- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.061
çok geçmiş olsun derincim.bizde diş yok ama sıralamaya çoktan başladııı.Birde hastayız halaa( öksürüyor çok fena.Doktora götürmüştüm antibiyotik verdi iki tane de şurup verdi.Öksürüğü hafifledi ama balgam atması gereklii yemek yedikten sonra balgam midesini bulandırdığı için ne yediyse hortum gibi çıkarıyor.Hatta dün mama sandalyesinde otururken birden aynı şey oldu tıkandı sandım tam kucağıma aldım çeneme doğru hortt diye kustu ve heryer ben dahil battık ( hemen banyoya koştum ama etraf berbattı eşim temizlemiş ben banyodayken saolsun.şimdi annemi aramıştım bugun de aynı şeyi yapmış yaa.Bu hastalık Buğranın kuzeninden geçti.Saolsun eltim hasta çocuğu alıp bize gelmiş.Öksürdü öksürdü çocuğum burnunun dibinde bize de geçti.Ölürmüsün öldürürmüsün..
teşekkürler kızlar verdi şurup.Balgam çıkarırken kusuyor zaten.Kusarak balgam çıkaracak diyor bazıları doğruluk payı varmı bunun sizce?? ben bi anlam veremedim ama.
slm kızlar
evdeyim hastayım ve yastayım kolumu kıpırdatacak halim yokkkk
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
diş bekleyen annişler tez zamanda sizde kavuşun dişlerinize alt neysede üstler benimkini mahvetti hazırlıklı olun
dün oğluşumun resmine bende bakınca banada kalın geldi ama ev çok sıcak her yer açık ceryan kapıp hasta olmasındansa öle giydirdim valla yoksa tek çıt çıtlı badi yetiyo ama dün çok esiyordu o yüzden
saç diplerim bilem ağrıyooo üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
slm kızlar
evdeyim hastayım ve yastayım kolumu kıpırdatacak halim yokkkk
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
diş bekleyen annişler tez zamanda sizde kavuşun dişlerinize alt neysede üstler benimkini mahvetti hazırlıklı olun
dün oğluşumun resmine bende bakınca banada kalın geldi ama ev çok sıcak her yer açık ceryan kapıp hasta olmasındansa öle giydirdim valla yoksa tek çıt çıtlı badi yetiyo ama dün çok esiyordu o yüzden
saç diplerim bilem ağrıyooo üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?