?

canım oncelıkle gecmıs olsun bızde gecen hafta 2 gun boyunca hep atesımız 39.5 cıvarındaydı yukselıyo ıdrar ve kan tatlılerı temız cıkmasına ragmen ama atesı cıktıgında fıtıl at sonra eklem yerlerıne koltuk altını ıslak havlu koy bız acıle gıttıgımızdede aynısını yaptılar ve nedense buaralar bebekler hep aynı sıkayetle gıdıyomus bıdahada ateslenmedı benım oglum ıns sızde atlatırsınız bıran once

canım öncelikle çok geçmiş olsun. .

-serin bir ortamda tut
-Hafif giysiler giydir.
-Su ve sulandırılmış meyve suyu gibi sıvılar içmesini sağla.
-Hareket edip yorulmasını engelle.-Ateş yükselmeye devam ediyorsa vücudunu ılık suya batırılmış süngerle sil canım.
Birde en önemlisi asla aspirin verme.
(Başta grip olmak üzere viral hastalıklar nedeniyle ateşlenen çocuklara aspirin verilmesi durumunda 'reye sendromu' adı verilen bir rahatsızlık oluşabiliyor. Reye sendromu viral enfeksiyon geçiren ve aspirin de kullanılmış olan bir çocukta, ateş olmaksızın şiddetli kusma ile karaciğer enzimlerinin yükselmesi şeklinde belirti veriyor. )
ama en önemlisi ve doğrusu öncelikle bi doktora götürmen tabiki canım..tekrar çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…