2008 Kasım Anneleri

gece ben kapatmıştım sabahta ben açıyorum kimsecikler gelmemeiş daha hayret kaydirigubbakcemile2
günaydın herkese
gelince görürüsnüz en azından kaydirigubbakcemile3
kızım sağolsun bu sabah uyutmadı beni
babası uyuyor hala
kahvaltı,damlalar ve kaka seansından sonra bende buraya attım kendimi
hadi kalkın gelin

bende geldim
sabah bizde erkencilerdeniz kalktık ilacımızı aldık kahvaltımızı ettik popomis operasyonu yaptık ve şimdi cimcime uyudu.benim hiçbişey yapasım yok tüm miskimliğim üzerimde valla :)

bende geldim
sabah bizde erkencilerdeniz kalktık ilacımızı aldık kahvaltımızı ettik popomis operasyonu yaptık ve şimdi cimcime uyudu.benim hiçbişey yapasım yok tüm miskimliğim üzerimde valla :)

hoşgeldin cnm ama kaçırmışım heralde seni
pazar diye heralde aynı miskinlikten bende de var ama temizlk yapmak zorundayım
salı gün almanyadan misafirlerim gelecekde
hazır eşim bugün evdeyken o kıza bakarken bende biraz siler süpürürüm dedim
hafta içi bölünüyo hep işşim
neyse gideyimde çamaşırları asayım makina bitmiş:gitme:

valla güya ben cuma temziledim ama ev hiç de temzilenmişe benzemiyor. salon pazar yeri gibi hanfendinin tüm oyuncakları ortada ..sanırım bundan sonra ev hep bu halde olacak :))

selam arkadaşlar..

dün spral taktırdım.. elifin dediklerini dikkate alarak..

aslında kendimi kasmasam rahat ama regl sırasında alttan muayne olmak çok zorlu oldu benim için..

çok kastım kendimi dr şaştı normal doğum yaptığıma..

zaten doğumdan ziyade açılma oldumu olmadı mı diye muyene etmeleri daha zordu benim için üff neyseki atlattık..

saphira ve zeynada sanırım düşünüyodu..

valla aklınızda kalacağına taktırın en rahatı sıkıldım ben artık çünkü her ay korku yaşamaktan..

estelcim hayırlı olsun cnm
bende doğumdan sonra taktırıcam diyodum hep ama korkuyorum cnm ya
bi de ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım
hem utanıyorum hem korkuyorum
bu yüzden bırak spirali doğum sonrası kontrole bile gitmedim :kedi:
gerçi çok şükür bi şikayetim yok ama olsun gitmek lazım
bide spiralim regliyi çoğalttığını duymuştum o yüzdende soğudum
benim zaten çok yoğun geçer,şelale misali poff
bakalım sende nasıl bir etki olacak

selam kızlar bi süredir yoktum .malum annemler ev aldı.taşındılar.
cuma günü telefonumuz bağlandı.
belki yarında adsl işi hallolurda artık aranıza dmnebilirim.

hepinizi çok ösledik.
ceren de bende iyiyim.öpldünüz.kendinize iyi bakın.spiraller hayırlı olsun :)

sağol canım:)

dr ilk birkaç gün kanama olacağını söyledi..yani hep böyle devam etmeyecekmiş..

dediğin gibi insan çok utanıyo ama hep akşam herşey bitmiş olacak diye düşündüm..

eşim baya motive etti..kaç yaşında kadınlar geliyo diye..

ya ne bileyim her ay her ay aynı stres ..bide ben ilk korunmasız ilşkide hamile kaldım 1 yıl hap kullanmanın üzerine hemde..onun için korkuyorum..

şimdilik tavsiye ediyorum yani:)

hayırlı uğurlu olsun canım yeni eviniz..

ayrıca teşekkürler:)

estelcim bende şuanda yazlıktayımda istanbula döner dönmez taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum anlatsana biraz nasıl taktılar canın acıdımı sonradan agrı oluyomu bide ne kadar para ödedin???

slm kızlar yoktum 5-6 gündür karıncalarla başedemedik ilaçlattık evi salı günü ilçalama için geldiler o kadar erken beklemiyoduk hemen eşyalarımızı topladık çatalcaya giitik dönüşte annemide aldık evi temizlemeye yardım etsin amannn çok yorulduk resmen yeni taşınmışız gibi temizlik yaptık cam kapı köşe bucak temizlenmedik yer kalmadı halılar bile yıkandı bittim ama bide sanırım yüzümüze ilaç geldi annemle 5rtemizlik yaparken terleyip elimizle sildik heralde 2 gün yandı yüzmüz bugün geçmeseydi doktora gitçektim ama sabah baktım yüzümün yanması geçmiş nasıl mutlu uynadım:))
siz nasılsınız kızlar piroş ve ben iyiyiz kociş izinde geziyoz habire
film izliycez şimdi, öptüm sizi çokopuyorumnanaktan

selam millet ,bizde bağda bahçedeydik hafta sonu ,kayınvalideöin ve annemin bahçesinden bir sürü sebze topladım,1 saat oldu geleli ,kızı yıkadım uyuttum ,herkesin keyfi yerindedir inş.
spiraller hayırlı olsun,bende istiyorum ama henüz regl olmadım ,sanırım regliyken takılıyor ..o yüzden şu an taktıramıyorum maalesef..

slm kızlar bende sakin rahat ve huzurlu bir pazar geçirdim
bir tek pazara gidip sebze alıp geldim onun dışında serdim resmen kendimi
yarın sabah 7'de hastanedeyiz kısmetse oğluşum büyük oğluşumun ucundan accık aldırıp hayırlısı ile evimize döneceğiz inş.

estelcim hayırlı olsum sprailin

estelcim bende şuanda yazlıktayımda istanbula döner dönmez taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum anlatsana biraz nasıl taktılar canın acıdımı sonradan agrı oluyomu bide ne kadar para ödedin???

canım sandığım kadar korkutucu olmadı kendimi salıverince hiç bişey hissetmedim ama kendimi sıkınca acı hissettim oda çok az ama genel olarak acıdan ziyade utanç oluyo :)

bizim özel sağlık sigortamız vardı 78 lira verdik güzel süpriz oldu indirim olacağını tahmin etmemiştim:)

ama tavsiye ederim işte bitti gitti.. sonradan hiç ağrı olmadı.. takılırkende hiç acı hissetmedim ve toplamda 5 dk sürdü..darısı başına inşallah:)

evet canım regliyken genişlemiş haliyle takmak istiyor drlar ama kimi dr. takıyo ve sık sık kontrole çağrıyor..

bende gerçi periyodik olarak gidicemde kontrole..

sağol canım..

sünnetiniz inşallah rahat rahat geçer..

gerçekten çok kolay geçiyo bizde yaptırdık ve bir kere bile ağlamadı kuzum..

sizinkide inşallah o kadar kolay olur..

gitmeden hemen önce yıka bence çünkü 2 gün yıkayamıyosun..bide giderken kağıt bardak alırsan yanına çok rahat oluyo:)

zeynacım ahmetın sünneti hayırlı olsun tatlım allah damatlığını da göstersin inşallah

sprilaller konuşulmuş akşam hadi bakalım hayırlı olsun kızlar... aman korunuyorum diye sakın ihmal etmeyin yine de biliyorsunuz ki sprilade bile hamile kalma riski var . dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…