2008 Kasım Anneleri

piros okurken ben sonunu merak ettim kim bilir sen neler düşündün yaşadın o an ..
neyseki birşeyi yokmuş kuzunun .aman gerçekten allah hepsini korsun kuzu bunlar daha .

ay sadece bu sayfayı okudum ,vaktim yok ,nolmuş piroşa ?
dişiniz hayırlı olsun derincim ,
emekleyen kuzuyuda öpüyorum,
biz iyiyiz hafta sonu annemdeydim ,yarın tatile çıkıyorum gelince görüşürüz ..valiz hazırlıyorum şimdi ,o yüzden gece girerim anca heralde ..

http://video.eksenim.mynet.com/mrs.dincer/DEDEDEDE... arkadaşlar çok alakasız ama bu ne acaba,niye her mesaj yazma kısmının altında bu çıkıyo,eskiden böyle bişey yoktu[/QUOTE]

canım kimse bilmiyoki cevap vermemiş ben biliyorum onu ben yaptım yani nasıl yaptım bilmiyorum ama yiğidin vşdeosu oraya nası ekledim hiççç hatırlamıyorum

okurken sonunu zor getirdim yavrum be Allah korusun kimseye dert hastalık vermesin çok geçmiş olsun bir şey olmamasına çok sevindim

geçmiş olsun canım bencede iyi olmadan kuzuya pek uğrama

poaça yaptım çayda taze isteyenler buyursun
valla ben yakın olsam bayıla bayıla gelir yerdim o tazecik poğaçalardan cokacimcoook

selam kızlar,piros biseycigi yokmus kuzunun ama yine de gecmis olsun canim.eylul insallah tatiliniz guzel gecer.biz de kayseriden kapadokyaya geldik.her sey ruya gibi.banusu uyudu.biz de hava buz gibi dısarı cıkamadık,cok bunalmıstım,ilac gibi geldi

çok teşekkür ederim kızlar....
lelalcim sorma neler düşündüm o an varya bendede o hastalıktan şüphelenmişlerdi annemde böyle üzülmüştür benim için dedim,eşim hastalkıla ilgili birsürü araştırma yapmıştı doktorda aynılarını okudu b.sayardan bizde şüphelenilen zararsızmış ama yinede hastalık işte allahıma şükürler olsun kızım sağlıklı allah korusun onları:gitme:
safişim yok cnm epilepsiyle talesemi farklı şeyler ama şükürki korktuğumuz şey çıkmadı....
julicim eğlenmenize sevindim cnm

Geçmiş olsun Pirayecim ya çok şükür yavrunun bişeyi yokmuş.Allahım esirgesin hepsini.
Öyle korumasız ve melek gibilerki insan kıyamıyor en ufak şeyde çok üzülüyorum ben.

Juli gez bakalım kapadokyayı şeker.yarasın :)))

amaann şimdi okudum asıl mesajını canım benim ya.bana da bak yalnız epilepsi sandım ya praaavooo :) bide izmirliyim yani şu hale bak,en çok benim bilmem lazım.aman napiim hastyalıkların adınıda bilemeyelim kendini de.çook şükürrr bişeyi yokmuş.Allahım hepimizin yavrularını korusun

günaydın kızlar..
sabah 5 den beri oğlumla ayaktayız.
bu sefer sorun olduğu için değil, kuzum beni çok özlemiş birlikte oynadık.sonra 6 30 da o uyudu ben duş aldım ve işe geldim.
dün akşam biraz burnu aktı ve sanki biraz hırıltısı var gibiydi.evdekiler bişeyi yok desede ben şüpelendiğimden 1 kaşık peditus verdim.çünkü bizim oğlan ateşlenmiyo çok şükür hastalanınca. haraketlerindede azalma yok.sadece 1-2 burnunda ıslaklı oluyo.neymiş:nezle grip..geçen böle oldu ve biz farkedememişiz.hırıltısı başladı bir müddet sonra.dr götürdüğümüzde grip bronşite çevirmiş dedi.yine ateş falan yoktu.sadece hırıltısı vardı.antibiyotik şurup,nefes açıcı şurup olmadı iğne derekn 1 ayda zor geçti.bende akşam yine geç kalmayalım diye verdim ilaç..
akşam 9 30 da (önceki gecenin uykusuzluğuda var tabi) oğlumla sarılıp uyuya kalmışız.gece 1 de kalktım yattım yerime..ee çok vakit geçiremediğimiz için akşam oğlum erkenden uyanıp annesiyle hasret giderdi:)
inş. bugün bişeyi kalmaz.acaba etkili olması için tel.açıp evedekilere desemmi bugünde ilacı vermeye devam edin diye?

gunaydınnn

dun aksamkı mısafır trafıgınden sonra sessızlık cok hosuma gıtmeye basladı
annemın dun hem gunduz hem de aksam mısafır tarfıgı vardı
gunduz de uykusunu alamamıs olan oglum aksam kalabalıgında etkısıyle babasına bıle gıtmek ıstemedı sadece benım kucagımda durdu
esım mısafırlerı arabayla bırakacagı ıcın gelene kadar bekledık derken cok gec oldu evımıze gecmemız
aksamkı yogunluktan hıc hoslanmayan oglum koynuma sokulup emerek uyudu yatagına koymustuk ama sabaha karsı yıne aglayınca esım yıne yanımıza getırdı
yazlıktayken cok alıstı yanımda yatmaya sabah oldumu gelıyor hemen yataga
her ne kadar ben alısmasını ıstemesemde

gecmıse cok bakamadım ama
pırosum hasta olmus sanırım gecmıs olsun

azocum o sarılıp yatmaların keyfı hıc bır sey de yok degıl mı

günaydın kızlar
bizde bu sabah uyuya kalmışız bi uyandık saat 8:10 geçiyor evden nasıl çıktık bilmiyoruz
bu demek oluyorki bizim vücudumuz yorgun ve dinlenemiyoruz mirmirmirmir

günaydın kızlar...
bugün çok kötü hissediyorum kendimi.:1no2::1no2:.Minik sıpam yine doğru dürüst uyumadı ve çookkkk uykusuzum:))Yine gazımı vardı anlamadım bi huzursuzluk bi ıkınma sıkılma...Neeyssseee...
pirayepiroşun iyi olmasına çok sevindim..Allahım bütün kuzucukları korusun...
azosenin bebişinede çok geçmiş olsun...

remedıos, zeyna ve hılal sıze de gunaydın

zeyna ve hılal bugunun ılk uykusuzlarından sanırım
cocuklar buyudukce duzene gırmesı gerekırken daha da uykusuz bırakıyor artık

zeynam bıraz dınlenmeye calıs canım
hafta sonu fırst lady olarak dınc olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…