- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.081
merhaba kızlar
biraz temizlik yaptım evi tertemiz bırakmıştım giderken ama yinede tozlanmış birazdan ikinci tatilimize gidiyoruz bebişim uyuyor onun uyanmasını bekliyoruz bu sefer 1 haftalığına bodruma gidiyoruz allaha şükür oğluşum gezmeyi çok seviyor ama arabada ne yapar bilmiyorum uçakla rahattı
hasta olanlar varmış inşallah en kısa zamanda düzelirler
benim oğluşta üst dişinde çok zorlandı çok ateş yaptı hiç bir şey yemiyor en üyük sıkıntım o yoksa keyfi yerinde gezme olsunda oğluşuma ...
5 ağustosta görüşmek üzere hepinizi çok öpüyoruz bebişimle beraber
kendinize çok iyi bakın hepinizi özledik
çok teşekkürler kıslar valla hiç bilmiyorum gülizcim bişiler oldu da iyi olcam inş.
derinxby gecmıs olsunsenın prensınede
gulızgul senın kızla benım kız adas
zeynacım sanada gecmıs olsunn bende sımdı smdı kendıme geldım uykusuzluk cok kotu bısee
Zeyna geçmiş olsun canım.Yaz günü hastalık çekilmiyodur.
Derin benimki de kusarak balgam atıyordu.Rahatlar canım ya.Çok sürmez.Ben Peditus yada pedifen kullandım.Hatırlayamadım.Geceleri üstlerini açıyorlar, üşütüyorlar.Geçmiş olsun.
Alkış yapanlarında ellerini yeriz.O tombik elleri.Benim ki gel gel diyor.Bir de tel sarar yapıyor.Başını yana doğru aşırarak bakıp gülüyor.Köprü yapıyor.Bir de titanik:))
merhaba kızlar
biraz temizlik yaptım evi tertemiz bırakmıştım giderken ama yinede tozlanmış birazdan ikinci tatilimize gidiyoruz bebişim uyuyor onun uyanmasını bekliyoruz bu sefer 1 haftalığına bodruma gidiyoruz allaha şükür oğluşum gezmeyi çok seviyor ama arabada ne yapar bilmiyorum uçakla rahattı
hasta olanlar varmış inşallah en kısa zamanda düzelirler
benim oğluşta üst dişinde çok zorlandı çok ateş yaptı hiç bir şey yemiyor en üyük sıkıntım o yoksa keyfi yerinde gezme olsunda oğluşuma ...
5 ağustosta görüşmek üzere hepinizi çok öpüyoruz bebişimle beraber
kendinize çok iyi bakın hepinizi özledik
zeynaaam geçmiş olsun balışım sana dikkat et kendine
ıcır sen nerde oturuyon ankaradaymışsın hee birini daha buldum ankaralı
benim kuşta uyuyo türlü yaptım ona afiyetle yesin die hmmm çok güzel kokular gelio
uzakmışız bacım ben yenimahalledeyim
kızlar ya benim kızımın inek sütüne alerjisi çıktı ya onada banada 13.aya kadar
süt ve süt ürünlerini yasakladı e herşeyde süt var ben ne yicem şimdi
bizde diş yok ama sıralamaya çoktan başladııı.Birde hastayız halaa( öksürüyor çok fena.Doktora götürmüştüm antibiyotik verdi iki tane de şurup verdi.Öksürüğü hafifledi ama balgam atması gereklii yemek yedikten sonra balgam midesini bulandırdığı için ne yediyse hortum gibi çıkarıyor.Hatta dün mama sandalyesinde otururken birden aynı şey oldu tıkandı sandım tam kucağıma aldım çeneme doğru hortt diye kustu ve heryer ben dahil battık ( hemen banyoya koştum ama etraf berbattı eşim temizlemiş ben banyodayken saolsun.şimdi annemi aramıştım bugun de aynı şeyi yapmış yaa.Bu hastalık Buğranın kuzeninden geçti.Saolsun eltim hasta çocuğu alıp bize gelmiş.Öksürdü öksürdü çocuğum burnunun dibinde bize de geçti.Ölürmüsün öldürürmüsün..
canım benim hiç korkma dua et hiç bişi olmıcakkızlar moralim çok bozuk
cuma günü kürtaj oluyorum
rahim duvarı kalınlığu 27mm e ulaşmış
ilaçla falan halledilemicek ölçüdeymiş.
bu şekilde temzileyecekler. çok korkuyorum yaabenneyaptımki
kızlar moralim çok bozuk
cuma günü kürtaj oluyorum
rahim duvarı kalınlığu 27mm e ulaşmış
ilaçla falan halledilemicek ölçüdeymiş.
bu şekilde temzileyecekler. çok korkuyorum yaabenneyaptımki
canım benim hiç korkma dua et hiç bişi olmıcak
ne güzel seni bayıltacaklar bana canlı canlı yapmışlardı
sağlığın için sonuçta
2. gebelik niye zor olacakmış?
Elifcim geçmiş olsun.Allah daha büyük dert vermesin.Nedeni neymiş canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?