2008 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun derincim.

kızlar bizim dişlerdende hiç ses soluk yok. bi belirtimiz falan yokCADIARZU. sadece huysuzluklarımız var o kadar. emeklemeye gelince bir türlü ön vitesi bulamadık halan geri vitesdeyizdelikafadulden.birde 4 ayak olup köprü kuruyoruz. o ne oluyosa işte onuda yapıyoruz..birde en önemlisi alkış eylül dedikmi alkışlıyo totişimmmzemuszemus.kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:teytey:

teşekkürler kızlar verdi şurup.Balgam çıkarırken kusuyor zaten.Kusarak balgam çıkaracak diyor bazıları doğruluk payı varmı bunun sizce?? ben bi anlam veremedim ama.

slm kızlar
evdeyim hastayım ve yastayım kolumu kıpırdatacak halim yokkkk
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
diş bekleyen annişler tez zamanda sizde kavuşun dişlerinize alt neysede üstler benimkini mahvetti hazırlıklı olun
dün oğluşumun resmine bende bakınca banada kalın geldi ama ev çok sıcak her yer açık ceryan kapıp hasta olmasındansa öle giydirdim valla yoksa tek çıt çıtlı badi yetiyo ama dün çok esiyordu o yüzden
saç diplerim bilem ağrıyooo üzerimden kamyon geçmiş gibiyim

teşekkürler kızlar verdi şurup.Balgam çıkarırken kusuyor zaten.Kusarak balgam çıkaracak diyor bazıları doğruluk payı varmı bunun sizce?? ben bi anlam veremedim ama.

bızdede oyle oldu hep kusuyodu zaten doktorda ılacı yazarken demıstı bu ılacı ıctıkten sonra kusarak cıkarıcak demıstı oyuzden dogru dıyebılıyorum sana cunku doktorumuz soylemıstı

cok gecmıs olsunn canım

zeynacım ne oldu sana..çok geçmiş olsun canım.

hımmm o asist şurubu biliyorum da bizimki o değil ama.saol canım.olmazsa kontrole erkenden götüreyim diyorum allah korusun geç kalınmış olmasın hiçbişey içinn.

derinxby gecmıs olsunsenın prensınede
gulızgul senın kızla benım kız adas
zeynacım sanada gecmıs olsunn bende sımdı smdı kendıme geldım uykusuzluk cok kotu bısee

çok saolun kızlar inş.artık geçsin yaa oğlum öksürdükçe deli oluyorum:Hiçbişeyden zevk alamıyorum.Sen gözün gibi bakk biri gelsin hastalık bulaştırsınn deli olmamaak elde değil valla bu ne düşüncesizliktir yaalmaz:

Zeyna geçmiş olsun canım.Yaz günü hastalık çekilmiyodur.

Derin benimki de kusarak balgam atıyordu.Rahatlar canım ya.Çok sürmez.Ben Peditus yada pedifen kullandım.Hatırlayamadım.Geceleri üstlerini açıyorlar, üşütüyorlar.Geçmiş olsun.

Alkış yapanlarında ellerini yeriz.O tombik elleri.Benim ki gel gel diyor.Bir de tel sarar yapıyor.Başını yana doğru aşırarak bakıp gülüyor.Köprü yapıyor.Bir de titanik:))

zeynaaam geçmiş olsun balışım sana dikkat et kendine
ıcır sen nerde oturuyon ankaradaymışsın hee birini daha buldum ankaralı
benim kuşta uyuyo türlü yaptım ona afiyetle yesin die hmmm çok güzel kokular gelio

ben geldım kızlar
eve emzırmeye gıttım ama mok operasyonu vardı katıldım geldım
emzırıyordum baktım bızım yanardag faalıyette lavlarını puskurtuyor
emzırmeyı bıtırıp altını acacaktım kı acmamla heryer batacak dıye ana ogul dusa gırdık
cımdık resmen suyun ıcınde cıglıklarına annem geldı yanımıza aldı hemen oglusu gıydırdı
bana da gun arası ıyı geldı suya gırmek serınledım valla

zeyna gecmıs olsun canım

derın canım gecmıs olsun kucuk yavruna
keske herkes dıkkatlı davransa cocuklara karsı
cok zor oluyor cocugun hastalanması

merhaba kızlar
biraz temizlik yaptım evi tertemiz bırakmıştım giderken ama yinede tozlanmış birazdan ikinci tatilimize gidiyoruz bebişim uyuyor onun uyanmasını bekliyoruz bu sefer 1 haftalığına bodruma gidiyoruz allaha şükür oğluşum gezmeyi çok seviyor ama arabada ne yapar bilmiyorum uçakla rahattı
hasta olanlar varmış inşallah en kısa zamanda düzelirler
benim oğluşta üst dişinde çok zorlandı çok ateş yaptı hiç bir şey yemiyor en üyük sıkıntım o yoksa keyfi yerinde gezme olsunda oğluşuma ...
5 ağustosta görüşmek üzere hepinizi çok öpüyoruz bebişimle beraber
kendinize çok iyi bakın hepinizi özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…