- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.821
zeynaa elbisen pek hoş fransız filmlerinden fırlamış gibisin valla
bir de o güne özel hazırlandığında görmek isteriz seni şekercim ..
bende işten çıktım zarada bir elbise beğendim kendime bizim avm de bedeni yok die başka avm ye gittik ama orada elbisenin e sini göremedim. tabi yine Duru hanıma bişeyler alındı. yine karlı o çıktı. lcw de çok güzel bikiniler vardı dayanamadım aldım iki tane ama tatile gidemezsek elimde patlıcak mayolar :))
herşeyi denedim su harici hiçbişi almadı
süt içmezse diye korkuyorum.ne yapıcam bilmiyorum bitsin tatilimiz
doktorumuza sorucam eminim yardımcı olur.
peki kazencim seni mi kırcaz aşk olsun
efendim hoşgelmişleerrr sefa gelmişleerrr elisan hanım ne alırsınız ,çay, kahve ,soğuk bişeyler
dondurmada varr:icecream:
:roflol:
yaa var ya bu kıza hastayım ben ya gülmektn öldümhihihhh
valla ne olay olmuş neyse ki atlatmışız:enbuyukkk:
evet ya neler olmuş akşam?günaydın millet ,dün gece bir savaşçı edasıyla safişciğim ve ben onurumuzu kurtardık kaydirigubbakcemile3sizde pireler uçuyoken ..
ekşın vardı dün akşam kaçırdınız yerimseniben
canım yaaa kuzucuğuna çok üzüldüm.bizim oğlanda çok ödlek.biri aniden odaya girince,birden yüksek ses duyunca zıplıyogünaydın kızlar
burada bir yere yıldırım düştü oğlum çok korktu sesten
çilekcim kaç gündür yazıyorum burayada..bu aylarda bebişler,m,z,n memeyi ve sütü reddetmeleri normalmiş.sabırlı olun ve asla pes etmeyin..hepsi aynı canım.bizim oğlanda biberondan süt içmiyo(ben işte sağıyorumya)bakamadım zati zeynom...
ya benim koca kafa biberonu yalnızca su içerken kullanıyor
deva mamasını almıyor artık..açken veriyorum yine içmiyor ne yapıcam ben?
günlük kahfaltısında peynir ve iki öğünde birer yemek kaşığ yoğurt yiyor
ama süte başladığımızda içmezse diye korkuyorum çünkü bierondan yalnızca su içiyor.
bu durumda olan varmı karıştım kaldım iyice.
evet evet kendilerini büyük adam zannediyolar.bardakla,kaşıkla içmek istiyolar dötü boklularkaydirigubbakcemile3bemimkide suyu bile suluktan içmedi herşeyi bardaktan içiyo:)
büyük adam gibi yiyip içmek istiyo benimki:)
bizim oğlan geçen hafta kınada ve düğünde o gürültüde maşallah mışıl mışıl uyudu.sıpayı evde uyutmak için canımız çıkıyo..bence seninkide uyuyabilir..uykuları gelince uyuyolar takma bence..yorgun savaşçıdan herkese merhaba zemuszemus
bakmayın espri yaptığıma çok sinirlendim.aynen zeynamın dediği gibi anam babam bile ne anneliğimi ne kadınlığımı yargılayamaz!bencede kazenin girmesi iyi olmadı,önce yeni üye olmuş ve bize hakaretle başlamış olan bir kişiyi korudu sonrada sanki çocukmuşuz gibi aramızı bulmaya çalıştı.ben kendi adıma çok üzgünüm,böyle bişeyin içinde olmak beni çok rahatsız etti ama lafları yutup gece rahat rahat uyuyamazdım! umarım böyle şeyler bir daha yaşanmaz
neyse,bugüne gelelim
çileğim hoşgeldin,alıştırma bardağı ya da normal bardak denesen nasıl olur acaba severmi deniz
denizannem geçmiş olsun cnm enteresan seslerden korkuyorlar
zeynam döktnmü kurtlarını yavrum ohh yarasın :)) bixzde dün akşam kına gecesine gittik ama tabiki fazla duramadıık.oki çok korkuyo gürültülü kalabalıktan,bu akşamda düğün var bakalım napıcaz
lelalimişn lafıylabi popomis operasyonu yapalım gelirim gene
geçmiş olsun cnm.iş görüşmesine gitmişsin; allah hakkınızda hayırlısını versin.Güle güle güysin Duru'cum bikinilerini. İnşallah tatile de çıkarsınız da kumsalda sere serpe güneşlenir Duru fıstığımız bikinileriyle :) Bu arada dün akşam ben de AVM'deydim. GAP için o kadar yol teptim, AVM'nin kliması çarptı heralde mide kanaması geçiriyorum sandım. Karnıma giren kramplardan doğru dürüst bakamadım bile ama iki büklüm de olsam 3 al 2 öde kampanyasından yararlanmayı becerdim :lepi: İyi olsam Bengiş'e de bi şeyler alıcaktım ama bu sefer kızım eli boş döndü...
