2008 Kasım Anneleri

biz kendimizdeyiz safişim asıl o kendinden geçmiş ,baksana omzunu neyin açmış bişeyler olmuş bu hatuna ,bence biz gidip onu silkeleyelim
:roflol::roflol::roflol:
canım bildiğim kadarıyla havuçta iyi gelir ishale,geçmiş olsun
:1hug:
41000 kere maşallah
nooldu cnm pek ezemedin galiba enişteyi :roflol:
karınca olayı fena cnm ya kolay gelsin.pirayelerde de vardı karınca sorunu,evi ialçlatıcaklardı.sanırım o yüzden yok piroşumuz.maşallah kuzuya,erkek bebekler kızlara göre farkını baya ortaya koyuyor yalnız
valla aynı fikirdeyim lelalcim,azocum söyleme nazar değmesin kuzuya
mmmf hatun gezdi geldi de,bi izmirdeki safişçiğine uğramadı :umursamaz:

huuuuuuuu aloooooo ilk dişimiz patlamışşşşşş
biraz önce yemekte farkettim
aslında hep bakarım ama biraz önce farkettim
dışardan bakınca görünmüyo gibi ama elimi kesiyordu nerdeyse
bizim nine dişlendi :roflol: alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool::teytey:

günaydın kızlar..
yine iş yine iş..c.tesi hiç çekilmiyo yaff..

sağolun kızlar, evet bizim oğlan maşallah baya büyük duruyo.ama ana büyük baba büyük çocuk küçük olursa garip olurdu zaten

saphiracım dişiniz hayırlı olsun..
eylülcüm yaz bitti siz sezon açmaya geç kalmadınız mI?
hoş bende tatildeyken oğlum hasta diye denize sokup çıkarmıştım sadece2 kez.
bi havuz falan yapmak lazım yaz bitmeden.
heves edip okadar simit, mayo bezlerden falan almıştım..

günaydın kızlar
her zaman sarhoş olan alt komşumuz yüzünden, gece boyu ibodan dertler derya olmuşu dinledik. uykusuzum çok.
herkesler iyidir inşallah.
haaa bugün cumartesi, pek uğrayan olmuyodu demi bugün buraya. neyse,

sapiş kuzuya nine formunda deyip duruyodun, ısırsaydı seni de hart diye görseydin gününü:))))
hayırlı olsun..

herkese günaydın..

ilk dişiniz hayırlı olsun canım..

bizimde çarşmba günü patladı ilk ..

inşallah iştahsızlığı ondandırda iştahı açılır artık..

bende bugün dr a gidicem spral için çok korkuyorum nedense. gerildim baya..

estel bende taktırmak istiyorum.
ben daha geçen ay regli oldum ve o bahaneyle erteliyodum.
sen bi taktır bakalım, korkulacak bişey olmazsa bende senden cesaret alır gider taktırırım..

elifcim çok güldüm yaaa..demek sabah kadar ibo dinlediniz..kaydirigubbakcemile3
ne densiz insanlar var yaaa..

canım bende erteledim ama kaçış buraya kadarmış..

tecrubeleri aktarırım dönünce:))

kızlar
azocum ve estel
2 gün önce kürtaj oldum burda da paylaştım biliyosunuzdur.
rahim duvarım aşırı kalınlaştığı ve adetle ilaçla sökülemediği için yapıldı.
bu durumun tek nedeni de spiral.
şimdi sakın taktırmayın falan dicemi zannetmeyin. benim yanlışım şu oldu:

spiral bayanların çoğunda kullanılan bir yöntem. ama hepsinde değil. eğer her hangi bir enfeksiyon, yada rahim de doğuştan gelen farklı bir şekillenme varsa kesinlikle takılmaması gerekiyor. ben de de böyle bir durum varmış. rahim çift tepeli diye benim anilcam şekilde açıkladı doktorum geçen gün.
bana hastane de defalarca vajinal ultrasonla bakılmasına rağmen, (üstelik kayıp ikinci kez farklı bir doktor tarafından tekrar takıldı.) 7 aydır bu durumu kimse fark etmedi vee sonuç olarak rahmim bu yabancı cismi asla kabul etmedi. onun üzerine de bu durum gelişti.
uzattım biraz ama diyeceğim şu;
taktırırken aman kısa küçük bir işlem sağlık ocağında bile takıyolar diyerek spirali ehil olmayan yerlerde taktırmayın. mutlaka ayrıntılı vajinal ultrason sonrasında eğer uygunsanız taktırın. doktora da bu durumu hatırlatın, çünkü doktor için de spiral takılması çok basit gözüken bişey, çoğu zaman incelemek bile istemiyolar tahlil ve diğer sonuçları.
takılırken korkulacak hiç bişey yok. bence en rahat korunma yöntemi. (ben kullanamıyorum ama:) yeter ki bunlara dikkat edin derim ben.
sevgiler....

ben geldim günaydın herkese opuyorumnanaktan

ben de cumartesi çalışanlardanım ama yarın tatilim ohh sonra pazartesi çalışacağım sonra yine tatilim ver elini bodruuum kaydirigubbakcemile2

azocum maşallah oğluşuna canım daha bugün gördüm dün ben onları farketmeden geçmişim yaa başım kalabalıktı ondan heralde

zeynacım istersen hemen alayım oğluma bak bodruma giyoruz 2-3 güne kadar gitmeden everiverelim sizi siz de gelirsiniz balayı niyetine delikafadulden

safişiiim ilk dişiniz hayırlı olsun tatlı kızın ninelikten çıktı artık haa ama benimki hala dede kıvamında kaydirigubbakcemile3

miniğimiz nerede bizim ya tatilemi gitti

estel ay ben de çok korkuyorum spiralden mümkün değil taktıramam kadın dediki bana sen normal doğum yapmadın mı dedi evet dedim onun acısının yanında bu neki dedi hiç bişey hissetmessin dedi yok dedim zaten o acıdan sonra en küçük bir acıya bile tahammülüm yok yaşasın prezervatif kardeşliğii :roflol:birazda kocişler düşünsün canım herşeyi biz mi düşüneceğiz fisfisfis

elifcim bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler.
daha dikkaatli davranıcam taktırırken.ama bende çok korkuyorum yaa..
ve şu prezervatif olayına sinir oluyorum..

beyazmelekcim sayılı gün çabuk geçer..az kalmış hadi hayırlısı..bu sana moralde olur hem..
biz bodrum tatilini çoktan yedik bitirdik.ama ben yine istiyooom..
1 hafta bişey anlamadan geçti valla..
sen bizim yerimizede dinlen, eylenzemuszemus

hepinize günaydın kızlar
beyazmelekcim bodruma yakınsınız dimi geçen hafta didimdeydikya tabelalar vardı bodrum diye hatta çocukları halasına satıp 2 gün kaçmayı düşündük ama bencilce olur diye vazgeçtik

evet canım biz nazilli'de oturuyoruz bodrom 3 saat civarı, didim 2,5saat kuşadası 1,5 saat çeşme 2,5 saat fethiye 3,5 saat marmaris 2 saat sürüyor kaydirigubbakcemile3 ay hepsini ezberlemişim delikafadulden

çok çabuk geçiyor tatil zamanları yaa iş zamanları da öle çabuk geçse

arıca prezervatife niye sinir oluyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…