- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.541
tünaydın canım. çok teşekkür ederim..tünaydın güzeller
gülizcim geçmiş olsun tatlım
piroş bizim ki de öle kırmızı şeyler çıkarmıştı bi götürdüm süte alerjisi çıktı
inşallah sizde bişe çıkmaz
gülizcim ateş yaklaşık üç gün sürdü, ateş düşürücüsünü düzenli kullanınca daha çabuk kontrol altına alınıyor, ben biraz aksattım ilk başta ateşi olmayınca saatinde vermedim baktım olmuyor, düzenli verince daha çabuk iyileşti, ama huyu değişti hastalıktan sonra
canım darısıda tüm bebişlere ve adaşının başına..:lepi:ayy eylül bugün ilk defa deliksiz uyudu maşallah
canım benim oğlanda geceleri bu aralar zırt pırt ağlayarak uyanıyo.her sabah işe uykusuz ayakta sallana sallana geliyorum bende..günaydın canım valla çok kötüyüm ben çağan 2 gecedir uyumuyo hiç ben uyutuyorum ağlayarak uyanıyo.bütün gece ayağımda salladım.şimdi uyuttum zorla uyanmasın diye işde yapamıyorum .bi sürü işim var evde yandım bugün.
iyi tatiller canımcım..gunaydın kızlarrrr
ben geldım bugun aksama dogru yola cıkmak uzere yalnız
son dakıka kararı ıle bugun yola cıkıyoruz yazlıga gıdıyoruz
hafta basına kadar oradayız bakalım nasıl gececek
sızlerde ne var ne yok
geçmiş olsun cnm.ben tatilde hastaydı zaten daha fena üşütmeyelim diye korkumdan denize sokmamıştım kaan'ı..en kısa zamanda iyileşir inş.günaydın kızlar.. ben çok kötüyüm ya. kızım kaç gündür ateşlerin içinde yanıyo. cumartesi günü marmarise gitmiştik orada üşüttük herhalde gecesi ateşlendi.dün doktora götürdük. antibiyotiğe başladık.kuzum yanıyo resmen.
slm kızlar ben gelebildim
nasılsnız bayanlar bizi soracak olursanız Allaha şükür iyiyiz
dün ahmedim sünnetini oldu
saat 9:15'de girdi 9:45'de çıktı genel anastezi uyguladılar en zor geçirdiğim yarımsaatlerden biriydi ama bu mutluluğu Allah tüm herkeze yaşatsın
ameliyahaneye girerken beklediğim olmadı ahmedi zor alırlar içeriye dedim ama fenerbhçe beşiktaş diye girdi içerde zaten hemen bayıtmışlar çıktığında kendini tokatlıyordu içerdekiler ayılsın diye müdahale ettilerse oda öle çıktı ve hala yarı baygındı kalkmaya çalışıyordu ne oldu neden yapmadnız diye bağırıyordu kuzum farkında bile değil yani sonra odamıza çıktık yedi bizi başım dönüyo başım dönüyo yarım saat sonrada bir avaz avaz bağırma acıyo kurtarın acıyooo ağrı kesicisini verdik sonra iyi oldu saat 13:30'da çıktık hastaneden eve geldik bu sabahda pansumana gittik açtılar sargılarını Allaha şükür hiç bir problem yok gaye iyi
bu sabah gittiğimizde yiğidide götürdük onuda testlerini yaptıralım haftaya kestirelim diye fakat ehmedi kesen yiğidin çok ufak olduğunu kendisinin yapamıyacağını çocuk cerrahının gerekli olduğunu söledi ve yiğit büyük ihtimalle seneye kaldı :teytey:
ağustosun 15'inde kına 16'sında mevlüt yapacağız hızlı bir şekilde ona hazırlanıyoruz şimdi bugün davetiye siperişlerinide verdim çok işim var çok
bu arada geçmişe bakamadım hasta olanlar acil şifalar
gezmeye gidenlere iyi eğlenceler
zeynacım geçmiş olsun,hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz.biz kaan ı 6.ayda sünnet ettirmiştik ve lokal anestezi yapmışlardı.uyuşmayı beklerken kucağımızda sallayıp uyuttuk ve sünnet işlemi bitti, altını bezlerken uyandı..çok kolay geçmişti ve hiç ağlamamıştı kaan..çocuk dr.umuz erken sünnetlerin hem daha çabuk iyileştiğini hemde genel anestezi ile narkoz almak zorunda kalmadıklarını söylemiş ve biz bu yüzden erken yaptırma kararı almıştık.
pirayecim sizede geçmiş olsun.acaba yediği bişeymi dokundu, yoksa sivri sinekmi ısırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?