2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
ben geldım ta kı sızden ayrıldıgım persembe aksamından bu yana cok ozr bırkac gun gecırdık aılecek
persembe gece oglum cok ateslendı
zaten yatmadan evvel huysuzlugu da vardı ama gece yuksek ates olunca hemen ılık suya soktuk
sabah 5'e kadar atesını dusurmeye calıstık en son 38 oldugunda uykuya daldı ama bız uyuyamadık ya yıne cıkarsa dıye

ıse de gelmedım ve sabah erkenden cocugu hastaneye goturduk
sol kulagı ve bogazı kızarmıs, atesı yuksek ve enfeksıyon rıskı dedı doktor
antıbıyotıksız toplayamaz dedı sesı de kısılmıstı zaten bır anda
aksama kadar testler, ılaclar vs surdu
eve gelınce de her zamankınden fazla sut ıcmek ıstedı ama gogsumde de ınleyerek uykuya kalıyordu yavrum

cumartesı kontrolu vardı daha ıyıydı ama dun gozlerının altı kızardı
herseye aglama sureklı kucagımda durma ve yanımda uyuma ıstegı ayrıca kac gundur de su ve anne sutu harıcınde bırseyler ıstemıyor

bugun kontrolu var tekrar ogleden sonra bakalım ne dıyecek doktorumuz
3 gecedır uykusuz ve uzerıne hayatımın en zor regl donemıyle dolanıyorum ortalıkta

günaydın arkadaşlar..

minik kalimero çok geçmiş olsun bebeğine ve sana..

ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum benim oğlumda daha kırklıyken hastaneye yattı ve hayatımın en zor günleriydi diyebilirim..

inşallah bugün güzel şeyler duyarsın dr dan..
kaç gün antibiyotik kullandınız ilk kullanışınız mı..

biz kullanmıştık kırk günlükken ve 5 gün sabah akşam iğne yemişti kuzum mahfolmuştum ben:gitme:

estelcım tsk ederım canım
bu sabah daha ıyıydı tabıı dede asıgı oldugu ıcın dedesıne gıtmek ıstedı bırakıp cıktım
ılk kez kullanmıyoruz benım oglusumda 2,5 aylıkken bronsıt oldu ve o donemde cok antıbıyotık kullandık
3 gundur kullanıyoruz bugun son dozunu verdım aslında doktor ıgne yazayım dedı ama ben ıgneden cok korkarım ve onu ıgne yaptırmaya benım goturmem gerekıyor dıye ılacı tercıh ettım
yavrum o kadar acı cekıyor zaten ıkımız bırden daha da cok acı cekmeyelım dedım
ne kadar dogru dusundum bılmıyorum ama korktum ıste

haklısın canım insan çok acı çekiyor ama ben o dönem sormuştum dr a şurup içse antibiyotik olarak iğne yerine diye..

kökten halledelim şu işi on gün çocuk yıpranacağına iğneyi 4 gün yesin o da yorulmasın sende demişti..

bende ok demiştim gerçekten çok zordu ama hızlı iyileşti..

tabi o zman havadan mikrop kapmıştı neim oğlum bayrama denk geliyodu ve çok kalabalığa girdi..

sizin durumunuz farklı tabi..

inşallah çarçabuk toparlanır..

kalimerocum geçmiş olsun tatlım
bu aralar bu ateş çık sık rastlanan bir vaka olmaya başladı benim de gözüm iyiden iyiye korkuyor valla
inşallah bugün kontrolunuz temiz çıkarda hayırlısıyla sizde rahat edersiniz .

estel dogru soylıyorsun aslında ıgne olması daha ıyıydı ama annem veya esım her sabah ve aksam goturmezlerdı cocugu mecbur ben goturecektım
ve kendıme guvenemedım ıgnesı yapılırken tutabılme konusunda
onun ıcın ılacla devam ettık bugun dune nıspeten daha ıyı ama sesımız hala duzelmedı bakalım nasıl olacak

lelalcım tsk ederım canım evet bu sıralar herkes atesten sıkayetcı cok dıkkat etmek lazım

allah inşallah bi daha ihtiyaç bırakmaz ama aklında olsun canım yakınlarda bi klinik filan varsa bebek için eve geliyolar cüzi bir miktar karşılığı..

