2008 Kasım Anneleri

rahim hizla büyüdügü icin rahimi yerinde tutan baglar gerilmekte ve buna bagli olarak kasik agrilarinda artma olabilirmis..kasiklarda görülen bu agrilan tamamen normal olup,rahimin büyüdügünün isaretiymis..

ayni sijayet bendede var biraz önce sitede okudum bunu,umarim iciniz rahatlar hepimizin..

bu arada benim bebegimde hep göbek deliginin orada oynuyor..

birde hani su bahsedilen kahferengi cizgi varya,bende okadar azki dikkar edilmezse görünmüyor yani..sizindemi öyle?

Ama burası henüz o kadar sıcak değil ki (

geçen dışardaydık eve gelirken eşim baktı çok şiş bacaklarım.hemen bi soğuk su aldı.Döktü ayaklarıma.Eve geldim biraz yukarı kaldırdım daha çabuk geçti şişlik.

Yalnız
http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/odem_sismeler.asp bu sitede sadece ayaklarda ve bileklerdeyse sorun yok diyor.Ama yüzd ve gözdeys önemli diyor.

nazlımelek mrb.öncelikle geçmiş olsun.a.s.dikkat et kendine.bol bol dinlen.hepimiz yaşıyoruz böyle durumlar.hatta ben geçen haftasonu böbrek taşı düşürdüm.nasıl bi ağrı çektim anlatamam:çok üzgünüm:.aşıya gittiğimde ebe 'iyi ki çocuğu düşürmemişsin' dedi.allaha şükür şu an iyiyim.biraz dikkat,biraz dinlenme iyi gelecektir.bu arada sen de öğrenememişsin cinsiyeti.ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm ama bacaklarını kapatıp göstermeyince kız mı acaba die düşünüyorum.görenler erkeğe benzetiyor.umarım en kısa zamanda öğreniriz.sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok önemli deil zaten.

julicim bende 15-20 gündür çıkarttım yüzüklerimi takmıyorum..
eşimin kuzeni unutmuş parmağında doğuma giderken kesip almışlar yüzüğü..
çıkartalım bencede..
kızlar hem sıcaklardan hemde hamilelikte vücut daha çok su tutuyomuş.ondan şişiyoz.bende her yaz şişerdim.bu yaz balon gibi oluyo akşama doğru ellerim,ayaklarım.
ben bebişimi daha 1 haftadır hissediyom.ama bikaçgündür sanki biraz aşağıda kıpırdıyo.bi sorun olduğunu sanmam.ama c.tesi ayrıntılı ultrasonda görürüz.yazarım sizede..
bence tekme atıyolarda ondan...:dance:
ellerini kollarını oynatınca yukarıda,ayaklarını oynatınca aşağıda kıpırdama oluyodur.şimdi onların kolları güçsüzya daha..bacaklarla tekmeler daha sert oluyodur:roflol:
endişelenmeyin bence..inş. hepimizin bebişleride sağlıklıdır..

şişlik bende de başladı.. evim çok sıcak sadece bilgisayar odası serin...
dışarda giymek için terlik aldım bende dünn.. göbüşümde 2 günde çokkk büyüdü neredeyse o resimden eser kalmadı kızlarrr..ayaklarımın altı çok yanıyor bu aralar ve şişiyor.. ayy neyse çenem düştü ayrılamıyorum buradanda..:)) julicim gönlüne göre bulursun inşallah bikini canım.. hepinize tekrar teşekkürler.. içim rahat bir şekilde dinleneceğim..
hadi bu sefer gerçekten kaçtım kızlar..

ya kızlar bende de çok belirgin ve kalın biliyonuz deme göbeğin üstünde de çıkıyomuş ve o iki çizgi göbek deliğinde birleştiği zaman doğum zamanın geldi demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…