2008 Kasım Anneleri

kızlar bir kez okudum bir daha okuyabileceğimi de zannetmiyorum. inanın geçen senelerde okusam bu kadar etlienmezdim. ama artık anne olunca yüreğime işledi resmen yaaa

aynen canım aynen eskiden de okuyunca üzülüyordum tabi ama bu kadar değil şimdi anne olunca sanki benim canımdan can gidiyor böle şeyleri okurken mahvoluyorum yaa ne izleyebiliyorum ne okuyabiliyorum allahım kimseye yaşatmasın

h.minecim sizin hafta sonu kaçamağı da yalan oldu ağlamaktan iyi olmuş canım kesinlikle iki gün bile olsa çok yi geliyor

bu arada kızlar dün oğlumun fotoğrafını çektirdik stüdyoda varya güldürene kadar canımız çıktı fotoğrafçıya yan yan bakışı var ki sormayın bu ne yapıyor der gibi bakıyordu bugün akşamüstü alıcaz bakalım inşallah güzel yaparlar

ayy iğne olayı zor tabi yaa ama iyileştiriyor sonuçta bizimki aşı dışında hiç iğne olmadı şükürler olsun hiç antibiyotikte almadı bu zamana kadar inşallahta almaz :Saruboceq:

saol canım 2 gün bile olsa iyi geldi valla
fotograflar eminim güzel çıkmıştır alda bizede göster

iyi haftalar kızlaaaaaarrr..

bi ce diyip kaçıcam.
kalimerocum geçmiş olsun cnm.bizim oğlan bronşit olduğunda şurup yeterli gelmeişti ve iğne yaptırmıştık mecburen..umarım sizin gerek kalmaz..

estel sipiralin hayırlı olsun.korkulacak bişey olmadığına sevindim.bende gidip taktırayım bari..

ay beyazmelek biz hiç fotoğrafçıda foto çektirmedik daha..bak sen deyince aklıma geldi.hani herkesin olurya öle bi fotosu..çektirmek lazım valla..
koyda bakalım bizde..

tmm canım koyarım benim de ne zamandır aklımdaydı kendi başına oturuncamı çektirsem yürüyünce mi dedim aman otururken çekilsin dedim istersem yürümeye başlayınca bir daha çekilir bu 9. ay hatırası olur

elifçim sen ne yaptın cnm ya,ağlamaktan mahvoldum,bütün moralim bozuldu,enerjim düştü.Allahım ne kadar zor bişey bu.nasıl dayanmış,hala nasıl dayanabiliyo o anne,nasıl bir sabır bu.ben dayanamazdım,böyle bişeyi düşünemiyorum bile,zaten düşnmekte istemiyorum

sorma safişcim sorma hepimiz bittik sabah sabah allah kimseye dayanamayacağından fazla dert vermezmiş inşallah bize de vermez dayanılır değil gibi duruyor kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını

yoruldunuz ama bitmiştir heralde karınca olayınız artık cnm ya,yokluğunda tahmin etmiştim zaten ialçlama yaptırdığınızı.gle güle kirlenin opuyorumnanaktan
günaydın herkese
2 haftalık tatilin ardından döndük
hoşgeldin cnm
çoook geçmiş osun canım benim :1hug:

herkese selma kızlar,bugünkü kk ya ağlayarak başadım mafoldumben ay çok etkilendim ya

ay yorumlarınızda çok üzücü bişey yazdığını söğlediğiniz için ben linke tıklamaya korktum valla.
zaten p.tesi senromu yaşıyorum bide moralimi o bozmasın dedim.
şimdi biraz merak ettim ama okumayacağım..

pirayecim zengin olacaksınız desene..(ııı ne kötü bi şaka..öle derlerya, karınca olunca zengin olunurmuş..)
inş. bidaha çıkmazlar..güle güle oturun karıncasız evinizde..
saphira ya sana sorayım bu alt alta eklemeyi ,yani birdenfazla nasıl yapıyosunuz?
ben alıntı yaptan 1 tane ekliyorumda fazlasını bilmiyorum..

canım sorma yaa, ben de kızıyorum kendime sabah sabah
ama olsun,
fazla şikayet etmemeyi öğrenmemiz lazım galiba...

azocum alıntıyla cevap yazın yanında ortada durana MQ ya basa basa gidiyorsun cnm oluyor.ama hızlı cevaptan yazmıyorsun mesajını,cevap yaza tıklıyorsun

azocum önce seni cevaplayım, alıntı yap seçeneğinin yanındaki minik tuşa basıyorsun cevaplayacağın her mesajda en sondakindede ya alıntı yap yada cevap yaza basıyorsun hepsi çıkıyor

yazıyı bende okudum hala çıkamadım etkisinden gözlerim kızardı ağlamaktan, yavrum denizde bakıyor ne oluyor diye, ne büyük acı yaşamış allah sabır versin, allah kimseyi hiçbirimizi evladıyla sınamasın ve acısını göstermesin

belki bir çoğunuz bana kızacaksınız şimdi, allah öyle bir şey yaşatmasın ama öyle bir durumda ben dünyaya getirirmiydim bilmiyorum, anlaşılmazsa veya doğuduktan sonra oluşsa tamam allah göstermesinde sonuna kadar çekilir ama doğduktan sonra yaşayacağı acıları bile bile dünyaya getirmekte bencillik gibi geldi bana, yine söylüyorum uzaktan davulun sesi hoş gelir başıma gelmediği için sadece varsayımlarımı yazıyorum

allah hepimizin evladını korusun

günaydın

okumuştum daha önce mahvolmuştum ..şimdi yine okudum ..yine aynı duyguları yaşadım ..yine ağladım ,10 kere okusam yine ağlarım ..anneyiz biz ,evlatlarımızın tırnağına zarar gelse yıkarız ortalığı ,o anneye sabır diliyorum ve başka bişey diyemiyorum..

ben o yazıyı geçen hafta falan okumuştum evde tek başıma Duru ya baka baka ağlamaktan bir hal olmuştum . gerçekten çok ama çok zor bir durum ama denizanası sanırım ben sana katılıyorum. başımıza gelmedi bilemeyiz tabiki o durumda nasıl davranılır ama ilerde evladımın acı çekeceğini bile bile sanırım dünyaya getiremezdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…