- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.961
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iki haftalık uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
dolu dolu iki hafta geçirdik
güneydoğu turu yaptık diyebilirim
elazığda kaynımın düğünü için annemlerle yola çıktık
niğde adana gaziantep şanlıurfa adıyaman malatya elazığ dan sonra
geri dönüşte de nevşehir ürgüp göreme konya gezileri yaptık
tüm tarihi yerleri gördük canımızın istediği yerde mola verdik
beğendiğimiz yerlerde yemek yedik çok güzeldi gerçekten
izmire döndükten bir gün sonra da didime dnize gittik
cuma günü geldik evi anca toparlayabildim
herşeye değdi doğrusu
emir ilk 2-3 gün dişleri nedeniyle hiç bir şey yemedi ama sonra küçük yerli turist olarak bizimle her şeyin tadını çıkardı
tabi bir ara muhtemelen artık evimizi unutup arabada yaşıyoruz zannetmiş olabilir : )))
annemler sayesinde zorlanmadan oğluşumla gezdik heryerleri
siz nasılsınınz bu arada geçmişe bi bakayım emir paşa uyanmadan
çok geçmiş olsun remedioscum.günaydın kızlar
ben de geçen cuma farenjit oldum
yetmezmiş gibi bir de dün güneş çarptı beni
sabaha kadar ateş titreme halüsinasyonlar
farenjitim de burun akması ve hapşırıkla depreşti
kısacası haftaya yamulmuş olarak başladım
saphira geçmiş olsun canım ateşinizin düşmesine sevindim sen de önlemini al muhakkak ıhlamur falan iç ne olur ne olmaz
kalimero demek sende güzel bir tatil geçirdin çok sevindim canım insan yenileniyor gerçekten
güliz hadi maşallah miniğine yürüdüğü haberlerini de duyarız inşallah
gülizcim maşallah kuzunaadımlarını koşmalarınıda böle müjdele inşallah
hoşgeldin fatercim değişik yerler insanlar ne kaar rahatlatıyor değil mi insanı
remedios - safiş geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda atlatırsınız
kalimerocum yok dah olmadı sünnetimiz bu hafta sonu kısmetse resimlerimizi paylaşırım inş.
fatercim hoşgeldim hemşehrim :) teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için,ne güzel bi tatil olmuş sizinkide,bende çok istiyorum tüm Türkiyemi gezmek.ne güney doğuyu ne doğuyu hiç görmedim
gülizcim ve remcim sizede geçmiş olsun canişler
günaydın kızlar
kalimero hoşgeldin canım, ne mutlu sana güzel bir tatil geçirmişsiniz, biz evdeydik hafta sonu sırf benim kaprisim yüzünden, bazen kendime anlam veremiyorum:) gözleri nasıl bu arada yavru kuşun?
saphira, remedios, güliz geçmiş olsun kızlar, en kısa zamanda herkesler düzelir inşallah
güliz tebrik ederim bu arada
fatercim hoşgeldin özledik seni:)
zeyna, lelal, andina sizleri ve kuzularınızıda öpüyorum,
zeyna bişii sorcam o kadar süre içinde yiğitte yanınızdamıydı, ben denizle o kadar süre dışarda kalamıyorumda
gözünüz aydın cnm.yürüdüğünüde görün inş.günaydın arkadaşlar..
