2008 Kasım Anneleri

bu arada piroş sen karıncalardan kurtuldun şimdi ben başladım karıncalarla uğraşmaya. yeni taşındık bu eve malum daha önce pek bişey yoktu ama 2 haftadır fenalardayız bizde karıncalarla . hergün sabah akşam domestoslu sularla siliyorum dip köşe. şimdi ilaç alıcam bakalım. Duru bir de gördüğü yerde onları yakalamaya çalısıyor çok komik onun hali ama kurtulmamız lazım en kısa zamanda iyice artmadan.

kızlar ben geldım
oglusu kontrole goturduk kocısle beraber
babasının kucagından bana ucmaya calısıyor yavrum nedense cok nazlandı kac gundur
doktor ıyı gıdıyor dedı
antıbıyotıgı kestık bugun pedıtus verıcez
her ıhtımale karsı fıtıl bulundur dedı bır sorun olursa gelırsınız dedı o kadar

sonra benı ıse bıraktılar babasıyla anneanneye devam ettıler
ama gıtmeden evvel kucagımdaydı gulucuklerle op hadı oglum dedım dırekt dudaklarıma yoneldı nedense
babası da hemencecık kıskandı tabıı
bugun guluyor ya yavrum ben de gulmeye basladım artık

kalimerocum tekrar geçmiş olsun canım, umarım yine yükselmez ateşi

günlüğümüze denizin yüzme videosunu koydum, biraz kısa ama eşim benim olduğum yerleri makaslayınca o kadar kaldı:)

senin için koyarım canım hatta diğer tarafta bir yerlere koymuştum ama nerede bilmiyorum günlüğün ilk sayfalarında olabilir

mutlaka izlemelisin yorumlarını çok merak ediyorum

senin için koyarım canım hatta diğer tarafta bir yerlere koymuştum ama nerede bilmiyorum günlüğün ilk sayfalarında olabilir

mutlaka izlemelisin yorumlarını çok merak ediyorum

tsk ederım canım merak edıyorum acıkcası senı
vıdeonu da genıs zamanımda ızleyecegım canım su an yalnız degılım olmazsa evde bakarım

ayyy denizanası izledim canım yaa ,ay o bıdık haliyle resmen yüzüyo yaa ,sanki yıllardır suda :)) o ayaklar nasıl debeleniyor o eller nasıl kulaç atıyor öyle ,ah bayıldım vallahi..ama simit ona engel olmuş kurtulmak istiyo sanki ondan özgürce yüzmek istiyo :)))

sorma ya tüm plaj yıkıldı benimkini öyle görünce :)) cidden yüzdü valla, bizde bıraksak yüzer diye düşündük ama cesaret edemedik,
bu arada simite razı olduk biz aslında yürüteç gibi botlardan almıştık beğenmedi paşa heryeri suda olmayınca

inşallah meliste sever denizi çok yararlı özellikle kasları için

umarım sever canım,gerçi evde havuzunu dolduruyorum balkonda oynuyor ama deniz için bir fikrim yok ..bakalım görücez haftaya ..

Merhaba soğuk kasımın sıcak anneleria.s.a.s....

Ne var ne yok şekerler?Valla ne güzel muhabbet ediyorsunuz ben de sizi uzaktan takip edebiliyorum ancak..okuyum geçmişi desem yazamıyorum,yazarsam okuyamıyorum ama paylaşımları izlemek keyif veriyor bana..

Bebişler ne alemde fotolara bakıyorum arada hepsi çok büyümüş valla.Benim yavrukuş da büyüdü maşallah.Cumartesi kontrolümüz vardı..Boyu 74 cm,kilosu 9300 olmuş..

Eh ben de bir iki resim ekleyim bari..

prensesin resimlerini resimleri bekliyoruz eyül ona göre bol bol çek

kalimero diğer tarafta görmüşsündür lelallede konuştuk yakın olduğumuz halde görüşemedik bir türlü, inşallah en kısa zamanda yaparız bir organizasyon

kız çito verdiğin linkte arkadaşlık sitesi çıkıyo :)) bir an kendimi kaybedip bi kaç arkadaş edincektim nerdeyse kaydirigubbakcemile3

saphira ve deniz anası teşekkürler..öğrendim bundan sonra öle yaparım çünkü unutuyom cevap yazana kadar

çitoscum bu yakışıklıyada kocamaan bi maşallah..

yaa denizanası bende merak ediyom video görüntülerini ama günlüğünün linkini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…