2008 Kasım Anneleri

ooooooo safişim hayırlı olsun ilk inciniz ,hadi bakalım diğerleride sorunsuz çıksın inş.....
sağol cnm inş.
safişş ilk inciniz hayırlı olsun canım
sabahki yememe sebebi çıktı böylece meydana
tşk. cnm evet haklısın
safiş hanım hayırlı olsun ilk dişiniz
ayrıca da ben sana sordum neresindensin izmirin diye merkezdeyim dedin nasıl yaani falan oldum :))))))
sağool mmmfim
hee konakta oturuyom noolmuş,sen başka ilçeye mi geldin bilmiyom ki ben
sağol canımmmm
sağol cnm
kız vuraydın vileda sopasıyla kaydirigubbakcemile3
sağol cnm
sizin de dişini hayırlı olsun opuyorumnanaktan
sağol bitanem sizede iyi tatiller şimdiden ohh ne güzel
sağol canımıniçin
sizinde sünnetiniz hayırlı olsun
azcık bekleseydinde ikisini bir kestirseydin daha iyi değilmiydi

herkese iyi haftasonları
bizde nikaha gidicez,hazırlanmam lazım,öncesindede işlerimiz var
akşama girerim heralde ama haftasonları pek boş ouyo buralar
öpüyoım herkesi opuyorumnanaktan

selam kızlar..yaaa dakika bırakamıyorum tunayı..çok tehlikeli illker peşinde..annem de yanımda ama ikimiz zor bakıyoruz diyeblirim..fırtına gibi.çok hareketli..zor uyudu ama şimdikalkar.
geçmişe bakamadım vaktim de olmadı zaten..

çok yorgunum..sizin bebiler de aynımı kızlar..popo yere değmiyor..sürekli tırmanıp sıralıyor..

dilokscum hoşheldin canım nasıl yerleşebildin mi?
o söylediğin canavardan artık hemen hemen hepimizde var :)) bir saniye durmuyorlar .
az evvel mesela kızı yatağına koydum oyuncakları ıle oynasın diye dönenceyi indirmiş aşağıya yetmemiş cibinliği indirmiş hemde hepsini sessiz sedasız yapmış .. dönenceyi kaldırdım cibinliğe de başka bir çözüm bulmam lazım artık.

vay durucuk seni.)))
demekki normal...iyi sorun yok o halde.

lelalcim tşk.ederim hayır yerleşemedim..evi topladım..birkıbrısa birkısmı buraya annemin evine bir kısmıda kayın validemin evine gitti...dağıldık resmen..eşim gitti badana bora düzen vs...15 güne en geç gideeğiz.allahtan evimiz çok güzelmiş..bahçeli ...umarım birşeyler ekip dikebilirim(fırsat bulursam tabi)

gidine int..hemen halladeeğim ki buradan uzak kalmak istemiyorumm

2 kez kızımı düşürdüm
sallanan bambam beşiğinde durmuyor artık kenarları bez bu sabah uyanamadım dönmüş dönmüş küt yüzüstü yerde Allahtan halı üstüne düşmüş çok ağlamadı.Büyük beşiğini yanıma alcağım oda çok derin alıp koymak zor olacak.
Geçen arkadaşımla kızı geldi benimkinden 7 ay büyük.Mutfakta ne kadar kaşık kepçe varsa çekmeceden alıp benimkine getiriyor benimkide aynen ağzına getiriyor :)) yürümeye başlayınca bizim tempo artacak gibi.Hepimize kolay gelsin :))

seyracım geçmiş olsun
artık iyice hareketlendiler daha dikkatli olmamız gerekiyor ..
valla bizimki şimdiden başladı karıştırmalara şimdi gözünü vitrine dikti onun cam kapagını açmaya çalıyor henüz tam başarılı olamadı ama olursa yandım demektir indirecek tüm eşyaları aşağıya

valla işimiz zor benimki dün alnını çizdirmiş bir yere baktım kesilmiş gibi korktum önce ama sonra incledim hafif bir çizik bugün geçti bile

ama nerede yaptı ne zaman yaptı hiç bilmiyoruz ağlamadı da

benimki en ok bulaşık makinasını karıştırmayı çok seviyor allahtan kapağına boyu yetmiyor, bizim evdeki çekmeceleri daha keşfedemedi ama ananesindekileri sürekli açıyor

canım kıbrıs çok güzel bi yer
herkes yatış yapıyo zaten, bi rahatlık bi relax durum herkes de. yaşadın valla.

baştan sıkıntı çektin biraz ama inşallah eşinle de beraber güzel günler seni bekliyor:)))

kızlar yaa şu ilk arabam konusunda ne düşünüyorsunuz alsammı bugün gittik eşimle baktık açıkta yoktu ama malesef netten de baktım istiyorum ama tereddütlerim var ucuz bişey değilki amaan alalım olmadı atarız diyecek
acaba severmi güvenli olurmu yoksa onu süreceğim derken düşermi vs...:çok üzgünüm:

selaaaam kızlar geçmişi okumadım valla herkes iyidir inşallah
annemler geldi yazlıktan şimdi oradayım sonra yine girerim öptüm sizi

iyi akşamlar
kızlar öyle birkargaşalıyım ki anlatamam ya evim kartonpiyer yapılacak ve ne varsa topladım ortalıktan sadece giyecek bi kaç şey ayırdım o kadar bişey arasam nasıl bulurum bilmiyorum yanii ama çok zor(1 hafta falan eve giremeyecekmişiz babannemizde kalacağız bu akşam evimizdeyiz
bu karışıklıkta laptopu teyzem kaldırmış yatak yığınının altından çıkardım sırf aklım kaldı bi kayaım size dedim:)))) benden böyle...

aman ne yazacaktım hep unuttum yağmur durmadan uyanıyor bide 2 gündür pek bi mızmız durmadan ağlıyor gıkı çıkmayan kızıma nazar mı değdi nedir acaba üst dişleri mi patlatacak alt iki dişimiz çıktı onlarda bi sorun yaşamadık
neyse aklımda kaldığınca sapiş canım ilk inciniz hayırlı olsun canımmm
zeynam o nasıl bi poz fısıtıksın fıstıkkk
azocum maşallah ömer beye yaaaa tam bi erkek valla bu arada ne güzel vermişsin kilolarııı
mmf sende hoşgeldin ansıl ii gelmiştir o tatil valla kilo almışsanda bence farketmez kafan rahat olsun şekerimmmm
elifdem sana da geçmiş olsun canım normal doğum yaptım ama başka bir cerrahi müdahaleyi göz
m kesmiyor yaniii

ah canım benimm geçmiş olsun,ben 2 ay rahat olmuştur en alt kademeye indirdim yatağını,baya derin oluy böyle ama napayım mecburen
valla aynen cnm,bende kararsızım
kolay gelsin cnm
bitince çok güzel olcak ama
Allah içinize sindirsin
karışıklıktan şaşırmıştır çocuk
sağol cnm opuyorumnanaktan

ben sünnetten geldim şimdi başım ağrımış valla çağanda uyuyo hemen netin başına oturdm çoktan beri giremiyorum doğru düzgün yazılanları okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…