2008 Kasım Anneleri

bazı arkadaşlar daha önce bikaç buluşma gerçekleştirdilerde ben bi türlü katılamadım.ama uygun bi zaman olursa bende isterim.hepinizi çok merak ediyorum.evet çocuklar içinde iyi olur:)

ya kızlar bişey sorucam bu soğuk algınlığı ve ateş düşürücü ilaçlarınızı buzdolabındamı yoksa odadamı saklıyosunuz açıldıktan sonra?

hoşbulduk kızlar
evet lelalcim sendeydim:)) ya cidden rüyada kalmasın buluşalım negüzel olur ben hepinizi seve seve ağırlarım evimde en kolay yerde ve ortada olan benim evim sanırım daha önce buluştuk yine gelin bana.....
benimkide süpürge delisi ayrıca viledayada bayılıyo azcık arkamı döneyim hemen suya elni daldırmaya çalışıyo:)

selamlarrrr
geçmişi okuyacaktım çoğunu okudum ve pes ettim
kızlar ya kızım çok huysuz oldu 2 gecedir durmadan ağlıyor salyalar da başladı 2 dişimiz var onlarda hiç problem yaşamamıştık gece hiç uyumadı benim de sinirim bozuldu iyice uyku sersemiyle çoçuğa da bağırdım ama kendime bi kızdım kii (( babannemizde kaldığımız için oda sese uyanmış gelmiş ben bakayım sen d,nlen dedi ona da kıyamadım zaten bir sürü işi var sabaha kadar babamızla nöbetteydik sabah 6da uyandı geldi babannesi aldıda saat 10a kadar falan uyudum işten izin aldım mecburennn
bizden böyle
bu arad yağmurda 2 gündür emeklemeye başladı nasıl heyecenlanıyor bilemezsinizzzz

Lavişcim hadi hayırlı olsun emeklemeniz.Dişler için de geçmiş olsun canım.

Benim kızda zorla uyudu ya.Gözünden uyku akıyo yinede uyumuyo.

Denizanası seninki otururken uyuyo anacım uykucu mu oğlun ne:))))
Benimkide uykusuzluktan ölüyo yinede yatmıyo.En son anneme sattım , o uyuttu.benle çok yüzgöz oldu uyumuyo.

sapiş noldu yaw size?
dikkat edin kendinize.siz hastalanırsanız prensese kim bakıcak?
ah bu klima ah..
sorma tatlım eşim hiç dikkat etmez kendine.bu arada benimde hapşırık ve öksürük geçti.sanıırm gerçek hastalık belirtileri değildi,umarım böyle devam eder hihoyyyt
evet canım ya bizim evdede ütü akşama beni bekliyo...allahtan temizliğe kociş yardım ediyoda evimiz mis gibii. ama ütü akşama beni bekler..
ohh ne güzel eşin yardım ediyor temziliğe,benimkide yardıme tme çabasındadır ama pek beceriksizdir.arkasından bi postada ben yaparım kaydirigubbakcemile3
Saphira minik iiyiymiş hadi gözün aydın
sağol tatlım kulaklarımda manisa lülülülülülü
:roflol::roflol:alem şu piroş yaa
saphira denizin en büyük hobilerinden biri süpürge izlemek:)) izlerken kendindin geçiyor nasıl hayran bakıyor anlatamam, bugün süpürge izlerken mama sandalyesinde uyuyakaldı düşün artık:))
benim cimcime de süpürgenin arkasından gelenlerden :)) süpürge nereye o oraya biraz fazla meraklı nasıl çekiyor bu ses nerden geliyor diye inceliyor arkadan :)
süpürge hikayelerinize çok güldüm kızlar yaa,benimki bize bişey yapçak makina sanıyo sanırım kaydirigubbakcemile3
bende çk istiyorum ama burdan size yetişemiyoruuummm :çok üzgünüm:izmirdeki arkadaşlarda fater,ata_tanem,krikotis de pek girmiyorlar,burda bile sık görüşemiyoruz dışarda nasıl görüşçez :dilcikar:
ya kızlar bişey sorucam bu soğuk algınlığı ve ateş düşürücü ilaçlarınızı buzdolabındamı yoksa odadamı saklıyosunuz açıldıktan sonra?
ben açmadan öncede buzdolabına koyuyorum,çünkü izmir aşırı sıcak,herşey bozuluyo dışarda,yakında ben bile bozulcam :roflol::roflol:içirmeden biraz önce çıkarıyom ısınıyo
pirooooş bende geliimm miii
benimki temizlik yaparken yanaşamıyoki bana,o yüzden o tür şeylere nasıl bir tepki verir bilmiyom.malum daha yeni biraz biraz koymaya başladık yürteçea.s

http://video.eksenim.mynet.com/mrs.dincer/DEDEDEDE... arkadaşlar çok alakasız ama bu ne acaba,niye her mesaj yazma kısmının altında bu çıkıyo,eskiden böyle bişey yoktu

evet canım sabah 1130'da çıktık evden akşam saat 23:20'de girdik ve ve hep bizimle birlikteydi
sen neden kalamıyorsun o kadar süre deniz oğlanla dışarda?

arabasında uyumuyor artık, uykusu olsada dışarda olduğumuz için çok ses etmiyor ama çokkk uykusu gelince çok huysuzlanıyor, araba koltuğunda uyuyor sadece dışardayken

lavinya emeklemeniz hayırlı olsun canım, huysuzluğunada geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer

andina buluşma olsada büyük ihtimalle katılamayacağım için bişii diyemiyorum canımcım, anadolu yakasında olursa katılmaya çalışırım ama:)
bu arada sanada geçmiş olsun, kayınvalide nedeniyle, sabah unutmuşum yazmayı

darkcım benimkinin ne yapacağı belli olmuyor, çoğu zaman ayağımda sallamaya başlayınca dönüp kaçıyor itiraz ediyor ama bazende mama sandalyesinde uyuyakalabiliyor, en çokta ben iş yaparken koyuyorum beni izlerken dalıyor kuzum:)

poaça yaptım çayda taze isteyenler buyursun

safişş geleyim sana kuzum . sen dua et ben tatile çıkabileyim çeşmeye geleyim çeşmede buluşalım Duru ları denzie sokalım :)))
valla mümkün olursa ben buluşmaya katılmak isteyenlerdeniz makul gün ve saat içinde olursa neden olmasın

oh 3 tane poaça yedim kendime geldim çay içiyorum şimdide,

dark, laviş sizinkilerde hazır şekerler, lavişim ne olacak rejimdede olsa arada bir ödüllendirmek gerekli

bugün denize bebek keki yaptım, tatlı ve tuzlu(ekmek niyetine), fırın ısınmışkende poaçamı yaptım, sabahta koltukların altını falan çekmiştim çok yoruldum, mutfak kalsın artık yemek hazırlamaya girince koyarım makinaya

kızlar benim faranjitim gribe döndü galiba
yağız'a geçer mi diye korkuyorum
zaten yağız'a geçmesin diye annemde bırakarak haftasonu uzak olmak için yazlığa gitmiştik
eve uğramadan da bu sabah işe geldik
2 gün geçti inanılmaz özledim ama grip olunca da o kadar üzüldümki
şimdi eve gitsem yanına bulaştırır mıyım diye korkuyorum
ya da annemlerin evde kafamı uzatıp bir baksam ve kendi evime mi geçsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…