2008 Kasım Anneleri

evet kalimerocum ayrı ayrı yapacağım diğeri bari kınasını falan hatırlasın istiyorum daha çok küçük çünki
hayırlı olsun dilekleriniz için sağolun darısı sizlere inş.

geçmiş olsun canıma.s. çabucak iyileşir inşallah

selamlaarr
doktora gittik pekte aydınlatıcı bişeyler demedi işte bizim tahmin ettiğimiz şeyler sıcaktan ya da yediği bişeyden olabilir dedi krem verdi geçmezse yine götürcem, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
başka hasta bebişlerimiz var galiba geçmiş olsun hepsine
buara giremiyom çok kociş izinde diye birazdan gezmeğe gitçez havada çok sıcak yaa
zeyna oğlunun sünneti hayırlı olsun cnm......

cnm bizimkide öyle işte kabarıp kabarıp geçiyo alerjik bi bünyesi varmış.domates çilek hemen kabartıyo.önemli bişey olmadığına sevindim:dance:

ben geldimmmmmmmmmmm kızlarrr
dün işe gelemedim ya kocişe yağmura ve kendime 1 çanta kıyafet ayırmıştım (malum babannemizde kalıyoruz)evi toplaytan ustalar yığınların en altına atmışlar dün sabah kalktım kocişe hani çanta dedim o da nerde diyince eve çıktık kocişle adamların binbir emekle yerleştirdiği yığını bozduk mecbur bulduk çantayııı izin aldım ev işinden dolayıı bugün öğlene kadar izinliydim ancak düştüm buralaraaa....
bu arada aklımda kaldığı kadarılyla;
kalimero ve gülizgül anlarım geçmiş olsun kuzularınıza
zeynacım ahmetin sünnedi hayırlı olsun canım ,damatlığınıda gör inş.
remediossende hoşgeldin canım
elif canım mahvoldum yazıyı okoyunca nasıl bir acı bu tarifi çok zorrrr
ha unutmadan spirallerde hayırlı olsun şekerler ben cesaret edemem ya dikkat edicem bi şekildeeee

eweet inciri yaladı yuttu benim fıstığım çok sevdi hiç bi sorun da olmadı
ben kaçar kontrolümüz var bugün bir de ortopediye götürücem
bacakları kurbağa gibi açılması gerekiyormuş bizim ki açılmıyormuş bakalım
inşallah bişey çıkmaz

asorite canım atlamışım eylülü canım geçmiş olsun
bende birazdan yağmura oda almaya gideceğim kocişle kızımın eşyaları orda burda kaldı resmen kartonpiyer işlerinden dolayı alamamıştım genç odası alacağım kuzuma bellona da gördüm burda çok şirin bi görseniz ay çok heyecanlıyımmmm

asorti geçmiş olsun nasıl bişeyki o kurbağa gibi açılma? sonucu yazarsın gelince inşallah önemli bişii değildir

remedios ben yağmurun o resmine bayılıyorum, her gördüğümde gülümsetiyor beni:)

çağan attım linki özeline canım

teşekkür ederim kızlar hepinize
gülicim sizede geçmiş olsun
çağancım profiline yazdım cnm bişey sordum bakarsınzemuszemus
neyse ben gidiyorum öptüm hepinizi
ben gördüm denizi kocişe de gösterdim bayıldık maşallah çok tatlı

pirayecim tekrar geçmiş olsun önemli bişii olmamması sevindirici

gülizcim özeline linki yazdım izleyebildinmi benim balığı:)

canım yerim ben o balığı..maşallah benim kızada öğretse suyu sevmeyi..çok mutlu oluruz..ha bu arada baktımki bizim kızlar hepsi orada bende hemen kayıt oluverdimm...bensiz olurmu olmazzzlmaz:

canım çok teşekürler..ama iyiymiş kızım bu saat itibariyle ateşi çıkmamış..ay inşallah bidahada çıkmaz..

canım inciri sevmesini sevindim..bacakları kurbağa gibi açılması ne demek canım ya. bak şimdi merak ettim..:kedi:..inşallah bişey çıkmaz

zeynacım sünnetiniz tekrar hayırlı olsun hadi bakalım şimdi tatlı koşturmaca başlıyor desene kınası mevlüdü .. allah kolaylık versin

elifsevde hoşgeldin canım. valla geçenlerde benimde aklıma geldin hani şu bulgaristanda saldırıya uğrayan aileyi de görünce dedim ne yaptı bu kız acaba diye. neyseki çok şükür dönmüşsünüz sizde sağsalim.

asorticim şu doktor sonucunu bize de söle bende merak ettim nasıl oluyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…