2008 Kasım Anneleri

elifcim geçmiş olsun tatlım

eylülcüm msn im açıktı ama çevirimdışıydım şirketten çok bişeyler gönderiolar diye
unuttum valla seni kk ya da fazla giremedim iki gündür işte arada bakıp bakıp çıktım hep
yarın sen bana mutlaka yaz msn de görürüm ben :)))

ok lelalcim

elifcim geçmiş olsun canım ,umarım sorunsuz geçer..bizi haberdar et ...
bugün sağlık ocağına gittim anneannemin ilaçlarını yazdırmaya ,gitmişken melisin kilosunu filan ölçtürdüm 800 gr almış 1 buçuk ayda iyi maşşallah..kocam aradı gelip alırım ben seni dedi,neyse geldi aldı bizi ,akşam eve gelmiş diyo ki o melisin kilosunu ölçen hemşire ne kadar zayıflamış ,kalçaları erimiş dediklava: neye dikkat etmiş yaw ..töbe töbe ,bu herifler pek bi manyak oliyi...

Son düzenleme:
sağol canım meloşuma son bir kaç aydır iyi bir beslenme programı yapmıştım yaramış yavruma ..

kalça konusuna gelince ise ,nerden de gördün dedim eee belli çok zayıflamış dedi,doğru aslında kızda gözle görülür bir fark vardı ama kalçaya bakmak aklıma bile gelmedi doğrusu...

slm kuzularrrrrrrrr nasılsınız bakalım?

ben cok yogunum,deniz oglan iki dakika durmuyor cok hareketli

heryere tırmanmak istiyor emekliyor herşeyi asıltıyor..birde üst dilerimiz çok zorluyor bizi

kısacası cok yoruyor beni..

hala tatildeyim ben 3 hafta sonra gidicez evimize..

ohh ne güzel biz buraya çakılıp kaldık.iyi tatiller size.bizim yerimizede tatil yapın

gunaydın

ben geldım bu gece dune nıspeten daha ıyı uyudum
ama ıslerım o kadar cok kı sabah uynadıgımda kostur kostur hareket edıyordum
sankı evdekı hızımın ısyerındekı ıslerıme ne gıbı bır etkısı varsa artık

elıfdem canım gecmıs olsun
ınsa allah hıc hıssetmeden hallolur
da sprıalden nasıl oluyor anlamadım bende de var ama doktorum ıyı demıstı
korkuttun benı valla

zeyna sen nıye kurtaj oldun kı hemde canlı canlı
yoksam sımdı bızım 3 yegenımız mı olacaktı

cagancuk maasallah kucuk kuzuya
alıskanlık halıne getırmedı ama benım oglusa uzerıne attıgım carsafı sarıp sarmalıyor
hava cok sıcak dıye nevresım takımının carsafını ortuyorum sadece ama uzerınde durmuyor tabıı

eylul maasallah tombıs kızına bızımde kontorlumuz olacak bu hafta bakalım nasılmıs gelısımı oglusumun

asortıe gecmıs olsun canım

cılek gelmıs hosgelmıs
keske denızoglanın fotosunu da getırseymıs

günaydın kalimero, günaydın kızlar

çağan maşallah kuzuna çok masum uyuyor yavrum, denizde yastıklara sarılarak uyumayı seviyor, minik minik yastıklar yaptım istediği gibi evirip çeviriyor

çilekcim hoşgeldin özledik seni:)

günaydın arkadaşlar..

dün gece serindi hava benim oğlum herzamankinden güzel uyudu..

kış gelince heralde deliksiz uykuya geçerler..

sıcaktan demek bu kadar uyanmaları..

bu arada deniz ssat yedide kalkmış, babası ilgilenmiş, peynirli yumurta ile kahvaltı bile yaptırmış, kakasını temizlemiş hiç duymadım 8.30 du benim uyandığımda iyi geldi valla sağolsun, birazdan uyur benim böcük bugün yine huysuz bakalım ne yapıcaz akşama kadar

günaydın arkadaşlar..
cagancuk damadım çok tatlı uyuyor maşşallah ona..
elifcim çok geçmiş olsun canım. allah dermansız hastalık vermesin..

günaydın arkadaşlar
bugün düne nisbeten daha iyiyim gene ağrılarım var ama dünü düşününce bu nekiii

sanırım öle olacaktı yiğite hamile kalmadan tam 1 sene önce düşükta içimi temizlediler hemde iki kez birincisinde tam olmamış kanamam durmadı 2.yi yaptılar ondan sonra tam 1 sene sonra aynı ay yiğide hamile kaldım

günaydınn
dün gecebizde güzel bir uyku uyuduk .. gece yatırmadan önce Duru yu bir güzel yordum. salonun ortasında emekleme yarışı yaptık cimcime ile . ay nasıl hoşuna gidiyor öle yapıca ikimizde yerde alt alta üstüste bir ara nefes nefese kaldı dedim tamam şimdi uyku zamanı :)) bir daldı dalış o dalış çok şükür. :))
ama ben artık çok yorgunum sabah kalkarken çok zorlanmaya başladım işe gelesim yok ayaklarım geri geri gidiyor .nasıl olacak bakalım .. artık benimde tatile ihiyacım var anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…