- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.861
fiiii tarihinde biticek olan eviimize gittik baktık ben temel atıldıktan sonra hiç gidip bakmadım çünki kaynanamla altlı üstü olacağımızdan ben evden vazgeçmiştim ve ilgilenmiyordum
zemin kat bitmiş onların katıda bizimkini yapıyolar yani bizim katın sözde bizim katın betonu atılacak hafta sonu yapılan katların tuğlaları geliyor falan filan
kaynanamın katına baktımda bittiğinde kocaman tam hayalimdeki ev olacak ama ben onunla altlı üstlü oturduğumuzda evliliğimin bile sallanacağını biliyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum
ömrüm sonuna kadar bu küçük evde de yaşayamam ama oraya gitsem kaynana derdi ne yapacam nasıl olcak bilmiyorum
ne olur bana az akıl verin :çok üzgünüm:
ne güzel benimki en fazla 5 dakka oyuncaklarla oturuyor en çokda yastığını seviyor oyuncak pek görmez gözü yastığı yetiyo ne nere yastık oraya 6. dakkada illa ya yer değişcek yani oda yada kucağa gelecek nefes alamıyorum valla akşam baba gelene kadar mama sandalyemiz ayrı bi facia kazulet gibi salonun bi köşesinde bazen zorla biz yemek yiyene kadar oturur onun dışında imkanı yok oturmaz
bence dert etme ne güzel kendi kendine zaman geçirip en azından tv ile senisık boğaz etmiyoo
canım hep böle idi hiç bi zaman sevdiremedik tv bi yandan iyi ama böle zamanlarda kötü babannede hep açtı ama bakmadı kadında açmıyo artık
kızlar dün sağlık occağında boy kilo ölçtürmeye gittik
boyumuz 76 cm. kilomuz 12500 r. çıktı dr. çok kilolu olduğunu söyledi
ben böyle olduğuna inanmıyorum sizinkiler kaç kilo kaç cm
Sealmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Netimiz sonunda bağlanabildi.Tek kişi çalışyomuş telekomdan ondan gecikmiş.
Biz iyiyiz kızlar.Annemler yerleşti sayılır.Sizi ösledikkk
günaydınn
evet hafta sonu yine kimsecikler olmaz bugün
zorlu bir kahvaltı maratonundan sonra buradayız
evet bugün yine tersine döndük zarzor kahvaltı yaptı bakalım sonrası nasıl gelecek
Sealmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Netimiz sonunda bağlanabildi.Tek kişi çalışyomuş telekomdan ondan gecikmiş.
Biz iyiyiz kızlar.Annemler yerleşti sayılır.Sizi ösledikkk
hoş geldin çitoscum
siz bizden daha da erken uyanıyormuşsunuz ben biraz daha şükredeyim o zaman
biz en geç 8 bilemedin 8.30 da ayaktayız .. mesela bugün 8 de kalktı hanfendi babasıyla yatak keyfi yaptı yarım saat kahvaltı yapımı babayı işe gönderme oyun meyve saati falan derken bu saat oldu. şimdi hanfendi yatağında oyuncakları ile oynuyor dilerim uyur da ben de biraz dinlenirim. arada bağırıyor anniii ama genelde kızdıgında :)))
ben daha yemeğini yapmadım ne pişirsem diye düşünüyorum
çitoscum soyunuk yeni bağlanmış bezle ölçüyor bizim doktorumuz ve çıkan sonuçtan da 30 gr düşüyor bez payı diye ..
boyunu da t vetveli tarzı metre ile ölçüyor ..
bu arada sizin mönünün bir benzeri olan tavuklu versiyonu dün bizde vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?