2008 Kasım Anneleri

benim kızda sadece biberonla su içiyor ,meyve suyu dahi olsa kesinlikle almıyor ...bizim içtiğimiz bardaktan içmek istiyor ,ayrını filan hep bardakla veriyorum ..sanırım büyüdükçe değişir ..

yorgun savaşçıdan herkese merhaba zemuszemus
bakmayın espri yaptığıma çok sinirlendim.aynen zeynamın dediği gibi anam babam bile ne anneliğimi ne kadınlığımı yargılayamaz!bencede kazenin girmesi iyi olmadı,önce yeni üye olmuş ve bize hakaretle başlamış olan bir kişiyi korudu sonrada sanki çocukmuşuz gibi aramızı bulmaya çalıştı.ben kendi adıma çok üzgünüm,böyle bişeyin içinde olmak beni çok rahatsız etti ama lafları yutup gece rahat rahat uyuyamazdım! umarım böyle şeyler bir daha yaşanmaz
neyse,bugüne gelelim
çileğim hoşgeldin,alıştırma bardağı ya da normal bardak denesen nasıl olur acaba severmi deniz
denizannem geçmiş olsun cnm enteresan seslerden korkuyorlar
zeynam döktnmü kurtlarını yavrum ohh yarasın :)) bixzde dün akşam kına gecesine gittik ama tabiki fazla duramadıık.oki çok korkuyo gürültülü kalabalıktan,bu akşamda düğün var bakalım napıcaz
lelalimişn lafıyla bi popomis operasyonu yapalım gelirim gene

Güle güle güysin Duru'cum bikinilerini. İnşallah tatile de çıkarsınız da kumsalda sere serpe güneşlenir Duru fıstığımız bikinileriyle :) Bu arada dün akşam ben de AVM'deydim. GAP için o kadar yol teptim, AVM'nin kliması çarptı heralde mide kanaması geçiriyorum sandım. Karnıma giren kramplardan doğru dürüst bakamadım bile ama iki büklüm de olsam 3 al 2 öde kampanyasından yararlanmayı becerdim :lepi: İyi olsam Bengiş'e de bi şeyler alıcaktım ama bu sefer kızım eli boş döndü...

herşeyi denedim su harici hiçbişi almadı

süt içmezse diye korkuyorum.ne yapıcam bilmiyorum bitsin tatilimiz

doktorumuza sorucam eminim yardımcı olur.

Cilek'cim benimki de biberondan su dışında bişey almıyor. Gerçi benim kızım su dışında bi şey de içmiyor yani içiremiyoruz. Emzirmeyi bırakınca inek sütüne nasıl alıştırıcam diye kara kara düşünüyorum...

Bu arada sabah iş görüşmem vardı. Bana göre oldukça iyi geçti. Haftaya haber gelşcek bakalım. Yalnız olursa Bengisu'yu bakıcıya bırakmak istemiyorum, kayıvalidenin İzmir'den gelip bizimle kalma durumu var. Zaten küçücük ev, çok da iyi geçinemeyiz, zor günler beni bekliyorÇok üzgünüm çoook

Duru ile uyuyakalmışız ..
hanfendiye masal anlatıyordum bir yandan da müzik dinliyorduk o yatağında ben karşısında sızmışız .. güzellik uykusuna yattık anne kız öğlen öğlen :)))
tabi sonraa bir uyandım allahım o ne koku sanki odaya koku bombası atmışlar :)) şimdi bu operasyona popomis denmez de ne denir :))

elmalıcım teşekkür ederis tatlım . hadi bakalım senin için inşallah iyi haberler gelir .. kayınvalide ile aynı ev durumu ise evet zor bir durum ama her işte bir hayır vardır hem bengisuda büyüdü sayılır en fazla 1 sene idare edersiniz artık birbirinizi sonrası allah büyük.

denizananası ben görmemişim denizin korktuğu bölümü. kıyamam kuzuya ya irkilmiştir baya. yalnız şaka maka o sesten ben bile ürkerim kimi zaman.

peki kazencim seni mi kırcaz aşk olsun

efendim hoşgelmişleerrr sefa gelmişleerrr elisan hanım ne alırsınız ,çay, kahve ,soğuk bişeyler

dondurmada varr:icecream:

:roflol:

yaa var ya bu kıza hastayım ben ya gülmektn öldümhihihhh
valla ne olay olmuş neyse ki atlatmışız:enbuyukkk:

Lelal'cim o güzellik uykusundan bize de bulaşsa ne güzel olur! Bu aralar uykuyla aramız pek iyi değil de...

Bu arada bizi de büyük bir popomis operasyonu bekliyor, 2 gündür kabızız. Yoğurduna kayısı kurusu doğrayıp verirsem tontişim rahatlar sanırım.

