E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.381
kızlar
azocum ve estel
2 gün önce kürtaj oldum burda da paylaştım biliyosunuzdur.
rahim duvarım aşırı kalınlaştığı ve adetle ilaçla sökülemediği için yapıldı.
bu durumun tek nedeni de spiral.
şimdi sakın taktırmayın falan dicemi zannetmeyin. benim yanlışım şu oldu:
spiral bayanların çoğunda kullanılan bir yöntem. ama hepsinde değil. eğer her hangi bir enfeksiyon, yada rahim de doğuştan gelen farklı bir şekillenme varsa kesinlikle takılmaması gerekiyor. ben de de böyle bir durum varmış. rahim çift tepeli diye benim anilcam şekilde açıkladı doktorum geçen gün.
bana hastane de defalarca vajinal ultrasonla bakılmasına rağmen, (üstelik kayıp ikinci kez farklı bir doktor tarafından tekrar takıldı.) 7 aydır bu durumu kimse fark etmedi vee sonuç olarak rahmim bu yabancı cismi asla kabul etmedi. onun üzerine de bu durum gelişti.
uzattım biraz ama diyeceğim şu;
taktırırken aman kısa küçük bir işlem sağlık ocağında bile takıyolar diyerek spirali ehil olmayan yerlerde taktırmayın. mutlaka ayrıntılı vajinal ultrason sonrasında eğer uygunsanız taktırın. doktora da bu durumu hatırlatın, çünkü doktor için de spiral takılması çok basit gözüken bişey, çoğu zaman incelemek bile istemiyolar tahlil ve diğer sonuçları.
takılırken korkulacak hiç bişey yok. bence en rahat korunma yöntemi. (ben kullanamıyorum ama:) yeter ki bunlara dikkat edin derim ben.
sevgiler....
estel ay ben de çok korkuyorum spiralden mümkün değil taktıramam kadın dediki bana sen normal doğum yapmadın mı dedi evet dedim onun acısının yanında bu neki dedi hiç bişey hissetmessin dedi yok dedim zaten o acıdan sonra en küçük bir acıya bile tahammülüm yok yaşasın prezervatif kardeşliğii :roflol:birazda kocişler düşünsün canım herşeyi biz mi düşüneceğiz fisfisfis
öff ya bugün hiç çalıoşasım yok.öğlen olsada gitsem eve..
gebze ye ablamlara gidicez.akşam orada kalıcaz, yarında orada teyzemin kızının düğünü var.ne güzel bütün aile bir arada olucaz.bayram gibi..
(bu arada kaç gündür iyi sardım buralara..yakalanırsam valla..:bbo:)
ilk inciniz hayırlı olsun safişcim canım demekki duru hanımın huysuzluğunun altında minik bir inci saklıymışhuuuuuuuu aloooooo ilk dişimiz patlamışşşşşş
biraz önce yemekte farkettim
aslında hep bakarım ama biraz önce farkettim
dışardan bakınca görünmüyo gibi ama elimi kesiyordu nerdeyse
bizim nine dişlendi :roflol: alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool::teytey:
estelcim korkma çok basitmişherkese günaydın..
ilk dişiniz hayırlı olsun canım..
bizimde çarşmba günü patladı ilk ..
inşallah iştahsızlığı ondandırda iştahı açılır artık..
bende bugün dr a gidicem spral için çok korkuyorum nedense. gerildim baya..
beyazmelek bu akşam müsaitiz yenide sildim süpürdüm evi gel beni kocişten iste bodrum balayınını kaçırmayım sırnaşık şeyben geldim günaydın herkese opuyorumnanaktan
ben de cumartesi çalışanlardanım ama yarın tatilim ohh sonra pazartesi çalışacağım sonra yine tatilim ver elini bodruuum kaydirigubbakcemile2
azocum maşallah oğluşuna canım daha bugün gördüm dün ben onları farketmeden geçmişim yaa başım kalabalıktı ondan heralde
zeynacım istersen hemen alayım oğluma bak bodruma giyoruz 2-3 güne kadar gitmeden everiverelim sizi siz de gelirsiniz balayı niyetine delikafadulden
safişiiim ilk dişiniz hayırlı olsun tatlı kızın ninelikten çıktı artık haa ama benimki hala dede kıvamında kaydirigubbakcemile3
miniğimiz nerede bizim ya tatilemi gitti
estel ay ben de çok korkuyorum spiralden mümkün değil taktıramam kadın dediki bana sen normal doğum yapmadın mı dedi evet dedim onun acısının yanında bu neki dedi hiç bişey hissetmessin dedi yok dedim zaten o acıdan sonra en küçük bir acıya bile tahammülüm yok yaşasın prezervatif kardeşliğii :roflol:birazda kocişler düşünsün canım herşeyi biz mi düşüneceğiz fisfisfis
iş yerin izin vermiyor değilmi?öff ya bugün hiç çalıoşasım yok.öğlen olsada gitsem eve..
