2008 Kasım Anneleri

valla kızlar benimde karnım geriliyo ya artık ayaklarımı uzatıp dümdüz yatamıyorum ..bu nazar işine çok inanıyorum yaa ..hafta sonu annemlerdeydim ,ay gelen giden oldu çok ,,her gelen sevdi karnımı..ama bir görseniz beni bir ağırlık bastı ..neyse bir kadın okudu da geçti..çok dikkat edelim ..ben sorana eh işte iyi sayılırım karnım ağrıyo ara sıra diyorum ..yalan da değil yani..
bu arada bende maç izliyorum..eşim yok ..o arkadaşları ile izlemeyi tercih etti..terk edildim yani...

tühhhh ya yenildik olsun ne yapalim okuyorum canim bende evet nazar cikti iyiki yavrularim yaninda degildi kapinin ona sükrediyom vala neyse ucuz atlattik kizlar ben gürültüden nasil uyuyacam ya görseniz almanlari azdilar hele üstümdekiler inada yapmadiklarini birakmiyorlar neyse ben yatiyim belki uyurum esimde yok yanimda annem korkarsan kardesini gönderiyim dedi ama yok dedim ins bi sey olmaz esimde ta 4 de gelcek isden neyse iyi geceler hepinize bebislere dikkat edin

a.s.herkese günaydın kızlar:dance:bakıyorum kimse yok bugün:uhm:hadi kızlar ben burdayım bekliyorum hepinizi...fazla özletmeyin kendinizi şeker anneler:teytey:umarım bu sabah hepiniz yine her zaman ki gibi süpersinizdir..bebişlerde iyidirvalla benim odlan bugün erken başladı pek kıpır kıpır annesinin zuzusu

günaydın hamişleeeeeeeerrr:teytey:
ben geldiiiiiimm!!!
sekretercim sanada günaydııın.
çok sıcakyaaabenneyaptımkişimdiden hava fena..
bizim iş yerinde klimada arızalanmış galiba kendine hayrı yok soğutmuyo.
canları açtım dünden beri..bi esti üfül üfül oooh..dedim.modelhanedeki bi ablamız kızdı bana:çok üzgünüm:dedi cereyanda kalırsın sonra hasta olursun kapat diye..
ama çoooook sıcak..kapatırsamda sıcaktan bayılacam.sabah duş aldım çıktım..saçlarımı bile kurutmadan..biraz iyi geldi:1rolleyes:
elifsevde geçmiş olsun canım.iyiki o cam düşmedi üstünüze..allah nazarlardan korusun canım hepimizi..evet kızlar dua okuyalım bol bol..
nazkıcım iyi seninde ağrıların geçmiş.sevindim:asigim:darkcım senin bebişte yerine gelmiş oh oh.sabah sabah güzel haberler aldım.hadi bakalım hamişler iyi bi gün geçirelim inş.hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öptüm..a.s.

kızlar bizim klimanın dışardaki motoru servise gitti.arızalandı dün götürdü servis.patlıyorum sıcaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.yarın gelcek allahtan uzun sürmiycek.

kızlar buarada haftasonu kuşadasına otele gidiyoruz eltimlerin evlilik yıldönümlerini kutlamaya geçen sene bizimkini de o otelde kutlamıştık manyak eğlenmiştik süper bir oteldi.ay çabuk gelsin haftasonu nooolur bir aksilik çıkmasın yaa.stres atmaya ihtiyacım var

günaydin kizlarrrr nasilsiniz bakem bebisler nasil kizlari biraktim okula bende biraz daha uyuyum hala yorgunlugum cikmadi dünden valla ben gerci her sabah halsiz uyaniyorum ama alisdik artik

günaydın herkeze!herkez iyi galiba ne güzel aman dikkat edin.Allah nazarlardan saklasın.Yaw kızlar benim bu kız ne zaman oynayacak yaa:çok üzgünüm:tembelmi bu kız anlamadım yoksa daha erkenmi:uhm: sat a göre bugün 18. haftamıza girdik anası gibi uykucumu olacakki.Annem ben bebekken hiç uyanmadan uyurmuşum sürekli nefesimi dinlermiş yaşıyomuyum diyefisfisfiszorla kladırıp emzirirmiş yada hasbel kader ben uyanırmışım emdikten sonra tekrar uyurmuşum

sekreter seninki kipir kipirmis insanda nmoral olarak rahat oluyo benimkinde dünden berli tik yok sabah korkmadim degil yani bi diyom gidiyim kalbini atisini duyyum biraz daha bekleyim bakalim olmadi bi bes dakka giderim doktora ins gitmeme gerek kalmaz zaten ayin birinde randevum cok heycanliyim cinsiyetini ins ögrenirim valla babasina tosun diyom ama adamida güvendirmeyim

benim bebiş bi sabah kahvaltısından sonra bide akşam yemegimden sonra resmen kuduruyo sanki :dance:iki gündür de gece yattıgım zaman başlıyo tekme atmaya..cok kıpırdak bişi olacak valla ya hapı yuttum ben doguncada böyle olursa peşinden nasıl koşturacagım bilmemama içimde kıpırdagını hissetmek müthiş bi şeymiş gercekten hala inanamıyorum

