- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.781
Merhaba,
Evet elisan sizler arasında ki ikili diyalogları bilmiyor olabilir ama fikir olarak bu tür kullanımların nedense argoyu çok sevmeme rağmen bir bayanın ağzına, yazısına yakışmadığını savunanlardanım. Arkadaşınız sadece bir gözlemini paylaşmış, ricada bulunmuş sizin böyle yüklenmeniz nahoş olmuş. (rep "itibar" verirken dikkat edin...)
iyide kazen ilk mesaj bana ,belliki şartlı girmiş ,burda ne argolar dönüyo ,bula bula bizim aramızdaki dialoğu bulmuş ..
fikir olarak bencede doğru ama daha ilk mesajında direkt böyle başlaması,ve anneliğimize laf söylemesi hoş mu yani?çok enteresan gece gece hiç tanımadağımız biri huzurumuzu kaçırmayı başardı ve hatta biz suçlu olduk sanıırm
Sevgili arkadaşım haklısın ilk mesajım belli bir isme olmak durumunda kaldı.Ama kesinlikle şartlı değil tesadüfen sizin yazdığınız mesajı okudum düşüncelerimi yazdım.Herkes aynısını yapıyor diyerek yanlışı sürdürmek ne kadar doğrudur.Kaldı ki sizin yazdıklarınıza benzer yazarak kendimi kabul ettirmek yerine tepkileri üzerime çektiğimin farkındayım.Kusura bakmayasın şahsına bir kasıtla değil mesajlarım .Geneli anlatmak için özelden örnek alma durumu sadece .iyide kazen ilk mesaj bana ,belliki şartlı girmiş ,burda ne argolar dönüyo ,bula bula bizim aramızdaki dialoğu bulmuş ..
peki kazencim seni mi kırcaz aşk olsun
efendim hoşgelmişleerrr sefa gelmişleerrr elisan hanım ne alırsınız ,çay, kahve ,soğuk bişeyler
dondurmada varr:icecream:
:roflol:
sevgili kazen ben anneliğiminde kadınlığımında bu şekilde yazıya dökülmesinden inanılmaz rahatsız oldum.sonra elisan selam bile demeden direkt konuya girmiş,nasıl hoşgeldin denirki bu mesaja.
ve elisan kendimi kabul ettirmek yerine tepki çektim diyerek çok başarılı bir kanıya varmışsın.varmışsında niye böyle bişey yaptın?bunu söylemenin daha düzgün daha kırıcı olmayan yolları vardır mutlaka.sen bana göre en kötüsünü seçtin.sende biizm aramıza katılıp kabul ettirseydin kendini seninlede bu şekilde konuşulmasından korktun belki de ama yanıldın.burda sadece çok samimi olanlar böyle konuşur.biz sanki burası sadece bize aitmiş gibi,ya da evimizde konuşuyormuşcasına rahat konuşuyoruz.rahatsız olanlar öyle konuşmaz,ya da tavrı bellidir zaten herkesin
Çok özür dilerim maydanoz oluyorum ama dayanamadım.Bu tarz mesajları okuyunca kadın imajı bambaşka şekle büründü gözümde.Bu nasıl bir mahalle ağzıdır anlamadım.Karı sözcüğünü bir kadının diğer kadına söylemesi de cabası.Vay toplumumuzun haline.Üstelik her biriniz evlat yetiştiren annelersiniz.Yakışmıyor arkadaşlar.Kaldı ki biri bana böyle mesaj yazsa en yakın arkadaşım da olsa kırıcı olmadan ikaz eder kabullenmediğimi belirtirim.Hoşunuza gitmese de mutlaka bu mesajım birilerine bir şekilde etki edecektir die düşünüyorum.Size hakaret etmek değil amacım ama yanlış olanı görmezden gelmemek lazım .lmaz: lmaz:
Özür dilerim ama burada ben ne anneliğinize bir saldırı olduğuna inanmıyorum(kırmızı alan). Gözlemini paylaşmış ve son cümlede özetlemiş.
Site kuralları net bu tür kullanımlarda aynı uyarı belki bu şekilde değil ama farklı kanallardan uyarılarımızı yapıyoruz. Çok haklı bir serzeniş. Lütfen uzatmayın konuyu...
eylülüm ben inanılmaz barışçıl bi insanım hatta biliyorsunki bu topiktede şirineliğimle ve ek gıda uzmanlığımla tanınırımancak Allahın izniyle toplumumuza çok iyi evlatlar yetiştireceğimize inanıyorum tabi yanında argo konuşmadan zemuszemusancak elisan bu konuda sadece senden değil tüm kasım annelerinden özür dilemesi gerekiyor.''siz evlat yetiştiren annelersiniz,vay toplumumuzun haline!'' lafını hala hazmedebilmiş değlim lmaz:
Saphıra cığım şahsa veya şahsınıza kasten bir mesaj olmadığını ifade etmek için çabaladım sanırım anlatamadım .Tesadüfen rast geldiğim bir mesaj üzerinden genel fikrimi yazmayı bireysel sorumluluğum olarak gördüm.Bu benim fikrim .Beni aranıza alın diye bir çabam da yok sizlere bir kastım da yok.Eğer içiniz rahat edecekse nasılsa anlatmak istediğim konu gündeme geldi diyerek sizlerden özür diliyorum .İçiniz rahat ve huzurlu olsun.eylülüm ben inanılmaz barışçıl bi insanım hatta biliyorsunki bu topiktede şirineliğimle ve ek gıda uzmanlığımla tanınırımancak Allahın izniyle toplumumuza çok iyi evlatlar yetiştireceğimize inanıyorum tabi yanında argo konuşmadan zemuszemusancak elisan bu konuda sadece senden değil tüm kasım annelerinden özür dilemesi gerekiyor.''siz evlat yetiştiren annelersiniz,vay toplumumuzun haline!'' lafını hala hazmedebilmiş değlim lmaz:
Ben onun adına sizden özür dilerim....
şimdi içim rahatladı huzurla uyuyabilirim artık :roflol: :roflol: :roflol:Saphıra cığım şahsa veya şahsınıza kasten bir mesaj olmadığını ifade etmek için çabaladım sanırım anlatamadım .Tesadüfen rast geldiğim bir mesaj üzerinden genel fikrimi yazmayı bireysel sorumluluğum olarak gördüm.Bu benim fikrim .Beni aranıza alın diye bir çabam da yok sizlere bir kastım da yok.Eğer içiniz rahat edecekse nasılsa anlatmak istediğim konu gündeme geldi diyerek sizlerden özür diliyorum .ıçiniz rahat ve huzurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?