2008 Kasım Anneleri

slm kızlarrr
bugün taksime gittik piroş sorun çıkarmadı bi güzel gezdik bi eline mısır koçanı bielinede külah verdik oynadı durdu:)) ama bikaçgündür kırmızı bişyeler var vücudunda alerji sanırım yarın doktora götürcez

geçmiş olsun canım, yeni bir besin denediysen olabilir, gerçi dr söylerya, önemli değildir inşallah

mmmf gördüm buradasın, yazsana ya özledik seni

gunaydın kızlarrrr
ben geldım bugun aksama dogru yola cıkmak uzere yalnız
son dakıka kararı ıle bugun yola cıkıyoruz yazlıga gıdıyoruz
hafta basına kadar oradayız bakalım nasıl gececek

sızlerde ne var ne yok

günaydın canım valla çok kötüyüm ben çağan 2 gecedir uyumuyo hiç ben uyutuyorum ağlayarak uyanıyo.bütün gece ayağımda salladım.şimdi uyuttum zorla uyanmasın diye işde yapamıyorum .bi sürü işim var evde yandım bugün.

geçmiş olsun cnm önemli bişey değildir umarım.çağandada çıkıyo sürekli sıcaktanda oluyo yediği şylerdende zatiden diye bi damlamız var içince geçiyo

günaydın kızlarr
kalimerocum sana iyi yolculuklar tatlım bol bol dinlenin yüzün sizde .

piroşa geçmiş olsun ..
cağancuk zordur uyumaması allah kolaylık versın bırak sende işi koy kafayı yat sende dinlen biras

günaydın kızlar.. ben çok kötüyüm ya. kızım kaç gündür ateşlerin içinde yanıyo. cumartesi günü marmarise gitmiştik orada üşüttük herhalde gecesi ateşlendi.dün doktora götürdük. antibiyotiğe başladık.kuzum yanıyo resmen.

günaydın kızlar

kalimero iyi yolculuklar ve iyi tatiller

piroş geçmiş olsun canım ya yediği bir şeyden ya da sıcaktandır

gülizgül sana da geçmiş olsun canım

çağancuk sıcaktan herhalde biz uyuyamıyoruz küçük kuzularımız nasıl uyusun

acaba ne zaman deliksiz uyumaya başlayacaklar çok merak ediyorum

günaydın kızlar,

tüm bebişlere geçmiş olsun, bizimkinin yeni düzeldi ateşi ne zor oluyor biliyorum,

kalimero şimdiden iyi tatiller canım

günaydın kızlar,

tüm bebişlere geçmiş olsun, bizimkinin yeni düzeldi ateşi ne zor oluyor biliyorum,

kalimero şimdiden iyi tatiller canım

tşk ederiz..allahım bütün bebişlerimizi korusun..

hasta tum bebıslerımıze gecmıs olsun
dusundum de bebıslerımız denıze gırmeye basladıktan sonra ateslenme sıkayetlerı arttı
acaba denıze ılk kez gırıyor olmanın etkısı ıle usutmus ya da mıkrop aldırmıs olabılırmıyız
sımdı tatıle gıdıyorum ama aklıma da takılıyor daha yenı yenı duzelıyor suya sokmak daha kotu yapar mı acaba dıye

canım geçenlerde burada verilen bir linkte okumuştum deniz suyunda mikrop virüs vb yaşamıyormuş, yalnız koli basili varmış ancak onunda çeşitleri varmış falan bir doktor anlatıyordu, ben açıkçası denize bağlamıyorum denizin ateşini, çünkü 15 gün denize girdi öyle olsa ilk girdiği birkaç günden sonra çıkardı bizimki döndükten 3 gün sonra hastalandı, bence drun dediği gibi salgın nedeniyle

ah cnm benim geçmiş olsun
kalimerocum daha yeni iyileşiyo kuzucuk,bence hemen sokma suya cnm.
piroşumada geçmiş olsun,yediği bişeyden yada sıcaktan olmuştur cnm

herkese merhaba a.s.
aanyadan gelecek olan misafirlerim gelmiyor daha doğrusu akşama ablamda toplanıyoruz ailece.böylesi daha iyi oldu,gelen yakılarımda olsa misafir telaşına girmek zor oluyor duru okyanusla.hemen düzeni değişyor.uyumuyor,uyumayınca huysuzluk yapıyor vs..
bende uykusuzlaredanım gene.gece geç yatıyoruz,sabah erken kalkıyoruz,nasıl olcak bilmiyom böyle,beni uyutmuyo ama kenedisi uyuyor fırşıntı :tomato:

slm kızlar ben gelebildim

nasılsnız bayanlar bizi soracak olursanız Allaha şükür iyiyiz
dün ahmedim sünnetini oldu
saat 9:15'de girdi 9:45'de çıktı genel anastezi uyguladılar en zor geçirdiğim yarımsaatlerden biriydi ama bu mutluluğu Allah tüm herkeze yaşatsın
ameliyahaneye girerken beklediğim olmadı ahmedi zor alırlar içeriye dedim ama fenerbhçe beşiktaş diye girdi içerde zaten hemen bayıtmışlar çıktığında kendini tokatlıyordu içerdekiler ayılsın diye müdahale ettilerse oda öle çıktı ve hala yarı baygındı kalkmaya çalışıyordu ne oldu neden yapmadnız diye bağırıyordu kuzum farkında bile değil yani sonra odamıza çıktık yedi bizi başım dönüyo başım dönüyo yarım saat sonrada bir avaz avaz bağırma acıyo kurtarın acıyooo ağrı kesicisini verdik sonra iyi oldu saat 13:30'da çıktık hastaneden eve geldik bu sabahda pansumana gittik açtılar sargılarını Allaha şükür hiç bir problem yok gaye iyi
bu sabah gittiğimizde yiğidide götürdük onuda testlerini yaptıralım haftaya kestirelim diye fakat ehmedi kesen yiğidin çok ufak olduğunu kendisinin yapamıyacağını çocuk cerrahının gerekli olduğunu söledi ve yiğit büyük ihtimalle seneye kaldı :teytey:
ağustosun 15'inde kına 16'sında mevlüt yapacağız hızlı bir şekilde ona hazırlanıyoruz şimdi bugün davetiye siperişlerinide verdim çok işim var çok

bu arada geçmişe bakamadım hasta olanlar acil şifalar
gezmeye gidenlere iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…