- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.901
cnm şarkı söylüyo renkleri sayıları falan öğretiyo güzel bişey google yazarsan çıkıyo eğitici köpek yazınca çıkıyo hayatım.bizde annemlere geldik orda teyzesinin eski oyuncakarıyla oynuyo bizim köpeğe bakmıyo bile babası görse kızar valla 60 tl para vermişdelikafaduldenAsoritie hoşgeldin canım.Hayırlı olsun aldıkların.Güle güle giyin.
ben şimdilik hiçbişey almicam.Olanlar yeter bu yaz.Seneyede bişeler var hediye gelenlerden .Bizimkilerin aldıklarından.Ben çok harcadım bu yaz hakkım bitti.
Ama uygunken gelecek yıl için almak iyi olur.
Mesela 2 yaş bizimkilerin çoğuna olur seneye.18-24 aylardan alınabilir..Eğer ufak tefek değillerse sorun çıkmaz.
Çitoscum avatarlar değişmedi sanırım.Hala aynı şekilde değişiyo.Belki foton büyük felan gelmiştir.
Çağancuk ğitici köpek ne işe yarıyor canım? Almadığımız bi o kaldı onudamı alsak :)) Ben ne bulursam alıyorum ama kız pek oynamıyo.Saçma şeyleri çok seviyop
Ben ne eltimle nede kaynanamla aynı yerde oturmayı istemezdim walla.
Herşey sende bitmiyor.İnsanın damarına basılıyor bazen.
selam kıslar
kızım maşallah yaşıtlarına yetişmiş :lepi:boyu 70.5 cm olmuş kilosu da 9 kg,baş çevresini unutum bak herşey çok güzelde
bu kadra iyi gidince ille bişey olur ya,okyanusta soğuk algınlığı oldu sonunda
üşüttük çocuğu yaiki gündr -3-4 kere öksürüyordu.boğazı kızarmış dedi doktor,peditus verid ama ateşide var.bi iniyo bi çıkıyo ateş.yemeğini yedirdim,şurubunu içirdim olduğu gibi ne var ne yoksa mide de hepsini çıkardı sonra damlalıkla içirdim yavaş yavaş.şurubu içince zaten uykusu vardı,iyice uyuttu ilaçta,güzel bi uyku çekti.uykusunda epey bi ter attı ateşi düştü iyice.uyanınca bişeyi yoktu sonra yine çıktı ve yine indi.şu sıralarda yine peditus içirme çabasındayım,bakalım inşallah içirebilirim.
cagancuk ve lelalcim sağolun kızlar
bir süre bekledim sonra aç karnına verdim ialcı artık,dün akşamda aç karnına verdim.demekki bu ialcı hep açken vericem ben.ilacı içinde uyudu biraz ama çabuk uyandı.şimdi tavuk çorbası pişiriyorum ona çok acıkmıştır.ateşi filan düşmüş Allahtan
ay kimse yok mu kızlar yaa
çok kötüyüm ben
kahvaltısını yedirdim,ferrumunu ve multitabsını verdim beklemeye geçtim
peditusu verdim yine damlalıkla ve minik minik
olduğu gibi ne var ne yoksa boşalttı mideyi mafoldumben
imdaaaatt napıcam ben
artık oynamıyorum ya,bu kadar da olmaz
herşeyi çıkarttı,sabahtan beri bütün çabam boşa gitti mafoldumbenmafoldumben
bide hem kahvaltısını hem damlalarını hem ilacını içmemiş oldu mafoldumben
Teşekkürler asortiecim,
darkcım annenler yerleşmiş sanırım hadi hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım.Yarına bişeyciği kalmaz inşallah.selam kıslar
kızım maşallah yaşıtlarına yetişmiş :lepi:boyu 70.5 cm olmuş kilosu da 9 kg,baş çevresini unutum bak herşey çok güzelde
bu kadra iyi gidince ille bişey olur ya,okyanusta soğuk algınlığı oldu sonunda
üşüttük çocuğu yaiki gündr -3-4 kere öksürüyordu.boğazı kızarmış dedi doktor,peditus verid ama ateşide var.bi iniyo bi çıkıyo ateş.yemeğini yedirdim,şurubunu içirdim olduğu gibi ne var ne yoksa mide de hepsini çıkardı sonra damlalıkla içirdim yavaş yavaş.şurubu içince zaten uykusu vardı,iyice uyuttu ilaçta,güzel bi uyku çekti.uykusunda epey bi ter attı ateşi düştü iyice.uyanınca bişeyi yoktu sonra yine çıktı ve yine indi.şu sıralarda yine peditus içirme çabasındayım,bakalım inşallah içirebilirim.
Hımm güzelmiş bu köpecik baya.cnm şarkı söylüyo renkleri sayıları falan öğretiyo güzel bişey google yazarsan çıkıyo eğitici köpek yazınca çıkıyo hayatım.bizde annemlere geldik orda teyzesinin eski oyuncakarıyla oynuyo bizim köpeğe bakmıyo bile babası görse kızar valla 60 tl para vermişdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?