2008 Kasım Anneleri

sağolum kızlar gerçekten tatil iyi gedi kendimi şarj olmuş gibi hissediyorum

azocum Allah kolaylıkversin canım bazen emirde yapıyor ama çok uzun süre değil
dün gece birdenbire canı yanmış gibi ağladı avutamadım ne yaptımsa sanırım kötü bir rüya gördü
biraz kucakta gezdi sonra emmi de öyle uyudu
inşallah kuzun bu gece güzel uyurda sende dinlenirsin

offf ne güzel gezmişsin canım...

çok geçmiş olsun remedioscum.

amin canım teşekkürler.

inşallah canım çok teşekkür ederiz..

canım sağol çok zor gerçekten yaz gününde hasta olmak..

canımcım çok teşekkür ederimm.

...ve diğer geçmiş olsun diyen tüm hayranlarıma teşekkürü bir borç bilirim buyrunnnnnnnnn
azocum maşallah tosuncuk oldu ömer kaan şimdiye ateş yok maşallah cnm heralde atlattı,bir iki kere öksürdü ve bir kez hapşırdı.yarına tamamen iyileşmiş olur sanıyorum

hoşgeldin elifçim :)) bende hazır okyanus uyumuşken kalkıp azcık evitoparlıyım
aslında ütü ve temzilik lazım ama poff
kızlar süpürge olayı bizde çok oluyor ya,benimmaymuhhn korkar oldu süpürgeden,sesinden çok korkuyo başlıyo ağlamaya,uyurken yapsam bu seferde uyanıyo gene ağlıyo.evi mok götrüyo.neydi o laf mok içinde badem kadınmıydı benimki o hesap :roflol:
ütü desen hiç bitmiyor ve ben çok sıkılıyorum ütüden neyse ben gene ütü yapayımda,adamcağızın iki tane gömleği kalmış gardropta ütülü olarak,yakında çıplak gitçek işe :roflol:

günaydın arkadaşlar..
size güzel bi haberim var benim totiş hafta sonu emeklediiiii :))kaydirigubbakcemile2
gözünüz aydın cnm.yürüdüğünüde görün inş.
geçmiş olsun cnm.kuşburnu çayı tavsiye ederim.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..
hoşgeldin fater..
okurken ben yoruldum be ; amma gezmişsiniz:)

sapiş noldu yaw size?
dikkat edin kendinize.siz hastalanırsanız prensese kim bakıcak?
ah bu klima ah..

evet canım ya bizim evdede ütü akşama beni bekliyo...allahtan temizliğe kociş yardım ediyoda evimiz mis gibii. ama ütü akşama beni bekler..

azocum inşallah canım ..çok teşekkür ederimm.a.s.

Günaydın fıstıklarrrrrrr

Azocum,Elifcim oşgeldiniz.
Remedios geçmiş olsun canım.
Gülizgul gözün aydın canım.Bakalım emeklerken bu kadar sevincekmisin DD Ay heryeri karıştıryolar bunnnar :)))) Darısı yürümesine inşallah.

Fatercim gez bakalım şeker. ohh ohh

Saphira minik iiyiymiş hadi gözün aydın

slm kızlar
havuza denize gideriz diye çatalcaya gittik ama nerdeee hava hep rüzgarlı ve yağmurluydu bikere gidebildik piraye bayıldı havuza havuzdakilerde ona bayıldı aynı deniz gibi oda yüzdü ellerini ayaklarını nasıl çırpıyo sevmek için çağırıyolar gel diye oda eliyle gel yapıyo:) yada çırpınarak gitmeye çalışıyo:)
lelal dün gece rüyamda sendeydim cnm:)) ayrıca duru da yürüyodu sanki 1 yaşından büyük bebek gibiydi....
siz iyimisiniz hatunlar bebişlerde iyidir umarım

hoşgeldin canım, suyu ssevmesine sevindim:)) onları öyle görmek tarif edilemez bişii:)

elif hoşgeldin canım

saphira denizin en büyük hobilerinden biri süpürge izlemek:)) izlerken kendindin geçiyor nasıl hayran bakıyor anlatamam, bugün süpürge izlerken mama sandalyesinde uyuyakaldı düşün artık:))

teşekkürler canımm..ay evet şimdi her yeri karıştıracakkk

hoşgeldin pirayecimm..ne güzel bizim kızın suya alerjisi var..hayatta girmiyo...:umursamaz:

benim kızda süpürge sesinde hep uyuyordu..ama artık süpürge sesinde hemen ağlıyo..onu uyutacağımızı sanıp sinir oluyo..

kızlar ya sizdede varmı benim kıza uykuya geçirmek çok zorlaştı..ne sallatıyo, ne bişi yaptırıyo, eskiden piş piş yapardım onada gıcık oluyo..en son ağlaya ağlaya uyuyup kalıyo..eskiden ne güzel hemen uyurdu..:lepi:

Bengiş de aynı deniz gibi süpürgeye bayılıyor. Huysuzlandığında falan süpürgeyi açmamla tekrar lokum olması bir oluyor. Bu arada sitem etmiyor da değilim, anneyi çalıştırmak bu kadar da sevilir mi diye :)

hoşgeldin tatlım . demek rüyanda bendeydin:))) aslında rüyaya bırakmasak şu işi ne güzel olur hazır havalar da güzelken .
demek yürüyordu Duru ay hayırlısı inşallah atsınlar bakalım ilk adımlarını.

benim cimcime de süpürgenin arkasından gelenlerden :)) süpürge nereye o oraya biraz fazla meraklı nasıl çekiyor bu ses nerden geliyor diye inceliyor arkadan :)

ya kızlar kasım anneleri buluşması yapsak ya , ne zamandır aklımda şu tatil mevsimi bitsin de buluşsak diyodum ama bu sefer de ramazan geliyo , kesin aramızda oruç tutacaklar vardır.. buluşsak çok güzel olur , hem yavrular da oynar dururlar , ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…