2008 Kasım Anneleri

ben yaprak dökümünü izledim akşam biliyonuz tatile girdi acab ne olcak yaaa siz izliyonuzmu?nejla ya ne oldu sizce tüpten mi zehirlendi?kudurucam eylüle kadar nasıl bekliycem üffff.

bızde dun aksam onu ızledık buyuk bır heyecanla
dun ınternette okumustum nejla hamıleymıs ama kımden bılmıyorum

yazıyosun zaten canım hangi konuya yazmak istiyosan o konuya girip altta mesajınız yazan yere istediğini yaz sonrada göndere bas

bızde dun aksam onu ızledık buyuk bır heyecanla
dun ınternette okumustum nejla hamıleymıs ama kımden bılmıyorum

ya hamile değildir bence olsaydı 30 kere çıkardı şimdiye kadar nekadar zamn geçti üsünden.zaten cemden hamile olamaz çünkü beraber olmadılar cem bakışlarıyla hamile bırakmamıştır herhalde.diizide banyodaki kokuya dikkat çekildi hep pencereyi kapatmayın falan dedi babaları ama nejla banyo yaparken kapatmıştı bence gazdan zehirlendi.giderken de agzında oksiyen maskesi vardı farkındaysan bu zehirlendiğini gösteriyo bence

bence hamıle olması cok sacma olur ama ınternette bolum ozetını okurken o sekılde yaızyordu ama benımde dıkkatımı cektı banyonun kokusundan bır kac kez bahsetmelerı
bende cok sasırdım ama dızı bu sonucta ne olacagı bellı olmaz

Hamile falan değil arkadaşlar hangi hamile saatlerce baygın kalır banyoda.Hem leylada camı açtı girer girmez kokudan dolayı dizide tam 5 defa banyo kokuyor dediler.Nette birisi bi taş atmış kuyuya nejla hamile diye saçma bence

bence de polipe haklı zaten hamile olsaydı bebek şuan 4-5 aylık falan olurdu:))ceyda bile doğurdu yani:)öyle gereksiz bir olaya girmezler ama nejlayla leylanın barışması için nejlanın başına ölümcül bişey gelmesi gerekiyo diye ben taa başından söylemiştim ya benim senarist falan olmam gerekiyo herhalde:)))

Kızlar merhabaaa..

yine bir sürü şey konuşulmuşş.. Tek tek hepsine değineyim bari :)

ben de kızımın hareketlerini gemelde kasıklarımda hissediyorum.. genelde sağ tarafta göbek deliğimin biraz altında oluyor ama değişiyor da.. bence endişelenecek bir şey yok.. ama bahsettiğiniz kasık ağrıları gerçekten bende de oluyor.. Allahtan öyle uzun sürmüyor, kısa bir an giriyor, sonra geçiyor..

Bende daha öyle şişmeler olmadı çok şükür.. yüzüklerimi filan takıyorum ama herkes şişeceksin deyip duruyo, bakalım artık.. yine de her ihtimale karşı evde ayaklarımı uzatıp oturuyorumm..

kramp meselesine gelince, benim şimdiye kadar iki kez oldu.. dün doktoruma sordum, eğer öyle çok rahatsız edici boyuta gelirse magnezyum başlayalım dedi.. ben de dün internetten araştırdım, nelerde var filan diye.. bakalım artık takip edeceğiz..

yaprak dökümüne gelince: ben de dün imternette okudum, necla hamile diye ama tabbi ki çok saçma dedim.. kaç ay oldu eve döneli, hamile olsa şimdiye kadar çıkardı kaç kere, ama yine de bazen öyle saçma şeyler oluyor ki dizide, o yüzden konu yaratmak adına senaristler böyle bir şey de yapabilir diye düşünmeden edemedim açıkçası.. bakalım bekleyeceğiz artık...

merhabalar kızlar
yaprak dokumunden konusulmus bende dun ızledım ve cok ısım olmasına ragmen bende nejla bayılınca hamıle dıye dusunmustum ama banyo kokusundan bahsedınce dızıdekıler bayo gazından zehırlendı ve leyla ıle nejla barıscak bu vesıleyle yanlız ben bu sahnede agladım :roflol: hamılelık psıkolojısı galıbaaaa :roflol:
bebgımın hareketlerını ben gobegımın altında pıt pıtlar olarak hıssedıyorum bu arada benım de 4-5 gundur yururken sag kasıgım agrıyor ctesı doktora gıdıcem ve sorucam ınsallah apandıst felan cıkmaz benım de ıkı gece once gırdı kramp uykumdan uyandım cok acıdı ılk defa basıma geldı gelen kısım hafıf hafıf agrıyor halen :sm_confused:

