- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.881
iyi hafta sonları azocum
tüm kuzucuklara maşallah
lelal ben kaçırmışım durunun ölçülerini uzunmu boyu:)
kilo konusunda ben bir ara çok takıntılıydım ama tersine, sadece bebek sütü aldığı dönemde 4 aya kadar neredeyse en tombul bebeklerden biriydi deniz ve açıkçası çok korkuyordum aynı şekilde devam edecek diye, ben zayıfım ama babamız , babaannemiz falan hep kilolu çünkü allahtan kilo alımı yavaşladı, 2,5 ayda 600 g kadar almış:)) şimdilerde orta sıralarda sanırım.
canım senin ki bariz kilolu gerçekten aman dikkat et sonra sorun olması bizim ki en son 8750 72 cm di fındık kurdukızlar dün sağlık occağında boy kilo ölçtürmeye gittik
boyumuz 76 cm. kilomuz 12500 r. çıktı dr. çok kilolu olduğunu söyledi
ben böyle olduğuna inanmıyorum sizinkiler kaç kilo kaç cm
Bişey sorcam kızlar bebeğinizin kilosunu soyup ölçüyorlar di mi doktorlar ?Bi deboyunu nasıl ölçüyorlar mezurayla mı yoksa T cetveli gibi bir metreyle mi ölçüyorlar?
bu arada zeynacım bende k.valide ile aynı binada oturuyorum
cagancuk gibi birde eltim var binada insanların nasıl olduğu ile doğru orantılı anlaşmanda ben hiç bir sorun yaşamadım ikisi ile de
tabi eltim bazen çaktırmadan kıskançlıklar yapıor ama olsun yinede dert ortağım o benim
teşekkür ederim safişim. doktor her boyunu ölçtüğünde bir bana bakıyor bir de kızıma maşallah diyor .. ben 1.60 ım babamız uzun ve dayımız teyzemizde kızım sanırım onlara çekmiş çok şükür. bende de kilo takıntısı yok aksine fazla kilolu olmasından hep korktuğum için pirinç unu bebe bisküvüsü vermedim doğru düzgün hep sebze meyve ve devam sütü ağırlıklı beslemeye gayret ettim. aman sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda gerisi pek de mühim değil.
sizlerinde gelişim haberlerinizi bekliyoruz .inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
bu arada zeynacım bende k.valide ile aynı binada oturuyorum
cagancuk gibi birde eltim var binada insanların nasıl olduğu ile doğru orantılı anlaşmanda ben hiç bir sorun yaşamadım ikisi ile de
tabi eltim bazen çaktırmadan kıskançlıklar yapıor ama olsun yinede dert ortağım o benim
Ahh lelalcim aynı orku bende de var..ben azıcık obez olduğum için çok korkuyorum oğluşda kilolu olcak diye..ama çok şükür iyi gidiyor şimdilik..
Ben de kayınvalidemle yanyana oturuyorum ve ben de hiç sorun yaşamadım bu aralar kayınpedere gıcığım azıcık ama..olcak o kadar..Kayınvalidem bana çok çok yardımcı..
cnm ya benimde en büyük korkum kilolu olması.bizdede herkes kilolu amcalar baba babanne annane eee anneyide unutmamak lazım tabii.hiç bi emekleme yürüme belirtiside yok tembelde biraz korkuyorum ondan.şimdilik 10 kg ama sonra nolur bilmiyorum.saatinde yedirmeye çelışıyorum herşeyi
Benimki de emeklemiyor ama destekle adım atıyor..Bir şeye uzanmak için sadece elini uzatıyor baktı alamıyor emekleyip gideyim diye uğraşmıyor..tembel azıcık anası gibi rahatına düşkün..
elinden tutunca benimkide yürüyo canım ama kendi başına bişeyler yapmıyo.otururken bişey almak isterse uzanıyo kıçını kaldırıyo baktıki gidemiyo ağlamaya başlıyo biz verelim diye.çok üşengeçlmaz: bişeyler söylüyomu cnm seninki bizimkinde oda yok arada ağlarken anniii diyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?