- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.581
günaydın kızlar.. ben çok kötüyüm ya. kızım kaç gündür ateşlerin içinde yanıyo. cumartesi günü marmarise gitmiştik orada üşüttük herhalde gecesi ateşlendi.dün doktora götürdük. antibiyotiğe başladık.kuzum yanıyo resmen.
geçmiş olsun canıma.s. çabucak iyileşir inşallah
selamlaarr
doktora gittik pekte aydınlatıcı bişeyler demedi işte bizim tahmin ettiğimiz şeyler sıcaktan ya da yediği bişeyden olabilir dedi krem verdi geçmezse yine götürcem, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
başka hasta bebişlerimiz var galiba geçmiş olsun hepsine
buara giremiyom çok kociş izinde diye birazdan gezmeğe gitçez havada çok sıcak yaa
zeyna oğlunun sünneti hayırlı olsun cnm......
pirayecim tekrar geçmiş olsun önemli bişii olmamması sevindirici
gülizcim özeline linki yazdım izleyebildinmi benim balığı:)
ben geldimmmmmmmmmmm kızlarrr
dün işe gelemedim ya kocişe yağmura ve kendime 1 çanta kıyafet ayırmıştım (malum babannemizde kalıyoruz)evi toplaytan ustalar yığınların en altına atmışlar dün sabah kalktım kocişe hani çanta dedim o da nerde diyince eve çıktık kocişle adamların binbir emekle yerleştirdiği yığını bozduk mecbur bulduk çantayııı izin aldım ev işinden dolayıı bugün öğlene kadar izinliydim ancak düştüm buralaraaa....
bu arada aklımda kaldığı kadarılyla;
kalimero ve gülizgül anlarım geçmiş olsun kuzularınıza
zeynacım ahmetin sünnedi hayırlı olsun canım ,damatlığınıda gör inş.
remediossende hoşgeldin canım
elif canım mahvoldum yazıyı okoyunca nasıl bir acı bu tarifi çok zorrrr
ha unutmadan spirallerde hayırlı olsun şekerler ben cesaret edemem ya dikkat edicem bi şekildeeee
canım inciri sevmesini sevindim..bacakları kurbağa gibi açılması ne demek canım ya. bak şimdi merak ettim..:kedi:..inşallah bişey çıkmazeweet inciri yaladı yuttu benim fıstığım çok sevdi hiç bi sorun da olmadı
ben kaçar kontrolümüz var bugün bir de ortopediye götürücem
bacakları kurbağa gibi açılması gerekiyormuş bizim ki açılmıyormuş bakalım
inşallah bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?