Kızlar Merhaba,
Dun aksamdan sonra cok cok kaynamıs burası bakıyorum da....
Nazlıcım,
Oncelikle kramp ve agrıların için birseyler soylemek istiyorum. Agrılar bende kanama sonrasında oluyordu ve dayanılmayacak kadar siddetli degildi. Doktorum her zaman korkmam gereken seyleri bana listeliyordu: Asırı derecede dayanılmaz agrılar, kanama ve ardından Allah korusun elimiz buyuklugunde parcalar gelmesi bebegin dustugunu gosteren belirtilermis. Bu yuzden hafif kakılmaları, sancıları, yorgunluk sonrası rahatsızlıkları fazla dinleyip kendini uzmemeye calıs, tabii ki korktugunu anlayabiliyorum ama yine de sakin olmaya calis. Ama kendini asla ama asla fazla yorma. Dusun bir de de esin yanında olmsaydı, ne kadar zordu....
Ogullarımın, kuzucuklarımın nerede hareket ettiklerine gelince,
Acıkcası benim hareketler hafif elektrik carpması gibi hissediliyor. Ozellikle sag taraftaki bebegim (Sarp) cok daha kuvvetli ama Doruk daha sakin. Doktoruma bu elektrik carpmasına benzer seyleri soyledigimde bunların bebeklerin hareketleri oldugunu soyledi, cok sasırmıstım ben onları sancı zannediyordum. Haketlerin yeri tam olarak yumurtalıkların uzerinde gobekten 5 parmak kadar asagıda saglı ve sollu seyrediyor. Her aksam hemen hemen hissediyorum, sabahları da kahvaltı sonrası...

Hepinize sevgiler selamlar

Sakura haraket ettiği yer benim de tam oralarda. Birazcık daha geçince daha şiddetli duymaya başlayacaksın. İnan 5-6 gün bile hareketlerinde çok şey değiştiriyor.

Yaprak Dökümü fırtınası kopmuş buralarda :)

Kızlar benim sağ tarafımdaki ağrı biraz daha sıklaştı gibi. Doktorumu aradım, bugün çalışmadığını söyledi ve bir başka doktora yönlendirdi. En azından içimiz rahatlar bir bakalım dedi. Yarın da yola çıkacağım için içim rahat olsun istiyorum. Akşamüstü gideceğim doktora. Bu kasık sancılarımız normal mi değil mi öğreneceğim.

yaprak dökümüne gelince:) nejla hamile olamaz kurallara aykırı
bende de şişmeler oldu yüzüğümü zorlanarak takıp çıkarıyorum
önceden parmağımda dönen yüzük şimdi dönmüyorr
kramplara gelince bana iki üç günde bir giriooo:)sonra çıkıyorr
kasıklarımda da anlık ağrı oluyor uzun sürmeyen cinsten
hepinizi öpüyorum ne kadar soruya el attım yaww

mrb kizlar....

bugününüz nasil,iyimi herkez..
benim bebisim kipirdiyor ama özellikle
sakuraninda dedigi gibi sag kasigimda elektrik
carpmasi gibi bisiy oluyor..
bian olup geciyor ama..niye böyle oluyoryaa bilen varmi

kalimero nette birisi taş atmış necla hamile diye dedim sana dediğimi sanma arkadaşım ben duyalı 5 gün falan oldu sende açıklama yapmışın ben netten okuduğumu söyledim diye aman yanlış anlaşılma olmasın.netten okudum bende yania.s