gebze ye ablamlara gidicez.akşam orada kalıcaz, yarında orada teyzemin kızının düğünü var.ne güzel bütün aile bir arada olucaz.bayram gibi..
(bu arada kaç gündür iyi sardım buralara..yakalanırsam valla..:bbo:)
selam kızlardenizanası hoş geldin tatlım
merak ettim seni ve denizi. nasıl durumu akşam ateşlenmedi dimi tekrar
bekliyoruz canımtamam zeynoş çiçeğimizi şekerimizi alıp hemen geliyor bu akşam kahveleri hazırla kaydirigubbakcemile3
bu arada sünnetinizde hayırlı olsun canım yapta kurtul valla rahat edersin ilk günler biraz zor oluyor üzülüyorsun ama geçiyor
sağol canımzeynacım sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım
senin bıdıklarda erkek oluyor .
valla bazen düşümüyorum da allah sana kolaylık versin canım
ilerde iyice büyüdüklerinde evde tam 3 erkek aman allahım .. bir iyi yanı peşlerinde koşturup arkalarını toparlamaktan her zaman formunda bir hatun olacaksın :))
ah canım valla tamda 3-5 nöbeti gibi zordur tahmin ediyorum inş. en kısa zamanda bu huyunu unuturselam kızlar
günaydın lelalcim gece iyidi ama sabah ateşlendi tekrar, birde geceleri kalkmayı alışkanlık haline getirdi, saat 3.30 dan 5.30 a kadar ayaktaydı oynayın benimle diyor hiç birşeydende mutlu olmuyor, en son eşim arabayla dolaştırıp uyuttuçok yorgunum anlayacağın sabahta erkenden uyandı
siz nasolsınız bakalım, anne kız keyfiniz yerindemi?
sahi kalimero yok dünden beri nerelerde bu minik
kime yakalanacaksın kız?
evet ahmet bilincinde olduğu için ve hiperaktif bi çocuk bana kalırsa uyutmadan yapmaya kalkarlarsa yapamadan çıkabilirler ameliyathanedenzeyna sünnetleriniz hayırlı olsun şimdiden, ahmetin huyunu bilmiyorum ama emin ol yiğitinki daha rahat olacaktır, özellikle yiğitin o günlerde ishal olmamasına dikkat et varsın kabız olsun, deniz ishal olmuştu sanırım ilaçlardan falan, kakasını yapınca pipiye bulaştığı için acayip ağlamıştı sanırım yaktı( ama korkma sadece bezini alana kadar ve onun dışında birde ilk çişini yaparken ağladı anestezinin etkisinden sonra, o kadar iki kısa ağlamayla kurtardık, ama ahmet için daha zor olacaktır, hem utanacak hem görecek korkacak şimiden geçmiş olsun
bende düşündüm bi ara bu resim işini bak iyi hatırlattın bende istiyorum ahmette yapmadım bunda yapayım sonra ikisini çektireyim bideanaa 8 aylık anneyim şimdi de babaanee oluyorum :sm_cool:
deniziminanası hoşgeldin canım yavaş yavaş düzene girer canım belki hastalığından dolayı uyanıyordur geceleri
yaa kızlar size bişey soracağım çocuğunuzun fotoğrafçı da fotosunu çektirdinizmi eskiden hep çekilirlermiş yaa ben de heveslendim çektireyim diyorum bugünlerde eşim de gerek yok diyor aslında sürekli çekiyoruz çünkü ama yine de o daha güzel olur heralde süslemeli falan ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?