- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.661
asorticim kızının bişeyi olmamasına sevindim canım..selam kızlar herkesin mübarek berat kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan
dün doktora gittik kızımın kilosu aynı malesef ama doktorumuz gayet iyi buldu gelişimini
boyu 2 cm uzamış birde kilosuna takılma annesi dedi olabilir çok hareketli maşallah dedi
ortopediye götürdük usg çektiler kalçada bi sorun yok dedi ama bizim ki ortalığı yıktı çok ağladı
korktu sanırım bende ağlıcaktım artıkmafoldumben eşimde gelemedi malesef ilk defa yalnız götürdüm
çok üzüldüm ama ağlarsam doktorla konuşamam die zor tuttum kendimi aslında acıtacak bi durum yoktu ama
garip bişeyin arasına koydu bacak ve kalça kısmını ondan korktu sanırım
usg de çok şükür bişe çıkmadı bir de emeklemeye başlayan çocuklarda röntgen çekilmesi
gerekliymiş röntgendede bişe çıkmadı çok güzel kemik yapısı falan dedi hiç bi sorun olmadan geldik ayy
allahıma şükür giderken korktum ama...
oradan avm ye gittik bunu kutladık kızımla gezdik geldik çok yorulmuştum pc yi açamadım bile
işte böllee kurbağanın arka bacakları varya onun gibi açılması gerekiyormuş düz yani
işte anlatamam ki nasıl anlatiim yaa iyi ya çok şükür
anaaa 9. aya mı girmişiz :lepi: valla asortie söylemese unutcaktım :)) sağol canım bu arada eylülcüğümde sevindim canım bişey çıkmamasına..
benim kız biraz geçte olsa emeklemeye başladı ,zaten popo üstünde giderek evi keşfetmişti şimdi tam canavar oldu ..allah sabır versin bize :))
ay kızlar iki gündür uğraşıyodum bugün tam olarak öğrendi ,melis artık bay bay yapıyo ,hemde ben her yaptığımda ve bay baay dediğimde yapıyo,çok tatlı yaa ,bayıldım ,ve sadece 2 günümü aldı ,ne kadar kolaymış yaa ..
valla hiç umutlanma zeyno 2.ler pek serseri 2 koltuğun arasından geçip daracık bu arada çiçeğe ulaşıyo koltukların arasını kapadım arkadan dolandı mikroskobikkız maytap senin paşa mikroskobiklikten çıkmış minik bir canavar olma yolunda ilerliyor maşallah ona
ahmedim hiç öle çekmece karıştırıp çiçek yolmadı ondan hiç görmedim inşalah buda azcık olsun ona çeker
gerçi şimdilik gidişat onu göstermiyor ama
yaa azocum benimkide didimde bıraktı ya acaba hava değişimimi yaramadı çocuğa anlamadımki nasıl inatlaşıyo zorla sokmuyum ağzına diye iyice kitliyo ve ağlıyo mmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bas baskızlar juliyle görüştüm şimdi.tatilde eşinin memleketi kayseriye gittiler.banusu emmiyomuş.oda sağıp biberonla veriyomuş.
ben nette okumuştum bu zamanlarda memeyi reddetmeleri normalmiş.mmf ye de söledim sabırlı olup sağmaya devam etmeliyiz.bu dönem geçici..
bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
elifcim iyi tatiller..
Herkeslere iyi gecelerrrrrrrrrrr...Geçmişi bi yad edelim bakalım..
Zeynacım maşallah oğluna ..allah damatlığını göstersin inşallah..
Elmalı benim oğlan da açsam izliycek tv yi ama ben de babası da çok tv izlemiyoruz dolayısıyla o da izlemiyor.Ama bazen sabahları trt çocuğa bakıyoruz hopisu ve mimocana bayılıyor..
mmf toprağı yemeyi alışkanlık haline getirirse demir eksikliği yönünden dikkatli olmak lazım..ama bu böcüklerin de sağı solu belli değil her bileyi ağızlarına sokuşturdukları için.
lelalimmmmmmm canııımmm bir kilo vermişsin gözünaydın darısı banaaa..ama ben diyete başlıyorum 3. gün diyette olduğumu unutuyorum çok fena çook..
tatlım denedim f leri olmadısafiş valla f tuşlarından birisidir haralde düzelten aslında mause lada düzeltiliyor ama nasıl tam bilmiom ki. bilsem yardımcı olacam sana .
anaaa 9. aya mı girmişiz :lepi: valla asortie söylemese unutcaktım :)) sağol canım bu arada eylülcüğümde sevindim canım bişey çıkmamasına..
benim kız biraz geçte olsa emeklemeye başladı ,zaten popo üstünde giderek evi keşfetmişti şimdi tam canavar oldu ..allah sabır versin bize :))
aha safiş aynısını benimki yaptı geçenlerde ,hemen tarif edeyim cicim ..önce kk yı kapat ,sonra başlat tuşundan denetim masası ,görünüm ve kişiselleştirme ardından ekran çözünürlüğünü ayarla de,çıkan çözünürlük ibresini sona getir tamam ,kaydet çık düzelir,ay ben deli olmuştum yaptığında kaydirigubbakcemile3
cnm 9. ayınız hayırlı olsun,daha doğrusu 9 bitti 10. u ayınız demek daha doğru olur sanıırm,tebrik ederim Şenizzeyna kıyafet mi almış ,abooo duymadım görmedim ,hemen çek üzerinde ve koy buraya valla çıngar çıkartırım ..lmaz:
canım benim estağfurullah özürlük bi durum yok seviyom seni ben Şenizcanımsınnnn kk nın en düşünceli , en nazik anası opuyorumnanaktan
tüm kasım analarının önünde özür diliyorum mesajını görmediğim ve teşekkür etmediğim için :kedi:
kız benimkide gelip bi zahmet öğretiver.biz öyle çok yoğun çalışmalar yapmıyoz ama hala öğrenemedi.alkışta yapmıyo,bi arkadaşınki alkış yapıyomuş çok güzel.bizimki varsa yoksa tel sarsın kaydirigubbakcemile3ay kızlar iki gündür uğraşıyodum bugün tam olarak öğrendi ,melis artık bay bay yapıyo ,hemde ben her yaptığımda ve bay baay dediğimde yapıyo,çok tatlı yaa ,bayıldım ,ve sadece 2 günümü aldı ,ne kadar kolaymış yaa ..
iyi geceler kızlar
hepinizin Berat Kandili mübarek olsun
hayırlı kandiller kızlar..
çok giremiyorum şu sıralar umarım herkes iyidir..koşturmaam hiç bitmedi..c.tesi uçuyorum inşallah evime...birsüre int. bağlanaması için süre geçer...o arada giremem.
bu arada bir önceki gün tunanın 3 dişi vardı...dün 3 tane patlattı..bugün tam 6 dişimiz oldu.....
öptümherkesi
GÜNAYDIINN
,bayrama kadar el öpmeyi öğretmem lazım ki harçlık toplasın :lepi:
günaydın kızlar
çok sıcak iğrenç sıcak berbat bi sıcak gece geçirdim uyudum mu kan ter içinde yatakla savaşmı ettim bilmiyorum yiğit bilem sabaha kadar bağırdı
mmmf kafa sen neden artıkın buraya uğramıyorsun bakim gizli kapaklı gözüküp gidiyorsun ne iş senin iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?