size güzel bi haberim var benim totiş hafta sonu emeklediiiii :))kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun cnm.kuşburnu çayı tavsiye ederim.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..günaydın kızlar
ben de geçen cuma farenjit oldum
yetmezmiş gibi bir de dün güneş çarptı beni
sabaha kadar ateş titreme halüsinasyonlar
farenjitim de burun akması ve hapşırıkla depreşti
kısacası haftaya yamulmuş olarak başladım
hoşgeldin fater..selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iki haftalık uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
dolu dolu iki hafta geçirdik
güneydoğu turu yaptık diyebilirim
elazığda kaynımın düğünü için annemlerle yola çıktık
niğde adana gaziantep şanlıurfa adıyaman malatya elazığ dan sonra
geri dönüşte de nevşehir ürgüp göreme konya gezileri yaptık
tüm tarihi yerleri gördük canımızın istediği yerde mola verdik
beğendiğimiz yerlerde yemek yedik çok güzeldi gerçekten
izmire döndükten bir gün sonra da didime dnize gittik
cuma günü geldik evi anca toparlayabildim
herşeye değdi doğrusu
emir ilk 2-3 gün dişleri nedeniyle hiç bir şey yemedi ama sonra küçük yerli turist olarak bizimle her şeyin tadını çıkardı
tabi bir ara muhtemelen artık evimizi unutup arabada yaşıyoruz zannetmiş olabilir : )))
annemler sayesinde zorlanmadan oğluşumla gezdik heryerleri
siz nasılsınınz bu arada geçmişe bi bakayım emir paşa uyanmadan
sağol hilalcim
gülizcim tebrik ederim miniğimizi,inşallah koşmalarını da yazarsın biz de aferin deriz minnoşa :)
kızlar bişi dicem ama gene geçmiş olsun dedirtçem size
dün eşimde hastalandı,baya ateşi filan çıktı,gece sıtma filan tuttu,uzak durdum ama bende bu sabah sürekli hapşırdım ve öksürük başladı.hadi hayırlısı diyoruz,ailecek şifayı kaptık :) okyanustan mı geç ti acaba bize ama eşim kolay hastalanmaz.o klimanın karşısında uyumaktan oldu galiba,hiç laf dinlemiyo napiim.ben hastalanıyorsam eğer ben nerden oldum bilmiyomçişte bana okiden geçmiş olabilir.nefret ediyorum hasta olmaktan yaa pofff hastalanmasam bari
hoşgeldin elifçim :)) bende hazır okyanus uyumuşken kalkıp azcık evitoparlıyım
aslında ütü ve temzilik lazım ama poff
kızlar süpürge olayı bizde çok oluyor ya,benimmaymuhhn korkar oldu süpürgeden,sesinden çok korkuyo başlıyo ağlamaya,uyurken yapsam bu seferde uyanıyo gene ağlıyo.evi mok götrüyo.neydi o laf mok içinde badem kadınmıydı benimki o hesap :roflol:
ütü desen hiç bitmiyor ve ben çok sıkılıyorum ütüden neyse ben gene ütü yapayımda,adamcağızın iki tane gömleği kalmış gardropta ütülü olarak,yakında çıplak gitçek işe :roflol:
slm kızlar
havuza denize gideriz diye çatalcaya gittik ama nerdeee hava hep rüzgarlı ve yağmurluydu bikere gidebildik piraye bayıldı havuza havuzdakilerde ona bayıldı aynı deniz gibi oda yüzdü ellerini ayaklarını nasıl çırpıyo sevmek için çağırıyolar gel diye oda eliyle gel yapıyo:) yada çırpınarak gitmeye çalışıyo:)
lelal dün gece rüyamda sendeydim cnm:)) ayrıca duru da yürüyodu sanki 1 yaşından büyük bebek gibiydi....
siz iyimisiniz hatunlar bebişlerde iyidir umarım
teşekkürler canımm..ay evet şimdi her yeri karıştıracakkkGünaydın fıstıklarrrrrrr
Azocum,Elifcim oşgeldiniz.
Remedios geçmiş olsun canım.
Gülizgul gözün aydın canım.Bakalım emeklerken bu kadar sevincekmisinDD Ay heryeri karıştıryolar bunnnar :)))) Darısı yürümesine inşallah.
Fatercim gez bakalım şeker. ohh ohh
Saphira minik iiyiymiş hadi gözün aydın
slm kızlar
havuza denize gideriz diye çatalcaya gittik ama nerdeee hava hep rüzgarlı ve yağmurluydu bikere gidebildik piraye bayıldı havuza havuzdakilerde ona bayıldı aynı deniz gibi oda yüzdü ellerini ayaklarını nasıl çırpıyo sevmek için çağırıyolar gel diye oda eliyle gel yapıyo:) yada çırpınarak gitmeye çalışıyo:)
lelal dün gece rüyamda sendeydim cnm:)) ayrıca duru da yürüyodu sanki 1 yaşından büyük bebek gibiydi....
hoşgeldin canım, suyu ssevmesine sevindim:)) onları öyle görmek tarif edilemez bişii:)
elif hoşgeldin canım
saphira denizin en büyük hobilerinden biri süpürge izlemek:)) izlerken kendindin geçiyor nasıl hayran bakıyor anlatamam, bugün süpürge izlerken mama sandalyesinde uyuyakaldı düşün artık:))
slm kızlar
evet canım sabah 1130'da çıktık evden akşam saat 23:20'de girdik ve ve hep bizimle birlikteydizeyna bişii sorcam o kadar süre içinde yiğitte yanınızdamıydı, ben denizle o kadar süre dışarda kalamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?