2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar
andinacım maşallah oğluşuna bizimkinde yok öle numaralar dah tek sürünüyor tam emekleme bile değil sürünerek her yere gidiyor aman olsun nasılsa zamala yürüyecek ve bizi iflahımızı kesecek

kız maytap senin paşa mikroskobiklikten çıkmış minik bir canavar olma yolunda ilerliyor maşallah ona
ahmedim hiç öle çekmece karıştırıp çiçek yolmadı ondan hiç görmedim inşalah buda azcık olsun ona çeker
gerçi şimdilik gidişat onu göstermiyor ama

saolun kızlar :teytey:
lelalcim doğru diyosun ben herhalde hızla kilo vermeye başlayacam , gerçi benden çok bakıcı verecek kiloları gibi ama inşallah bende de işe yarar kaydirigubbakcemile3

mmf seninki tam böcek olmuş ne öle heryeri dağıtıp döküyor :))
allah kolaylık versin arkadaşım valla artık peşleri sıra koşturup duruyoruz..

bu arada evet bugün kandil saol remedioscum hatırlattığın için.
herkesin kandili mübaerk olsun kızlar

kızlar akşama konya ya gidiyoruz 1 hafta kadar yokum yani
toparlanmaya başlasam anca yetişirim heralde
öncelikle
kandilinizi tebrik edeyim, kuzularımız için bol bol dua eddelim bu akşam.
hepinizi çok öpüyoruujm...

selam kızlar,

herkesin kandilini tebrik ederim

elif iyi yolculuklar canım

hasta olan kuzucuklar ne durumda, ateşleri düşmüştür inşallah hepsinin

asortiden ses çıkmadı eylülün kontrolü nasıl geçti acaba

ya benimkide çokk yaramaz oldu, üç gündür kitaplığa çare düşünüyorum, gidip kitapları aşağı indiriyor, yırtıyor, hırpalıyor, üstelik iki raf yetmedi şimdi üçüncüye ulaşmak için asılıyor, masayı çektim önceki gün bir baktım sandalyelerin altından geçerek yine ulaşmış bu konuda ne yaparım bilmiyorum, orta sehpayı falan çoktan kaldırdım zaten ama kitaplığı koyacak yer yok, zaten paşaya oda yapılacağı için çalışma odasını boşalttığımız için salona geldi

hayırlı kandiller canım..

bizim başımızdada var aynısından:)

tek çare kapak yaptırmak çünkü bunlar daha rahat zamanları..bizde koltukların sırt kısımlarının üzerine koyuyoruz okuduğumuz kitapları bizimki onlara bile ulaşmak için deliriyo..

benim kitaplığım kapak yaptırılacak cinstende değil(, elimdeki kitap benimde dediğin gibi koltuğun tepesinde duruyor ona dikti şimdide gözünü

Kandiliniz kutlu olsun...

Bu arada ilk adımını atanları tebrik ediyorum :) Bizde hala tık yok. Ara sıra sırtüstü sürünüyor ama o da 3-5 adım. Tembeliz yani...

Ya kızlar benim minnoş deli gibi TV seyrediyo. Başlarda titizlenip hiç TV açmıyodum ama açmadan da olmuyo artık yani... Sizinkiler de izliyor mu?

kasım anneleri kandiliniz mubarek olsun büyüklrimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :):) :) bu arada tv olayına gelinmiş benim oğlan şu an bile baby tv izliyor zararlı dilolar ama ben ancak o babay tv izlerse nefes alabiliyorum yemek yaparken iş yaperken mecburum babay tv ye onun karşısında kendini kaybediyor ne gibi zararları var ki izletmesem mi acep .?

kızlar juliyle görüştüm şimdi.tatilde eşinin memleketi kayseriye gittiler.banusu emmiyomuş.oda sağıp biberonla veriyomuş.
ben nette okumuştum bu zamanlarda memeyi reddetmeleri normalmiş.mmf ye de söledim sabırlı olup sağmaya devam etmeliyiz.bu dönem geçici..

bu arada herkesin kandili mübarek olsun.

elifcim iyi tatiller..

benim kzızn tv le hiç alakası yok sadece reklamlarda arada bi bakıyo o kadar..

selam kızlar herkesin mübarek berat kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan
dün doktora gittik kızımın kilosu aynı malesef ama doktorumuz gayet iyi buldu gelişimini
boyu 2 cm uzamış birde kilosuna takılma annesi dedi olabilir çok hareketli maşallah dedi
ortopediye götürdük usg çektiler kalçada bi sorun yok dedi ama bizim ki ortalığı yıktı çok ağladı
korktu sanırım bende ağlıcaktım artıkmafoldumben eşimde gelemedi malesef ilk defa yalnız götürdüm
çok üzüldüm ama ağlarsam doktorla konuşamam die zor tuttum kendimi aslında acıtacak bi durum yoktu ama
garip bişeyin arasına koydu bacak ve kalça kısmını ondan korktu sanırım
usg de çok şükür bişe çıkmadı bir de emeklemeye başlayan çocuklarda röntgen çekilmesi
gerekliymiş röntgendede bişe çıkmadı çok güzel kemik yapısı falan dedi hiç bi sorun olmadan geldik ayy
allahıma şükür giderken korktum ama...
oradan avm ye gittik bunu kutladık kızımla gezdik geldik çok yorulmuştum pc yi açamadım bile
işte böllee kurbağanın arka bacakları varya onun gibi açılması gerekiyormuş düz yani
işte anlatamam ki nasıl anlatiim yaa iyi ya çok şükür

herkeşlerin kandilini kutlar kokulu salyalı öperim efenim

benim küçükk danam tv ne tanımıyo
ne açarsam açayım biri burda totosunu yırtıyo neymiş diye dönüp bakmaz anca kucakta yerde parkeleri yalasın yastğıyla kavga etsin parmağını emerken kaybetsin kaybedince gitti zannedip ağlasın kısacası benimki tv seyretmiyo hatta sesi açık olunca salona bile girmek istemiyo
iyi kötümü bilmem artıkın

asorticim hadi gözün aydın bişi olmamasına sevindim

oğlumun kınası yada mevlütü fark yapmaz artıkın işte birisinde giyeceğim kıyafetimi aldım bugün tam hayyallerim gibi

onun dışında köle gibi çalıştım dışarısı çok sıcak çıkmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…