2008 Kasım Anneleri

tünaydın güzeller
gülizcim geçmiş olsun tatlım
piroş bizim ki de öle kırmızı şeyler çıkarmıştı bi götürdüm süte alerjisi çıktı
inşallah sizde bişe çıkmaz

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.

kalimerocum denizle bizim kızın alakası varmı bilmem ama dedesine teyzesine anaannesine göre denize gidersek olacağı buymuşşş offfff yaramdan değil sorandan öldüm derler ya..inanki aynen öylee..çocuğumun hastalığı, moralimin bozukluğu yetmezmiş gibi hastamı ettin demiyorlarmı..hangi anne çocuğunu bile bile hasta eder...

denizanası ne güzel siz atlaşmışsınız canım darısı bizim başımıza.acaba ateşi kaç gün sürdü deniz oğlanın.

saphıracım aynen öyle canım misafir olunca gerçekten bebişlerin huyu değişiyo her zaman 10 da yatan bebiş gece 12lere kalmaya başlamıştı. üstüne birde hasta oldu. bizdede misafir var.

zeyna geçmiş olsun canım. allah damatlığınıda göstersin.

gülizcim ateş yaklaşık üç gün sürdü, ateş düşürücüsünü düzenli kullanınca daha çabuk kontrol altına alınıyor, ben biraz aksattım ilk başta ateşi olmayınca saatinde vermedim baktım olmuyor, düzenli verince daha çabuk iyileşti, ama huyu değişti hastalıktan sonra

canım ya iyileşsinde huyu falan değişsin ben razıyım..tek kızım iyi olsun. ben düzenli veriyom artı biz antibiyotiğide başladık..ama şimdi eşimi aradım ateşi iyimiş.

ayy eylül bugün ilk defa deliksiz uyudu maşallah
canım darısıda tüm bebişlere ve adaşının başına..:lepi:

canım benim oğlanda geceleri bu aralar zırt pırt ağlayarak uyanıyo.her sabah işe uykusuz ayakta sallana sallana geliyorum bende..
sanırım sıcaklarda..
iyi tatiller canımcım..
geçmiş olsun cnm.ben tatilde hastaydı zaten daha fena üşütmeyelim diye korkumdan denize sokmamıştım kaan'ı..en kısa zamanda iyileşir inş.

selaaaaaaaaaaaaaaaaammm kasim anneleri biz geldik türkiyemin havasini 6 hafta icimize cektik ve evimize döndük yolculuk korktugum kadar kötü degildi ama ben simdiden özledim vatanimi aksam yine ugrarim simdi cok isim var bizim mustafada hic durmuyo cok huysuz geceleri on kere kalkiyor devamli gögsümü isiriyo artik emzirmeyi biraksammi diyom ama kiyamiyorum canim cok yaniyo görüsürüz yine sonra

hoşgeldin elifcim , valla şu almanyadan arabayla gelen yada giden kaza haberlerinde hep aklıma sen geldin canım , hep çocuk sayısına baktım kaç çocukları varmış ama bizim elif olmasın diye zemuszemus
aman döndün ya evine sağ salim artık 3.sayfa haberleri okumayı bırakim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…