2008 Kasım Anneleri

cnm şarkı söylüyo renkleri sayıları falan öğretiyo güzel bişey google yazarsan çıkıyo eğitici köpek yazınca çıkıyo hayatım.bizde annemlere geldik orda teyzesinin eski oyuncakarıyla oynuyo bizim köpeğe bakmıyo bile babası görse kızar valla 60 tl para vermişdelikafadulden

selam kıslar
kızım maşallah yaşıtlarına yetişmiş :lepi:boyu 70.5 cm olmuş kilosu da 9 kg,baş çevresini unutum bak herşey çok güzelde
bu kadra iyi gidince ille bişey olur ya,okyanusta soğuk algınlığı oldu sonunda
üşüttük çocuğu ya iki gündr -3-4 kere öksürüyordu.boğazı kızarmış dedi doktor,peditus verid ama ateşide var.bi iniyo bi çıkıyo ateş.yemeğini yedirdim,şurubunu içirdim olduğu gibi ne var ne yoksa mide de hepsini çıkardı sonra damlalıkla içirdim yavaş yavaş.şurubu içince zaten uykusu vardı,iyice uyuttu ilaçta,güzel bi uyku çekti.uykusunda epey bi ter attı ateşi düştü iyice.uyanınca bişeyi yoktu sonra yine çıktı ve yine indi.şu sıralarda yine peditus içirme çabasındayım,bakalım inşallah içirebilirim.

herkese günaydnzemuszemusbugün kimsecikler yok buralarda.ee pazar tabii.ama benim canavar pazar falan dinlemiyo kalktı yine 7 de.kahvaltısını yaptı uyudu yine bende şöyle bi bakayım dedim.birzdan sünnet düğünü var konvoy falan oraya gidicez inşallah huysuzluk yapmazda çağanıda götürürüz.

maşallah cnm bebişine ayrıca çooooooookkkkkkkk geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah:Saruboceq:

ay kimse yok mu kızlar yaa
çok kötüyüm ben
kahvaltısını yedirdim,ferrumunu ve multitabsını verdim beklemeye geçtim
peditusu verdim yine damlalıkla ve minik minik
olduğu gibi ne var ne yoksa boşalttı mideyi mafoldumben
imdaaaatt napıcam ben
artık oynamıyorum ya,bu kadar da olmaz
herşeyi çıkarttı,sabahtan beri bütün çabam boşa gitti mafoldumbenmafoldumben
bide hem kahvaltısını hem damlalarını hem ilacını içmemiş oldu mafoldumben

safişcim üzme kendini aynı şeyi bizde yaşadık bu sabah
kahvaltısının yanında peynirli omlet yapmıştım ikisini de güzel güzel yiyorduk taki babamız ağzı dolu iken kaşla göz arasında kızıma bir parça daha omlet verene kadar tabi yutamayınca yediği ne var ne yoksa hepsini çıkardı ..
tabi bende cinnet geçirdim resmen . şimdi devam sütünü hazırladım onu verdim midesini toparlasın ne yapayım artık öğlene beslices

cagancuk ve lelalcim sağolun kızlar
bir süre bekledim sonra aç karnına verdim ialcı artık,dün akşamda aç karnına verdim.demekki bu ialcı hep açken vericem ben.ilacı içinde uyudu biraz ama çabuk uyandı.şimdi tavuk çorbası pişiriyorum ona çok acıkmıştır.ateşi filan düşmüş Allahtan

safişim geçmiş olsun canım hemde maşallah duruya
ayy kızlar çok yorgunum ya nedense eylül sol üst dişi çıkıyo sürekli mızmız mutlu
edemedim gitti kocişte bugün çalışıyo kaldım yalnız başıma
görümcemlerde gitti bu sabah evlerine antalya ya biraz üsgünüm
çünkü çok severim onu ablam gibidir aynı
darkcım annenler yerleşmiş sanırım hadi hayırlı olsun canım

canım çok geçmiş olsun zeynep ceylinde peditusu kesinlikle tok karınla içmiyodu ne versa midede çıkartıyordu bende çözümünü senin gibi aç karınla hemen arkasından su vererek buldum bide hemen mamasını yedirdim tok karınla olmuş oldu sende öyle yapabilirsin umarım kısa sürede atlatırsınız

Safişim geçmiş olsun canım..Aç karnına vermek iyi bir fikir çünkü beimki de tokken hepsini çıkartır.fakat ilacı verdikten sonra mutlaka birşeyler yedirmeye ya da devam sütü içirmeye çalış midesine dokunmasın..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
aç karnına verip 15-20 dk sonra bişeyler yediriyorum veya içiriyorum
çıkarırı yine diye korkuyorum
bugün 1 kez verdim arkasından uyudu
uyandıktan sonra bir daha ateşi olmadı
gerçekten övüldüğü kadar varmış bu ilaç
maşallah atlattı bile sanırım
gece yeterken bir kere daha vericem
yarın duruma bakarım gerekirse veririm artık

darkcım annenler yerleşmiş sanırım hadi hayırlı olsun canım
Teşekkürler asortiecim,
sanada allah kavuştursun diyelim

Geçmiş olsun canım.Yarına bişeyciği kalmaz inşallah.
Peditus iyidir çok ateşlenmezse iyileştirir.ama ateşlenirse antibiyotik şart oluyor.
Bende artık damlalıkla veriyorum ferrumu olsun diğer ilaçlarını olsun.Yoks öğğ yapıp çıkarıyor.
damlalığımda yoktu.Multi tabs damlalığını kullandım.İşe yaradı.

Hımm güzelmiş bu köpecik baya.
Ama senin yaramaz gibi benimkide başka şeylerle daha fazla ilgilenyo.
abaymış gibi sürüyor.araba aldım onu sürsün diye yok başka şeyleri araba yapıp sürüyo.
Şöför mü olcak ne sırnaşık şey
Uyduruk bir küre vardı.Ortadan ayrılyna bayılıyo.Ar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…