2008 Kasım Anneleri

ZEYNA GACI SENİN KAÇ ÇOCUĞUN VAR kafamçokkarıştı
anacım sen benim face'de yazıştığım zeyna diil misin ay ben çok şaşırdım şimdi :uhm:

allah korusun kız düşündüğün şeye bak

yok be canım hani elif bize sormuştu ya arabayla gelsem mi korkuyorum falan diye bizde özellikle ben yani pek bi cesaretlendirmiştim aman pek keyifli uzun yolculuk diye , sonra habire kaza haberleri görünce vicdanen rahatsız oldum , o kadar kıza bişey olmaz dedik ama bi sürü gurbetçi yollarda kazaya karışıyo diye...neyse evine döndü ben de rahatladım kaydirigubbakcemile3

ay eklenti yapmayı öğrendimya cevap yazarken selam vermeyi unutmuşum:)
hepinize iyi günler..

selam azocum çok tşk ederim..

hoşgeldin elifsevde..

ZEYNA GACI SENİN KAÇ ÇOCUĞUN VAR kafamçokkarıştı
anacım sen benim face'de yazıştığım zeyna diil misin ay ben çok şaşırdım şimdi :uhm:
güzelim benim 2 çocuğum var biri 9'a yeni girdi diğeri biliyon yiğit
büyüğünü yaptırdık bi kaç ay sonrada yiğidi kestirtecem kısmetse
facedeki zeynada benim yorma kendini

hosbulduk canim ya valla heryerde oldugu gibi tabi almanyadan türkiyeye gidincede kaza oluyo ama kader iste sükür sag saglim geldik biraz bulgaristan ve sirbistan korkutuyor yoksa heryer cok güzel ay canim demek cok korktun kizlar valla kapikuleye girince öyle bir heycan basiyorki anlatamam türk bayraklari dalgalaniyor cok güzeldi ya ama o istanbuldaki köprü bizi maf etti tamirdeymis bizde bir girmis bulunduk ama gelirken hic beklemedik köprüde yapmislardi ama yinede istanbul harika bir gece altinsehirde dinlendik bir atnidik in evine misafir olduk evinin manzarasi cok güzel deniz görünüyor neyse ben kacam biraz aksam ugrarim ay ben burayi cok özlemisim kizlar devamli aklimdaydiniz valla byeeeeeopuyorumnanaktan

zeynaaaaaaa canım sen çok genç görünüyon face de , hani şu çok güzel gelin olan zeynasın dimi , yavrucum hangi ara yaptın Ahmet'i ? 9 yaşında nasıl çocuğun oluyo senin ...
ay daral geldi , kendimi çok yaşlı hisettim bi an , neyse ben bişey demiyorum...

hayırlı olsun Ahmedimizin sünneti , darısı Yiğit'in başına

valla canım yaptım işte ne güzel yapmışım ama değilmi
ben biraz erken başladım hayata ve pek değişmedim minyon olduğum için
evet güzel gelin oldum ayrıca mersüüü
ayrıca hepimiz aynıyız ne yaşlısı yaw

azocum pek öğrenememişsin alıntı yapmayuu
bu arada hoşgeldin
yavaş yavaş pratik yapa yapa öğrencez beee
hoşgeldin elifcim.

hazırlıklarım bıttı sayılır kocısı beklıyorum bakayım dedım ne var ne yok

zeyna hayırlı olsun canım
allah damatlıgını gostersın yakısıklı delıkanlılarının
demek kına ve mevlut yapıyorsun ahmethana
anladıgım kadarıyla ıkısı ıcınde ayrı ayrı yapacaksın organızasyonları

elıfsevde gelmıs
hosgeldın canım andınanın aklına geldıgı gıbı benımde su yolda kaza yapan aıle haberınde ılk aklıma sen gelmıstın
allah korusun da ıste ne bıleyım bır an dusunmustum
sag salım gelmenıze sevındım kımbılır nasıl sevmıslerdır buyuklerı cocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…