- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.561
slm kızlar ben gelebildim
nasılsnız bayanlar bizi soracak olursanız Allaha şükür iyiyiz
dün ahmedim sünnetini oldu
saat 9:15'de girdi 9:45'de çıktı genel anastezi uyguladılar en zor geçirdiğim yarımsaatlerden biriydi ama bu mutluluğu Allah tüm herkeze yaşatsın
ameliyahaneye girerken beklediğim olmadı ahmedi zor alırlar içeriye dedim ama fenerbhçe beşiktaş diye girdi içerde zaten hemen bayıtmışlar çıktığında kendini tokatlıyordu içerdekiler ayılsın diye müdahale ettilerse oda öle çıktı ve hala yarı baygındı kalkmaya çalışıyordu ne oldu neden yapmadnız diye bağırıyordu kuzum farkında bile değil yani sonra odamıza çıktık yedi bizi başım dönüyo başım dönüyo yarım saat sonrada bir avaz avaz bağırma acıyo kurtarın acıyooo ağrı kesicisini verdik sonra iyi oldu saat 13:30'da çıktık hastaneden eve geldik bu sabahda pansumana gittik açtılar sargılarını Allaha şükür hiç bir problem yok gaye iyi
bu sabah gittiğimizde yiğidide götürdük onuda testlerini yaptıralım haftaya kestirelim diye fakat ehmedi kesen yiğidin çok ufak olduğunu kendisinin yapamıyacağını çocuk cerrahının gerekli olduğunu söledi ve yiğit büyük ihtimalle seneye kaldı :teytey:
ağustosun 15'inde kına 16'sında mevlüt yapacağız hızlı bir şekilde ona hazırlanıyoruz şimdi bugün davetiye siperişlerinide verdim çok işim var çok
bu arada geçmişe bakamadım hasta olanlar acil şifalar
gezmeye gidenlere iyi eğlenceler
allah korusun kız düşündüğün şeye bak
ay eklenti yapmayı öğrendimya cevap yazarken selam vermeyi unutmuşum:)
hepinize iyi günler..
selaaaaaaaaaaaaaaaaammm kasim anneleri biz geldik türkiyemin havasini 6 hafta icimize cektik ve evimize döndük yolculuk korktugum kadar kötü degildi ama ben simdiden özledim vatanimi aksam yine ugrarim simdi cok isim var bizim mustafada hic durmuyo cok huysuz geceleri on kere kalkiyor devamli gögsümü isiriyo artik emzirmeyi biraksammi diyom ama kiyamiyorum canim cok yaniyo görüsürüz yine sonra
güzelim benim 2 çocuğum var biri 9'a yeni girdi diğeri biliyon yiğitZEYNA GACI SENİN KAÇ ÇOCUĞUN VAR kafamçokkarıştı
anacım sen benim face'de yazıştığım zeyna diil misin ay ben çok şaşırdım şimdi :uhm:
hoşgeldin elifcim , valla şu almanyadan arabayla gelen yada giden kaza haberlerinde hep aklıma sen geldin canım , hep çocuk sayısına baktım kaç çocukları varmış ama bizim elif olmasın diye zemuszemus
aman döndün ya evine sağ salim artık 3.sayfa haberleri okumayı bırakim bende
valla canım yaptım işte ne güzel yapmışım ama değilmizeynaaaaaaa canım sen çok genç görünüyon face de , hani şu çok güzel gelin olan zeynasın dimi , yavrucum hangi ara yaptın ahmet'i ? 9 yaşında nasıl çocuğun oluyo senin ...
Ay daral geldi , kendimi çok yaşlı hisettim bi an , neyse ben bişey demiyorum...
