- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.121
Kızlar demir ilacını nasıl veriyosunuz?
ben bu gece hiç uyuyamadım oğlum çığlık atarak uyandı bikaç kez.Böyle yapmazdı sanki biyerleri acıdı gibi ama anlayamadım.Uyutmaya çalıştım salladım falan ama çok huzursuz diş mi çıkarcak acaba??
ben bu gece hiç uyuyamadım oğlum çığlık atarak uyandı bikaç kez.Böyle yapmazdı sanki biyerleri acıdı gibi ama anlayamadım.Uyutmaya çalıştım salladım falan ama çok huzursuz diş mi çıkarcak acaba??
bide ben gece yatmadan ona ve odasına bol bol okuyorum..evt ya dişe benzemiyoo.Rüya gördü galiba bi yere bakıp duruyodu sürekli sanki biri varmış gibi töbe töbee:)) bende korktum gece gece.Heryer sessiz zaten her gece ayaktayım valla yat kalk yat kalk sersem gibi oluyorum Benimki devamlı mızırdanıyo canım.Hep böyle neden anlamadım.Ama sabah bi uyuyor varya top atsan uyanmaz şeklindee.Bana kastı var sıpamınn
çağancuk maşallah ne güzel uyuyor öle .
işine karışmak gibi olmasın ama uyurken bu tarz şeylere alışması ki özellikle aynı şey olursa (battaniye aynı oyuncak anneye ait şal-t-shirt vb ) ilerde sorun yaratabiliyormuş. bir yerde okumuştum bunu üzerine sinen koku onları rahatlatıyormuş ve yıkanmasına bile izin vermiyorlar ve bizzat şahitliğimde var halamın oğlundan . iyice alışkanlık kazandıklarında o olmadan kesinlikle uyumuyorlar tatlım . dikkatli olun sizde :)
işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun
paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?