- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.941
sağol hilalcim
gülizcim tebrik ederim miniğimizi,inşallah koşmalarını da yazarsın biz de aferin deriz minnoşa :)
kızlar bişi dicem ama gene geçmiş olsun dedirtçem size
dün eşimde hastalandı,baya ateşi filan çıktı,gece sıtma filan tuttu,uzak durdum ama bende bu sabah sürekli hapşırdım ve öksürük başladı.hadi hayırlısı diyoruz,ailecek şifayı kaptık :) okyanustan mı geç ti acaba bize ama eşim kolay hastalanmaz.o klimanın karşısında uyumaktan oldu galiba,hiç laf dinlemiyo napiim.ben hastalanıyorsam eğer ben nerden oldum bilmiyomçişte bana okiden geçmiş olabilir.nefret ediyorum hasta olmaktan yaa pofff hastalanmasam bari
kalimerocum hoşgeldin tatlım
gerçekten öle bir anlatmışsın ki huzur dolu bir tatil geçirdiğin kelimelerinden belli .
aman allah bozmasın saadetinizi ..
darısı artık benim gibi tatile çıkamayanların başına :))
ayrıca geçmiş de olsun tatlım .. gözlerin enfeksiyon kapmış. nasıl oldu şimdi daha iyi değil mi?
safişcim rahat bir gece geçirmenize sevindim tatlım.
güliz haydi gözünüz aydın ilk adımlarını da görürsünüz inşallah.
aldıkların hayırlı olsun cnm.güle güle giy..şu kitap olayını bende istiyodum iyi yapmışsın..selam kızlaaar ben geldim sonunda nasılsınız herkes iyidir inşallah bugün kimseyi bulamıcamı biliyordum zaten iki gündür alışveriş çılgını gibi oldum hem eylüle hem kendime
bişeler aldım bir de kitap aldım çocuk yetiştirme sanatı die
1-4 yaş arası çocuk gelişimini anlatıyor içinde yok yok valla her evde olması gereken bir
kitap uzun süredir böle bişe arıyordum buldum sonunda:lepi:
valla sezon açılmış bu arada uzun kollu sonbaharlık şeyler çıkmış
fırsat bu fırsat aliim dedim aldım aslında yazlık şeylerdede deli indirimler olmuş ama
seneye nasıl oluruz kestiremediğim için alamadım eylüle siz alıyor musunuz
mesela ben yazın başında chiccodan 49 tl ye tulum aldım dün bi gittim
29 a düşmüş çok kötü oldum valla uzun sürede giydi hala giyiyor ama
üzüldüm yinede nneyse:umursamaz:kendime de yeni ciciler aldım çok güzeller
canım senin ki bariz kilolu gerçekten aman dikkat et sonra sorun olması bizim ki en son 8750 72 cm di fındık kurdu
bizim ki her gitmemize ölçüyor çekmeceli metreyle altten çekmeceyi açıyo ayaklarını uzatıyo ölçüyoo
canım burada yazdığınızı okuduktan sonra hafta sonu bizde toyikide baktık.3 tane kalmış ve fiyatı 14,500 tl.şaşırdım.neden diye sorduk.arızalıymış ondan..sağlamıda yokmuş.bizde aldık kociş tamir edicek bugün.inş olur.bölece ucuza almış oluruz.ha edemezse öle bi oyuncak olarak oynar..ama sevdi kucağına aldı kulaklarını çektieğitici köpek almıştık nettn geldi bugün uyumadan oynadı biraz çağan başta biraz korktu ama çok sevdi ona sarılıpta uyudu şimdi.hihoyyyt
bizim oğlan ağlarken BABAAAAA diye ağlıyo.daha anneyi bizde duymadık cnm.Benimki baba çok uzun zamandır diyor yaklaşık iki aydır.dede mama arasıra..daha anne yok ama bu aralar söyleyecek hissediyorum..
