2008 Kasım Anneleri

darkçım sağol canımm
lelacim 11 de bir peditus faciası daha yaşadık,akşam yediklerini çıkardı.hazmetmiştir artık diye dşünüp,verdim olduğu gibi çıkarttı.duşa soktum.sonrada devam süt hazırladım içine de 5 tane bisküvi koydum,öyle içirdim.sonra yine ateşi hafif çıakr gibi oldu çabuk düştü Allahtan.gece filan çok çıkacak olursa fitil atıcam.peditus bizim için bitmiştir gibi duruyor.iyileşmezse yarın doktoru arayıp muadili bişey sorcam veya başka bir çare.böyle işte cnmcım

yok tatlım düşüyo Allahtan.yani hep peditus düşürdü tabi.şu anda da yok.ama öyle bir durum olursa fitili atıcam.yarında tekrar götürürm doktora öyle bişey olursa

ah safişcim ya allah kolaylık verdin zor bir durum. merak ettim okiyi nasıl oldu diye bakmak için uğradım.
akıl vermek gibi olmasın ama bence ateş konusunda paranox fitil süper. ben daha hiç şurup kullanmadım. eğer imkanın varsa 3 e kadar falan kontrol et baktın çıkıyor gibi en azından önlem amaçlı bir fitil yap olurda uyursun dalarsın ateşi çıakr tedbir almış olursun cnm.
inşallah sorunsuz rahat bir gece geçirirsiniz tatlım.
iyi geceler kızlar öpüyos sizi.

estağfurullah lelacim tabi akıl vericez birbirimize ve teşekkür ederim ilgine.paronax s var cnm evde.doktora sordum ben fitil var evde dedim,calpol var dedim.bi peditus yazdı işte, bi de peditusla geçmezse kullanmak üzere ibufen yazdı.ibufene gerek duymadık daha.merak etmeyin yani o kadra da şiddetli bir durumda değil.ben peditusla yaşadığımız kusmalardan dolayı ve okyanus ilk kez hastalandığından dolayı biraz sizleri meraklandırarak yazdım sanırım.çok sağolun teyzeleri.gece ateşi çıkarsa fitil en yakın arkadaşımız olacak
öpüyorum siiz< ve minnoşları iyi geceler

herkese iyi akşamlar kızlar.safişcim geçmiş olsun canım inşallah çıkmaz bi daha ateşi.biz hep calpol kullandık sizin şurubunuzdan içmedik hiç.ateş çok tehlikeli cnm dikkat et.cnm bide elma sirkesi çok iyi geliyo ateşi düşürmeye bi bezi elma sirkesiyle ıslatıp eklem yerlerine koyunca düşürüyo hemen.aklında bulunsun.inşallah ateşsiz bi gece olur cnm

kızlar günaydın,

ben sağ salim atlattım hafta sonunu ama hala kendime gelemedim , yani felaket bir hafta sonuydu ama kendimi tebrik ediyorum alkisalkisalkis çok sabırlıydım , herşeye göğüs gerdim ve atlattım çok şükür , bugün akşam gidicek ama ben göremiycem işte olucam naniknanik

saphiracım batu geçen hafta hastalandığında doktor bize de peditus verdi , süper bi şurup 1 günde düşürdü ateşini ben 2 gün kullandım , hiç ateş halsizlik kalmadı darısı okyanusun başına canımcım , çoook çook geçmiş olsun a.s.

günaydın arkadaşlarım canlarım
güzel bir haftasonundan sonra yeniden işimin başındayım
c.tesi günü ev işi yaptım kuaföre gidip saç boyamı ve bakımımı yaptırdım dünde istanbula gittik teyzemin torunu evleniyordu 3 saat orda takılıp kaçtık ve istanbulun tadını çıkardık
istiklale gittik bostancıda dolaştık gece saat 11'de döndük kısacası baya baya iyi geldi bana eşime
istanbul bambaşka bir yer yaaa gezilecek ne kadar çok yeri var burası eni boyu 25 metre gez gez aynı

valla kaynana ile oturup oturmama konusunda baya kararsızım bakalım zaman ne gösterecek Allah hayırlısını versin inş.