Kayınvalide konusuna gelince öyle 1 yıl falan sürmez canım. Maksimum 1 ay kalır kaçar zannımca

günaydın millet ,dün gece bir savaşçı edasıyla safişciğim ve ben onurumuzu kurtardık kaydirigubbakcemile3sizde pireler uçuyoken ..
ekşın vardı dün akşam kaçırdınız yerimseniben
evet ya neler olmuş akşam?
neyseki bizim kızlar kurtarmışlar kasım annişlerinin onurunu..dilinize sağlık

günaydın kızlar

burada bir yere yıldırım düştü oğlum çok korktu sesten
canım yaaa kuzucuğuna çok üzüldüm.bizim oğlanda çok ödlek.biri aniden odaya girince,birden yüksek ses duyunca zıplıyo
çilekcim kaç gündür yazıyorum burayada..bu aylarda bebişler,m,z,n memeyi ve sütü reddetmeleri normalmiş.sabırlı olun ve asla pes etmeyin..hepsi aynı canım.bizim oğlanda biberondan süt içmiyo(ben işte sağıyorumya)
bemimkide suyu bile suluktan içmedi herşeyi bardaktan içiyo:)
büyük adam gibi yiyip içmek istiyo benimki:)
evet evet kendilerini büyük adam zannediyolar.bardakla,kaşıkla içmek istiyolar dötü boklularkaydirigubbakcemile3
bizim oğlan geçen hafta kınada ve düğünde o gürültüde maşallah mışıl mışıl uyudu.sıpayı evde uyutmak için canımız çıkıyo..bence seninkide uyuyabilir..uykuları gelince uyuyolar takma bence..
geçmiş olsun cnm.iş görüşmesine gitmişsin; allah hakkınızda hayırlısını versin.
kayınvalide işinede çok canını sıkma.bakarsın iyi olur.bak ben kayınvalidemle gül gibi geçiniyom.sizde iyi geçinirsiniz inş.

elmalıcım o uyku sorunu gectıgımız tüm hafta boyunca bızde de vardı özellikle bir de ev kalabalıksa asla uyumak istemiyor , uykuya dalması 2 saatı buluyordu.
hatta annem geçen gün bu kız uyumamak için direndi bende artık öğlen ana kucağına koyup salladım anca öle uyutabildim dedi.
artık daha fazla oyun daha az uyku istiyorlar bende çözümü şimdilik yatağının içine oyuncakları atarak buldum. 3 tane sevdiğimiz oyuncağımız var kuçu kuçusu (eğitici köpek yatağına attığımda sesini kapatıyorum) mini ve bety :)) onlarla saatler konusuyor konusuyor bir yandan da müzik açık en son pes edip birisine sarılıp uyuyor . çok şükür 2 gündür böyleyiz aman bu bozulmasın artık.. ona ayak uyduracağız diye canımız çıkıyor.

kayınvalide olayına gelince hiç belli olmuyor onların sağları solları bilirsin :)

uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı giremedim
gecmişide cok okuyamdım
hıkayeye kadar geldım ağlamaktan cok kotu oldum
herkeste saskınlıkla bana bakıyor
hergece yatmadan once eylulun acsını bana gösterme dıye dua edıyorum evlatlarımızı korusun rabbımız
bu arada kamyoncu konusu konusulmus
benım kızda
fordcu gıbı kolunu dısarı cıkarı ayagını dısarı cıkarıyor esımın amcası kamyon soforu epey takılıyorum sıze cekmıs dıyeeee

slm kızlarrrrrr.çağanın huysuzluğundan dolayı bugün hiç giremedim sabahtan.dün neler olmuş öyle.okudum şimdi.bende aranıza çok geç katıldım ama bayıldım buraya işlerimi bırakıp netin başında buluyorum kendimi.ayrıca eylülün konuşmalarına bayılıyorumzemuszemushepimiz zaman zaman konuşuyoruz böyle.valla ben burda olmaktan çok mutluyum istemeyn gelmesin bence.

kızlar yaaaaa çağanın ensesinin ordaki damarlarında beze gibi bişey var sanki küçücük elleyince eline geliyo kayıveriyo sanki.bi haftadır falan var.hemen dr gitmek istemiyorum adam bıktı bizden zırt pırt gidiyoz napsam bilemedimkafamçokkarıştıbişey yoktur inşallah pazartesi falan giderim olmazsa

Lelal'cim, ne güzel çözmüşsünüz Duru sallanmadan uyuyor ya maşallah ona. Bizimki de sallanma bağımlısı. Ben de kendi kendine uyumasını öğrenmesi için tam 9 aylık olmasını bekliyorum. Ağlıyo çok uyutmadan yatağına koyarsam, kıyamıyorum. Bakım kitabında 9. ay itibariyle artık ağlamasına izin verebilirsiniz 5 dk-10 dk yazıyordu. Tabi ana yüreği bu, dayanabilirsem...

Bence de ihmal etme canım. Muhtemelen önemsiz bir şeydir ya kendi geçer ya antibiyotikle geçer ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...

Bugün çok çenem düştü, kaçtım ben. Minnoşa kıymalı patates yapıcam daha. Biz de askeriyede yiyicez. Resmen dadandık orduevlerine evde yemek pişmez oldu. Bu arada bizim kız büyüyünce üniformalı erkek hastası olursa şaşırmıycam :))

benimkiside sallanma delidsi cnm yarım saattan fazla sallıyorum valla uyuması için bide eline sarılmak için bişey alıyo.ya benim kazağım yada kendi kıyafetlerinden biri.uyunuyo başka türlü.ama bunada şükür 6 ay etek bezinde salladık biz kollarımız kopuyodu uyucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…