2008 Kasım Anneleri

çağancuk maşallah ne güzel uyuyor öle .
işine karışmak gibi olmasın ama uyurken bu tarz şeylere alışması ki özellikle aynı şey olursa (battaniye aynı oyuncak anneye ait şal-t-shirt vb ) ilerde sorun yaratabiliyormuş. bir yerde okumuştum bunu üzerine sinen koku onları rahatlatıyormuş ve yıkanmasına bile izin vermiyorlar ve bizzat şahitliğimde var halamın oğlundan . iyice alışkanlık kazandıklarında o olmadan kesinlikle uyumuyorlar tatlım . dikkatli olun sizde :)

gunaydın guzel anneler
elıfcım gecmıs olsun canım hayırlısı boyleymıs uzulme hayatım
caganguk cok gusel uyuyor
bebekler uyuyrken daha bı gusel oluyorlar sankı bende eylulle beraber yatmayı cok sevıyorum kokusunu ıcıme cekıyorumm
bızımkıde ustrunu cok acıyor gece gene uyumadı 1,30 da uyuydum neyı var anlayamadım dısı zorlatıyor herhalde
cılek hanım hosgeldınız efendımmm
zeynacım sanada gecmıs olsun ben cok korkuyorum kurtajdan bende ıstıyorum spıral ama saglık ocagına bır turlu gıdemedım

Günaydın kızlar.Bugün ben pek uyuyamadım.Sanırım patron tatil sonrası büroya döndüğü için stres yaptım.Oğlum uyudu şükür.Demir ilacını pek içemiyo, çıkarıyor.Siz nasıl veriyosunuz?Ha birde dün bardakla su içirirken çıt diye bi ses duydum.Akşam daha iyi incelerim.Sanırım ilk dişimiz çıktı.

cagancuksabah sabah oğluşunun o çok güzel uyuyan masum fotosuyla açtım siteyi ok iyi geldi valla
herkese günaydın

yasmincim ilk dişiniz hayırlı olsun canım

lelal arada herkesin tatile ihtiyacı var çünkü bünye bir zaman sonra çöküyor hakikaten ben de tatil yapmış olmama rağmen bir sonraki tatilin hayalini kuruyorum çünkü tercih dönemi çok yorucu geçiyor bütün yıl böle çalışsan biterim heralde allahtan iki hafta falan sürüyor

benim oğlumda bir bez battaniye falan sarılarak koklayarak uyuyor ama allahtan aynı şeye değil farklı farklı olabilir yeterki bitane olsun istediği o

dün gece benim oğlanda huysuzdu biraz normalde bir kere kalkar mamasını yer bir daha yatar bu gece birkaç kez kalktı ama uyanmıyorda gözü kapalı kendi kendine ses çıkarıyor huzursuz gibiydi yani ağlar gibi yapıyor emziğini veriyorum tekrar uyuyor ama o bile yordu beni halsiz hissediyorum kendimi bugün

ay bikaç gündr bir oynayasım varki sormayın tatilde bara falan gideriz diyorduk ama bu sene oğluşumuz var artık bar olayı yalan oldu dün annem dediki hafta sonu bir tanıdığımızın düğünü varmış oraya gielim dedi benim bütün arkadaşlarda orada olacak oooh dedim oynarım bir güzel dökerim kurtlarımı annem diyorki çocuk sahibi oldun hala vazgeçmedim aaa şekerim bunun çocuk sahibi olmakla ne alakası var içimden geliyor oynayacağım ayol hihoyyyt

eylülcüm maşallah kuzuna iyi kilo almış nasıl bir program uyguladın benimki tam programlı gidemiyor malsef yaa tatildeyken tam uygulamaya çalıştım hemen kilo alımı düzene binmişti ama şimdi yine bozulmuştur sanırım çünkü bir bizimle bir annemle annem benim düzeni uygulayamıyor daha doğrusu uygulamıyor kafasına göre takılıyor ben anlatıyorum bak öle olmaz diye ama işte dinleyen kim

çağan çok tatlı ama gerçekten alışkanlık yapabilir.Bizim komşunun oğlu battaniyesine sarılmadan hatta onun ucunu ağzına yüzüne sürmeden uyumazdıı büyüdü 4-5 yaşlarında bi yere bile giderken ucum da ucum diye tuttururdu:)) ne komik dimi ucum diyodu:)) anneside battaniyeyi kocaman taşımaktansa ucunu kesip eline vermişti o artık hep elindeydi valla gece gündüz hemde.taktımı takıyorlar galiba:) Gerçi benim kazağımla uyuması benim de çok hoşuma giderdii.

Son düzenleme:
ben bu gece hiç uyuyamadım oğlum çığlık atarak uyandı bikaç kez.Böyle yapmazdı sanki biyerleri acıdı gibi ama anlayamadım.Uyutmaya çalıştım salladım falan ama çok huzursuz diş mi çıkarcak acaba??

meyveye karıştırıyoruz canım:Meyve püresine yani meyve suyu da olabilir.Hem daha çabuk emiliyormuşş.Hemde tadını anlamıyor.Tavsiye ederim.

canım benim oğlumda 2 gece önce aynen anlattığın gibi yaptı..

bende dedim ya rüya ya nazar..

çünkü diş olsa öncesi sonrasıda olur bence..

şeftali armut elma kiraz üzüm aklına ne gelirse işte muz da olabilir kabız yapıyor diye ben veremiyorum da.Bunları sarımsak rendesi varya minnacık onda rendeleyip içine ilacı koyuyoruz benimki yiyo valla.başka türlü heryer batıyo çünkü kaşığa vuruyo ilaç olduğunu biliyooo o varyaa az değill:))

evt ya dişe benzemiyoo.Rüya gördü galiba bi yere bakıp duruyodu sürekli sanki biri varmış gibi töbe töbee:)) bende korktum gece gece.Heryer sessiz zaten her gece ayaktayım valla yat kalk yat kalk sersem gibi oluyorum Benimki devamlı mızırdanıyo canım.Hep böyle neden anlamadım.Ama sabah bi uyuyor varya top atsan uyanmaz şeklindee.Bana kastı var sıpamınn

Derin canım bencede diş yapmıyordur.Soğuk almıştır.Karnına ağrı falan giriyodur.Suya falan girdi mi gündüz?

bide ben gece yatmadan ona ve odasına bol bol okuyorum..

birde odasına dolabının üstüne cevşen koydum..

çok iyi geliyo..

haklısın canımda alıştı galiba o olmadan çok zor uyuyo ya benim kazağım olucak yada kendi bişeyi başkasınınkini istemiyo.bıraktırmaya çalışayım en iyisi daha fazla alışmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…