- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.461
kızlar bir kez okudum bir daha okuyabileceğimi de zannetmiyorum. inanın geçen senelerde okusam bu kadar etlienmezdim. ama artık anne olunca yüreğime işledi resmen yaaa
h.minecim sizin hafta sonu kaçamağı da yalan oldu ağlamaktan iyi olmuş canım kesinlikle iki gün bile olsa çok yi geliyor
bu arada kızlar dün oğlumun fotoğrafını çektirdik stüdyoda varya güldürene kadar canımız çıktı fotoğrafçıya yan yan bakışı var ki sormayın bu ne yapıyor der gibi bakıyordu bugün akşamüstü alıcaz bakalım inşallah güzel yaparlar
saol canım 2 gün bile olsa iyi geldi valla
fotograflar eminim güzel çıkmıştır alda bizede göster
iyi haftalar kızlaaaaaarrr..
bi ce diyip kaçıcam.
kalimerocum geçmiş olsun cnm.bizim oğlan bronşit olduğunda şurup yeterli gelmeişti ve iğne yaptırmıştık mecburen..umarım sizin gerek kalmaz..
estel sipiralin hayırlı olsun.korkulacak bişey olmadığına sevindim.bende gidip taktırayım bari..
ay beyazmelek biz hiç fotoğrafçıda foto çektirmedik daha..bak sen deyince aklıma geldi.hani herkesin olurya öle bi fotosu..çektirmek lazım valla..
koyda bakalım bizde..
elifçim sen ne yaptın cnm ya,ağlamaktan mahvoldum,bütün moralim bozuldu,enerjim düştü.Allahım ne kadar zor bişey bu.nasıl dayanmış,hala nasıl dayanabiliyo o anne,nasıl bir sabır bu.ben dayanamazdım,böyle bişeyi düşünemiyorum bile,zaten düşnmekte istemiyorum
yoruldunuz ama bitmiştir heralde karınca olayınız artık cnm ya,yokluğunda tahmin etmiştim zaten ialçlama yaptırdığınızı.gle güle kirlenin opuyorumnanaktanslm kızlar yoktum 5-6 gündür karıncalarla başedemedik ilaçlattık evi salı günü ilçalama için geldiler o kadar erken beklemiyoduk hemen eşyalarımızı topladık çatalcaya giitik dönüşte annemide aldık evi temizlemeye yardım etsin amannn çok yorulduk resmen yeni taşınmışız gibi temizlik yaptık cam kapı köşe bucak temizlenmedik yer kalmadı halılar bile yıkandı bittim ama bide sanırım yüzümüze ilaç geldi annemle 5rtemizlik yaparken terleyip elimizle sildik heralde 2 gün yandı yüzmüz bugün geçmeseydi doktora gitçektim ama sabah baktım yüzümün yanması geçmiş nasıl mutlu uynadım:))
siz nasılsınız kızlar piroş ve ben iyiyiz kociş izinde geziyoz habire
film izliycez şimdi, öptüm sizi çokopuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmgünaydın herkese
2 haftalık tatilin ardından döndük
çoook geçmiş osun canım benim :1hug:gunaydın kızlar
ben geldım ta kı sızden ayrıldıgım persembe aksamından bu yana cok ozr bırkac gun gecırdık aılecek
persembe gece oglum cok ateslendı
zaten yatmadan evvel huysuzlugu da vardı ama gece yuksek ates olunca hemen ılık suya soktuk
sabah 5'e kadar atesını dusurmeye calıstık en son 38 oldugunda uykuya daldı ama bız uyuyamadık ya yıne cıkarsa dıye
ıse de gelmedım ve sabah erkenden cocugu hastaneye goturduk
sol kulagı ve bogazı kızarmıs, atesı yuksek ve enfeksıyon rıskı dedı doktor
antıbıyotıksız toplayamaz dedı sesı de kısılmıstı zaten bır anda
aksama kadar testler, ılaclar vs surdu
eve gelınce de her zamankınden fazla sut ıcmek ıstedı ama gogsumde de ınleyerek uykuya kalıyordu yavrum
cumartesı kontrolu vardı daha ıyıydı ama dun gozlerının altı kızardı
herseye aglama sureklı kucagımda durma ve yanımda uyuma ıstegı ayrıca kac gundur de su ve anne sutu harıcınde bırseyler ıstemıyor
bugun kontrolu var tekrar ogleden sonra bakalım ne dıyecek doktorumuz
3 gecedır uykusuz ve uzerıne hayatımın en zor regl donemıyle dolanıyorum ortalıkta
elifçim sen ne yaptın cnm ya,ağlamaktan mahvoldum,bütün moralim bozuldu,enerjim düştü.Allahım ne kadar zor bişey bu.nasıl dayanmış,hala nasıl dayanabiliyo o anne,nasıl bir sabır bu.ben dayanamazdım,böyle bişeyi düşünemiyorum bile,zaten düşnmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?