2008 Kasım Anneleri

ıyı tatıller ecemım

derin ve zeyna kızlar geçmiş olsun aman dikkat edin hem kendinize hemde bebişlere .
ben yine darlanmış haldeyim .. bir haftaya nasıl başlarsan öle gidiyor sanırım ..

çok teşekkürler kıslar valla hiç bilmiyorum gülizcim bişiler oldu da iyi olcam inş.

inşallah canım biran önce iyileş. yazında hastalık hiç çekilmez..çok geçmiş olsun ..

derinxby gecmıs olsunsenın prensınede
gulızgul senın kızla benım kız adas
zeynacım sanada gecmıs olsunn bende sımdı smdı kendıme geldım uykusuzluk cok kotu bısee

evet canım adaşız..isimleri gibi bahtlarıda güzel olsun bebişlerimizin.

ooo seninkide çok işler başarıyo annesi..maşallah bebişe

iyi tatiller ecemim.

uzakmışız bacım ben yenimahalledeyim
kızlar ya benim kızımın inek sütüne alerjisi çıktı ya onada banada 13.aya kadar
süt ve süt ürünlerini yasakladı e herşeyde süt var ben ne yicem şimdi

yandın o zaman cnm peynir yoğurt süt yok gerçektende ne yicen sen.meyve sebze ye artık

çok geçmiş olsun canım.bizde olmuştuk öyle elma kabuğu ve karanfili kaynatıp birazcıkta şeker içirirsen balgam söktürmeye çok yardımcı oluyo.bide dr bize bricanly diye bi şurup vermişti o çok iyi geldi.hemen geçer inşallah

kızlar moralim çok bozuk
cuma günü kürtaj oluyorum
rahim duvarı kalınlığu 27mm e ulaşmış
ilaçla falan halledilemicek ölçüdeymiş.
bu şekilde temzileyecekler. çok korkuyorum yaabenneyaptımki

kızlar moralim çok bozuk
cuma günü kürtaj oluyorum
rahim duvarı kalınlığu 27mm e ulaşmış
ilaçla falan halledilemicek ölçüdeymiş.
bu şekilde temzileyecekler. çok korkuyorum yaabenneyaptımki
canım benim hiç korkma dua et hiç bişi olmıcak
ne güzel seni bayıltacaklar bana canlı canlı yapmışlardı
sağlığın için sonuçta
2. gebelik niye zor olacakmış?

canım benim hiç korkma dua et hiç bişi olmıcak
ne güzel seni bayıltacaklar bana canlı canlı yapmışlardı
sağlığın için sonuçta
2. gebelik niye zor olacakmış?

çook saol zeynacıım
ikinciyi ben önümüzdeki sene hemen düşünüyodum biliyosunuz.
kürtajdan sonra 1 sene düşünme dedi doktor. adteim anca düzene girermiş
canlı canlı anneme de yapmışlar anlattı bugün de çok kötü oldum, nasıl dayandınız bilmiyorum!?
benim sanırım belden aşağısını uyuşturacaklarmış...

elifcim geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla gebelik yok değilmi? allah dermansız dert vermesin canım ya üzülme, ikinci bebişte geç olsun ne olacak hem prensesin biraz tadını çıkarır tek çocuk olmanın

ayyy öldüm bittim resmen yaa ay bitsede şu tercihler bir kurtulsam sabah geldiğimde bir yazdım size inanın şu saate kadar sadece yemek yiyebildim arada onun dışında hiç boşluğum olmadı yaa bittim ben kafamçokkarıştı

elifcim canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin herşeyde bir hayır vardır sıkma sen canını

derincim size de çok geçmiş olsun oğluşumuza iyi bak annesi dikkat et

andinacım senin de doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yaşlara inşallah

zeynam hayrola sana ne oldu

başka unuttuğum atladığım yoktur inşallah okudum ama yarım yamalak salak gibiyim valla yorgunluğuma verin kızlar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…