Kızlaaar ne kaynatmışsınız yine valla, oku oku gözlerim şaşı oldu :1shok: Bir gece boş bırakmaya gelmiyor sizi. Dün maç sırasında burada olduğunuzu bildiğim için tam elime bilgisayarı almıştım ki eşim demez mi dudak büküp, 'Yine mi kızlarla konuşacaksın. Bir maç seyredecektik seninle beraber' diye. Kıskançlık tohumları gözlerinden okunuyordu Çok üzgünüm çoook Ama kıramadım onu kapattım bilgisayarı :)
Dark çok sevindim canım benim, demek sevindirdi Ceren'im annesini. Benim kızım pek bir sessizdi dün akşam. İki pıt yaptı ama yine aynı yerde.
Elif canım geçmiş olsun, iyi ki size bir şey olmadı. Gerçekten kızlar soranlara çok iyiyiz falan dememek lazım. Ben de dün onu bir kez daha gördüm. Dün anneanneme gittim. Orada tanımadığım bazı kadınlar vardı. Ben iyiyim, şöyle oynuyo falan dedikçe, akşama kasığıma bir sancı girdi ki hiç sormayın. Hala biraz var gibi. Sanırım gaz sancısı gibi bir şey. Tam kasıkta değil de, biraz yukarıda sol tarafta. Bir hafta sonra ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim. Sabırsızlıkla bekliyorummm. Bir görsem kızımı sağlıklıca içim yine 'ooohhhhhhh' diyece. Görürüm biliyorum ama evham yapıyorum işte.
Haa bir de dün ordaki bir kadın güzel fal bakıyormuş. Bizimkiler dedi, hadi sana da baksın. Kahve nikotin içerdiğinden içmedim ama öylesine kapattım. kadın demez mi; bir rahatsızlık geçireceksin. Deli mi ne! İnanmıyorum ama insan ister istemez etkileniyor :bbo:
Bu arada bikini alamadım jeyyar İşten kaytarıp, birazdan ona da gidip bakacağım. T box'ın şort mayoları varmış bayanlar için. Üste bikini üstü, altına da onlardan almayı düşündüm. Çok geziyorum çoook. Taban ağrısı sizde de oluyor mu. İki ayakta durunca ya da yürüyünce... (Çok yazdım kusuruma bakmayın, çok özlemişim siziiii)