- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.641
selam kızlar herkesin mübarek berat kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan
dün doktora gittik kızımın kilosu aynı malesef ama doktorumuz gayet iyi buldu gelişimini
boyu 2 cm uzamış birde kilosuna takılma annesi dedi olabilir çok hareketli maşallah dedi
ortopediye götürdük usg çektiler kalçada bi sorun yok dedi ama bizim ki ortalığı yıktı çok ağladı
korktu sanırım bende ağlıcaktım artıkmafoldumben eşimde gelemedi malesef ilk defa yalnız götürdüm
çok üzüldüm ama ağlarsam doktorla konuşamam die zor tuttum kendimi aslında acıtacak bi durum yoktu ama
garip bişeyin arasına koydu bacak ve kalça kısmını ondan korktu sanırım
usg de çok şükür bişe çıkmadı bir de emeklemeye başlayan çocuklarda röntgen çekilmesi
gerekliymiş röntgendede bişe çıkmadı çok güzel kemik yapısı falan dedi hiç bi sorun olmadan geldik ayy
allahıma şükür giderken korktum ama...
oradan avm ye gittik bunu kutladık kızımla gezdik geldik çok yorulmuştum pc yi açamadım bile
işte böllee kurbağanın arka bacakları varya onun gibi açılması gerekiyormuş düz yani
işte anlatamam ki nasıl anlatiim yaa iyi ya çok şükür
Kızlar gÜnaydın
İlk adımımızı attık
Çok mutluyummmmm
Kandiliniz kutlu olsun...
Bu arada ilk adımını atanları tebrik ediyorum :) Bizde hala tık yok. Ara sıra sırtüstü sürünüyor ama o da 3-5 adım. Tembeliz yani...
Ya kızlar benim minnoş deli gibi TV seyrediyo. Başlarda titizlenip hiç TV açmıyodum ama açmadan da olmuyo artık yani... Sizinkiler de izliyor mu?
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.bişey sorucam eğitici köpekten almak istiyorum oğlumu netten alcam.hangi siteden alayım daha önce netten hiç almadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?