Kızlaaar ne kaynatmışsınız yine valla, oku oku gözlerim şaşı oldu :1shok: Bir gece boş bırakmaya gelmiyor sizi. Dün maç sırasında burada olduğunuzu bildiğim için tam elime bilgisayarı almıştım ki eşim demez mi dudak büküp, 'Yine mi kızlarla konuşacaksın. Bir maç seyredecektik seninle beraber' diye. Kıskançlık tohumları gözlerinden okunuyordu Çok üzgünüm çoook Ama kıramadım onu kapattım bilgisayarı :)
Dark çok sevindim canım benim, demek sevindirdi Ceren'im annesini. Benim kızım pek bir sessizdi dün akşam. İki pıt yaptı ama yine aynı yerde.
Elif canım geçmiş olsun, iyi ki size bir şey olmadı. Gerçekten kızlar soranlara çok iyiyiz falan dememek lazım. Ben de dün onu bir kez daha gördüm. Dün anneanneme gittim. Orada tanımadığım bazı kadınlar vardı. Ben iyiyim, şöyle oynuyo falan dedikçe, akşama kasığıma bir sancı girdi ki hiç sormayın. Hala biraz var gibi. Sanırım gaz sancısı gibi bir şey. Tam kasıkta değil de, biraz yukarıda sol tarafta. Bir hafta sonra ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim. Sabırsızlıkla bekliyorummm. Bir görsem kızımı sağlıklıca içim yine 'ooohhhhhhh' diyece. Görürüm biliyorum ama evham yapıyorum işte.

Haa bir de dün ordaki bir kadın güzel fal bakıyormuş. Bizimkiler dedi, hadi sana da baksın. Kahve nikotin içerdiğinden içmedim ama öylesine kapattım. kadın demez mi; bir rahatsızlık geçireceksin. Deli mi ne! İnanmıyorum ama insan ister istemez etkileniyor :bbo:

Bu arada bikini alamadım jeyyar İşten kaytarıp, birazdan ona da gidip bakacağım. T box'ın şort mayoları varmış bayanlar için. Üste bikini üstü, altına da onlardan almayı düşündüm. Çok geziyorum çoook. Taban ağrısı sizde de oluyor mu. İki ayakta durunca ya da yürüyünce... (Çok yazdım kusuruma bakmayın, çok özlemişim siziiii)

Haaa Azooo alacağın olsun. Erik'in rövanşını yaptın vallahi. Dün gece tam saat 12'de senin karpuz yazın aklıma geldi, bir canım istedi karpuz. Allahtan kesilmemiş vardı bi tane. Kociş hemen onu kesti ama ben tüm geceyi tuvalette uyuyarak geçirdim neredeyse :))))) Dört defa kalkmışımdır heralde. Altımı bezleyecektim en sonunda :)))))

ay julianne alemsin kaşınmışsın resmen walla wc de sabahlamışsın.ben dün maçı izlemedim abimle eşim beraber izledi çok bağırıyolar ben de çok korkuyorum napiim karnıma ağrılar giriyo bebişe bişey olcak diye korkuyorum.ama bu maçta kaybediceğimizi hissetmiştim keşke kazansaydık haketmişiz çünkü almanya berbat oynamış.

ben yaprak dökümünü izledim akşam biliyonuz tatile girdi acab ne olcak yaaa siz izliyonuzmu?nejla ya ne oldu sizce tüpten mi zehirlendi?kudurucam eylüle kadar nasıl bekliycem üffff.

gunaydın
bana ancak gunaydın olabıldı
tum gece elımde yastıgım gezdım resmen
bu sabah ıse geldıgımde gozumu bıle acamıyordum kı derı koltuk uzerıne sızmısım resmen
evım mı cok sıcak bılmem ama dun gece yanma nobetlerı gecırdıgımden dolayı bır turlu uyuyamadım gırmedıgım sekıl kalmadı yatagın ıcınde
sabaha karsı dus aldım ama nafıle
sıcaklardan bayılmak uzereyımmm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…