2008 Kasım Anneleri

asorticim kızının bişeyi olmamasına sevindim canım..
bencede kilo almamasına çok takılma.dr un dediği gibi artık çok haraketliler..hatta kilo bile verebilirlermiş bu dönemde..

9.ayınız kutlu olsun canım..emeklemeyede başlamış melis vay haline..

ay elmalıcım tayyibe el sallama olayına bende çok güldüm yawkaydirigubbakcemile3

ay kızlar iki gündür uğraşıyodum bugün tam olarak öğrendi ,melis artık bay bay yapıyo ,hemde ben her yaptığımda ve bay baay dediğimde yapıyo,çok tatlı yaa ,bayıldım ,ve sadece 2 günümü aldı ,ne kadar kolaymış yaa ..

hayırlı kandiller kızlar..

çok giremiyorum şu sıralar umarım herkes iyidir..koşturmaam hiç bitmedi..c.tesi uçuyorum inşallah evime...birsüre int. bağlanaması için süre geçer...o arada giremem.

bu arada bir önceki gün tunanın 3 dişi vardı...dün 3 tane patlattı..bugün tam 6 dişimiz oldu.....

öptümherkesi

Herkeslere iyi gecelerrrrrrrrrrr...Geçmişi bi yad edelim bakalım..

Zeynacım maşallah oğluna ..allah damatlığını göstersin inşallah..

Elmalı benim oğlan da açsam izliycek tv yi ama ben de babası da çok tv izlemiyoruz dolayısıyla o da izlemiyor.Ama bazen sabahları trt çocuğa bakıyoruz hopisu ve mimocana bayılıyor..

mmf toprağı yemeyi alışkanlık haline getirirse demir eksikliği yönünden dikkatli olmak lazım..ama bu böcüklerin de sağı solu belli değil her bileyi ağızlarına sokuşturdukları için.

lelalimmmmmmm canııımmm bir kilo vermişsin gözünaydın darısı banaaa..ama ben diyete başlıyorum 3. gün diyette olduğumu unutuyorum çok fena çook..

Eylülcüm gözünaydınnnn baybayı öğrenmiş darısı hoşgeldin deyip el sıkmalara inşallah..

valla hiç umutlanma zeyno 2.ler pek serseri 2 koltuğun arasından geçip daracık bu arada çiçeğe ulaşıyo koltukların arasını kapadım arkadan dolandı mikroskobik

yaa azocum benimkide didimde bıraktı ya acaba hava değişimimi yaramadı çocuğa anlamadımki nasıl inatlaşıyo zorla sokmuyum ağzına diye iyice kitliyo ve ağlıyo mmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bas bas
inşallah geçicidir 9.aylarda dönüm noktasıdır

ay ne biliim küvezden çıkarken demir eksikliği vardı hatta kimse kullanmazken biz doğduğundan beri ferrum kullanıyoruz gerçi ben düzenli olamadım şu ilaç konusunda ama haylazlıktan yapıyo sanırsam yakalanınca pek mahçup oluyo

safiş valla f tuşlarından birisidir haralde düzelten aslında mause lada düzeltiliyor ama nasıl tam bilmiom ki. bilsem yardımcı olacam sana .
tatlım denedim f leri olmadı

zeyna kıyafet mi almış ,abooo duymadım görmedim ,hemen çek üzerinde ve koy buraya valla çıngar çıkartırım ..lmaz:
cnm 9. ayınız hayırlı olsun,daha doğrusu 9 bitti 10. u ayınız demek daha doğru olur sanıırm,tebrik ederim Şeniz
o senin tarif ettiğin olay tüm pc nin ayarını değiştirir canım ,bu sadece kk da oldu,kk yı kapatınca düzelmiş sağolun kıslar vereliniortak
canımsınnnn kk nın en düşünceli , en nazik anası opuyorumnanaktan

tüm kasım analarının önünde özür diliyorum mesajını görmediğim ve teşekkür etmediğim için :kedi:
canım benim estağfurullah özürlük bi durum yok seviyom seni ben Şeniz
kız benimkide gelip bi zahmet öğretiver.biz öyle çok yoğun çalışmalar yapmıyoz ama hala öğrenemedi.alkışta yapmıyo,bi arkadaşınki alkış yapıyomuş çok güzel.bizimki varsa yoksa tel sarsın kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar
hepinizin Berat Kandili mübarek olsun

sizede iyi kandiller canişler
gözünüz aydın iyi bakın kendinize ve dişlerinize yerimseniben

GÜNAYDIINN

safişcim alkışı çok uzun zamandır yapıyo zaten üstelik onu annem öğretti annemi görünce başlıyo şap şap,bir müzik duymasın hemen başlar ,yada biz yaptıkmı hemen yapar ,
bay bayı öğrendi ,bayrama kadar el öpmeyi öğretmem lazım ki harçlık toplasın :lepi:

günaydın kızlar
çok sıcak iğrenç sıcak berbat bi sıcak gece geçirdim uyudum mu kan ter içinde yatakla savaşmı ettim bilmiyorum yiğit bilem sabaha kadar bağırdı
mmmf kafa sen neden artıkın buraya uğramıyorsun bakim gizli kapaklı gözüküp gidiyorsun ne iş senin iş

günaydın canım..

gerçekten inanılmaz sıcak bu günler ama sanki bugün daha serin..

havalar serinleyince kesin geçerler deliksiz uykuya artık..

günaydııııın kızlarrrrr.yazdıklarınızı okudumda yaa benim oğlan hiç bi şey yapmıyo.bi ara alkışı öğretmiştik unuttu şimdi onuda yapmıyo bende çok fazla ögretmeye çalışmıyorum gerçi ama yapsın istiyorum.bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum önce bay bay öğrenicez inşallah

günaydın kızlarr
eylülcüm dün sizin ay dönümünüzdü bugün safişin . şuan hatırladıklarım kızlar daha nice aylara 9. aylarınız kutlu olsun.
eylül bu arada hadi gözün aydın bay bay ı öğrenmiş demek el öptüreceksin.çok güldüm ya :))
benim kız modern takılıyor hoş geldinn dediğinde elini uzatıp tokalaşıyor :)) el mel öpmez bu asi kız :))

çitoscum hoşgeldin canım kaçırmışım seni. ya sorma hafta sonu 1 kilo verdim ama iş yerinde yine aldım nasıl oluyor bu anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…