- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.701
evet cnm kimseye haber vermeden gittik nikahlandık eşimlesafiş özele girmeyecekse sen niye gelinlik giymedin yoksa kaçarak mı evlendin
ooohh tatil kuşu hoşgeldin :)merhaba kızlar
ben geldim...sizleri çok özledik bu tatil öyle iyi geldiki..oğluşum kızım ben kapkara olduk
herkes iyimi geçmişe bakmaya çalışacağım ama o kadar birikmişki
bugün kuzenimin düğünü var kuaföre gitmem lazım oğluş bakıcısında kalacak inşallah durur 1,5 aydır görmüyor sıkıntı yaşamayız inşallah
neyse oğluşu uyutayım uğramaya çalışırım
ay ne güzel maşallah...deli eylül ya eros güzeli seni :roflol:
benimkide yapmıyo hayatımbende yoğun bi çalışma içinde değilim,aklıma gelince yapıyom ,babasıda öyle.benimki el ve ayak bileklerini müthiş kıvırıyo çok küçüklğünden beri yalnız,bi o var işte
sağol cnm arkadaşım...boşver daha iyi herkesin elini öpmesin :1rolleyes:
canımcım sizinde 10. ayınız kutlu olsun,9 bitti ya o bakımıdan yerimseniben
sağol glizcim,hep beraber inşallah :1hug:
thax prensesin annesi Şeniz
teşekkür ederim cnm
çocuğa tükrmeyi mi öğrettin be delüüü mynak:roflol:
günaydııınnn
kahvaltısını yedirdim,damlalarını verdim,mutfağa geçtim işleniyodum,baktım ses soluk kesildi.bi gittim baktım kuzum mama sandalyesinde uyuya kalmış :ecrin_bebek:
sabah erken uyandırdı beni,bak kendisi dayanamadı uyudu ama :mymeka: peki ya bennmirmirmirmir
günaydııınnn
kahvaltısını yedirdim,damlalarını verdim,mutfağa geçtim işleniyodum,baktım ses soluk kesildi.bi gittim baktım kuzum mama sandalyesinde uyuya kalmış :ecrin_bebek:
sabah erken uyandırdı beni,bak kendisi dayanamadı uyudu ama :mymeka: peki ya bennmirmirmirmir
evet cnm kimseye haber vermeden gittik nikahlandık eşimle
napayım kız eylül,biliyon face de fotolar var zaten,benim eşim benden büyük,bi de ben ikinci eşiyim.yani bende o zaman 17 yaşımdaydım,düşünsenize durumu,hangi anne baba kabul ederki.bizde ayrılmayı göze alamadık çok aşıktık napalım kendi kendimize evlendik 8 sene bitti :kedi:
Benimki 6 aylıkken el sallamayı geçen ay da alkış yapmayı öğrendi. Bu arada çak da yapıyor. Şimdi tokalaşmayı öğretiyorum. Her bebeğin gelişimi farklı işte, emekleme ayağa kalkma konularındaysa daha bi numara göremedik.
Bu arada bebeği konuşan var mı? Bengiş baya baya konuşmaya başladı. Mesela ana kucağına oturtunca atta gideceğini anlayıp atta diyo, acıkınca mama ma hadi diyo, sonra anne, baba, dede falan çözdük bayağı konuşmayı yani.
Unutmadan, 9. ayını kutlayan tüm bebişlere maşallah.
aşk evliliği ne güzel bende aşk evliliği yaptımm. kocamı tam tamına 7 yıl bekledim sonunda muradıma erdimmm..biraz yaşlandık ama olsunn...:asigim::asigim:maşallah diyelim cnm da memeyi bırakmasın gene.gerçi büyüdüler artık.tokalaşma olayına çok güldüm.benimki hayır anlamında mama yemek istemediği zaman sağa sola çeviriyor başını çok komik oluyo.yürüteçine ben çok az koydum şimdiye kadar.ama çok memun oluyo yrüteçte özgrce dolaşıp kurcalıyo :)
maşallah bengişe .. bizde dede dışında pek çok kelime söyleniyor ama inatla dede demiyor babam çok uğraşıyor heralde ondan diyorum kaydirigubbakcemile3
dün cimcimeyi yıkadık altını bağlamak için yatırdım alahım bir an durmuyor resmen kıpır kıpır bende sürekli hayır annecim hadi bağlayalım altını diyip duruyorum. bir an durdu sinirlendi sonra kendini çekip bağırarak anne hayıı gibi bişi dedi .. eşimde yanımdaydı biz tabi şok delikafadulden bu kadar çabuk bazı şeyleri kapmaları inanılmaz geliyor ..
bebekler 10. ayından itibaren sesleri taklit etmeye ve daha bilinçli olarak anne baba gibi kelimeleri kullanmaya başlarmış. ama bizimkiler cin tabi 10. ayı beklemeye ne gerek var bunlara :))
elmalıcım benim oğluşta çenesi bi düşünce susturabilene aşkolsun anne aba baba mama dede ama ...gibi bir sürü kelimeyi ard arda sıralıyor ama anne mama ve babayı bilerek söylüyor ağlayınca anne diyip bana bakıyor baba diyip babasına atılıyor yemek yedirirkende mama diyor bide ablasına aba diyor ama diğer söylediği kelimeri bence sıralıyor gibime geliyor ama çok hoş ağzı laf dolu sanki... yerim ben onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?