- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.441
estelcım tsk ederım canım
bu sabah daha ıyıydı tabıı dede asıgı oldugu ıcın dedesıne gıtmek ıstedı bırakıp cıktım
ılk kez kullanmıyoruz benım oglusumda 2,5 aylıkken bronsıt oldu ve o donemde cok antıbıyotık kullandık
3 gundur kullanıyoruz bugun son dozunu verdım aslında doktor ıgne yazayım dedı ama ben ıgneden cok korkarım ve onu ıgne yaptırmaya benım goturmem gerekıyor dıye ılacı tercıh ettım
yavrum o kadar acı cekıyor zaten ıkımız bırden daha da cok acı cekmeyelım dedım
ne kadar dogru dusundum bılmıyorum ama korktum ıste
günaydın kızlaaaar...
estel dogru soylıyorsun aslında ıgne olması daha ıyıydı ama annem veya esım her sabah ve aksam goturmezlerdı cocugu mecbur ben goturecektım
ve kendıme guvenemedım ıgnesı yapılırken tutabılme konusunda
onun ıcın ılacla devam ettık bugun dune nıspeten daha ıyı ama sesımız hala duzelmedı bakalım nasıl olacak
lelalcım tsk ederım canım evet bu sıralar herkes atesten sıkayetcı cok dıkkat etmek lazım
kalimerocum geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi haberlerle gelirsiniz,
zeyna büyük paşanın sünneti hayırlı olsun inşallah iyi geçmiştir, allah damatlığınıda göstersin
kalimerocum çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyleşirsiniz zeynep ceylinde 1 ay önce çok hastalandı şurup içimedi hep kustu bogaz enfeksiyonu kapmıştı yavrum çok acı çekti en son doktor 14 tane igne verdi sabah akşam o agladı ben agladım ama çok şükür igne bitti o igleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?