2008 Kasım Anneleri

eşin dğoruyu söylemiş şekerim, ara sıra rahimde sancı olabilirmiş, çok şiddetli olmamak kaydıyla bence bi sorun yok, yine de bi doktoruna sorsaydın için rahat ederdi

hoşgeldin şekerim, allah bebeğini kucağına almayı nasip edsin inşallah a.s.

şekerim tuzlu mu yiyosun, tuz da vücutta su toplanmasına neden oluyomuş, benim doktor yasakladı, herşeyi yavan yavan yiyorum, tuzlu peynir bile etkiliyo, eğer tuzlu yiyosan tuzu bi kes bakalım, bir de öyle dene, tabi yine de doktoruna bi sor garanti olsun

AH AH KARPUUUUUUUUZ!!!:sm_cool:
BEN HER AKŞAM YİYORUM CANIM.SONRADA SABAHA KADAR TUVALETE TAŞINIYOM
AMA SÜPER BİŞİ ..
ÇOK ŞANSLIYIZ HAMİLELİĞİMİZ YAZA GELDİĞİ İÇİN.BEN MEYVA CANAVARI OLDUM ÇIKTIM.DÜN AKŞAM KOCİŞE DEDİM HADİ MARKETE GİDELİM MEYVAM BİTMİŞ.CANIM YAA BANA MEYVA TAŞIMAKTAN HELAK OLUYO 2 GÜNDE BİR:1rolleyes:
DİYORUMKİ MARKETTEN GELİRKEN:
İÇİNDEN BANA KIZIYOMUSUN AŞKIM BIKTIM BUNUN MEYVALARINDAN DİYE..
YOK DEDİ OLURMU ÖLE ŞEY HAYATIM SEN YE YETERKİ DEDİ:asigim:
AMA DEDİM ANNE NEYİ ÇOK YERSE HAMİLEYKEN ÇOCUKTA ONU ÇOK SEVERMİŞ..
İYİ İYİ YESİN OĞLUMDA ALIRIM BEN ONA HERGÜN DEDİ..:teytey:
İYİKİ KOCİŞLERİMİZ VAR.BU ARADA BENİMKİNİN BUGÜN DOĞUM GÜNÜ..
AKŞAMA KUTLICAZ..
OĞLUMLA BERABER..
ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..

BU ARADA MORCADI ÜZÜLME CANIM.BENDE GEÇEN HAFTA HİSSETMEYE BAŞLADIM.TAMDA SENİN ZAMANLARINDA(BEN 1 HAFTA ÖNDEYİM YA SENDEN..)
DOKTORUN DOĞRU SÖLEMİŞ.21. HAFTAYA KADAR SABRET..
AZ KALDI..BU GÜNLERDE BELKİ HİSSETMEYE BAŞLAYABİLİRSİN.
BAK SABAH KALK..BİRAZ ÇİKOLATA YİYİP UZAN VE BEKLE 10-15 DK.
BELKİ HİSSEDERSİN..

selam kizlar nasilsiniz ben cok ama cok yorgunum misafirlerim yeni gtti bende bittim ama ayaklarimda hal kalmadi kasiklarimda agri bu gecede uyuyamam ben biliyorum cok yoruldumu uyuyamiyorum kizlar ne oldu demin kac senelik odanin kapinin cami ikiye ayrildi düsdü koca cam ya annem bana bakti ben anneme dedik icimizden yuh yani bu kadarmi nazar edilir valla kapiya bakdikca hayret ediyom cocuklar kirmasindan korkarken gözden catladi babam gelsin okutacam bi kendimizi bide o misafirim ilk defa geliyo bize ay nasil saskinim ya kocaamn cam kapi ikiye bölündü

geçmiş olsun canım
aman iyiki size birşey olmamış
nazar gerçekten bazen korkutuyor insanı
kızlar bol bol dua edin evden çıkarken gece yatarken vs...
Allah bizi ve bebeklerimizi korusun

selamlar bende geldim bir bakayım dedim..şimdi daha da iyiyim kızlar..
sebebpsiz fırtına hoşgeldin canım gündüz kendi derdimden kimseye bişey diyecek halim yoktu.. bende öğrenmedim henüz merak etme yalnız değilsin..
ibolyacaım sanada çok teşekkürler canım...
elifcim nazar çıkmış canım bende de banyo aynası kırılmıştı 1 ay önce geçen arkadaşım esnedi durdu karşımda sende nazar var diye ..aman kızlar şöyle iyiyim, böyle iyi bebek diye söylemeyin kimseye ben bu aralar hareketlerini sık hissetmemin sevinciyle her sorana çok iyiler kıpır kıpırlar dedim bugün gördüm çok kötü bir kasık ağrısı yaşadım çok kokrtum gerçekten...
bende sürekli ayatel kürsiyi okuyorum her yerde dışarda yolda yürürken bile...kendinizie dikkat edin aman...
ay goooooool attık kızlar hadi hayırlısı...

evet canım iyi geldi dinlenmek ama sizlerin desteği daha çok moral oldu bana huzurla dinlendim gerçekten.. hem artık akıllandım kulağıma küpe oldu bu sorana dediğin gibi fena değil idare eder desek yeter..
şu anda tek sıkıntım eşim yok inşallah oda çok geç kalmaz.. içerde tv açık maçı dinliyorum ilk yarı bitti.. bende dolaşıyorum buralarda..

Bizde maç izliyoruz hem ben turluyorum hem de maça bakıyorum :)
Bebeklerimiz uğurlu geliyor.İnşallah bu maçtada öyle olur.

Benimki baya kıpır kıpır bu akşam.

Bi de gündüz konuştuk ya aşağıda oynuyo diye.Yerine geçmiş akıllı kızım.Annesi üzülmesin diye sevindirdi beni.
Julian ne alemde acaba?İnşallah onunkide yerine çıkmıştır.

Senin minnoşlar napıyolar,keyfin yerine gelsin diye gıdıkladılar mı seni :))))

ohh iyi ceren hanım yerine dönmüş.. ee tabii sizinkilerin şimdilik yeride bollll arada bir kıpraşıp nereye gittiklerinin farkında olmuyorlar işde ..:))
benim minnoşlarda iyiler galiba bugün onları hissettim yineee..şimdi uyuyorlarmı ne gıdıklamıyorlar ama bir gool daha atrsak uyanırlar artıkın.. yada ben onların keyfini yerine getircek bişeylermi yesem diye düşünüyorum ağzım boş durmasın...
juliyide az önce sayfasını okurken online gördüm ama ya arada bir gelip gidiyor yada kapattı...

Bende aksine bugünlerde daha sık sürüyorum yağımı.Hatta her sabah mümkünse sürmeye çalışıyorum.
Walla karın çekiyo ister istemez.

Bi de bugün ne düşündüm biliyomusun.Dedimki kendi kendime bu hamileliğin en iyi zamanı olsa olsa bu 4.-5. aylar olsa gerek dedim.Baksana tam rahatlayacağız derken bişeyler buluyoruz oyalancak .

evet tam hareketli olacağımız dönemmiş birçok sitede de böyle yazıyor.. oyalanma konusunda haklısın..
Allah sıkıntılarla değil, iyi şeylerle oyalanmayı nasip etsin sonuna kadar hepimize inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…