- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.521
kızlar hepinize selamlar,
sizlerden yardım istiyorum... hep duyuordum benimde başıma geldi, 2 gecedir kramplarla uğraşıyorum buna alışkınım beli ameliyatı olduktan sonra çok kramplı gecelr geçirdim ama bugün çok daha kötüyüm.. 2 gündür aslında evde durmadım çok yoruldum..
pazartesi alışveriş merkezine gittik çok dolaştım eve gelince yerleştir felan. etesi gün salı günü randevu almak için sbah çok erken hastaneye gittim oradan geldim arkadaşım kahvaltıya çağırdı 5 kat merdiven çıktım akşama doğru kendime bir giysi alayım diye mağazaları olan arkadaşıma gittik biraz mağazada dolaş bişeyde bulamadım zaten gönlüme göre eve geldim çokk yorgundum.. gecede kraplarla uğraştım evde dolandım durdum..
sabah kalktığımda sağ kasığımda batan bir ağrı vardı geçer dedim önce yine ufak tefek bişeyler almaya markete gittik eşimle gelirken 2-3 kiloluk poşet taşıdım sadece. eve geldim ama kasık ağrım daha yoğunlaştı ayağa kalkınca daha yoğun rahimde bir ağrı sağ tarfım dalağım şişmiş gibi ağrıyordu hala..
bebişlerimide hisssedemedim bugün çok ağladımsenağlamasenağlama eşim yemeğimizi hazırladı yedik ama çok korktum hala ağlıyorum yaa:çok üzgünüm:sağolsun meyvelerimi hazırladı koydu yanıma yatırdı, gitti işine gecede çok geç gelecek yalnız olunca bişey olurmu diye çok endişeliyim..:çok üzgünüm: sora bebişlerimi hissettim ben ağlayınca biz burdayız dediler biraz olsun rahatladım ama yinede çok endişeliyim..
ne olur biriniz bişey söyleyin sizde böyle bir ağrı yaşadınızmı şimdi biraz hafifledi kasığımda hafif bir batma var.. eşim iki bebek taşıyorsun ee büyüyorlar rahmin genişliyor dedi aslında ama düşünmeden yapamıyorum.. eğer bir sorun olursa gelecek yakındaki başka bir hastaneye gideceğiz.. bilgisayarda yasak bugün eşim duysa çok kızar ama sizlere danışmadan yapamadım..inşallah 2 günün yorgunluğu çıkıyordur yada çok kişi gördü dün nazarmı değdi herşeyim yolunda gidiyordu bilemiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada sakuracım tekrar buralardaymışın inan herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...
kızlar mrb.ben yeni üyeyim.ben de kasım annesiyim.bugün 20 haftalık olduk.ancak cinsiyetini henüz öğrenemedik.çok merak ediyorum ya.benim gibi hala öğrenemeyen ya da geç öğrenen var mı aranızda?alışveriş yapamıyorum o yüzden.temmuz 17de kontrolüm.o zaman gösterir umarım.bu arada çıkan haberler beni de çok üzüyor.allah bizi bebeklerimize,onları da bize bağışlasın.umarım hiçbirimiz üzücü şeyler yaşamayız.bebeklerimize sağ salim kavuşmak dileğiyle...
Çok iyi olur annen gelince.julicim sağol canım yaa şimdi daha hafif batmalar ama bilemiyorum işde gözyaşlarıma engel olamıyorum..:çok üzgünüm:
neyseki hafta sonu nnemler gweliyorlar eşimin işleri bu ara çok yoğun olacak yanımda annem olunca daha güvende hissedeceğim..
ama gel sende gel canım benimm ...:1rolleyes:
evet canım benimkide aynen orda oynuyordu.Walla doktora gidecektim bu yüzden.bencede artık yukarı çıkmaları gerekirdi.Zaten karnımızın şişliğide yukarı çıkmaya başladı.bebek niye orda oynuyo anlamadım.Bak hepimizde bir evham, benimki de bebeğimin aşağıda oynaması. Dark seninki nasıl aşağıda oynuyordu. Benim neredeyse kasık bölgemde hareket ediyor sürekli. Artık daha yukarıda olması gerekmez mi?
Bak hepimizde bir evham, benimki de bebeğimin aşağıda oynaması. Dark seninki nasıl aşağıda oynuyordu. Benim neredeyse kasık bölgemde hareket ediyor sürekli. Artık daha yukarıda olması gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?