- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.001
ilk dişiniz hayırlı olsun cnm.kızlar selam hepinize epeydir giremedim.1 hafta tatile gittik tekrar:)) oğlum havuzunun sularını sürekli içmeye çalıştı :) pek rahat edemedik o yüzden.Normal havuzda daha sokmak istemedim deniz deseniz marmara bence artık girilcek gibi değil sanki.yani en azından bizim gittiğimiz yer kötüydü ya resmen lağımm ıyyhhhh( siteden çıkmadık bizde bahçede serildik falan çimlere de basmaya korktu benimkii.Bu arada ilk dişimiz çıktıııı :lepi: hepinizi öpüyozz
ellerine sağlık.valla özeniyom şööle hamur işlerini yapıp yapıp yemeyi(nasıl rejimdeysem..:))oh 3 tane poaça yedim kendime geldim çay içiyorum şimdide,
dark, laviş sizinkilerde hazır şekerler, lavişim ne olacak rejimdede olsa arada bir ödüllendirmek gerekli
bugün denize bebek keki yaptım, tatlı ve tuzlu(ekmek niyetine), fırın ısınmışkende poaçamı yaptım, sabahta koltukların altını falan çekmiştim çok yoruldum, mutfak kalsın artık yemek hazırlamaya girince koyarım makinaya
kızlar benim faranjitim gribe döndü galiba
yağız'a geçer mi diye korkuyorum
zaten yağız'a geçmesin diye annemde bırakarak haftasonu uzak olmak için yazlığa gitmiştik
eve uğramadan da bu sabah işe geldik
2 gün geçti inanılmaz özledim ama grip olunca da o kadar üzüldümki
şimdi eve gitsem yanına bulaştırır mıyım diye korkuyorum
ya da annemlerin evde kafamı uzatıp bir baksam ve kendi evime mi geçsem
remedios seninde ciddileşmiş hastalık geçmiş olsun
teşekkür ederim kızlar
remediosçum sanada geçmiş olsun
azocum evet nurullah beye götürüyorum hala cnm bazen kızıyorum ama bugün anladım ki çok iyi bi insan çok ilgilendi sağolsun,şükürki bişey çıkmadı ben sadece vitamini vericem artık öyle dedi bana
kızlar selam hepinize epeydir giremedim.1 hafta tatile gittik tekrar:)) oğlum havuzunun sularını sürekli içmeye çalıştı :) pek rahat edemedik o yüzden.Normal havuzda daha sokmak istemedim deniz deseniz marmara bence artık girilcek gibi değil sanki.yani en azından bizim gittiğimiz yer kötüydü ya resmen lağımm ıyyhhhh( siteden çıkmadık bizde bahçede serildik falan çimlere de basmaya korktu benimkii.Bu arada ilk dişimiz çıktıııı :lepi: hepinizi öpüyozz
günaydın arkadaşlar..
size güzel bi haberim var benim totiş hafta sonu emeklediiiii :))kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar
ben de geçen cuma farenjit oldum
yetmezmiş gibi bir de dün güneş çarptı beni
sabaha kadar ateş titreme halüsinasyonlar
farenjitim de burun akması ve hapşırıkla depreşti
kısacası haftaya yamulmuş olarak başladım
çağancım çok teşekkür ederim cnm alerjimiz azaldı bugün dr a sordum senin damladan değilmiş ama şimdilik kremle devam etçem ben mesajına baktım cnm bende yazdım gönderdim ama gitmedi senden önce başkasınada msj atmıştım arka arkaya gitmedim sonrada fırsatım olmadı çok teşekkürler cnımmm
taşıyıcıda değil cnm şükür......hiç bişeyi yoktalesemininde çeşiteri var taşıyıcı olunca herangi bi hastalık olmuyo sadece 2 taşıyıcı evlenirse çocuk yapamıyolar sakat doğuyomuş, hatta geçen senemi neydi haberde izlemiştim 2 talesemi hastasının evlenmesine çocuk yapmamaları şartıyla izin verilmişti allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?