2008 Kasım Anneleri

asorticim sağol kuşum,iyi gezmeler,daralmışın sen,git bi gez gel
ardicim napıcan canım ya aile büyüğü neticede atsan atılmaz satsan satılmaz
hoş ben eşimin tarafıyla hiç görşmüyorum sağlam bi kazık attıklarından beri
ama idare edicen cnm eşin için

ayyy saphıracım sağlam bi kazıkta bana atsalarda bende görüşmekten kurtulsam..razıyım valla sağlam kazığa...kötükedihüsoklava: en azından kocama bahanem olur..( kötü gelin))

Son düzenleme:
gülizcim inşallah hıncını alabileceğin bir kazık olur diyim o zaman
çünkü ben hıncımı alamadım,hala aklıma geldikçe sinirden deliye dönerim hatta eşimde bişey yapmadı onlara diye ona da çok kızarım en sonunda birbirimize gireriz
seninki öyle olmasın cnmcım

amin canımm..

arkadaşlar ben gidiyom yarında yokum kendinize iyi bakın şimdiden iyi tatiller..a.s.

Kızlar 6 sene sonra yarın ilk kez bi iş görüşmesine gidicem. Çok tuhaf hissediyorum, hatta acaba hiç gitsemem mi diye de düşünmüyor değilim. Off ne zor onca sene kendi işini yaptıktan sonra başkalarının yanında tekrar çalışmak durumunda kalmak. Allah kimselere vermesin...

ulen zeyna karısı elbisen çok güzel güle güle giyde nerdesin bacım sen öyle ,referandummu ,basın toplantısımı yapcan kürsüye çıkmışın kaydirigubbakcemile3

ay kısmetse salı tatile çıkıyorum ,alışveriş yaptım yine ,ulen ben bu herifi batırcam ,kocam banada şort al dedi şort dışında ne varsa aldım :lepi:

elmalıcım hadi hayırlısı olsun iş görüşmen . hayırlı ise olsun hayırsızsa dursun başka işlere bakarsın. ayrıca kısmet bir yerde belli mi olur yine bir gün kendi işine dönersin tatlım.

eylüll yeter kısım alışveriş alışveriş nereye kadar bir dur .. dışarıda satın alınacak bişey kalmadı hepsini eve getirdin. :))

Ayy canım inşallah...

yıllar önce bi parodi vardı ,kadın eve kamyon lastiğiyle geliyo ,kocası soruyo bu ne diye ,kadın da diyo ucuzluktan aldım hayri vallahi çok uygundu diyokaydirigubbakcemile3
bu gidişle benim sonumda böyle olucak sıyırcam kafayı yakındır..laelaelaelaelae

Canım saphiram inan bende çok sağlam kazıklarını yedim , kocam beni istemeye bi anasıyla geldi düşün , düğünümüzde anası ve abisi dışında hiçbi akrabası yoktu ki abisi de gelmiyodu da ben yine kocama kıyamadım da aradım davet ettim , rica ettim , adam bi tarafını kaldırıp teşrif etti ... yani benimde içimde çok şey var , bana çok çektirdiler ama şimdi hepsi bin pişman , ama ne oldu , ben soğudum , bi kandilde bi bayramda ararım o da gayet soğuk konuşurum , kocam durumdan mutsuz ama diyecek yapacak bişeyi yok sonuna kadar haklı olduğumu biliyo ama çok isterdim içimdekileri yüzlerine haykırmayı , tüm kinimi dökebilmeyi..

Neyse beni zorlu 2 gün bekliyo , ilk defa yanlız kalıcam onunla , gerçekten korkuyorum olacaklardan

eylül alemsin valla :)))

andinacım allah kolaylık ve sabır versin tatlım ne kadar zor olduğunu bilirim tatlım. ama sabır başka hiçbişey diyemiyorum.

elmalıcım seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım.

ayyy saphıracım sağlam bi kazıkta bana atsalarda bende görüşmekten kurtulsam..razıyım valla sağlam kazığa...kötükedihüsoklava: en azından kocama bahanem olur..( kötü gelin))
bende istiyprum o kazıktan lütfennn :Saruboceq: kurtulmak istiyorum ondan
oooo zeynam maşallah bacım çok güzel çıkmışsın sen de elbisende heee
o senin gözünün güzelliği kuşum elbise falan fasa fiso
he bacım elbise aldım diye beni pek bi beğendiler referanduma çağırdılar davosa ama gitmem lmaz:
tez zamanda kurtulursun inşallah
bak olmadı kafan kızdı aç ona burayı biz burdan beceririz onu :mymeka:
lafa bak yaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…