2008 Kasım Anneleri

günaydın millet ,dün gece bir savaşçı edasıyla safişciğim ve ben onurumuzu kurtardık kaydirigubbakcemile3sizde pireler uçuyoken ..

ekşın vardı dün akşam kaçırdınız yerimseniben

günaydınnnn
off neler olmuş buralarda yaaaaaa bayanın diyeyim barii:))kkya üye olup ilk mesajını kasım anneleri topiğine yazmış bizim o lafları ne için kullandığımızı bilmiyor sanırım anneliğimizi de eleştirmiş ne hakkı varsa onu da anlamadım ya zaten...neyse can sıkmaya değmez saphiram eylülüm seviyom sizi:))))

herkeze kokulu kokulu günaydın Şeniz
özellikle şunu belirteyimki sizi 2 dakka boş bırakmaya gelmiyo saldırıya uğramışsınız ama Allahıma bin şükür dış tehditleri çok güzel püskürtmüşsünüz ulaaa bi alo diyin biterdim hemen yanınızda az özel işim vardı amma olsun o az beklerdi :kedi:
bir kere aslında konu ile ilgili bir şey yazmıcaktım ama yazmayı kendime bir görev edindim
elisamıydı neydi kafasına göre gece gece takılmış yazmış kendince haklı olduğunu düşünmüş ki ben ona asla katılmıyorum çünki 1 senedir fazladır her şeyi ama hayata dair herşeyi paylaşan bizim ortamın ne olduğunu bilmeden aynalı sazan cinsinden atlamış sonuna kadar sölediği laflardan dolayı kınıyorum he özür dilemiş mi dilemiş ama olsun kimse hiç kimse babamda olsa anamda olsa benim anneliğime laf edemez
olaya sevgili kazenimin girmesi iyi olmamış neden olmamış hepimiz aklı başında insanlarız biz kendi aramızda halledebilirdik boşuna kendini yormuş gece gece
eylül safiş ve diğer kasımın pırlanta anneleri hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

neyse gelelim bana dün gece biraz kızlar toplandık toplandık izmiti hafiften alt üst getirdik çok eğlendim ya son anlarda ayakkabı ayağıma vurmasaydı bide
eylül gacısının dediği gibi bu alışveriş nereye kadar yakında mağazaları üstümüze alacaz
pazar günü göztepeye gitcez teyzemin torunu evleniyo biraz erken çıkıp oradan sünnet kıyafeti bakacaz burda çok pahalı bi takım beğendim 480 tl. çüşşşş dedim resmen çüşşşş
ay neyse ben bi açık alan bulum da tüttüreyim bari

gerçektende ilk mesajı kasım annelerine lavinya..çok ilginççç

günaydın şekerlerrr,ne olmuş tam anlamadım geçmşede bakamıyorum benim caavar ayağımın altında dolaşıyor..

herkez iyidir inşl.biz yavaş yavaş koltukta"sıralamaya başladıkofff diyorum hepsi bu..

bakamadım zati zeynom...

ya benim koca kafa biberonu yalnızca su içerken kullanıyor

deva mamasını almıyor artık..açken veriyorum yine içmiyor ne yapıcam ben?

günlük kahfaltısında peynir ve iki öğünde birer yemek kaşığ yoğurt yiyor

ama süte başladığımızda içmezse diye korkuyorum çünkü bierondan yalnızca su içiyor.

bu durumda olan varmı karıştım kaldım iyice.

kalsiyumu için mi endişeleniyosun diye sordumda..

ayran yapıp verebilirsin biberonla..

belki onu sever..

bizimkide yoğurt hiç yemiyodu ayrana alıştırdım ben..

herşeyi denedim su harici hiçbişi almadı

süt içmezse diye korkuyorum.ne yapıcam bilmiyorum bitsin tatilimiz

doktorumuza sorucam eminim yardımcı olur.

gece gece gerçekten tam bi action varmış burda
nöbetçi kasım anneleri eylül ve safiş geri püskürtmüş helal olsun kızlar :)))

çilekcim bardağa alıştırmaya başlasan belki onlarla alır tatlım .

bemimkide suyu bile suluktan içmedi herşeyi bardaktan içiyo:)
büyük adam gibi yiyip içmek istiyo benimki:)

sağolun kızlar, ilkinde mama sandalyesindeydi nasıl sıçradı, ikincisi dahada şiddetliydi allahtan kucağımdaydıda korksada çok etkilenmedi:)

akşamki olay hakkında sadece bildiğiniz gibi yanınızda olduğumu yazmak istiyorum, onun dışında yorum yaparak uzatmak yada gündeme getirmek istemiyorum

çilekçim hoşgeldin, meyve suyunu falan biberonla denedinmi?

denizde almıyor devam sütünü artık, ama biberondan vazgeçmiyor, ben meyve suyu, ayran, yada kaşık mamasını fazla sulandırıp veriyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…