2008 Kasım Anneleri

günaydın canım..

gerçekten inanılmaz sıcak bu günler ama sanki bugün daha serin..

havalar serinleyince kesin geçerler deliksiz uykuya artık..
günaydın cnm benimkide uyumuyo hiç
inşallah serinleyince uyurlar çünkü uykusuzluktan ölücem artık sabaha kadar yatıp kalkıyoruz yere yatırıyorum ama yine kar etmiyoo

herkese günaydın arkadaşlar..

canım geçmiş 9. ayınız kutlu mutlu olsun..nice aylara yılllarraaaaopuyorumnanaktan

Ne güzel canım 6 dişiniz olmuş bizde daha hiç bişi yok..en çokta haftaya adanaya gidecez oralarda çıkarır diye korkuyorum..ateş falan yaparsa ..oralar buraya göre çokkkk sıcakkk.hem ateş hem sıcakkk zorrr

günaydın kızlarrrrr
günaydın canım

günaydın kızlar
görümcem istanbuldaya zeynacım 24saatin 20 saati beraberiz geri kalan 4 saatte memo izin verirse uyumaya çalışıyoruz şaftım kaydı anlııcanız

tüm 9 aylara nice aylar maşallah hepsine
anladım mmf kafa eğlence güzelde uykusuzluk olmasa bide

beni özel üye yapmanın son hamlesi olan puanı veren estel arkadaşıma teşekkürlerimi borç bilirim

benimki de çok hoş alkışlıyo bay bay yapıyo ve gel gel yapıyoo
bide dünden beri tükürüyo delüüü bebeee

ay ne güzel maşallah...deli eylül ya eros güzeli seni :roflol:
benimkide yapmıyo hayatım bende yoğun bi çalışma içinde değilim,aklıma gelince yapıyom ,babasıda öyle.benimki el ve ayak bileklerini müthiş kıvırıyo çok küçüklğünden beri yalnız,bi o var işte
sağol cnm arkadaşım...boşver daha iyi herkesin elini öpmesin :1rolleyes:
bizde 2 gün önce bitirdik 9.ayımızı ama o kadar huysuzki çağan onu bile unutmuşum valla
canımcım sizinde 10. ayınız kutlu olsun,9 bitti ya o bakımıdan yerimseniben
saphıra 9. ayınızı kutlarım canım..nice aylara, yıllaraa..
sağol glizcim,hep beraber inşallah :1hug:
safişcım 9. ayınızı kutlarız ..nice aylara yıllara inş..
thax prensesin annesi Şeniz
teşekkür ederim cnm
çocuğa tükrmeyi mi öğrettin be delüüü mynak:roflol:

günaydııınnn
kahvaltısını yedirdim,damlalarını verdim,mutfağa geçtim işleniyodum,baktım ses soluk kesildi.bi gittim baktım kuzum mama sandalyesinde uyuya kalmış :ecrin_bebek:
sabah erken uyandırdı beni,bak kendisi dayanamadı uyudu ama :mymeka: peki ya benn mirmirmirmir

yaa varya gıcık oldum
dün gece uykusunda aldı kucağıma verdi eşim gözü kapalı anladı memei ağlamaya başladı
bende sağayım dedim kanadı ucu ve yara şuan fenalardayımmmm

tşk maytapım
kutlarız tabi,mehter takımını bile çağırırız valla
mehter takımı deyince aklıma geldi,1 ay önce filan bi arkadaş oğlanları snnet ettirdi.süper bi düğün yaptılar Allah herkse nasip etsin.mehter takımı geldi,efeler geldi,oğlanlar at üstünde geldi.insanların arasında dolaşan şerbetçi,bi kenarda macuncu ve pamuk şekerci,çok değişik ve güzeldi.pek özendim oğlum olsada bende şöyle bi düğğün yapsam diye.inşallah kızıma yaparım evlenirken öyle bi düğün,dillere destan.şahsen düğün bi kenarda dursun gelinlik bile giymediğim için kızıma yapmayı çok istiyom,içimde uhde kaldı

merhaba kızlar
ben geldim...sizleri çok özledik bu tatil öyle iyi geldiki..oğluşum kızım ben kapkara olduk
herkes iyimi geçmişe bakmaya çalışacağım ama o kadar birikmişki
bugün kuzenimin düğünü var kuaföre gitmem lazım oğluş bakıcısında kalacak inşallah durur 1,5 aydır görmüyor sıkıntı yaşamayız inşallah

neyse oğluşu uyutayım uğramaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…