- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.041
ben fırst layd delikafadulden o yorgunlukla üzeine basılmış çirkin kurbağa olmayımda naniknanikremedıos, zeyna ve hılal sıze de gunaydın
zeyna ve hılal bugunun ılk uykusuzlarından sanırım
cocuklar buyudukce duzene gırmesı gerekırken daha da uykusuz bırakıyor artık
zeynam bıraz dınlenmeye calıs canım
hafta sonu fırst lady olarak dınc olman lazım
canım yaz başından itibaren düşüncek olursak haziran ve temmuz aylarında 6-7-8 aylıklar ama artık 9-12 aylar oluyor tabi bu bedenler bebeden bebeğe değişiyorherkese selamlar
ben Allah kısmet ederse 2009kasım annesi olucam tecrübeli anneler olarak size bişey danışmak istiyorum
malum şimdi yazlık kıyafetlerde hep indirim war bende seneye yazın giydirmek için kıyafet alıyorum ama kaç aylık almalıyım genelde 9 aylık aldım ama gözüme bazıları küçük geldi
siz şu anda kaç aylık kıyafetler giydiriyosunuz
ben fırst layd delikafadulden o yorgunlukla üzeine basılmış çirkin kurbağa olmayımda naniknanik
canım yaz başından itibaren düşüncek olursak haziran ve temmuz aylarında 6-7-8 aylıklar ama artık 9-12 aylar oluyor tabi bu bedenler bebeden bebeğe değişiyor
sorma hilalcim sürekli bişeylerle uğraştım pek hatırlamıyorum rüyalarımı genelde de hatırlamam zaten ama o uyudugum zamanda da o kadar yorulmusum kı kendımı kasmısım sanırım.
tugbaarif öncelikle hayırlı dogumlar canım. inşalllah sağlıkla sıhhatle kollarına alırsın yavrunu.
her bebeğin gelişimi farklı. mesela biz 12-19 aylık giyiniyoruz . ama sen 9 aylık olarak almaya devam et en mantıklısı onlar oluyor en azından iri bir bebek olursa yaz başında onları giydirirsin sonrasına bakarsın yine.
selamlarrrr
geçmişi okuyacaktım çoğunu okudum ve pes ettim
kızlar ya kızım çok huysuz oldu 2 gecedir durmadan ağlıyor salyalar da başladı 2 dişimiz var onlarda hiç problem yaşamamıştık gece hiç uyumadı benim de sinirim bozuldu iyice uyku sersemiyle çoçuğa da bağırdım ama kendime bi kızdım kii(( babannemizde kaldığımız için oda sese uyanmış gelmiş ben bakayım sen d,nlen dedi ona da kıyamadım zaten bir sürü işi var sabaha kadar babamızla nöbetteydik sabah 6da uyandı geldi babannesi aldıda saat 10a kadar falan uyudum işten izin aldım mecburennn
bizden böyle
bu arad yağmurda 2 gündür emeklemeye başladı nasıl heyecenlanıyor bilemezsinizzzz
kızlar selam hepinize epeydir giremedim.1 hafta tatile gittik tekrar:)) oğlum havuzunun sularını sürekli içmeye çalıştı :) pek rahat edemedik o yüzden.Normal havuzda daha sokmak istemedim deniz deseniz marmara bence artık girilcek gibi değil sanki.yani en azından bizim gittiğimiz yer kötüydü ya resmen lağımm ıyyhhhh( siteden çıkmadık bizde bahçede serildik falan çimlere de basmaya korktu benimkii.Bu arada ilk dişimiz çıktıııı :lepi: hepinizi öpüyozz
canımcım teşekkürler darısı sizin başınıza bugün yarın emekler benim damadımm. :lepi:gözün aydın cnm.eeee kimin gelini emekliycek tabidelikafaduldenama benimkinde hiç bi faaliyet yok hala yerde sürünüyo darısı başımıza
VALLA CANIM GİDİYORDA İŞLER RAYINDA BEN YORULUYOM İŞE YETİŞ ÇIK DIŞARDA KOŞTUR AKŞAM EVDE MİNİK Bİ CANAVAR SEN DÜŞÜN ARTIK kafamçokkarıştızeyna hazırlıklar nasıl gidiyor?
