- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.721
oğlumun sünetti için aldığım kıyafeti bi göstereyim diğer konularla ilgileneceğim -tatlicadiarzu-
yüzümü karaladım çünki çok çirkin çıkmışım
kıyafetin kısa eldiveni ve minik torba çantasıda var
ben öğretmedim valla kendi nerden öğrendiyseeeeteşekkür ederim cnm
çocuğa tükrmeyi mi öğrettin be delüüü
:teselli: inşallah Allah gönlüne göre verirtşk maytapım
kutlarız tabi,mehter takımını bile çağırırız valla
mehter takımı deyince aklıma geldi,1 ay önce filan bi arkadaş oğlanları snnet ettirdi.süper bi düğün yaptılar Allah herkse nasip etsin.mehter takımı geldi,efeler geldi,oğlanlar at üstünde geldi.insanların arasında dolaşan şerbetçi,bi kenarda macuncu ve pamuk şekerci,çok değişik ve güzeldi.pek özendim oğlum olsada bende şöyle bi düğğün yapsam diye.inşallah kızıma yaparım evlenirken öyle bi düğün,dillere destan.şahsen düğün bi kenarda dursun gelinlik bile giymediğim için kızıma yapmayı çok istiyom,içimde uhde kaldı
hoşgeldin tatlım özledik senimerhaba kızlar
ben geldim...sizleri çok özledik bu tatil öyle iyi geldiki..oğluşum kızım ben kapkara olduk
herkes iyimi geçmişe bakmaya çalışacağım ama o kadar birikmişki
bugün kuzenimin düğünü var kuaföre gitmem lazım oğluş bakıcısında kalacak inşallah durur 1,5 aydır görmüyor sıkıntı yaşamayız inşallah
neyse oğluşu uyutayım uğramaya çalışırım
aşkaaaa bak yaaaa Allah mutluluğunuzu bozmasınnapayım kız eylül,biliyon face de fotolar var zaten,benim eşim benden büyük,bi de ben ikinci eşiyim.yani bende o zaman 17 yaşımdaydım,düşünsenize durumu,hangi anne baba kabul ederki.bizde ayrılmayı göze alamadık çok aşıktık napalım kendi kendimize evlendik 8 sene bitti :kedi:
maşallah bengisu hanıma pekde marifetliymişBenimki 6 aylıkken el sallamayı geçen ay da alkış yapmayı öğrendi. Bu arada çak da yapıyor. Şimdi tokalaşmayı öğretiyorum. Her bebeğin gelişimi farklı işte, emekleme ayağa kalkma konularındaysa daha bi numara göremedik.
Bu arada bebeği konuşan var mı? Bengiş baya baya konuşmaya başladı. Mesela ana kucağına oturtunca atta gideceğini anlayıp atta diyo, acıkınca mama ma hadi diyo, sonra anne, baba, dede falan çözdük bayağı konuşmayı yani.
Unutmadan, 9. ayını kutlayan tüm bebişlere maşallah.
zeynam pek güzel olmuşun bayıldım elbiseye zemuszemus
kızlar yarın gece kaynanam geliyo , bi batu doğduğunda gelmişti bide şimdi gelicek , kocam da yok nasıl baş etcem bilmiyorum mafoldumben
benden uzun bi süre ses çıkmazsa ruhuma fatiha okuyuverin bi zahmet laelaelaelaelae
aaa bak bu çok tgüzel işte :hooray:
seni mi kıracağım safişim
karıştırdım heralde cnm Türkçe konuşan oyuncaklar playskoolun sanıyodumYok Safiş'im, Fisher Price'ın oyuncakları.
Ben her ikisini de aldım ve ikisinden de memnunum Azo'cum.
Eğitici Tırtıl bahsettiğin gibi her sayfada hayvanlı bir resim ve resimle ilgili şarkının sözleri var. Mesela Ali Baba ile ilgili bir resim ve şarkının sözleri... Aynı zamanda şarkı söyleme özelliği de var düğmesine basınca.
Eğitici Köpek de ellerine ayaklarına basınca şarkılar söyleyen, el, ayak gibi organları ve renkleri öğreten bi oyuncak.
Bilmem anlatabildim mi...
teşekür canımzeynacım elbisen pek bi güzel
sen daha da güzelsin tabiki
sünnetmi yaptırıyorsun canım ben orayı kaçırmışım
bebişini bi daha kontrole getirdin mi canım bi sıkıntı yok değil mi
sağolun kızlar
andinacım durum o kadar kötümü yani
madem oğlu yok gelmeseymiş ne işi varmış otursun evinde seni sık boğaz etmeye mi gelecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?