2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim safişim. doktor her boyunu ölçtüğünde bir bana bakıyor bir de kızıma maşallah diyor .. ben 1.60 ım babamız uzun ve dayımız teyzemizde kızım sanırım onlara çekmiş çok şükür. bende de kilo takıntısı yok aksine fazla kilolu olmasından hep korktuğum için pirinç unu bebe bisküvüsü vermedim doğru düzgün hep sebze meyve ve devam sütü ağırlıklı beslemeye gayret ettim. aman sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda gerisi pek de mühim değil.
sizlerinde gelişim haberlerinizi bekliyoruz .inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

safiş ve lelal katılıyorum size.bende çok kilolu olması taraftarı değilim.o yüzden mama,bebe bisküvisi gibi karbonhidrat ağırlıklı besinleri vermiyorum oğluma. zaten mama yerine dolaptaki birikmiş sütleri içsin yeter..çorbalarına bile ekmek falan pek doğramıyoruz..
yazarım akşama sonuçları.sizde yazın
ben kaçtım..
iyi hafta sonları ..
hepinizi öpüyorum..

iyi hafta sonları azocum

tüm kuzucuklara maşallah

lelal ben kaçırmışım durunun ölçülerini uzunmu boyu:)

kilo konusunda ben bir ara çok takıntılıydım ama tersine, sadece bebek sütü aldığı dönemde 4 aya kadar neredeyse en tombul bebeklerden biriydi deniz ve açıkçası çok korkuyordum aynı şekilde devam edecek diye, ben zayıfım ama babamız , babaannemiz falan hep kilolu çünkü allahtan kilo alımı yavaşladı, 2,5 ayda 600 g kadar almış:)) şimdilerde orta sıralarda sanırım.

79 cm denizannem boyu kilosuda 10.100 idi en son kontrolde ..

valla denizanası ben de korkuyorum kilolu olmasından ..çünkü bizim genlerde kilo sorun. ben kiloluyum açıkcası ve benım babamda kız kardeşimde kilolu dolayısıyla genlerimizde var bu kilo sorunu. o yüzden mümnkün olduğunca Duru da dikkat etmek zorundayım.

yine mama sandalyesinde uyukaldı benim böcük, mutfakta ortalık toparlarken seyrede seyrede uyudu yavrum:)

bugün öğle yemeğinde sebzesinide güzel yedi gerçi babası ne oyunlarla yedirdi ama olsun yediya:)

selam kızlaaar ben geldim sonunda nasılsınız herkes iyidir inşallah bugün kimseyi bulamıcamı biliyordum zaten iki gündür alışveriş çılgını gibi oldum hem eylüle hem kendime
bişeler aldım bir de kitap aldım çocuk yetiştirme sanatı die
1-4 yaş arası çocuk gelişimini anlatıyor içinde yok yok valla her evde olması gereken bir
kitap uzun süredir böle bişe arıyordum buldum sonunda:lepi:
valla sezon açılmış bu arada uzun kollu sonbaharlık şeyler çıkmış
fırsat bu fırsat aliim dedim aldım aslında yazlık şeylerdede deli indirimler olmuş ama
seneye nasıl oluruz kestiremediğim için alamadım eylüle siz alıyor musunuz
mesela ben yazın başında chiccodan 49 tl ye tulum aldım dün bi gittim
29 a düşmüş çok kötü oldum valla uzun sürede giydi hala giyiyor ama
üzüldüm yinede nneyse:umursamaz:kendime de yeni ciciler aldım çok güzeller
kızlar dün sağlık occağında boy kilo ölçtürmeye gittik
boyumuz 76 cm. kilomuz 12500 r. çıktı dr. çok kilolu olduğunu söyledi
ben böyle olduğuna inanmıyorum sizinkiler kaç kilo kaç cm
canım senin ki bariz kilolu gerçekten aman dikkat et sonra sorun olması bizim ki en son 8750 72 cm di fındık kurdu
Bişey sorcam kızlar bebeğinizin kilosunu soyup ölçüyorlar di mi doktorlar ?Bi deboyunu nasıl ölçüyorlar mezurayla mı yoksa T cetveli gibi bir metreyle mi ölçüyorlar?

