2008 Kasım Anneleri

zeyna kafa
düşman çatlatan pozunu gördüm, hasta oldum.
benim hayatım da hiç düşük omuzlu bluzum olmadı biliyo musun mafoldumbendelikafadulden
şaka bi yana severim bu tarzı, sana da çok yakışmış...

dün doktor hanım anamı ağlattı, beklemedi cumaya kadar. uyuşturmadı, uyuştursaydı korkulacak bişey olmadığını söyleyebilirdim belki:1shok:

denizanası geçmiş olsun cnm.inş.en kısa sürede oğlunun isali geçer inş.sıcaklarda çok zordur,bide onun iştahsızlığı oluyo ya..

elifcim sanada tekrar geçmiş olsun cnm.

bakın benim oğlanın son fotosu
pek düşünceliyiz(

biz kendimizdeyiz safişim asıl o kendinden geçmiş ,baksana omzunu neyin açmış bişeyler olmuş bu hatuna ,bence biz gidip onu silkeleyelim
:roflol: dün akşam dışarı çıktım ya çocuksuz ve kocasız eve döndüğümde aldığım gazla adama dedim;
gencim güzelim seni ezerim
cevap: gel ben seni bir sirkeleyim bişin kalmaz :1shok: :bbo:
delümi neee

sağol canım benim
uyuşturmadı demek hani delü karı uyuşturacaktı
o zaman iyi derdin eminim atlatmana sevindim şimdi iyi olmanada

yerim ben bu düşünceli adamı kız
maşallah ne kadar büyük duruyo bir sürü dişide var ya valla kimse 9 aylık demezzz benimkide 6'yı yeni bitirdi :roflol:

mmf hoşgeldin cnm.
nasıl geçti tatil?
bizim oğlanda son zamanlarda pek süt istemiyo.
gece uyurken anca..
gündüz zaten biberondan içiyodu şimdi içmiyo..
kendini büyüdü zannediyo herhalde bizim yediğimiz yemeklerden yemek istiyo.
inş. bırakmaz bizimkide..
ama bi yerde okumuştum bu aylarda emmek istememesi normalmiş.ben hemen kesme derim.gerekirse bi süre sağıp dondurucuya at.geri çekilmesin süt..bi süre sonra tekrar döner belki emmeye..

azo maşşallah oğluna pek bi adam olmuş ..

elifcim çok geçmiş olsun canım ,bunu atlattın ...

bizde havuz sefası yaptık kızımla,sezonu açmadık daha ama ayağımızı suya sokmuş olduk ,havuz suyuna :)))

kızlar 2 gündür giremiyodum yazdıklarınızı okuyorum deminden beri evimizi karıncalar basmıştıda ilaçladık dün bugünde temizlik falan anca vakit buldum.9.ayına girenler kutlt mutlu olsun bizimde 4 günümüz kaldı.hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah çabucak iyi olurlar.derin maşallah oğlunu bende benimkine tombiş diyodum ama seninkide öyleymiş 2 hafta önce 10.250 76cmdi çağanda.tüm bebişlerimize maşallah

azoo görenlere sakın söleme ayını valla maşallahı var ömer kaanın
mmf hatun hoş geldin yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat şekerim :)))ayrıca 2 kilo neki senin için 1 haftada verirsin sen onu. şişkinliktir o şişkinlik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…