2008 Kasım Anneleri

iyide kazen ilk mesaj bana ,belliki şartlı girmiş ,burda ne argolar dönüyo ,bula bula bizim aramızdaki dialoğu bulmuş ..

fikir olarak bencede doğru ama daha ilk mesajında direkt böyle başlaması,ve anneliğimize laf söylemesi hoş mu yani?çok enteresan gece gece hiç tanımadağımız biri huzurumuzu kaçırmayı başardı ve hatta biz suçlu olduk sanıırm

iyide kazen ilk mesaj bana ,belliki şartlı girmiş ,burda ne argolar dönüyo ,bula bula bizim aramızdaki dialoğu bulmuş ..

Merhaba,
ınanın ilk mesajında ki tavrına değil serzenişe baktım. Sadece gözlemini paylaşmış. Size küfür edin, kötü yola düşün hoppala moppala mesajı verilmemiş. Sadece güzel Türkçe kullanmanızı rica etmiş. Daha öncede söylediğim gibi içinizdeki ikili diyalogları bilmeden görmeden bunu yapmış olabilir ama onun sert girişine(!ki bence değil mesajı ele aldım) sizin daha yumuşak karşılamanızı beklerdim. Diğer başlıklar sizi bağlamasın siz Kasım annesiniz sitemizde 14 Kasım(9 sene bitti, eşşek kadar olduk) doğumlu yani manevi olarak siteninde annesi sayılırsınız örnek olmalısınız.

Sevgiler, saygılar....

Bence arkadaşınıza hoş geldin diyerek konuyu tatlıya bağlamakta fayda var...

Sevgili arkadaşım haklısın ilk mesajım belli bir isme olmak durumunda kaldı.Ama kesinlikle şartlı değil tesadüfen sizin yazdığınız mesajı okudum düşüncelerimi yazdım.Herkes aynısını yapıyor diyerek yanlışı sürdürmek ne kadar doğrudur.Kaldı ki sizin yazdıklarınıza benzer yazarak kendimi kabul ettirmek yerine tepkileri üzerime çektiğimin farkındayım.Kusura bakmayasın şahsına bir kasıtla değil mesajlarım .Geneli anlatmak için özelden örnek alma durumu sadece .

peki kazencim seni mi kırcaz aşk olsun

efendim hoşgelmişleerrr sefa gelmişleerrr elisan hanım ne alırsınız ,çay, kahve ,soğuk bişeyler

dondurmada varr:icecream:

:roflol:

sevgili kazen ben anneliğiminde kadınlığımında bu şekilde yazıya dökülmesinden inanılmaz rahatsız oldum.sonra elisan selam bile demeden direkt konuya girmiş,nasıl hoşgeldin denirki bu mesaja.
ve elisan kendimi kabul ettirmek yerine tepki çektim diyerek çok başarılı bir kanıya varmışsın.varmışsında niye böyle bişey yaptın?bunu söylemenin daha düzgün daha kırıcı olmayan yolları vardır mutlaka.sen bana göre en kötüsünü seçtin.sende biizm aramıza katılıp kabul ettirseydin kendini seninlede bu şekilde konuşulmasından korktun belki de ama yanıldın.burda sadece çok samimi olanlar böyle konuşur.biz sanki burası sadece bize aitmiş gibi,ya da evimizde konuşuyormuşcasına rahat konuşuyoruz.rahatsız olanlar öyle konuşmaz,ya da tavrı bellidir zaten herkesin

ay ilahi safiş kız yalat bi dondurma be bacım :icecream:,kasma kendini gevşe ,relax ,takılma mevzuya git cinsellik bölümüne bi kaç bişey oku ,açılırsın :roflol:

Özür dilerim ama burada ben ne anneliğinize bir saldırı olduğuna inanmıyorum(kırmızı alan). Gözlemini paylaşmış ve son cümlede özetlemiş.