bizim ki her gitmemize ölçüyor çekmeceli metreyle altten çekmeceyi açıyo ayaklarını uzatıyo ölçüyoo

bu arada zeynacım bende k.valide ile aynı binada oturuyorum
cagancuk gibi birde eltim var binada insanların nasıl olduğu ile doğru orantılı anlaşmanda ben hiç bir sorun yaşamadım ikisi ile de
tabi eltim bazen çaktırmadan kıskançlıklar yapıor ama olsun yinede dert ortağım o benim

o kıskançlıklar bizdede oluyo cnm ama idare ediyoruz bide benim 2 tane eltim var ve ikisi birbiriyle konuşmuyo ben ikisiylede iyiyim.zaman zaman arada kalıyorum çok ama napalım böyle olmak zorunda

Ahh lelalcim aynı orku bende de var..ben azıcık obez olduğum için çok korkuyorum oğluşda kilolu olcak diye..ama çok şükür iyi gidiyor şimdilik..

Ben de kayınvalidemle yanyana oturuyorum ve ben de hiç sorun yaşamadım bu aralar kayınpedere gıcığım azıcık ama..olcak o kadar..Kayınvalidem bana çok çok yardımcı..

cnm ya benimde en büyük korkum kilolu olması.bizdede herkes kilolu amcalar baba babanne annane eee anneyide unutmamak lazım tabii.hiç bi emekleme yürüme belirtiside yok tembelde biraz korkuyorum ondan.şimdilik 10 kg ama sonra nolur bilmiyorum.saatinde yedirmeye çelışıyorum herşeyi

Benimki de emeklemiyor ama destekle adım atıyor..Bir şeye uzanmak için sadece elini uzatıyor baktı alamıyor emekleyip gideyim diye uğraşmıyor..tembel azıcık anası gibi rahatına düşkün..

Benimki de emeklemiyor ama destekle adım atıyor..Bir şeye uzanmak için sadece elini uzatıyor baktı alamıyor emekleyip gideyim diye uğraşmıyor..tembel azıcık anası gibi rahatına düşkün..

elinden tutunca benimkide yürüyo canım ama kendi başına bişeyler yapmıyo.otururken bişey almak isterse uzanıyo kıçını kaldırıyo baktıki gidemiyo ağlamaya başlıyo biz verelim diye.çok üşengeçlmaz: bişeyler söylüyomu cnm seninki bizimkinde oda yok arada ağlarken anniii diyo sadece

Ben avatarımı değiştirmek istiyorum ama hep problem çıkıyor sayfada..benim bilmediğim bi değişiklik oldu mu?ya da bilen var mı nasıl değişeceğini..

Benimki baba çok uzun zamandır diyor yaklaşık iki aydır.dede mama arasıra..daha anne yok ama bu aralar söyleyecek hissediyorum..

Asoritie hoşgeldin canım.Hayırlı olsun aldıkların.Güle güle giyin.
ben şimdilik hiçbişey almicam.Olanlar yeter bu yaz.Seneyede bişeler var hediye gelenlerden .Bizimkilerin aldıklarından.Ben çok harcadım bu yaz hakkım bitti.

Ama uygunken gelecek yıl için almak iyi olur.
Mesela 2 yaş bizimkilerin çoğuna olur seneye.18-24 aylardan alınabilir..Eğer ufak tefek değillerse sorun çıkmaz.

Çitoscum avatarlar değişmedi sanırım.Hala aynı şekilde değişiyo.Belki foton büyük felan gelmiştir.

Çağancuk ğitici köpek ne işe yarıyor canım? Almadığımız bi o kaldı onudamı alsak :)) Ben ne bulursam alıyorum ama kız pek oynamıyo.Saçma şeyleri çok seviyo p

Ben ne eltimle nede kaynanamla aynı yerde oturmayı istemezdim walla.
Herşey sende bitmiyor.ınsanın damarına basılıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…