- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.021
okurken sonunu zor getirdim yavrum be Allah korusun kimseye dert hastalık vermesin çok geçmiş olsun bir şey olmamasına çok sevindimayy kızlar demin hastaneden geldim piraye nin tahlillerini alıp dr a göstermek için gitmiştim yüreğim ağzıma geldi((
daha önce tahlil istemişti doktor hafif kansızlık çıkmıştı piraye de doktorda başka bi tahlil daha istedi hemoglabine bakmak istedi neyse geçen hafta yaptırdık sonuçlar bugün çıktı doktor baktı hemoglabin 3.50 nin üstünde olmamalıymış pirayeninki bi sonuçta 2.60 larda başka bi kağıtta 3.70lerde(bu kağıt özel bi laboratuarın kendi sonuçlarını teyit ettirmek için orayada baktırmışlar orda sonuç böyle çıkmış) dr dedi işte talesemi( akdeniz anemisi) taşıyıcısı ayy nasıl kötü oldum ilaç kullanmaya gerek yok dedi önemli bişey değil dedi ama ilerde kendi gibi talesemi olan biriyle evlenirse çocukları sakat doğabilir dedi
çok kötü oldum tabi dr hala önemli bişey değil desede dinletemedi bana ,daha önceden bendede bu hastalıktan şüphelenilmişti ama çıkmamıştı dr sende taşıyıcı olabilirsin o yüzden piraye de vardır dedi
neyse adam benim çok üzüldüğümü anlayınca tekrardan faks çektirdi o özel laboratuara sonuçları bekledim baya çağırdı sonra 2.60 lardaymış sonuç bişey yok üzülmene gerk yok dedide içim rahatladı ayy allah hepimizin yavrularını korusun tırnağına bile zarar gelmesin......
vitamin dışında başka bi ilacıda kullanma artık dedi fazla ilaç kullanmak böbreklerde taş yapabiliyomuş
geçmiş olsun canım bencede iyi olmadan kuzuya pek uğramakızlar benim faranjitim gribe döndü galiba
yağız'a geçer mi diye korkuyorum
zaten yağız'a geçmesin diye annemde bırakarak haftasonu uzak olmak için yazlığa gitmiştik
eve uğramadan da bu sabah işe geldik
2 gün geçti inanılmaz özledim ama grip olunca da o kadar üzüldümki
şimdi eve gitsem yanına bulaştırır mıyım diye korkuyorum
ya da annemlerin evde kafamı uzatıp bir baksam ve kendi evime mi geçsem
valla ben yakın olsam bayıla bayıla gelir yerdim o tazecik poğaçalardan cokacimcoookpoaça yaptım çayda taze isteyenler buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?