2008 Kasım Anneleri

canım tesekkur ederım bende dun olctum 38,6 gecelerı uyumuyor sırkelı su koyuyorum dedıgın gıbı ama gecmıyor fıtılle gecıyor persembe gunu tekrar goturucem yawruma pazar gunu yanındaydım hıcbısey olmadı benımı ozluyor ondan mı oluyor bılmıyorum yawrummmm sımdıde bakıcıına dedım calpol ver dıye pek fazla yok dedı ama ıcım rahat etmıyor sanada gecmıs olsun canım

canım buralarda çorabı sirkeyi batırıp giydiriyorlar hemen ateşini alıyo diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.

cok tesekkur ederım canım hıc aspırın vermedım bugun bı tanıdıgımla konustum kendı cocugundan bahsettı onunkı kusuyormus dedıgın gıbı aspırınden olabılır cok tesekkurler

günaydın kızlar,

melek ve ıcır geçmiş olsun miniklerinize, ateşi takip etmek önemli dr. unuzla irtibatta olun lütfen, inşallah hemen geçer

şen dişleriniz hayırlı olsun canım bizimde 8 dişi var şimdi en çok üst ortalarda zorlandı, çünkü kazma gibi kocaman çıktılar, çok özel bişii yapmadım ben, ishal, ateş falan yapmadı zaten sadece huysuzlandı, drumuz çok huysuzlandığında yarım ölçü calpol verin demişti öyle yaptım, çok acı çektiğini anladığımda yarım ölçü verdim, şimdide yanlardan geliyor galiba yine kemirgen durumdayız:)

herkese günaydın kızlar nasılsınız dünden beri giremedim bir türlü dün birkaç dakika girdim geçmişi okuyayım öle yazayım dedim ay gelen gidenden yazamadım bir türlü hATTA tam bile okuyamadım geçmişi umarım herkesler iyidir şimdi de kimse yokken yazıvereyim dedim a.s.

canım sağol önerin için, düşünmüştüm calpolü ama bizim doktor pek pimpirik çok gerekmedikçe verme demişti ama geceleri resmen inliyo yavrum, yarım ölçü verip yatırayım bu gece...ateş ishal yok ama çok huysuz, tüm gün kucak kucağa yapışık bi vaziyette geziyoruz evin içinde...sizinde yeni incileriniz hayırlı olsun, sağlıkla acısız çıkarsın kuzucuğun inşallah...a.s.

Günaydın kızlar.Az önce uzun uzun yazdım ama pc kilitlendi.

Ateşi çıkan bebeklere geçmiş olsun.

Andina geçmiş doğum günün kutlu olsun.

8.ayı dolanlar nice mutlu aylara inşallah.

Bu arada dişi çıkanlar varmış.Hayırlı olsun incileriniz.Biz de yok daha.Aylardır uğraşıyoruz.Yürüme çalışmamız da yok.Yalnız oturarak hareket ediyoruz öne doğru.Kıçının üzerinde sürünerek geziyoruz. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.Sanırım hepsini birden yapacaz.

Bugün yine çok yoğunum.Ara ara girerim siteye.Görüşürüz kızlar.

andinanın doğum günümüymüş, nice güzel yıllara canıma.s.a.s.a.s.

yasmincim hatırlattığın için sanada teşekkür ederima.s.a.s.a.s.

denız anası masallah okumusum ama kafa yok bu aralar uykusuzluktan 8 dıs cıkarmıssınız bız alttan ıkı tane cıkardık beklıyoruz
yasmın benım kızda cok agır kıcının ustunde gıdıyor emeklıyeyıp bır yere tutunup ayaga kalkıyıp yok bırden bıre yurumeye basladı ona hayret ettım oda kollarından tutunca twabıkı

mevzuu yıne dıs sanırım
yenı dıs cıkaranlara hayırlı olsun
bız de henuz dıs konusunda bır faalıyet yok

ama hafta sonu gorumcem dedı kı
bır cocugun dısı erken cıkarsa gec yurumus
ama erken yururse de dısı gec cıkarmıs
ne kadar dogru bılmem ama benım oglum ıcın
1 aya kadar yuruyecek dıyor cunku kucuk sıpam artık tek elle destek alarak sıralıyor

Benimkinin ellerinden tutup yürüteyim diyorum poposunu yere koymaya çalışıyor.Yüzüstü yere bırakınca bir süre çırpınıp (titanik pozisyonu diyorum ben ona) ağlamaya başlıyor. Biraz da kilolu, popoyu zor kaldırıyo herhalde.Yaşında yürüyecek gibi.

Kalimerocum bizde iki faaliyette yok.Aslında uzaktan bakıldığında dişler çıkmış gibi.Bayağı kemikleşmiş.Ama damağı yaramamış.Beyaz gözüküyo.Senin yaramaz uyutmamış gece.Dişten mi acaba.Baktın mı, kemikleşmiş mi?

bizde diş yok ama sıralamaya çoktan başladııı.Birde hastayız halaa( öksürüyor çok fena.Doktora götürmüştüm antibiyotik verdi iki tane de şurup verdi.Öksürüğü hafifledi ama balgam atması gereklii yemek yedikten sonra balgam midesini bulandırdığı için ne yediyse hortum gibi çıkarıyor.Hatta dün mama sandalyesinde otururken birden aynı şey oldu tıkandı sandım tam kucağıma aldım çeneme doğru hortt diye kustu ve heryer ben dahil battık( hemen banyoya koştum ama etraf berbattı eşim temizlemiş ben banyodayken saolsun.şimdi annemi aramıştım bugun de aynı şeyi yapmış yaa.Bu hastalık Buğranın kuzeninden geçti.Saolsun eltim hasta çocuğu alıp bize gelmiş.Öksürdü öksürdü çocuğum burnunun dibinde bize de geçti.Ölürmüsün öldürürmüsün..

Benimkinin dişleri fotograf çekilirken flaşın ışığıyla aynen ortaya çıkıyor:)) etin altında o kadar belliki ama çıkamıyor hala. Neyi bekliyorlar bilmiyiiim:))

derın gecmıs olsun canım doktor balgam sokucu vermedımı bız grıp oldugumuzda ntıbıyotık balgam sokucu bıde grıbel enfeksıyon ılacı vermıstı doktor 2 gunde gecmıstı allah acıl sıfalar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…