2008 Kasım Anneleri

herkese gunaydınlar :ecrin_bebek:
tatılden gelenlere hosgeldınız efendım
kalımerocum gecmıs olsun
seynacım gule gule kullan sacını
bense pazar gunumu doyasıya kızımla gecırdım ve bugun pazartesı işin ilk gunu
bakıcımıza bırakık ve geldıkkk :gitme:

tsk ederım arkadaslar

zeynam demek dısarıdan bakıldıgında anlasılıyor
allah bozmasın hakıkaten huzur doldum geldım
darısı herkesın basına ınsa allah
senın kına ve mevlut bu hafta olacak degıl mı yoksa yaptın mı

gecmıse bakamıyorum cok fazla sayfa var ısler arasında bakıyorum kk ya da zaten
kusura bakmayın artık

sağol hilalcim
gülizcim tebrik ederim miniğimizi,inşallah koşmalarını da yazarsın biz de aferin deriz minnoşa :)

kızlar bişi dicem ama gene geçmiş olsun dedirtçem size
dün eşimde hastalandı,baya ateşi filan çıktı,gece sıtma filan tuttu,uzak durdum ama bende bu sabah sürekli hapşırdım ve öksürük başladı.hadi hayırlısı diyoruz,ailecek şifayı kaptık :) okyanustan mı geç ti acaba bize ama eşim kolay hastalanmaz.o klimanın karşısında uyumaktan oldu galiba,hiç laf dinlemiyo napiim.ben hastalanıyorsam eğer ben nerden oldum bilmiyomçişte bana okiden geçmiş olabilir.nefret ediyorum hasta olmaktan yaa pofff hastalanmasam bari

kalimerocum hoşgeldin tatlım
gerçekten öle bir anlatmışsın ki huzur dolu bir tatil geçirdiğin kelimelerinden belli .
aman allah bozmasın saadetinizi ..
darısı artık benim gibi tatile çıkamayanların başına :))

ayrıca geçmiş de olsun tatlım .. gözlerin enfeksiyon kapmış. nasıl oldu şimdi daha iyi değil mi?

safişcim rahat bir gece geçirmenize sevindim tatlım.

güliz haydi gözünüz aydın ilk adımlarını da görürsünüz inşallah.

canım çok teşekkür ederim..bu arada çok geçmiş olsun bende cumadan beri hastayım antibiyotik kullanıyorumm..bebişler hasta olunca annalarde oluyor sanırsam..ama yaz günü grip hiç çekilmiyo..

inşallah canımm ilk adımlarınıda görürüz..bizimki daha bişicikler yapmıyodu ya..emekleyince buldumcuk oldukkk..opuyorumnanaktan:kedi:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iki haftalık uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
dolu dolu iki hafta geçirdik
güneydoğu turu yaptık diyebilirim
elazığda kaynımın düğünü için annemlerle yola çıktık
niğde adana gaziantep şanlıurfa adıyaman malatya elazığ dan sonra
geri dönüşte de nevşehir ürgüp göreme konya gezileri yaptık
tüm tarihi yerleri gördük canımızın istediği yerde mola verdik
beğendiğimiz yerlerde yemek yedik çok güzeldi gerçekten
izmire döndükten bir gün sonra da didime dnize gittik
cuma günü geldik evi anca toparlayabildim
herşeye değdi doğrusu

emir ilk 2-3 gün dişleri nedeniyle hiç bir şey yemedi ama sonra küçük yerli turist olarak bizimle her şeyin tadını çıkardı

tabi bir ara muhtemelen artık evimizi unutup arabada yaşıyoruz zannetmiş olabilir : )))
annemler sayesinde zorlanmadan oğluşumla gezdik heryerleri

siz nasılsınınz bu arada geçmişe bi bakayım emir paşa uyanmadan

günaydın kızlar
ben de geçen cuma farenjit oldum
yetmezmiş gibi bir de dün güneş çarptı beni
sabaha kadar ateş titreme halüsinasyonlar
farenjitim de burun akması ve hapşırıkla depreşti
kısacası haftaya yamulmuş olarak başladım

saphira geçmiş olsun canım ateşinizin düşmesine sevindim sen de önlemini al muhakkak ıhlamur falan iç ne olur ne olmaz

kalimero demek sende güzel bir tatil geçirdin çok sevindim canım insan yenileniyor gerçekten

güliz hadi maşallah miniğine yürüdüğü haberlerini de duyarız inşallah

gülizcim maşallah kuzunaadımlarını koşmalarınıda böle müjdele inşallah

hoşgeldin fatercim değişik yerler insanlar ne kaar rahatlatıyor değil mi insanı

remedios - safiş geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda atlatırsınız

kalimerocum yok dah olmadı sünnetimiz bu hafta sonu kısmetse resimlerimizi paylaşırım inş.

