- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.681
günaydın cnm benimkide uyumuyo hiçgünaydın canım..
gerçekten inanılmaz sıcak bu günler ama sanki bugün daha serin..
havalar serinleyince kesin geçerler deliksiz uykuya artık..
cagancuk şöyle bi baktım senin için en uygun fiyat yine bebek markette canım.
sağol cnm babası e bebekten almış sanırım.dün ben bakıyodum o benden önce davranıp halletmiş işi.iyiki ikimizde almamışık
sevdi mi canım oğlun eğitici köpeği..
gerçi hemen belli olmaz ama:)
anaaa 9. aya mı girmişiz :lepi: valla asortie söylemese unutcaktım :)) sağol canım bu arada eylülcüğümde sevindim canım bişey çıkmamasına..
benim kız biraz geçte olsa emeklemeye başladı ,zaten popo üstünde giderek evi keşfetmişti şimdi tam canavar oldu ..allah sabır versin bize :))
hayırlı kandiller kızlar..
çok giremiyorum şu sıralar umarım herkes iyidir..koşturmaam hiç bitmedi..c.tesi uçuyorum inşallah evime...birsüre int. bağlanaması için süre geçer...o arada giremem.
bu arada bir önceki gün tunanın 3 dişi vardı...dün 3 tane patlattı..bugün tam 6 dişimiz oldu.....
öptümherkesi
günaydın canımgünaydın kızlarrrrr
ay ne güzel maşallah...deli eylül ya eros güzeli seni :roflol:GÜNAYDIINN
safişcim alkışı çok uzun zamandır yapıyo zaten üstelik onu annem öğretti annemi görünce başlıyo şap şap,bir müzik duymasın hemen başlar ,yada biz yaptıkmı hemen yapar ,
bay bayı öğrendi ,bayrama kadar el öpmeyi öğretmem lazım ki harçlık toplasın :lepi:
benimkide yapmıyo hayatımgünaydııııın kızlarrrrr.yazdıklarınızı okudumda yaa benim oğlan hiç bi şey yapmıyo.bi ara alkışı öğretmiştik unuttu şimdi onuda yapmıyo bende çok fazla ögretmeye çalışmıyorum gerçi ama yapsın istiyorum.bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum önce bay bay öğrenicez inşallah
sağol cnm arkadaşım...boşver daha iyi herkesin elini öpmesin :1rolleyes:günaydın kızlarr
eylülcüm dün sizin ay dönümünüzdü bugün safişin . şuan hatırladıklarım kızlar daha nice aylara 9. aylarınız kutlu olsun.
eylül bu arada hadi gözün aydın bay bay ı öğrenmiş demek el öptüreceksin.çok güldüm ya :))
benim kız modern takılıyor hoş geldinn dediğinde elini uzatıp tokalaşıyor :)) el mel öpmez bu asi kız :))
çitoscum hoşgeldin canım kaçırmışım seni. ya sorma hafta sonu 1 kilo verdim ama iş yerinde yine aldım nasıl oluyor bu anlamıyorum :)
canımcım sizinde 10. ayınız kutlu olsun,9 bitti ya o bakımıdan yerimsenibenbizde 2 gün önce bitirdik 9.ayımızı ama o kadar huysuzki çağan onu bile unutmuşum valla
sağol glizcim,hep beraber inşallah :1hug:saphıra 9. ayınızı kutlarım canım..nice aylara, yıllaraa..
thax prensesin annesi Şenizsafişcım 9. ayınızı kutlarız ..nice aylara yıllara inş..
teşekkür ederim cnmtüm 9 aylara nice aylar maşallah hepsine
anladım mmf kafa eğlence güzelde uykusuzluk olmasa bide
beni özel üye yapmanın son hamlesi olan puanı veren estel arkadaşıma teşekkürlerimi borç bilirim
benimki de çok hoş alkışlıyo bay bay yapıyo ve gel gel yapıyoo
bide dünden beri tükürüyo delüüü bebeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?