2008 Kasım Anneleri

elifçim verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..

bunları hatırlatıcam dr uma:)

canım bende norml doğum yaptım ama bana psikolojik olarak çok sıkıcı geliyo..

diğer yöntemleri bende hiç sevmiyorum içim rahat etmiyo yani:)

öff ya bugün hiç çalıoşasım yok.öğlen olsada gitsem eve..
gebze ye ablamlara gidicez.akşam orada kalıcaz, yarında orada teyzemin kızının düğünü var.ne güzel bütün aile bir arada olucaz.bayram gibi..
(bu arada kaç gündür iyi sardım buralara..yakalanırsam valla..:bbo:)

kime yakalanacaksın kız?

selam herkeze
sabah beri totoma motor taktığım için uğrayamadum
neyseki ev işim erken bitti
ama eve iş getirdim onları halletmem lazım p.tesi meb'e verilmesi lazım
pazartesi sabahı ahmedim sünnet oluyor o az tırsıyo ama ben belli etmesemde baya baya korkuyorum nedense düşündükçe içim darlanıyor daha nası olacağını bile sölemediler yani genel mi yoksa uyuşturmamı
bu hafta yiğidinde tahlillerini yaptırcaz kısmetse öbür haftada onu kestirecez
ayyy düşündükçe bayılacağım geliyooo

ilk inciniz hayırlı olsun safişcim canım demekki duru hanımın huysuzluğunun altında minik bir inci saklıymış
estelcim korkma çok basitmiş
yani ben taktırmadımda taktıranların yalancısıyım
dönünce anlat belkiiiiiii gaza gelirim
beyazmelek bu akşam müsaitiz yenide sildim süpürdüm evi gel beni kocişten iste bodrum balayınını kaçırmayım sırnaşık şey

iş yerin izin vermiyor değilmi?
aslında mantıklı düşünseler bi yasak koymasalar motivasyon bir yerde bu çünki
iş iş iş kasıyo bi an kafa dağıtıp kaldığın yerden daha sağlam devam edersin
ve hiç basmıyo yasaklayanların yasaklar hep tatlıdır

elifdem verdiğin bilgi için çok sağol bir gün karar verirsem aklımda bulunsun

maytap hanım henüz işlerini halledemedin hala sanırım konuşcaktık neyse müsait olduğunda görüşürüz

tamam zeynoş çiçeğimizi şekerimizi alıp hemen geliyor bu akşam kahveleri hazırla kaydirigubbakcemile3

bu arada sünnetinizde hayırlı olsun canım yapta kurtul valla rahat edersin ilk günler biraz zor oluyor üzülüyorsun ama geçiyor

zeynacım sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım
senin bıdıklarda erkek oluyor .
valla bazen düşümüyorum da allah sana kolaylık versin canım
ilerde iyice büyüdüklerinde evde tam 3 erkek aman allahım .. bir iyi yanı peşlerinde koşturup arkalarını toparlamaktan her zaman formunda bir hatun olacaksın :))

denizanası hoş geldin tatlım
merak ettim seni ve denizi. nasıl durumu akşam ateşlenmedi dimi tekrar
selam kızlar
günaydın lelalcim gece iyidi ama sabah ateşlendi tekrar, birde geceleri kalkmayı alışkanlık haline getirdi, saat 3.30 dan 5.30 a kadar ayaktaydı oynayın benimle diyor hiç birşeydende mutlu olmuyor, en son eşim arabayla dolaştırıp uyuttu çok yorgunum anlayacağın sabahta erkenden uyandı

siz nasolsınız bakalım, anne kız keyfiniz yerindemi?

sahi kalimero yok dünden beri nerelerde bu minik

bekliyoruz canım
ama düşün ki ne güzel çeyizimde sana 2 tane torun getiriyom kime nasp olmuş bu yaşta babaannelik -tatlicadiarzu-
inş. sorunsuzca ikisinide atlatırız valla daral geliyo düşününce fisfisfis
sağol canım
tabi canım ne form ne foerm eti form
eriyip gitmeyimde arkalarında tek peş toplayan ben olarakkkkkafamçokkarıştı
ah canım valla tamda 3-5 nöbeti gibi zordur tahmin ediyorum inş. en kısa zamanda bu huyunu unutur
kalimero hanım biraz ufak tefek ya bir yerlerde unutmuş olmasınlar onu

ah kuzum ya . neyse şu huysuzluğu atsın üzerinden bir kendine gelsin gece uykuları tekrar düzene girer canım.
bizim çok şükür bir yaramazlık yok cimcimenin peşinde dolanıp duruyorum . artık jet hızıyla emekleyip bir de tutunarak iyice kalkıp adımlar attığı için sürekli arkasındayız. şimdi biraz uyudu da bende oturdum diyemiyorum hazır o uyumuşken yerleri sildim bende malum bütün gün hanfendi yerde olunca sabah akşam yer siliyoruz hayatımda bu kadar temzilik yaptığımı hatırlamam bu kız bana bunu da yaptırıyor valal :))

zeyna sünnetleriniz hayırlı olsun şimdiden, ahmetin huyunu bilmiyorum ama emin ol yiğitinki daha rahat olacaktır, özellikle yiğitin o günlerde ishal olmamasına dikkat et varsın kabız olsun, deniz ishal olmuştu sanırım ilaçlardan falan, kakasını yapınca pipiye bulaştığı için acayip ağlamıştı sanırım yaktı( ama korkma sadece bezini alana kadar ve onun dışında birde ilk çişini yaparken ağladı anestezinin etkisinden sonra, o kadar iki kısa ağlamayla kurtardık, ama ahmet için daha zor olacaktır, hem utanacak hem görecek korkacak şimiden geçmiş olsun

anaa 8 aylık anneyim şimdi de babaanee oluyorum :sm_cool:

deniziminanası hoşgeldin canım yavaş yavaş düzene girer canım belki hastalığından dolayı uyanıyordur geceleri

yaa kızlar size bişey soracağım çocuğunuzun fotoğrafçı da fotosunu çektirdinizmi eskiden hep çekilirlermiş yaa ben de heveslendim çektireyim diyorum bugünlerde eşim de gerek yok diyor aslında sürekli çekiyoruz çünkü ama yine de o daha güzel olur heralde süslemeli falan ne dersiniz?

arkadaslar merhaba ben de kasım annesıyım oglumu sunnet ettırmeyı dusunuyoruz. bu aralar. bu konuda bılgı verebılır mısınız?emınım daha once konusulmustur bu konu ama ben cok nadıren gırebılıyorum kk ne bakımı zor mu acılı mı oluyor.doktordan falan daha bılgı almadık. bıraz yaardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler

beyazmelekcim ben istiyorum çektirmeyi hatta daha yeni annemle bu konuyu konuştuk. biraz daha ayakta durmasını istiyoruz uzun süreli, bi de saçlarımız da birazcık daha uzasın ki kız olduğumuz çıksın ortaya. yaşına doğru çektirices inşallah .

evet ahmet bilincinde olduğu için ve hiperaktif bi çocuk bana kalırsa uyutmadan yapmaya kalkarlarsa yapamadan çıkabilirler ameliyathaneden
genel olarak gözüne flaş gelse kör oldum renkler uçuşuyo diye ağlar düşün artık
umarım yiğitte ahmette iyi olur
bende düşündüm bi ara bu resim işini bak iyi hatırlattın bende istiyorum ahmette yapmadım bunda yapayım sonra ikisini çektireyim bide

ben duşa gider saçıma bakım yapmıştım yıkayım barime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…