- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.361
:roflol::roflol::roflol:biz kendimizdeyiz safişim asıl o kendinden geçmiş ,baksana omzunu neyin açmış bişeyler olmuş bu hatuna ,bence biz gidip onu silkeleyelim
canım bildiğim kadarıyla havuçta iyi gelir ishale,geçmiş olsunselam kızlar oğlumun derdiden sohbetinize katılamadım, bişii soraktım size, deniz iki gündür ishal ateşi sabah 11 den sonra fazla yükselmedi, en son ishalli kakasınıda sabah 10 gibi yaptı sanırım ve hiç birşey yemedi doğru düzgün ne yedireyim ben şimdi bu bebişe, iki gündür patatesli pirinç, tatlı olarakta muzlu pirinç unlu muhallebi, birde danino yedi
:1hug:kızlar ben sirkelenenin toparlanın derkene hani haliniz yok mutsuz gibiydiniz ya ondan dedim valla kötü bi niyetim yoktu :çok üzgünüm:
beni beğenen arkadaşalarımı bende şlap diye öpüyorum yasminin deyimiyle Şeniz
derincim maşallah oğluşuna benimki halaaaa 8.500 lerde geziyo aman düşmesinde onada razıyım
beyaz kız beni oğluna alman çok zaman alırmı fazla yaşlanmadan sizin oralrın yazlık beldelerinin tadını çıkartayım -tatlicadiarzu-
kalimeroyuuu gören varmı buhar falan olmasında fisfisfis
elifcim çok geçmiş olsun ben bugün sanıyordum operasyonun nasıl geçti korkulcak bişi yokmuş değilmi? hiç bahsetmedin de merak ettim ben fisfisfis
41000 kere maşallah
nooldu cnm pek ezemedin galiba enişteyi :roflol::roflol: dün akşam dışarı çıktım ya çocuksuz ve kocasız eve döndüğümde aldığım gazla adama dedim;
gencim güzelim seni ezerim
cevap: gel ben seni bir sirkeleyim bişin kalmaz :1shok: :bbo:
delümi neee
karınca olayı fena cnm ya kolay gelsin.pirayelerde de vardı karınca sorunu,evi ialçlatıcaklardı.sanırım o yüzden yok piroşumuz.maşallah kuzuya,erkek bebekler kızlara göre farkını baya ortaya koyuyor yalnızkızlar 2 gündür giremiyodum yazdıklarınızı okuyorum deminden beri evimizi karıncalar basmıştıda ilaçladık dün bugünde temizlik falan anca vakit buldum.9.ayına girenler kutlt mutlu olsun bizimde 4 günümüz kaldı.hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah çabucak iyi olurlar.derin maşallah oğlunu bende benimkine tombiş diyodum ama seninkide öyleymiş 2 hafta önce 10.250 76cmdi çağanda.tüm bebişlerimize maşallah
valla aynı fikirdeyim lelalcim,azocum söyleme nazar değmesin kuzuyaazoo görenlere sakın söleme ayını valla maşallahı var ömer kaanın
mmf hatun hoş geldin yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat şekerim :)))ayrıca 2 kilo neki senin için 1 haftada verirsin sen onu. şişkinliktir o şişkinlik :)))
huuuuuuuu aloooooo ilk dişimiz patlamışşşşşş
biraz önce yemekte farkettim
aslında hep bakarım ama biraz önce farkettim
dışardan bakınca görünmüyo gibi ama elimi kesiyordu nerdeyse
bizim nine dişlendi :roflol: alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool::teytey:
huuuuuuuu aloooooo ilk dişimiz patlamışşşşşş
biraz önce yemekte farkettim
aslında hep bakarım ama biraz önce farkettim
dışardan bakınca görünmüyo gibi ama elimi kesiyordu nerdeyse
bizim nine dişlendi :roflol: alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyyt:sm_cool::teytey:
estel bende taktırmak istiyorum.
ben daha geçen ay regli oldum ve o bahaneyle erteliyodum.
sen bi taktır bakalım, korkulacak bişey olmazsa bende senden cesaret alır gider taktırırım..
elifcim çok güldüm yaaa..demek sabah kadar ibo dinlediniz..kaydirigubbakcemile3
ne densiz insanlar var yaaa..
hepinize günaydın kızlar
beyazmelekcim bodruma yakınsınız dimi geçen hafta didimdeydikya tabelalar vardı bodrum diye hatta çocukları halasına satıp 2 gün kaçmayı düşündük ama bencilce olur diye vazgeçtik
elifcim bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler.
daha dikkaatli davranıcam taktırırken.ama bende çok korkuyorum yaa..
ve şu prezervatif olayına sinir oluyorum..
beyazmelekcim sayılı gün çabuk geçer..az kalmış hadi hayırlısı..bu sana moralde olur hem..
biz bodrum tatilini çoktan yedik bitirdik.ama ben yine istiyooom..
1 hafta bişey anlamadan geçti valla..
sen bizim yerimizede dinlen, eylenzemuszemus
valla yaşanası biyer
[/QUOTE
neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?