inşallah ihtiyaç olmaz ama aklında bulunsun :)

estelcım allah ıhtıyac duyurmasın da evım zaten buyuk hastanelere cok yakın
hep medıpole gotururdum ama
kı son ıkı defadır bır tıp merkezıne goturdum oglusu aynı sokakta oldugumuz oradan da memnun kaldım

günaydın kızlar

kalimerocum geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi haberlerle gelirsiniz,

denizde daha yeni iyileşti, ishali birazda olsa devam ediyor ama huysuzluğu geçti gibi, iştahıda tam olmasada düzeldi, amam çok dikkat edelim diyecem ama bizde her zamankinden hiç bir değişiklik yokken hastalandı anlamadım nasıl olduğunu

remedios hoş geldin tatlım

zeyna büyük paşanın sünneti hayırlı olsun inşallah iyi geçmiştir, allah damatlığınıda göstersin

günaydın kızlar

kalimerocum çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyleşirsiniz zeynep ceylinde 1 ay önce çok hastalandı şurup içimedi hep kustu bogaz enfeksiyonu kapmıştı yavrum çok acı çekti en son doktor 14 tane igne verdi sabah akşam o agladı ben agladım ama çok şükür igne bitti o igleşti

kızlarrr en sonunda bizde hafta sonu kaçamagımızı yaptık süperdi kızım suyu çok sevdi denizden havuzdan çıkaramadık bide kumlarla oynaması vardı ki sormayin agzı yüzü tepeden tırnaga kum oldu görenler koptu resmen

kızlar bir kez okudum bir daha okuyabileceğimi de zannetmiyorum. inanın geçen senelerde okusam bu kadar etlienmezdim. ama artık anne olunca yüreğime işledi resmen yaaa

ayyy elifdem bitirdin beni allah sen bize acı kimseye verme böe acılar ünaydın bile diyemiyorum kızlar inşallah herkes iyidir
elifdemin yazısını okudum işyerimdeyim ama ağlamaktan öldüm

sabah oğlumu hastaneden eve götürdüm bende şimdi babasıyla uyuyor sabah ateşi yükseldi benimkininde ölçtüm 37.5 çok yüksek değil tam sınır aslında ama endişlendim yine de dün de kesik kesik öksürüyordu onun için doktorumuz iyice bir muayene etti çok şükür bişeyi yokmuş üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ama daha çok çok yeni henüz başlamak üzere erken getirdiğiniz çok iyi olmuş dedi antibiyotiğe falan gerek yok dedi tylol cold diye bir şurup verdi günde 3kere 5 gün içecek yeter dedi ay çok sevindim ilerlemeden durdurduğumuza

bu arada 9130 gram olmuşuz boyumuzda 74 santim

miniğim hoşgeldin geçmiş olsun küçük kuzumuza

remedioscum sende hoşgeldin

biz de dün tatildik bugün biraz çalışırım giderim heralde bomboşuz çünkü bitti tercihler inşallah yarın çıkacağız yola ama endişeleniyorum yaa çocuğu havuza denize falan sokacaktık hastalığı ilerlermi diye

zeynacım inşallah güzel haberlerle dönersin kolaycacık oluverir ahmetciğimizin işi o bizim abimiz

kalimerocum geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyi haberlerle gelirsiniz,

zeyna büyük paşanın sünneti hayırlı olsun inşallah iyi geçmiştir, allah damatlığınıda göstersin

tsk ederım canım
zeynanın oglusu sunnet mı olacak
hayırlısı ınsa allah

tsk ederım canım
ıgne ısı daha zor tabıı ama ıyılesme surecını hızlandırdıgı da kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…