Cilek'cim benimki de biberondan su dışında bişey almıyor. Gerçi benim kızım su dışında bi şey de içmiyor yani içiremiyoruz. Emzirmeyi bırakınca inek sütüne nasıl alıştırıcam diye kara kara düşünüyorum...
Bu arada sabah iş görüşmem vardı. Bana göre oldukça iyi geçti. Haftaya haber gelşcek bakalım. Yalnız olursa Bengisu'yu bakıcıya bırakmak istemiyorum, kayıvalidenin İzmir'den gelip bizimle kalma durumu var. Zaten küçücük ev, çok da iyi geçinemeyiz, zor günler beni bekliyorÇok üzgünüm çoook
Lelal'cim o güzellik uykusundan bize de bulaşsa ne güzel olur! Bu aralar uykuyla aramız pek iyi değil de...
Bu arada bizi de büyük bir popomis operasyonu bekliyor, 2 gündür kabızız. Yoğurduna kayısı kurusu doğrayıp verirsem tontişim rahatlar sanırım.
Kayınvalide konusuna gelince öyle 1 yıl falan sürmez canım. Maksimum 1 ay kalır kaçar zannımca
Lelal'cim o güzellik uykusundan bize de bulaşsa ne güzel olur! Bu aralar uykuyla aramız pek iyi değil de...
Bu arada bizi de büyük bir popomis operasyonu bekliyor, 2 gündür kabızız. Yoğurduna kayısı kurusu doğrayıp verirsem tontişim rahatlar sanırım.
Kayınvalide konusuna gelince öyle 1 yıl falan sürmez canım. Maksimum 1 ay kalır kaçar zannımca
kızlar yaaaaa çağanın ensesinin ordaki damarlarında beze gibi bişey var sanki küçücük elleyince eline geliyo kayıveriyo sanki.bi haftadır falan var.hemen dr gitmek istemiyorum adam bıktı bizden zırt pırt gidiyoz napsam bilemedimkafamçokkarıştıbişey yoktur inşallah pazartesi falan giderim olmazsa
Lelal'cim, ne güzel çözmüşsünüz Duru sallanmadan uyuyor ya maşallah ona. Bizimki de sallanma bağımlısı. Ben de kendi kendine uyumasını öğrenmesi için tam 9 aylık olmasını bekliyorum. Ağlıyo çok uyutmadan yatağına koyarsam, kıyamıyorum. Bakım kitabında 9. ay itibariyle artık ağlamasına izin verebilirsiniz 5 dk-10 dk yazıyordu. Tabi ana yüreği bu, dayanabilirsem...
Bence de ihmal etme canım. Muhtemelen önemsiz bir şeydir ya kendi geçer ya antibiyotikle geçer ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?