canım gazı varsa kimyon 1 çay kaşığı kaynatıp suyunu içir çok iyi geliyo..geçmiş olsun..günaydın kızlar...
bugün çok kötü hissediyorum kendimi.:1no2::1no2:.Minik sıpam yine doğru dürüst uyumadı ve çookkkk uykusuzum:))Yine gazımı vardı anlamadım bi huzursuzluk bi ıkınma sıkılma...Neeyssseee...
pirayepiroşun iyi olmasına çok sevindim..Allahım bütün kuzucukları korusun...
azosenin bebişinede çok geçmiş olsun...
hayırlı olsun şimdiden.ben erkenden bişey almaman taraftarıyım.arkadaşlarında dediği gibi her çocuğun gelişimi farklı.bizde şimdi 12-18 ay giydiriyoruz.ben 6 aylık kıyafetleri 2-3 aylıkken giydirmiştim canım.herkese selamlar
ben Allah kısmet ederse 2009kasım annesi olucam tecrübeli anneler olarak size bişey danışmak istiyorum
malum şimdi yazlık kıyafetlerde hep indirim war bende seneye yazın giydirmek için kıyafet alıyorum ama kaç aylık almalıyım genelde 9 aylık aldım ama gözüme bazıları küçük geldi
siz şu anda kaç aylık kıyafetler giydiriyosunuz
sağol canım.aradım şimdi eşimi vericekler bugünde ilacı..günaydın kızlar,
uykusuzlara bol dinlenceli bir gün dilerim
azocum geçmiş olsun, iyi yapmışsın ilaç vermekle önlem olur, aslında bir yada iki doz daha verdirebilirsin, öncekide böyle başladı diyorsun çünkü, bebeğini en iyi sen tanırsın canım
zeyna hazırlıklar nasıl gidiyor?
lelal hayır olsun rüyaların
tuğbacım ben genelde 6-9 aylık giydirdim yazın birkaç parça 9-12 aylık kıyafetimiz var
VALLA CANIM GİDİYORDA İŞLER RAYINDA BEN YORULUYOM İŞE YETİŞ ÇIK DIŞARDA KOŞTUR AKŞAM EVDE MİNİK Bİ CANAVAR SEN DÜŞÜN ARTIK kafamçokkarıştı
vay anasını beee ulan tatile çıkıyoruz dedik zeyna dışında bir allahın kulu güle güle ,yolun açık olsun dememiş ,heyyy yavrum heyyyy..:bbo:
vay anasını beee ulan tatile çıkıyoruz dedik zeyna dışında bir allahın kulu güle güle ,yolun açık olsun dememiş ,heyyy yavrum heyyyy..:bbo:
VALLA CANIM GİDİYORDA İŞLER RAYINDA BEN YORULUYOM İŞE YETİŞ ÇIK DIŞARDA KOŞTUR AKŞAM EVDE MİNİK Bİ CANAVAR SEN DÜŞÜN ARTIK kafamçokkarıştı
gunaydınnn[/FONT
azocum o sarılıp yatmaların keyfı hıc bır sey de yok degıl mı
aksine ben de bugün çok yorgunum
ofiste de tekim yanlız olmasam hemen eve gidip yatacağım
seviyorum seni güle güle git güle güle gel bi kulaçda benim için atvay anasını beee ulan tatile çıkıyoruz dedik zeyna dışında bir allahın kulu güle güle ,yolun açık olsun dememiş ,heyyy yavrum heyyyy..:bbo:
evet canım tatlı yorgunluklar değişik çok değişik bişicanım allah yardımcın olsun.sık dişini az kaldı.bunlar tatlı yorgunluklar dimi
sağol canım valla bende şöle 1 hafta hiç bişi yapmadan yatmak istiyorumvalla tahmin edemiyorum bile şimdi bir aydan fazla süredir yattığım için, allah yardımcın olsun arkadaşım, güzel koşturmacalar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?