cnm şarkı söylüyo renkleri sayıları falan öğretiyo güzel bişey google yazarsan çıkıyo eğitici köpek yazınca çıkıyo hayatım.bizde annemlere geldik orda teyzesinin eski oyuncakarıyla oynuyo bizim köpeğe bakmıyo bile babası görse kızar valla 60 tl para vermişdelikafadulden
canım çok geçmiş olsun..inş bugün iyileşmiştie okyanus..selam kıslar
kızım maşallah yaşıtlarına yetişmiş :lepi:boyu 70.5 cm olmuş kilosu da 9 kg,baş çevresini unutum bak herşey çok güzelde
bu kadra iyi gidince ille bişey olur ya,okyanusta soğuk algınlığı oldu sonunda
üşüttük çocuğu yaiki gündr -3-4 kere öksürüyordu.boğazı kızarmış dedi doktor,peditus verid ama ateşide var.bi iniyo bi çıkıyo ateş.yemeğini yedirdim,şurubunu içirdim olduğu gibi ne var ne yoksa mide de hepsini çıkardı sonra damlalıkla içirdim yavaş yavaş.şurubu içince zaten uykusu vardı,iyice uyuttu ilaçta,güzel bi uyku çekti.uykusunda epey bi ter attı ateşi düştü iyice.uyanınca bişeyi yoktu sonra yine çıktı ve yine indi.şu sıralarda yine peditus içirme çabasındayım,bakalım inşallah içirebilirim.
hoşgeldin hilalcim..iyiyiz çok şükür..günaydın, hayırlı sabahlar bütün güzel anneler...
üç haftalık bir ayrılıktan sonra bugün işime başladım..Güzel bir tatildi ve çok şükür sorunsuz atlattık..Geçmişe malesef bakamadım inşallah herkes iyidir..
gunaydınnnnn
aslan gıbıyım aslan gıbı geldım anacım superrdııııı
neyse 6 gunluk kısa tatılımızı sona erdı
ıkıncı balayı yasadık dıyebılırım tek farkı kucuk bır bocuk vardı artık aramızda
fecı yaramaz olarak gerı dondu tabıı gerıye
alkıslama, gule gule yapma, tutunarak kalkma ve koltuk uzerınde ılerleme derken oglusum yazlıkta merdıven basamaklarını cıkma basarısında bulundu
3.basamaktan sonra kaydı tabıı o ayrı basamakların mermer olması sebebıyle
ne hıkmetse merdıven basındakı tokmaga asık oldu sanırım 3.basamaga kadar gıdıp ona sarılmaya kalktı hep
denıze bırkac gun gırdı ama cok kısa aralıklarla malum sıle denızı dalgalı korkmasın ve hastalıktan yenı cıktıgımız ıcın tedbır olsun dıye kısa kısa sokmustuk kı 2.gun aksamı gozlerınde kızarıklık olusmaya basladı
sabaha gozlerı sısmıstı yavrumun ve kasıntı vardı doktora goturduk denıze sokmayın enfeksıyon almıs dedı 2 cesıt damla verdı kullanın kontrole goturun sonra dedı ama bızde verandaya su koyduk kocaman bır legenın ıcıne cunku havuzunu goturmemıstık
super oynadı suyla yıne
10 kg 72,6 cm olan oglusum bahce sulama konusunda babasıyla brlıkte ıhtısas yaptı
haa ayrıca araba kullandı dıreksıyon basından alabılmek tam bır facıa
hatta evın ıcınde kendı arabasına oturtmaya calıssakta o kendı arabasını surmeyı tercıh ettı
ben mı benım ıcın superdı
sabahları erkenden uyanan oglumu babası asagı ındırıp kahvaltısını yedırmeye calısıyordu
bense en azından 1 saat daha uyuyordum
denıze oglusumun gırmedıgı zamanlarda ya semsıyesının altında uyutuyorduk ya da babası basında beklıyordu ama ben sureklı bır su kusu mısalı denızden cıkmadım
taze domates, lahana, bıber ve elma topladım bahcelerden
orada sebze almak ıstedıgınde gıdıyorsun senın ıstedıgın kadar bahcedenn topluyorlar kı ben de topladım cok zevklıydı
sonracıma ask tazeledım
kocısımın super surprızlerı de vardı bana
neyse cok dustu cenem
anlatırım daha sızde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?