2008 Kasım Anneleri

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.bişey sorucam eğitici köpekten almak istiyorum oğlumu netten alcam.hangi siteden alayım daha önce netten hiç almadımda

Gözün aydın Asortie'cim.

Zeyna'cım ne güzel TV seyretmesin işte. Bizimki öyle merakla bakıyor ki nerdeyse içine düşecek. Bi de TV'dekilerle iletişim kurmaya çalışmıyor mu öldürüyo bizi. Geçen gün haberleri izliyoruz. Tayyip çıktı el sallıyor, bizimki de ona el sallıyor

eylül bebğin iyi olmasına çok sevindikkk

asorticiğim sonuçların temiz çıkmasına sevindim
röntgen çekilmesini siz mi istemiştiniz doktor mu önermişti
bizim doktorumuz pek bir isteksiz ve sessiz
ben sormasam bazı şeyleri yapacağı yok
hatta geçen ay bana 12. ay kızamık aşısına kadar gelmenize gerek yok bile dedilmaz:

Selam kızlar
kandılınız kutlu olsun
ya bızım oglan hıc durmuyo cok yoruyo benı tr de bakıcısı cokdu sımdı tek basıma kaldım valla bulanıma gırıyom sankı 6 tanede dısı olmus ıkısıde yolda ondanmı acaba

cnm benimkide aynı özellikle reklamlara bayılıyo izletmek istemiyorum ama başka türlüde iş ypamıyorum.ara ara izliyo artık napalım.tembelliktede aynılar galiba bizdede hala sürünme dışında bi gelişme yok

herkee selam
ardinacım ilk adımlarınızı tebrik ederim cnm,inşallah devamı da en kısa zamanda gelsin
elifçim iyi yolculuklar cnm
estelcim ilk arabam almadım ama kullanmayım diye ablamda bıraktığım yürüteçi dün akaşm aldım en sonunda,dayanamadım artık,durmuyo yerince hep yürütelim istiyo.biraz biraz koyuyorum
yürüteçe çok mutlu oluyo özgr olunca

asorticim eylülün iyi olmasına sevindim cnm,zaten ben iyi olduğunu biliyodum da ,annelik işte evham ediyoruz
herkesin kandili kutlu olsun
kızlar bişey sorcam benim cadı biraz evvek kucağımdaydı,klavyede bişeylere bastı,sitedeki yazılar minicik oldu.neye bastı nasıl yaptı hiç bilmiyorum.eski haline nasıl getircem acaba.pc de başka hiç bir yerede minik değl yazılar sadece kk da oluştu bu minilme

elmalıcım valla benim cimcimede izliyor tv hatta reklamlarda bayılıyor kaçırıcak diye ödü kopuyor ben ne kadar istemesem de izliyor yapacak da pek bişey yok valla artık büyüdü çok da kasmıyorum zaten en fazla yarım saat falan ızleyebılıyor.
ama sizin şu tayyipe el sallama olayı bitirdi beni ofiste bir güldüm kızlar da bana bakıyor deli mi diye :)))
alem şu bengisu :)

asorticim doktor kontrolunuzun iyi geçmesine ve kalça usg sinin temiz çıkmasına sevindim canım .. valla merak ediyordum bende ne yaptınız diye . ayrıca sağlığı yerinde olsun da kilosu pek de mühim değil ki artık iyice hareketlnediler daha az kilo alacaklar.

zeynacım senin de yeni kıyafetin hayırlı olsun canım. güle güle giy o mutlu gününüzde.

safiş valla f tuşlarından birisidir haralde düzelten aslında mause lada düzeltiliyor ama nasıl tam bilmiom ki. bilsem yardımcı olacam sana .

anaaa 9. aya mı girmişiz :lepi: valla asortie söylemese unutcaktım :)) sağol canım bu arada eylülcüğümde sevindim canım bişey çıkmamasına..

benim kız biraz geçte olsa emeklemeye başladı ,zaten popo üstünde giderek evi keşfetmişti şimdi tam canavar oldu ..allah sabır versin bize :))

aha safiş aynısını benimki yaptı geçenlerde ,hemen tarif edeyim cicim ..önce kk yı kapat ,sonra başlat tuşundan denetim masası ,görünüm ve kişiselleştirme ardından ekran çözünürlüğünü ayarla de,çıkan çözünürlük ibresini sona getir tamam ,kaydet çık düzelir,ay ben deli olmuştum yaptığında kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…