2008 Kasım Anneleri

kızlar selam hepinize epeydir giremedim.1 hafta tatile gittik tekrar:)) oğlum havuzunun sularını sürekli içmeye çalıştı :) pek rahat edemedik o yüzden.Normal havuzda daha sokmak istemedim deniz deseniz marmara bence artık girilcek gibi değil sanki.yani en azından bizim gittiğimiz yer kötüydü ya resmen lağımm ıyyhhhh( siteden çıkmadık bizde bahçede serildik falan çimlere de basmaya korktu benimkii.Bu arada ilk dişimiz çıktıııı :lepi: hepinizi öpüyozz

tabi özleniyor canım da hastalık geçince çok kötü oluyor yaaa.Ben ne çektim biliyomusunu gece hiç uyumadı burnu tıkandı diye.Ağla ağla mahvolduk.Sonra da öksürüğe çevirdi doktora gitmeme rağmen.baya bi uğraştık.Bize de gayet sağlıklı gibi görünen Buğra nın kuzeninden geçti meğer tam iyileşmemeiş çocuk anasıda alıp bize getirmiş olan oldu.

ayy kızlar demin hastaneden geldim piraye nin tahlillerini alıp dr a göstermek için gitmiştim yüreğim ağzıma geldi((
daha önce tahlil istemişti doktor hafif kansızlık çıkmıştı piraye de doktorda başka bi tahlil daha istedi hemoglabine bakmak istedi neyse geçen hafta yaptırdık sonuçlar bugün çıktı doktor baktı hemoglabin 3.50 nin üstünde olmamalıymış pirayeninki bi sonuçta 2.60 larda başka bi kağıtta 3.70lerde(bu kağıt özel bi laboratuarın kendi sonuçlarını teyit ettirmek için orayada baktırmışlar orda sonuç böyle çıkmış) dr dedi işte talesemi( akdeniz anemisi) taşıyıcısı ayy nasıl kötü oldum ilaç kullanmaya gerek yok dedi önemli bişey değil dedi ama ilerde kendi gibi talesemi olan biriyle evlenirse çocukları sakat doğabilir dedi
çok kötü oldum tabi dr hala önemli bişey değil desede dinletemedi bana ,daha önceden bendede bu hastalıktan şüphelenilmişti ama çıkmamıştı dr sende taşıyıcı olabilirsin o yüzden piraye de vardır dedi
neyse adam benim çok üzüldüğümü anlayınca tekrardan faks çektirdi o özel laboratuara sonuçları bekledim baya çağırdı sonra 2.60 lardaymış sonuç bişey yok üzülmene gerk yok dedide içim rahatladı ayy allah hepimizin yavrularını korusun tırnağına bile zarar gelmesin......
vitamin dışında başka bi ilacıda kullanma artık dedi fazla ilaç kullanmak böbreklerde taş yapabiliyomuş

ilk dişiniz hayırlı olsun cnm.
ellerine sağlık.valla özeniyom şööle hamur işlerini yapıp yapıp yemeyi(nasıl rejimdeysem..:))

canım ben grip olduğumda oğlumla ayrı odalarda yatmıştık ve emzirmek için yanına gitmem gerektiğinde maske takmıştım.böylece gribi ona bulaştırmadım.sende öle yap.tekrar geçmiş olsun..

lavinyacım son zamanlarda biçok kasım bebişi aynı.ya sıcaktan, yada dişten..birde 9.ay dönüm noktalarından biri onunlada alakası varmı bilmem..geçicek inş. bu günlerde.ama bak sen izin alıp uyumuşsun 10 a kadar ben bunuda yapamadım.6 30 da kalkıp işe geldim

sağol azocum, çoktandır bişii yapmıyordum bugün biraz yapayım dedim:)

pirayecim geçmiş olsun olsun canım

remedios seninde ciddileşmiş hastalık geçmiş olsun

pirayecim geçmiş olsun canım yaa.bende okurken çok endişelendim.şükür ki bişeyi yokmuş..
sen hala nurullah a mı götürüyosun piroşu?
ben çok memnunum ondan..c.tesi kontrolde bizede dedi.çok ilaç verme diye..
bi ferrum bide multitabs veriyoruz..

kızlar cevaplarınız için teşekkürler.bende dün gece bizim oğlan huysuzlaşınca calpol verdim dedim ya..odasında duruyodu dolaba koymuyorum.ee alalıda bayağı olmuştu.bozulmuşmudur acaba diye sonradan aklıma geldi.ondan sizede sordum.allah a emanet inş. bozulmamıştır.yani bundan sonra koymalımıyım dr. sormam lazım.çünkü peditus falan bütün ilaçları odasında duruyo..

teşekkür ederim kızlar
remediosçum sanada geçmiş olsun
azocum evet nurullah beye götürüyorum hala cnm bazen kızıyorum ama bugün anladım ki çok iyi bi insan çok ilgilendi sağolsun,şükürki bişey çıkmadı ben sadece vitamini vericem artık öyle dedi bana

hoş geldin geçmiş olsun cnm.benim teyzemin kızı talasemi hastası.çok kötü bi hastalık allah kimseye vermesin.diğer teyzemin kızıda taşıyıcı ama onda bişey yok.korkma yani cnm bişey olmaz ama anladığım kadarıyla piroş taşıyıcıda değil dimi?çok geçmiş olsun cnm
bu arada alerjileriniz noldu?özele yazmıştım ama becerebildimmi bilmiyorum:1no2:

ilk dişiniz hayırlı olsun cnm

çağancım çok teşekkür ederim cnm alerjimiz azaldı bugün dr a sordum senin damladan değilmiş ama şimdilik kremle devam etçem ben mesajına baktım cnm bende yazdım gönderdim ama gitmedi senden önce başkasınada msj atmıştım arka arkaya gitmedim sonrada fırsatım olmadı çok teşekkürler cnımmm
taşıyıcıda değil cnm şükür......hiç bişeyi yok talesemininde çeşiteri var taşıyıcı olunca herangi bi hastalık olmuyo sadece 2 taşıyıcı evlenirse çocuk yapamıyolar sakat doğuyomuş, hatta geçen senemi neydi haberde izlemiştim 2 talesemi hastasının evlenmesine çocuk yapmamaları şartıyla izin verilmişti allah korusun

evet cnm benim teyzemde eniştemde taşıyıcıymış.ilk çocuklarında bişey yok ama ikincisi hasta.25 yaşında şimdi.ilik nakli oluyo sadece ama oda abisinden tutmadı ne yazıkki:1no2:

lavişçim sağol cnm
lelalcim gel tabi yaa,burda kaldım tek başıma
pirayecim ne talesemisi anlamadım?epilepsi mi oluyodu talesemi?korkutma beni yaa,nooldu piroşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…