2008 Kasım Anneleri

canım gönderdim ama umarım becerebilmişimdir

aldım canım izledim ve bayıldım.küçük balık çok tatlı benim için ye onu tamammıkaydirigubbakcemile3

cnm noldu kontrolünüz?bişey çıkmamıştır inşallah

pufff selam kızlaer
nevar ne yok zeynacım sünnetiniz hayırlı olsun bende geçen sene yaptırmıştım çok heyecanlı bi durum ve gururlu
hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun
benim velette 180 derece bi dönüşle yaramaz huysuz bi velet oıldu
ne yemek yedirebiliyorux ne süt içiyo beni tamamen bıraktı gıcık oluyorum sağıyorum günde 1 kere 2sinden 10ml çıkmıyo motoru iyice yavaşlamış nedense puff yaa
nerde kablo çiçek çekmece var bizimki orda bugün telsizin kablosunu çekti mekanizmayı kafasına düüşürdü

kız toprak mı yemiş çocuk?anaa bişey olmasa bari.toprak yiyen çocuklarda demir eksikliği olduğu için toprak yerler diye duymuştum cnm.gerçi sen tecrübeli anne olarak daha iyi bilrsin de,söyliim dedim

maşallah andina :)

benim oğlumda bayadır tek elinden tutunca uzun uzun yürüyo:) o kadar tatlıki müthiş bi duydu.. bazende koltuğu bırakarak adım atıyo ama hemen popo üstü dşüyo 2. adımı atamıyo..

ilk arabamı aldım ben tavsiye ederim yoksa bizimki hiç oturmuyoda o iyi oldu baya..

günaydınn kızlarr
andinacım hadi maşallah gözünüz aydın bu bir başlangıç bak sonrasında sizi nasıl uğraştıracak. bak o zaman çok daha hızlı kilo vereceksin :)))
bizim cimcime yaklaşık 1 ay önce başladı bu şekile yürüyemeye şimdi düz duvara tutunup kalkıp duvardan destek alarak ilerliyor :))) tabi biz sürekli arkasında. hafta sonu peşinde koşmaktan 1 kilo vermişim hesap et yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…