- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.621
canım seninde ve tüm kasım annelerinin kandili mübarek olsun..kızlar kandiliniz mübarek olsun
çok öpüyoruz sizleri
selam kızlar,
herkesin kandilini tebrik ederim
elif iyi yolculuklar canım
hasta olan kuzucuklar ne durumda, ateşleri düşmüştür inşallah hepsinin
asortiden ses çıkmadı eylülün kontrolü nasıl geçti acaba
ya benimkide çokk yaramaz oldu, üç gündür kitaplığa çare düşünüyorum, gidip kitapları aşağı indiriyor, yırtıyor, hırpalıyor, üstelik iki raf yetmedi şimdi üçüncüye ulaşmak için asılıyor, masayı çektim önceki gün bir baktım sandalyelerin altından geçerek yine ulaşmışbu konuda ne yaparım bilmiyorum, orta sehpayı falan çoktan kaldırdım zaten ama kitaplığı koyacak yer yok, zaten paşaya oda yapılacağı için çalışma odasını boşalttığımız için salona geldi
hayırlı kandiller canım..
bizim başımızdada var aynısından:)
tek çare kapak yaptırmak çünkü bunlar daha rahat zamanları..bizde koltukların sırt kısımlarının üzerine koyuyoruz okuduğumuz kitapları bizimki onlara bile ulaşmak için deliriyo..
kasım anneleri kandiliniz mubarek olsun büyüklrimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :):) :) bu arada tv olayına gelinmiş benim oğlan şu an bile baby tv izliyor zararlı dilolar ama ben ancak o babay tv izlerse nefes alabiliyorum yemek yaparken iş yaperken mecburum babay tv ye onun karşısında kendini kaybediyor ne gibi zararları var ki izletmesem mi acep .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?