Site kuralları net bu tür kullanımlarda aynı uyarı belki bu şekilde değil ama farklı kanallardan uyarılarımızı yapıyoruz, üzgünüm ki benim kendimi kabul ettirme gibi bir kaygım olmadı, olamazda. Belki siteye bugüne kadar yazdığım en yumuşak mesajlardan birini yazdım. Çok haklı bir serzeniş. Lütfen uzatmayın konuyu...

eylülüm ben inanılmaz barışçıl bi insanım hatta biliyorsunki bu topiktede şirineliğimle ve ek gıda uzmanlığımla tanınırım ancak Allahın izniyle toplumumuza çok iyi evlatlar yetiştireceğimize inanıyorum tabi yanında argo konuşmadan zemuszemusancak elisan bu konuda sadece senden değil tüm kasım annelerinden özür dilemesi gerekiyor.''siz evlat yetiştiren annelersiniz,vay toplumumuzun haline!'' lafını hala hazmedebilmiş değlim lmaz:

kazencim çay kahve verdik ,bide dondurma ,daha ne edek ,o da bize çiçek vermiş ,konu kapandıı.. :içelim:

hah işte burda sana sonuna kadar katılıyorum ,bir özürü hakettik sanırım ...:enbuyukkk:

Saphıra cığım şahsa veya şahsınıza kasten bir mesaj olmadığını ifade etmek için çabaladım sanırım anlatamadım .Tesadüfen rast geldiğim bir mesaj üzerinden genel fikrimi yazmayı bireysel sorumluluğum olarak gördüm.Bu benim fikrim .Beni aranıza alın diye bir çabam da yok sizlere bir kastım da yok.Eğer içiniz rahat edecekse nasılsa anlatmak istediğim konu gündeme geldi diyerek sizlerden özür diliyorum .İçiniz rahat ve huzurlu olsun.

şimdi içim rahatladı huzurla uyuyabilirim artık :roflol: :roflol: :roflol:

elisan cığım öncelikle özrünü içten bir şekilde kabul ediyorum ancak hep dedim ya bilmiyorsun bizleri,tanımıyorsun diye,işte buna istinaden söylyorumki,burdaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsinin kültür dzeyide,Türkçemizi kullanımı da,birbirine olan saygısı sevgiside mükemmeldir.bu topikte ara sıra bu tip argolar olur,ancak hepsi şakadır ve herkesede yapılmaz.sen hiç mi argo kullanmadın arkadaşım,bu kadra temzi mi konuşursun yani.inanmıyorum ben böyle bişeye.sen ister inan ister inanma ama ben Türkçeyi uzmanından,annemden öğrendim,kendisi edebiyet öğretmenidir.konu uzayınca kendimle de ilgili arkadaşlarımlada ilgili açıklama yapma gereği duydum hele bir de yöneticimizde girince konuya,bu kaçınılmaz oldu.bundan sonra aramızda olurmusun omaz mısın,sende anne misin değil msin,burda olmayı seviyen (!) kaldırır mı orasını bilemem.
uykum geldi artık küçük bebeği olan biri olarak uyumam gerekiyor.herkese iyi geceler

safiracım bizler birbirimizin ne olduğunu iyi biliyoruz ,lakin sadece kk ile sınırlı değil dostluğumuz ,sanal değiliz gerçeğiz ,yüzyüze görüşen insanlar olarak birbirimizi iyi tanıyorum birçoğumuz ..dışarıdan insanlar bizim karakterimizi ,tahsilimizi ,mesleğimizi bilmeyebilirler ,bilmeselerde iyi olur ,çünkü biz burda rahat vakit geçirmek için sıkıntılardan uzaklaşmak için varız ,kendimizi kasmaya yada siyaset meydanında gibi konuşmaya ne luzum var değilmi,zaten iş ,ev maddiyat ,geçim ,çocuk sosyal hayat aile derken bir koşturmaca içerisindeyiz ,o hayatı gelip bburaya taşımanında manası yok ,biraz eğlemelim gülelim ,bilgi alalım, paylaşalım diye burdayız ..kimi zaman dertleştik kimi zaman en özelimizi yazdık ( yatak odamıza kadar ) ,yardımcı olmadıkmı ,bizde o anı yaşamadıkmı ,ağlamadıkmı ,beraber gülmedikmi?? evet öyle ,çok şey paylaştık burda ,bir iki kişinin lafı ile değişecek değiliz ..evet burda argo konuşmalar olmuyormu oluyor tabi ,hangimiz kullanmıyoruz hangimiz ,başbakan evinde donla gezmiyomu kaydirigubbakcemile3,rick martyn tuvalete gitmiyomukaydirigubbakcemile3 ,orhan gencebay argo konuşmuyomu kaydirigubbakcemile3,bu herkesin hayatında olası şeyler ..ben bu gece birşeyi iyice idrak ettim ki hemen hemen 2 yıldır burdayız ve gerçek dostluğu yakalamışız ..

hepinizi seviyorum
ulen veda mektubu gibi oldu beee,sevinmeyin bi yere gitmiyom yarın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…