- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #35.981
ya kızlar kasım anneleri buluşması yapsak ya , ne zamandır aklımda şu tatil mevsimi bitsin de buluşsak diyodum ama bu sefer de ramazan geliyo , kesin aramızda oruç tutacaklar vardır.. buluşsak çok güzel olur , hem yavrular da oynar dururlar , ne dersiniz ?
sorma tatlım eşim hiç dikkat etmez kendine.bu arada benimde hapşırık ve öksürük geçti.sanıırm gerçek hastalık belirtileri değildi,umarım böyle devam eder hihoyyytsapiş noldu yaw size?
dikkat edin kendinize.siz hastalanırsanız prensese kim bakıcak?
ah bu klima ah..
ohh ne güzel eşin yardım ediyor temziliğe,benimkide yardıme tme çabasındadır ama pek beceriksizdir.arkasından bi postada ben yaparım kaydirigubbakcemile3evet canım ya bizim evdede ütü akşama beni bekliyo...allahtan temizliğe kociş yardım ediyoda evimiz mis gibii. ama ütü akşama beni bekler..
sağol tatlım kulaklarımda manisa lülülülülülüSaphira minik iiyiymiş hadi gözün aydın
:roflol::roflol:alem şu piroş yaaslm kızlar
havuza denize gideriz diye çatalcaya gittik ama nerdeee hava hep rüzgarlı ve yağmurluydu bikere gidebildik piraye bayıldı havuza havuzdakilerde ona bayıldı aynı deniz gibi oda yüzdü ellerini ayaklarını nasıl çırpıyo sevmek için çağırıyolar gel diye oda eliyle gel yapıyo:) yada çırpınarak gitmeye çalışıyo:)
lelal dün gece rüyamda sendeydim cnm:)) ayrıca duru da yürüyodu sanki 1 yaşından büyük bebek gibiydi....
siz iyimisiniz hatunlar bebişlerde iyidir umarım
saphira denizin en büyük hobilerinden biri süpürge izlemek:)) izlerken kendindin geçiyor nasıl hayran bakıyor anlatamam, bugün süpürge izlerken mama sandalyesinde uyuyakaldı düşün artık:))
Bengiş de aynı deniz gibi süpürgeye bayılıyor. Huysuzlandığında falan süpürgeyi açmamla tekrar lokum olması bir oluyor. Bu arada sitem etmiyor da değilim, anneyi çalıştırmak bu kadar da sevilir mi diye :)
süpürge hikayelerinize çok güldüm kızlar yaa,benimki bize bişey yapçak makina sanıyo sanırım kaydirigubbakcemile3benim cimcime de süpürgenin arkasından gelenlerden :)) süpürge nereye o oraya biraz fazla meraklı nasıl çekiyor bu ses nerden geliyor diye inceliyor arkadan :)
bende çk istiyorum ama burdan size yetişemiyoruuummm :çok üzgünüm:izmirdeki arkadaşlarda fater,ata_tanem,krikotis de pek girmiyorlar,burda bile sık görüşemiyoruz dışarda nasıl görüşçez :dilcikar:ya kızlar kasım anneleri buluşması yapsak ya , ne zamandır aklımda şu tatil mevsimi bitsin de buluşsak diyodum ama bu sefer de ramazan geliyo , kesin aramızda oruç tutacaklar vardır.. buluşsak çok güzel olur , hem yavrular da oynar dururlar , ne dersiniz ?
ben açmadan öncede buzdolabına koyuyorum,çünkü izmir aşırı sıcak,herşey bozuluyo dışarda,yakında ben bile bozulcam :roflol::roflol:içirmeden biraz önce çıkarıyom ısınıyoya kızlar bişey sorucam bu soğuk algınlığı ve ateş düşürücü ilaçlarınızı buzdolabındamı yoksa odadamı saklıyosunuz açıldıktan sonra?
pirooooş bende geliimm miiihoşbulduk kızlar
evet lelalcim sendeydim:)) ya cidden rüyada kalmasın buluşalım negüzel olur ben hepinizi seve seve ağırlarım evimde en kolay yerde ve ortada olan benim evim sanırım daha önce buluştuk yine gelin bana.....
benimkide süpürge delisi ayrıca viledayada bayılıyo azcık arkamı döneyim hemen suya elni daldırmaya çalışıyo:)
evet canım sabah 1130'da çıktık evden akşam saat 23:20'de girdik ve ve hep bizimle birlikteydi
sen neden kalamıyorsun o kadar süre deniz oğlanla dışarda?
ben isterim ebet ebet denizanası hazır çayım da var :))
hadi gel diyecem ama bugün iştesin dimi? hazır evde temiz ne iyi olurdu
deniz yine uyuyakalmış tv karşısında, çok mızırdanmaya başlamıştı bende mama sandalyesine koydum uyumuş kuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?