fatercim hoşgeldim hemşehrim :) teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için,ne güzel bi tatil olmuş sizinkide,bende çok istiyorum tüm Türkiyemi gezmek.ne güney doğuyu ne doğuyu hiç görmedim
gülizcim ve remcim sizede geçmiş olsun canişler

günaydın kızlar

kalimero hoşgeldin canım, ne mutlu sana güzel bir tatil geçirmişsiniz, biz evdeydik hafta sonu sırf benim kaprisim yüzünden, bazen kendime anlam veremiyorum:) gözleri nasıl bu arada yavru kuşun?

saphira, remedios, güliz geçmiş olsun kızlar, en kısa zamanda herkesler düzelir inşallah

güliz tebrik ederim bu arada

fatercim hoşgeldin özledik seni:)

zeyna, lelal, andina sizleri ve kuzularınızıda öpüyorum,

zeyna bişii sorcam o kadar süre içinde yiğitte yanınızdamıydı, ben denizle o kadar süre dışarda kalamıyorumda

günaydın kızlar..
dökülüyorum uykusuzluktaaann.
bide p.tesiii..
offfff..
oğlum bütüm gece ağladı sebepsiz..
kucağımızda oda oda dolaştık.
en son sabah karşı calpol verdim 1 kaşık.dr umuz demişti çok huysuzlanırsa ver diye.yarım saat sonra uyudu çok şükür.bende 6 30 da uyandım zorla işe geldim.
c.tesi kontrolümüz iyi geçti.
sanırım dr. yardımcısı geçen kontrolde boyumuzu yanlış ölçtü.
çünkü boy bu sefer 75 cm.geldi.kilomuz 11.500 gr.
gelişimi çok iyi dedi.herşey normal,aşımızıda olduk.çok az ağladı maşallah oğlum.eylül sonunda bidahaki kontrolümüz.
şimdii gelelim size:

aldıkların hayırlı olsun cnm.güle güle giy..şu kitap olayını bende istiyodum iyi yapmışsın..
eğitici köpek almıştık nettn geldi bugün uyumadan oynadı biraz çağan başta biraz korktu ama çok sevdi ona sarılıpta uyudu şimdi.hihoyyyt
canım burada yazdığınızı okuduktan sonra hafta sonu bizde toyikide baktık.3 tane kalmış ve fiyatı 14,500 tl.şaşırdım.neden diye sorduk.arızalıymış ondan..sağlamıda yokmuş.bizde aldık kociş tamir edicek bugün.inş olur.bölece ucuza almış oluruz.ha edemezse öle bi oyuncak olarak oynar..ama sevdi kucağına aldı kulaklarını çektibide sesi çıksa süper olacak..
Benimki baba çok uzun zamandır diyor yaklaşık iki aydır.dede mama arasıra..daha anne yok ama bu aralar söyleyecek hissediyorum..
bizim oğlan ağlarken BABAAAAA diye ağlıyo.daha anneyi bizde duymadık cnm.

canım çok geçmiş olsun..inş bugün iyileşmiştie okyanus..
hoşgeldin hilalcim..iyiyiz çok şükür..

miniğim sende hoşgeldin.tatilinin iyi geçmesine sevindim.

azocum gecmıs olsun ve kocaman maasallah kaan beye

denızanası tsk ederım canım
sımdı ıyı sukurler olsun gozlerı kusumun
ılac hemen ertesı gune fayda ettı ama devam edıyorum tabıı

fatercım sende hosgeldın canım
tatılden sonra hersey ınsanın gozune ne kadar guzel gorunuyor degıl mı

zeyna hayırlı olsun sımdıden canım
fotoları beklıyoruz kımbılır ne kadar eglnecelı ve guzeller gecıdı seklınde olacaktır kınanız

saphıra ve remedıos gecmısler olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…