2008 Kasım Anneleri

ayyy ancak girebildim temizlik yapmaktan annem ağladı bi de baza almıştım
onlatı sil içlerini yerleştirmedim daha mutfağımın perdesi yandı sigaradan ölçü almaya geldile
hepsi üst üste geldi bende anca geldim valla aklımda pek bişe kalmadı
estel bişeler taktırmış geçmiş olsun diyelim
zeynam sünnetiniz hayırlı olsun canımcım damatlığınıda görün inşallah
o yazıyı yorumları okuyunca okumaktan vazgeçtim sayfayı açmıştım ama kapattım okumadan
zaten canım burnumda okumayayyım dedim
unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmasın kızlar
piroş sizde evi ilaçlatmışsınız bize de lazım ama bakalım ne zaman
benden bu kadar görümcemler gelio antalyadan şu son bi haftadır çok yoğunum haada öyleyim
şimdide misafir gelio gerçi kayınvalideye gelio ama orada oluruz zaten bizde
kuşumda uyuyorken bi gigirm dedim
bi de dün eylülün hiç bişeyi yokken kusmaya başladu 5-6 kez kustu ateş yok ishal yok
ama çocuk kusuyor sürekli hemn doktoru aradım getirmenize gerek yok dedi ateş ishal yoksa dedi
mikrop almış olabilir dedi kendiliğinden geçer 2 güne dedi uzun sürerse getirin hemen dedi
emedur fitil verdi bir tane verdim hemen kakasıyla geri attı bende vermedim bi daha
çok şükür o da dün akşama geçti ama çok korktum ya
amaaan ne çok çenem çalıştı kızlar yaa

bu arada otomatiğe bağlandım bariz:))
yarın kontrolümüz var inşallah büyümüştür fıstığım en son 8800 gr 70 cm di ayın 9 unda

çitos maşallah senin kuzuya da

Teşekkürler şekerlerrrrrrr
bu arada otomatiğe bağlandım bariz:))
yarın kontrolümüz var inşallah büyümüştür fıstığım en son 8800 gr 70 cm di ayın 9 unda

Benim oğluş 2,5 ay önce aynı seninki gibiydi şimdi 9300,74 cm..kilo almaları yavaşladı artık..

selam kızlar öyle bir 2 dakikalığına geldim, size görüşürüz demek için öğleyin saat 13.30itibariyle iznim başladı tatildeyim anlayacağınız :sm_cool:

eşim geldi çocukta yanındaydı hemen çıkmak zorunda kaldım haber veremedim size, çocuğu ananesine bıraktık bavullarımızı hazırladım yarın sabah bodruma gidiyoruz inşallah :smiley-cool:

şimdi çarşıda birkaç işimiz var fotoğrafçıdan oğlanın fotoğrafını alacağız, birkaç alışveriş yapacağız iki dakka dershaneye kaçtım eşim şaşırıyoruz manyak mısın sen diyor yoook dedim kızlara haber vermeden şurdan şuraya gitmem diyorum gülüyor kaydirigubbakcemile3

hepinizi öptüm canlarım kendinize ve bebişlerime iyi bakın yaklaşık 1hafta 10gün sonra falan dönerim yaramazlık yapmayın uslu durun -tatlicadiarzu-

beni özleyin opuyorumnanaktan

iş yerinden apar topar çıktım yazamadım bişiler yoğunluktan

denizanası diğer tarafa da yazmıştım ama maşallah valla resmen kulaç atıyor bıraksanız yüzecek :))

beyaazmelekcim yetişemedim sana ama iyi tatiller tatlım bol bol eğlenin sizde

asorti iyi yorulmuşsun sen de bu aralar canım ya . eylüle de geçmiş olsun toparlar inşallah cimcime en kısa zamanda .

ben şimdi mutfağa kaçıyorum yemek hazırlayayım barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…