2008 Kasım Anneleri

allah kolaylık versin canım umarın düşündüğün kadar kötü geçmez:Saruboceq:

cnm köpeği bizde almadık daha ama çeşitli şarkılar söylüyomuçş renklerle sayılarla ilgili.bide vücudun bazı bölümlerini öğretiyomuş.tırtılımız var ama üzerinde düğmeler var a dan d ye kadar harfler var onları söylüyo basınca bide üzerindeki renkleri söylüyo.ortasındada bi düğme var ona basıncada alfabe şarkısını söylüyo ve ışıkları yanıyo.tırtıla göre köpek daha iyi ama babamız almış bizim bişey demedim artık.bi daha almaz diye

kızlar ya yazdıklarınızı okudumda benim oğlanda konuşma namınada bişey yok arada ağlarken anni diyo o kadar.bde aaaaa diye bağırıyo sürekli.emeklemiyo konuşmuyo çok tembel valla benimki babasına çekmiş galiba:))

zeynaa elbisen pek hoş fransız filmlerinden fırlamış gibisin valla
bir de o güne özel hazırlandığında görmek isteriz seni şekercim ..

bende işten çıktım zarada bir elbise beğendim kendime bizim avm de bedeni yok die başka avm ye gittik ama orada elbisenin e sini göremedim. tabi yine Duru hanıma bişeyler alındı. yine karlı o çıktı. lcw de çok güzel bikiniler vardı dayanamadım aldım iki tane ama tatile gidemezsek elimde patlıcak mayolar :))

ay leloş hayırlı olsun bikinileriniz ..bende lcw den aldım
çok tatlı bişi bir beden büyüğü olsa kendime de alcaktım ama yoktu :roflol:

Çok özür dilerim maydanoz oluyorum ama dayanamadım.Bu tarz mesajları okuyunca kadın imajı bambaşka şekle büründü gözümde.Bu nasıl bir mahalle ağzıdır anlamadım.Karı sözcüğünü bir kadının diğer kadına söylemesi de cabası.Vay toplumumuzun haline.Üstelik her biriniz evlat yetiştiren annelersiniz.Yakışmıyor arkadaşlar.Kaldı ki biri bana böyle mesaj yazsa en yakın arkadaşım da olsa kırıcı olmadan ikaz eder kabullenmediğimi belirtirim.Hoşunuza gitmese de mutlaka bu mesajım birilerine bir şekilde etki edecektir die düşünüyorum.Size hakaret etmek değil amacım ama yanlış olanı görmezden gelmemek lazım .lmaz:lmaz:

pardon da sen kimsin ,ayrıca sanane ..

elisan daha ilk mesajında çok talihsiz ve bilinçsizce enteresan bir mesajla bizim tüm havamızı bozdun!bi kere niye böyle bişey yaptığını anlamadım?sonra maydonoz olduğuniçn dilediğin özürün kabul edilmedi!insanlarla ilgili bilgi sahibi olmadan bu şekilde hakaret vari yazılar çok çirkin.burdaki hiç kimseye konuşma dersi vermeye kalkma bence.çünkü burdaki herkes çok iyi konuşur! bilmem anlatabildim mi?gerenk yok cnm böyle şeylere ok?üzülürsün yani gerenk yok!

Bilinçli mesajlara alışık değiliz bilakis .Hakaret etmedim ayna tuttum .

Son düzenleme:
elisan bu topiği baştan sona kadar okuduğunu ve anladığını sanmıyorum.burda herkesin bi tarzı vardır ama hiç kimse kimseyi yargılamaz.hepimiz birbirimzi olduğumuz gibi sevip sayıyoruz.bizleri hiç tanımayan bir insan olarak nasıl bu kadar rahat eleştri yapabiliyorsun.hakaret etmedim diyorsun da hepiniz evlat yetiştiriyorsunuz diyerek,bilip bilmeden kimi neyle suçladığını ve nasıl ağır bir hakaret ettiğini farkında değilsin galiba! Sonra mahalle ağzı filan derken bu hakaret olmuyormu şimdi?bu nasıl bir aşağılama tanımadan bilmeden stelik.bence yaptığın byük terbiyesizlik ve saygısızlık!!

Evet bir tarz olduğu kesin o tarz dikkatimi çekti bir eleştiri yazdım.Eleştiri yaptığım şey tanımamı gerektirmiyor ki internet ortamında herkesin okuyabileceğini bilmiyor olamazsınız.Ben ayrık otu olduğumun farkındayım.^^Herif,ulan,karı vs .^^ bunlar mahalle ağzı olarak tanımlanır.Ben tanımlamasıyla ifade ettim.Hakaret etmem.Aynı yanlışı yapmış olurum.Rast geldim ve alışılmışın dışında olduğunun farkında olarak üzerime vazife edindim.Terbiyesizlik ve saygısızlık derseniz bunda da yanılıyorsunuz düşünün derim lmaz:

senin gece gece canın sıkıldı da bizi mi buldun elisan?işin gcün yok mu senin?hadi bak geç oldu yat uyu sen,mümkünse bi daha bizim topiğimize de gelme.burda insanlara birbirlerini aşağılamaz,sever ve sayar.mükemmel bi dostluğumuz var lütfen daha fazla rahatsız etme bizi.hiç hoş değil

sevgili arkadaşım elisan diye sözlerime başlıyorum ( ay pek saygılı gördüm kendimi ,sayesinde öğrendik ya kaydirigubbakcemile3)
baktın baktın uğraşıcak şey bulamadın dedin ki napim napim dur dedin kk ya üye olayımda nerde karı ,herif cart curt gibi kelimeler konuşan var bi yakalıyım da ders vereyimmi dedin ,lakin ilk mesajın banaydı da ordan bunu çıkardım ..

şimdi canım sen yat uyu ,çünkü üzerine vazife edindiğin şey üzerine vazife değil :lepi:..yalnış yerdesin canım ,bak şimdi sağdan gidiyosun camiyi dönünce ilk solda kk geyik muhabbeti diye bi topik var ,heh oraya gidiyosun ,seni anca orası paklar ok ..rica ederim burda gezinme ,sana göre değil yavrum hadi bakim yaylannnn..

Merhaba,
Evet elisan sizler arasında ki ikili diyalogları bilmiyor olabilir ama fikir olarak bu tür kullanımların nedense argoyu çok sevmeme rağmen bir bayanın ağzına, yazısına yakışmadığını savunanlardanım. Arkadaşınız sadece bir gözlemini paylaşmış, ricada bulunmuş sizin böyle yüklenmeniz nahoş olmuş. (rep "itibar" verirken dikkat edin...)

Bu sitenin bilinçli yöneticiler elinde olduğunu görmek beni sevindirdi.Bireysel sorumluluklarımızı bize ne die geçiştirirsek yakındığımız kirli internet ortamını çocuklarımıza miras bırakmak zorunda kalacağız.Büyük akıntılar damlalardan oluşur.Size bu anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum.Ve her ne kadar arkadaşlara ters gelse de bu konunun gündeme gelmesinin bile bir adım olacağı fikrini taşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…