selamlarrr,
dün güzel dinlenmişim bende gecede rahat yattım sayılır öncekilere bakınca bugün daha iyiyim.. kasık ağrılarım yok bugün..
sakuracım haklısın canım 2 günün yorgunluğu çıkmış bende, birde baştan beri başıma öyle bişey gelmedii için çok endişelendim korktum.. gerçekten eşim yanımdaydı elinden geleni yaptı geçmeseydi doktora gidecektim bende..
kızlar aslında randevum 8 temmuzda ben önceden iyi bir hastaneye gidip kontrol olacaktım cinsiyet için ama sonra bir düşündüm, annem geliyor özel hastaneye vereceğim parayı annemle bebekler için harcarız dedim.. sonuçta sırf cinsiyeti öğrenmek için gidecektik tabi birde dün geçmeseydi ağrılarım doktordaydım kesin..
sbah güzelce kalktım içerde biraz tvyi karıştırdım baktım benimkiler kıpraşıyor acıkmışlar heralde dedik babamızı uyandırdık güzelce kahvaltımızı yaptık.. eşim bugünde yeni gitti yine akşam geç gelecek biraz temizlik yaptık makineyi çıkardı eşim bende sadece tvnin tozunu aldım birde kızmayın bana dünden sonra ne cesaret diye ama camlarımın sadece altlarını kendimi zorlamadan camsille sildim uzanmamı gerektirecek bir durum olsa eşim sildirmezdi bana.. 5dk da bitiyor öyle yapınca.. sonra birazda şekrleme yaptım şimdi iyiyiz bebişlerle şükür..
benim bebişlerin biri ortada çok harektli esas aktif olan göbeğimin 3 parmak aşağısında hissediyorum küçük ise sağda kıpraşıyor dün ağrıyan yerin altında ondan endişelendim birazda..ama iyiyim dedi sonradan hareketiyle..
julicim doktora gidiyormuşun bizlerin adınada sor, merakla bekliyorum canım.. güzel haberlerle gel hastaneden kızını görecen yine şanslısın..
yaprak dökümüne gelince dün bende baktım, neclanın hamile haberini duysam inanmazdım ben imkan yok çünki, iki kardeşi barıştırmak yakınlaştırmak için iyi bir fırsat bu şofben zehirlenmesi çünki leyla banyoya girince önce şofbeni sonra tüpü kapattı, camı açtı..

Nazlıcım, iyi olmana sevindim ama bak kızdım şimdi. Birazcık daha yatsaydın ya canım, kurtlu dayanamadın kalktın tabii dimi :)) Canım cinsiyete bakmak için özele gitmek konusunda haklısın. O parayla bebişlere bişey alırsın. Ben de ücret ödemiyorum gidince bu özel doktora. Şirket gönderiyor. O yüzden bilmem neyden nem kapsam soluğu hastanede alıyorum. Dur bakalım ne diyecek doktor, ben de merakla bekliyorum. Evet bu arada gene fırsatını yarattım, kızımı bir hafta önce göreceğim.

aman çok yatıncada başım ağrıyor yaa yarın görümcemin oğlu gliyormuş istanbula bizede gelecek kalacak 16 yaşında ee annemlerde hafta sonu gelecek biraz temizlik şart olmuştu camları ondan sildim biraz daha beklerdim belki..bugün buranın pazarı var arkadaşım gidelim diye aramış ben yasaklıydım dünden dolayı hem sıcak bir hava vardı iyide olsam gitmezdim..normalde pazara çıkmıyorum sadece gezmek için arada bir,marketden alıyoruz genelde herşeyi...
julicim şirket gönderiyorsa seni iyi ediyorsun canım aklında kalacağına git için rahatlasın..

NAZLICIM BENDE GEÇEN HAFTA SONU ÇOK TEMİZLİK YAPTIM CANIM ÇIKTI..2 GÜN KASIKLARIM AĞRIDI AMAN DİKKAT.BENİM EVİ HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ SAĞOLSUN KOCİŞ SÜPÜRÜYO..
AH AH BİZDE EVDE OLSAK KEŞKE ŞÖÖÖLE Bİ ÇIKIP ÇARŞI PAZAR GEZEBİLSEK:dance:
JULİANNE ÇOK İYİ VALLA CANIM ŞİRKET KARŞILIYOSA GİT TABİ..GİT GİT:1rolleyes:
AY KIZLAR ŞUAN ÖÖÖÖLE Bİ UYKU BASTIRDIKİİ.kafamçokkarıştıBIRAKSALAR UYUYACAĞIM. OOFFF YAA 18 30 A DAHA 2,5 SAAT VAR.TAM KOLLEKSİYON SONU..HERKES TATİL MODUNDA..VE BUGÜNLERDE BURALARDA HERKES UYUŞUK UYUŞUK VE ÇOK SESSİİİZ..
:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…