Hayırlı olsun ahmedimizin sünneti , darısı yiğit'in başına
denizanası ilke denizi izledim şimdi.ay bayıldım kırbirkere maşallah subhanallah çok şeker yaaaaa..
sağol teyzesi hepsi lokum bunların
yavaş yavaş pratik yapa yapa öğrencez beeeazocum pek öğrenememişsin alıntı yapmayuu
bu arada hoşgeldin
hoşgeldin elifcim.selaaaaaaaaaaaaaaaaammm kasim anneleri biz geldik türkiyemin havasini 6 hafta icimize cektik ve evimize döndük yolculuk korktugum kadar kötü degildi ama ben simdiden özledim vatanimi aksam yine ugrarim simdi cok isim var bizim mustafada hic durmuyo cok huysuz geceleri on kere kalkiyor devamli gögsümü isiriyo artik emzirmeyi biraksammi diyom ama kiyamiyorum canim cok yaniyo görüsürüz yine sonra
ya kızlar bişi sorucam hiç incir yedirdiniz mi bebişlere
ya kızlar bişi sorucam hiç incir yedirdiniz mi bebişlere
canım benim oğlanda geceleri bu aralar zırt pırt ağlayarak uyanıyo.her sabah işe uykusuz ayakta sallana sallana geliyorum bende..
sanırım sıcaklarda..
iyi tatiller canımcım..
geçmiş olsun cnm.ben tatilde hastaydı zaten daha fena üşütmeyelim diye korkumdan denize sokmamıştım kaan'ı..en kısa zamanda iyileşir inş.
slm kızlar ben gelebildim
nasılsnız bayanlar bizi soracak olursanız Allaha şükür iyiyiz
dün ahmedim sünnetini oldu
saat 9:15'de girdi 9:45'de çıktı genel anastezi uyguladılar en zor geçirdiğim yarımsaatlerden biriydi ama bu mutluluğu Allah tüm herkeze yaşatsın
ameliyahaneye girerken beklediğim olmadı ahmedi zor alırlar içeriye dedim ama fenerbhçe beşiktaş diye girdi içerde zaten hemen bayıtmışlar çıktığında kendini tokatlıyordu içerdekiler ayılsın diye müdahale ettilerse oda öle çıktı ve hala yarı baygındı kalkmaya çalışıyordu ne oldu neden yapmadnız diye bağırıyordu kuzum farkında bile değil yani sonra odamıza çıktık yedi bizi başım dönüyo başım dönüyo yarım saat sonrada bir avaz avaz bağırma acıyo kurtarın acıyooo ağrı kesicisini verdik sonra iyi oldu saat 13:30'da çıktık hastaneden eve geldik bu sabahda pansumana gittik açtılar sargılarını Allaha şükür hiç bir problem yok gaye iyi
bu sabah gittiğimizde yiğidide götürdük onuda testlerini yaptıralım haftaya kestirelim diye fakat ehmedi kesen yiğidin çok ufak olduğunu kendisinin yapamıyacağını çocuk cerrahının gerekli olduğunu söledi ve yiğit büyük ihtimalle seneye kaldı :teytey:
ağustosun 15'inde kına 16'sında mevlüt yapacağız hızlı bir şekilde ona hazırlanıyoruz şimdi bugün davetiye siperişlerinide verdim çok işim var çok
bu arada geçmişe bakamadım hasta olanlar acil şifalar
gezmeye gidenlere iyi eğlenceler
zeynacım geçmiş olsun,hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz.biz kaan ı 6.ayda sünnet ettirmiştik ve lokal anestezi yapmışlardı.uyuşmayı beklerken kucağımızda sallayıp uyuttuk ve sünnet işlemi bitti, altını bezlerken uyandı..çok kolay geçmişti ve hiç ağlamamıştı kaan..çocuk dr.umuz erken sünnetlerin hem daha çabuk iyileştiğini hemde genel anestezi ile narkoz almak zorunda kalmadıklarını söylemiş ve biz bu yüzden erken yaptırma kararı almıştık.
pirayecim sizede geçmiş olsun.acaba yediği bişeymi dokundu, yoksa sivri sinekmi ısırdı?
geçmiş olsun ve kolay gelsin cnm allah hepimize göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?