2008 Kasım Anneleri

kızlar dün sağlık occağında boy kilo ölçtürmeye gittik
boyumuz 76 cm. kilomuz 12500 r. çıktı dr. çok kilolu olduğunu söyledi
ben böyle olduğuna inanmıyorum sizinkiler kaç kilo kaç cm

canım ben sadece kaynanam değil onun bütün sülalesinin yaşadığı bir apartmanda oturuyorum yani herkesin gelininyim. çok kötü değil kendini o kadar sıkma bence

aslıhancım tam olarak bilemicem ama bizimde son kontrolumuzde boyu 79 cm kilosu10.100 dü ki doktor buna bile kilosu aslında fazla dedi. allahtan boyu uzun da oradan kurtardı doktorun sölemesi ..

cnm benim oğlumunda boyu 76 cm kilosu 10kg.dr muz biraz tombiş olduğunu söylüyo.çok mama vermiyorum artık ben daha fazla kilo almasın diye.çok obur ama sürekli yemek istiyo

günaydınn
evet hafta sonu yine kimsecikler olmaz bugün
zorlu bir kahvaltı maratonundan sonra buradayız
evet bugün yine tersine döndük zarzor kahvaltı yaptı bakalım sonrası nasıl gelecek

günaydın,

darkcım hoşgeldin, güle güle otursun ailen

lelal bende kahvaltıya çok ümitsiz başlamıştım, hatta özel hiç bir şey hazırlamadım kaç gündür döktüklerim nedeniyle, ama maşallah çok güzel yedi, kekinden, ekmekle labne, tereyağı, biraz reçel vs güzelce yedi

günaydınn
evet hafta sonu yine kimsecikler olmaz bugün
zorlu bir kahvaltı maratonundan sonra buradayız
evet bugün yine tersine döndük zarzor kahvaltı yaptı bakalım sonrası nasıl gelecek

benimkide kahvaltı yapmak istemedi cnm sadece bebelec peynirli pekmezli içti bi biberon onunda 50 cc bıraktı.

Herkese günaydınnnnn.

Yaaa sabah uykusunu çok özledim..her gün 6 en geç 6.30 da aykta benim oğlan..Bugün çok şükür uyudu 7.30 a kadar..

Kahvaltısını yaptı bizimle birlikte..Şimdi babayla uyuyorlar..

Ben de beyefendinin çorbasını yaptım.Akşam yemeğini yaptım..bir de üzümlü kek yaptım şu an buradayım..

Sizler napaysınız bakalım?

hoş geldin çitoscum
siz bizden daha da erken uyanıyormuşsunuz ben biraz daha şükredeyim o zaman
biz en geç 8 bilemedin 8.30 da ayaktayız .. mesela bugün 8 de kalktı hanfendi babasıyla yatak keyfi yaptı yarım saat kahvaltı yapımı babayı işe gönderme oyun meyve saati falan derken bu saat oldu. şimdi hanfendi yatağında oyuncakları ile oynuyor dilerim uyur da ben de biraz dinlenirim. arada bağırıyor anniii ama genelde kızdıgında :)))
ben daha yemeğini yapmadım ne pişirsem diye düşünüyorum

Maşallaahhh aslıhancım nazar değimesin ama bence de kilolu beslenme tarzını değiştirmeyi denesen..Benim oğlum en son kontrolde 75 cm,9300 gramdı..

Sealmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Netimiz sonunda bağlanabildi.Tek kişi çalışyomuş telekomdan ondan gecikmiş.

Biz iyiyiz kızlar.Annemler yerleşti sayılır.Sizi ösledikkk

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnn..
Güle güle otursunlar canımannenler yeni evlerinde..

OOOhh sizinki iyiymiş valla..ama benim oğlan akşam en geç 8.30 da uyuyor yavrum..dolayısyla sabah da 6 da uyanıyor..

Ben de ne yapacağımı bilemedim önce ama..Kabak,patates,havuç,domates,bir lokmacık et ,pirinç,bulgur..düdüklüde pişirdim blenderdan geçirip vericem..