safiş maşallah okiye ve çok geçmiş olsun peditus çok iyi bir ilaçtır yiğide 1 kez 2 gün kullanmak zorunda kaldım ama ahmetten biliyorum baya iyidir
hasta kuzular bir an önce iyileşir inşallah

andinacım hadi kazasız belasız atlatmışsın gözün aydın birlikteliğinizin vukaatsız geçmesine sevindim

günaydın, hayırlı sabahlar bütün güzel anneler...
üç haftalık bir ayrılıktan sonra bugün işime başladım..Güzel bir tatildi ve çok şükür sorunsuz atlattık..Geçmişe malesef bakamadım inşallah herkes iyidir..

ateşsiz bir geceden herkeşe günaydın:lepi:
ardinacım ve zeynacım teşekkürler
evet ietkili bi ialç ama benimki hepsini kusuyo
neyse geçti sanıırm artık,bugünde ateşi çıkmazsa tamamdır

gunaydınnnnn
aslan gıbıyım aslan gıbı geldım anacım superrdııııı

neyse 6 gunluk kısa tatılımızı sona erdı
ıkıncı balayı yasadık dıyebılırım tek farkı kucuk bır bocuk vardı artık aramızda
fecı yaramaz olarak gerı dondu tabıı gerıye

alkıslama, gule gule yapma, tutunarak kalkma ve koltuk uzerınde ılerleme derken oglusum yazlıkta merdıven basamaklarını cıkma basarısında bulundu
3.basamaktan sonra kaydı tabıı o ayrı basamakların mermer olması sebebıyle
ne hıkmetse merdıven basındakı tokmaga asık oldu sanırım 3.basamaga kadar gıdıp ona sarılmaya kalktı hep
denıze bırkac gun gırdı ama cok kısa aralıklarla malum sıle denızı dalgalı korkmasın ve hastalıktan yenı cıktıgımız ıcın tedbır olsun dıye kısa kısa sokmustuk kı 2.gun aksamı gozlerınde kızarıklık olusmaya basladı
sabaha gozlerı sısmıstı yavrumun ve kasıntı vardı doktora goturduk denıze sokmayın enfeksıyon almıs dedı 2 cesıt damla verdı kullanın kontrole goturun sonra dedı ama bızde verandaya su koyduk kocaman bır legenın ıcıne cunku havuzunu goturmemıstık
super oynadı suyla yıne
10 kg 72,6 cm olan oglusum bahce sulama konusunda babasıyla brlıkte ıhtısas yaptı
haa ayrıca araba kullandı dıreksıyon basından alabılmek tam bır facıa
hatta evın ıcınde kendı arabasına oturtmaya calıssakta o kendı arabasını surmeyı tercıh ettı

ben mı benım ıcın superdı
sabahları erkenden uyanan oglumu babası asagı ındırıp kahvaltısını yedırmeye calısıyordu
bense en azından 1 saat daha uyuyordum
denıze oglusumun gırmedıgı zamanlarda ya semsıyesının altında uyutuyorduk ya da babası basında beklıyordu ama ben sureklı bır su kusu mısalı denızden cıkmadım
taze domates, lahana, bıber ve elma topladım bahcelerden
orada sebze almak ıstedıgınde gıdıyorsun senın ıstedıgın kadar bahcedenn topluyorlar kı ben de topladım cok zevklıydı
sonracıma ask tazeledım
kocısımın super surprızlerı de vardı bana
neyse cok dustu cenem
anlatırım daha sızde ne var ne yok

kalimerom sevindim güzel bir tatişl geçirmiş olmana hoşgeldin cnm
küçük şoföre de maşallal kocaman olmuş
ve tabiki geçmiş olsun :)
geçmiş olsunlarımız hiç eksilmiyor dimi :)

saphıram dogru soyluyorsun canım
sureklı bır gecmıs olsun dılegınde bulunuyoruz bırbırımıze
allah baska dert vermesın ama hassasmıs bızım pasanın gozlerı sanırım denız suyundan etkılenmıs
tatılın tadı damagımda kaldı en kısa zamanda tekrarını ıstıyorum ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…