- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.761
zeynam pek güzel olmuşun bayıldım elbiseye zemuszemus
kızlar yarın gece kaynanam geliyo , bi batu doğduğunda gelmişti bide şimdi gelicek , kocam da yok nasıl baş etcem bilmiyorum mafoldumben
benden uzun bi süre ses çıkmazsa ruhuma fatiha okuyuverin bi zahmet laelaelaelaelae
bizimkide alt değiştirirken hiç durmuyo.
hemen yüz üstü dönüveriyo ve gidiyo sürüne sürüne.zorla tutmaya çalışınca kıyamet kopuyo..
zeynacım elbiseni güle güle giy pek bi güzelmiş
ya kızlar bu eğitici köpek,tırtıl falan nasıl bişey?
ben anlamadım.
iyi bişeyse bende alayım.
bu hafta sonu hayvanlı,resimli hikaye kitabı almayı düşünüyorum.
hayvanların resimlerini gösterip seslerini taklit etmeliymişiz öğrenmeleri için..
Çok özür dilerim maydanoz oluyorum ama dayanamadım.Bu tarz mesajları okuyunca kadın imajı bambaşka şekle büründü gözümde.Bu nasıl bir mahalle ağzıdır anlamadım.Karı sözcüğünü bir kadının diğer kadına söylemesi de cabası.Vay toplumumuzun haline.Üstelik her biriniz evlat yetiştiren annelersiniz.Yakışmıyor arkadaşlar.Kaldı ki biri bana böyle mesaj yazsa en yakın arkadaşım da olsa kırıcı olmadan ikaz eder kabullenmediğimi belirtirim.Hoşunuza gitmese de mutlaka bu mesajım birilerine bir şekilde etki edecektir die düşünüyorum.Size hakaret etmek değil amacım ama yanlış olanı görmezden gelmemek lazım .ulen zeyna karısı elbisen çok güzel güle güle giyde nerdesin bacım sen öyle ,referandummu ,basın toplantısımı yapcan kürsüye çıkmışın kaydirigubbakcemile3
ay kısmetse salı tatile çıkıyorum ,alışveriş yaptım yine ,ulen ben bu herifi batırcam ,kocam banada şort al dedi şort dışında ne varsa aldım :lepi:
Çok özür dilerim maydanoz oluyorum ama dayanamadım.Bu tarz mesajları okuyunca kadın imajı bambaşka şekle büründü gözümde.Bu nasıl bir mahalle ağzıdır anlamadım.Karı sözcüğünü bir kadının diğer kadına söylemesi de cabası.Vay toplumumuzun haline.Üstelik her biriniz evlat yetiştiren annelersiniz.Yakışmıyor arkadaşlar.Kaldı ki biri bana böyle mesaj yazsa en yakın arkadaşım da olsa kırıcı olmadan ikaz eder kabullenmediğimi belirtirim.Hoşunuza gitmese de mutlaka bu mesajım birilerine bir şekilde etki edecektir die düşünüyorum.Size hakaret etmek değil amacım ama yanlış olanı görmezden gelmemek lazım .lmaz: lmaz:
Gördüğünüz üzere herkes ve sizin gibi ben de K.K üyesiyim.Yanlış bişi değil tam tersine doğru bir şey yapıyorum.pardon da sen kimsin ,ayrıca sanane ..
elisan daha ilk mesajında çok talihsiz ve bilinçsizce enteresan bir mesajla bizim tüm havamızı bozdun!bi kere niye böyle bişey yaptığını anlamadım?sonra maydonoz olduğuniçn dilediğin özürün kabul edilmedi!insanlarla ilgili bilgi sahibi olmadan bu şekilde hakaret vari yazılar çok çirkin.burdaki hiç kimseye konuşma dersi vermeye kalkma bence.çünkü burdaki herkes çok iyi konuşur! bilmem anlatabildim mi?gerenk yok cnm böyle şeylere ok?üzülürsün yani gerenk yok!
lütfen topiğimizi kirletmeyinGördüğünüz üzere herkes ve sizin gibi ben de K.K üyesiyim.Yanlış bişi değil tam tersine doğru bir şey yapıyorum.
Evet bir tarz olduğu kesin o tarz dikkatimi çekti bir eleştiri yazdım.Eleştiri yaptığım şey tanımamı gerektirmiyor ki internet ortamında herkesin okuyabileceğini bilmiyor olamazsınız.Ben ayrık otu olduğumun farkındayım.^^Herif,ulan,karı vs .^^ bunlar mahalle ağzı olarak tanımlanır.Ben tanımlamasıyla ifade ettim.Hakaret etmem.Aynı yanlışı yapmış olurum.Rast geldim ve alışılmışın dışında olduğunun farkında olarak üzerime vazife edindim.Terbiyesizlik ve saygısızlık derseniz bunda da yanılıyorsunuz düşünün derimelisan bu topiği baştan sona kadar okuduğunu ve anladığını sanmıyorum.burda herkesin bi tarzı vardır ama hiç kimse kimseyi yargılamaz.hepimiz birbirimzi olduğumuz gibi sevip sayıyoruz.bizleri hiç tanımayan bir insan olarak nasıl bu kadar rahat eleştri yapabiliyorsun.hakaret etmedim diyorsun da hepiniz evlat yetiştiriyorsunuz diyerek,bilip bilmeden kimi neyle suçladığını ve nasıl ağır bir hakaret ettiğini farkında değilsin galiba! Sonra mahalle ağzı filan derken bu hakaret olmuyormu şimdi?bu nasıl bir aşağılama tanımadan bilmeden stelik.bence yaptığın byük terbiyesizlik ve saygısızlık!!
Evet bir tarz olduğu kesin o tarz dikkatimi çekti bir eleştiri yazdım.Eleştiri yaptığım şey tanımamı gerektirmiyor ki internet ortamında herkesin okuyabileceğini bilmiyor olamazsınız.Ben ayrık otu olduğumun farkındayım.^^Herif,ulan,karı vs .^^ bunlar mahalle ağzı olarak tanımlanır.Ben tanımlamasıyla ifade ettim.Hakaret etmem.Aynı yanlışı yapmış olurum.Rast geldim ve alışılmışın dışında olduğunun farkında olarak üzerime vazife edindim.Terbiyesizlik ve saygısızlık derseniz bunda da yanılıyorsunuz düşünün derimlmaz:
Bu sitenin bilinçli yöneticiler elinde olduğunu görmek beni sevindirdi.Bireysel sorumluluklarımızı bize ne die geçiştirirsek yakındığımız kirli internet ortamını çocuklarımıza miras bırakmak zorunda kalacağız.Büyük akıntılar damlalardan oluşur.Size bu anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum.Ve her ne kadar arkadaşlara ters gelse de bu konunun gündeme gelmesinin bile bir adım olacağı fikrini taşıyorum.Merhaba,
Evet elisan sizler arasında ki ikili diyalogları bilmiyor olabilir ama fikir olarak bu tür kullanımların nedense argoyu çok sevmeme rağmen bir bayanın ağzına, yazısına yakışmadığını savunanlardanım. Arkadaşınız sadece bir gözlemini paylaşmış, ricada bulunmuş sizin böyle yüklenmeniz nahoş olmuş. (rep "itibar" verirken dikkat edin...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?