Kendimize de semizotu pişirdim onu da çok seviyor batuhan.Birazda ondan yer tamam işte..

Bişey sorcam kızlar bebeğinizin kilosunu soyup ölçüyorlar di mi doktorlar ?Bi deboyunu nasıl ölçüyorlar mezurayla mı yoksa T cetveli gibi bir metreyle mi ölçüyorlar?

çitoscum soyunuk yeni bağlanmış bezle ölçüyor bizim doktorumuz ve çıkan sonuçtan da 30 gr düşüyor bez payı diye ..
boyunu da t vetveli tarzı metre ile ölçüyor ..

bu arada sizin mönünün bir benzeri olan tavuklu versiyonu dün bizde vardı :))

Canım ya bu bebelere menü yaratmak çok zor oluyor artık..ben kendi yediklerimizden veriyorum artık ..AYRI hazırlamak hem zor gelmeye başladı hem de yemiyor kızıyorum ben de..

Benim kuzu uyandı canımmm..öpüyorum seni tatlımm..

çitoscum hoşgeldin

denizde fix 8- 8.30 arası uyanıyor

şimdi uyududa bende biraz dinleneyim, çay içeyim işlerimide hallettim paşayı mama sandalyesine oturtuyorum elkt. süpürgesi vileda izlerken uyuya kalıyor genelde sadece toz almam kaldı onuda sonra yaparım artık

çitoscum bizim boy kilo ölçümümüzde aynen lelalin anlattığı şekilde yapılıyor, geçen hafta hasta olduğunda ölçüldü en son 10.600 kg ve 74 cm geldi, altı aylıkken 10 kg idi allahtan fazla almadı son iki ayda

selam kılzar..
darkcım hoş geldin.
julicim banusu nun memeyi bırakmasının yanında bide evdekilerle sorunlarının olması iyice senin moralini bozmuştur.canım kızınla birlikte olmanın tadını çıkart.boşver dış etkenleri.ben seni arar bi ara moral depolatırımopuyorumnanaktan

çitoscum bizim oğlanda sabahları erken kalkıyo.akşam yatma saati 9,30 ama gece 2-3 kez süte kalkıyo.yeni bişey keşfettim ben 11-11,30 gibi yatarken 100 cc anne sütünü ısıtıp uyurken veriyorum ağzına ozaman gece 1 bilemedin 2 kere kalkıyo bende biraz uyumuş oluyorum.
ama sabahları illa 7-7 30 a kadar uyanıyo.bazen 6 30 da bile uyandığı oluyo.sonra babaannesi 10-11 gibi tekrar yatırıyo.

bizimde bugün kontrolümüz ve aşımız var.bakalım nasıl geçicek?
boyumuzu t cetveli ile, kilomuzuda sizinki gibi bezle ölçüyo dr.
geçen ay 77 cm. 11,100 gr. dı oğluşum.bakalım bu ay durum nasıl?
bu aralar az yiyo ve çok haraketlendi.zayıflamamış olsunda..
ama şişko bi bebek değil sadece iri..
ee oda genetik:1rolleyes:

selam kıslar
bugün dotor kontrolmüz var,bakalım kilosu boyu noolmuş,8 aylık kontrolde 68 cm e 8.400gr. dı.sizinkiler benimkine göre hala çok iri anladığım kadarıyla.lelalcim maşallah Duruya 41 kre 79cm boy maşallah ya sen manken yap bu kızı :) ben gelişiminde kilodan çok boyu daha fazla önemsiyorum açıkçası.çünkü kiloyu pirinç ununu ya da başka şeyleri dayayarakta aldırabiliriz ama boyu uzatamayız.bizim ailede kısa boylu yoktur,hatta babası 1.90,ben çk uzun değilim ama çok kısa da değilim 1.63 üm yav.neyse olmadı büyüyünce baskete yüzmeye filan göndeririz artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…