- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.521
slm kızlarrr
bugün taksime gittik piroş sorun çıkarmadı bi güzel gezdik bi eline mısır koçanı bielinede külah verdik oynadı durdu:)) ama bikaçgündür kırmızı bişyeler var vücudunda alerji sanırım yarın doktora götürcez
slm kızlarrr
bugün taksime gittik piroş sorun çıkarmadı bi güzel gezdik bi eline mısır koçanı bielinede külah verdik oynadı durdu:)) ama bikaçgündür kırmızı bişyeler var vücudunda alerji sanırım yarın doktora götürcez
günaydın kızlar
kalimero iyi yolculuklar ve iyi tatiller
piroş geçmiş olsun canım ya yediği bir şeyden ya da sıcaktandır
gülizgül sana da geçmiş olsun canım
çağancuk sıcaktan herhalde biz uyuyamıyoruz küçük kuzularımız nasıl uyusun
acaba ne zaman deliksiz uyumaya başlayacaklar çok merak ediyorum
günaydın kızlar,
tüm bebişlere geçmiş olsun, bizimkinin yeni düzeldi ateşi ne zor oluyor biliyorum,
kalimero şimdiden iyi tatiller canım
hasta tum bebıslerımıze gecmıs olsun
dusundum de bebıslerımız denıze gırmeye basladıktan sonra ateslenme sıkayetlerı arttı
acaba denıze ılk kez gırıyor olmanın etkısı ıle usutmus ya da mıkrop aldırmıs olabılırmıyız
sımdı tatıle gıdıyorum ama aklıma da takılıyor daha yenı yenı duzelıyor suya sokmak daha kotu yapar mı acaba dıye
ah cnm benim geçmiş olsungünaydın kızlar.. ben çok kötüyüm ya. kızım kaç gündür ateşlerin içinde yanıyo. cumartesi günü marmarise gitmiştik orada üşüttük herhalde gecesi ateşlendi.dün doktora götürdük. antibiyotiğe başladık.kuzum yanıyo resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?