2008 Kasım Anneleri

herkese selamlar
ben Allah kısmet ederse 2009kasım annesi olucam tecrübeli anneler olarak size bişey danışmak istiyorum
malum şimdi yazlık kıyafetlerde hep indirim war bende seneye yazın giydirmek için kıyafet alıyorum ama kaç aylık almalıyım genelde 9 aylık aldım ama gözüme bazıları küçük geldi
siz şu anda kaç aylık kıyafetler giydiriyosunuz

ben fırst layd delikafadulden o yorgunlukla üzeine basılmış çirkin kurbağa olmayımda naniknanik
canım yaz başından itibaren düşüncek olursak haziran ve temmuz aylarında 6-7-8 aylıklar ama artık 9-12 aylar oluyor tabi bu bedenler bebeden bebeğe değişiyor

sorma hilalcim sürekli bişeylerle uğraştım pek hatırlamıyorum rüyalarımı genelde de hatırlamam zaten ama o uyudugum zamanda da o kadar yorulmusum kı kendımı kasmısım sanırım.

tugbaarif öncelikle hayırlı dogumlar canım. inşalllah sağlıkla sıhhatle kollarına alırsın yavrunu.
her bebeğin gelişimi farklı. mesela biz 12-19 aylık giyiniyoruz . ama sen 9 aylık olarak almaya devam et en mantıklısı onlar oluyor en azından iri bir bebek olursa yaz başında onları giydirirsin sonrasına bakarsın yine.

çok teşekkür ederim o zaman ben 9 aylık almaya dewam ediyim
Allah yawrularınızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlar,

uykusuzlara bol dinlenceli bir gün dilerim

azocum geçmiş olsun, iyi yapmışsın ilaç vermekle önlem olur, aslında bir yada iki doz daha verdirebilirsin, öncekide böyle başladı diyorsun çünkü, bebeğini en iyi sen tanırsın canım

zeyna hazırlıklar nasıl gidiyor?

lelal hayır olsun rüyaların

tuğbacım ben genelde 6-9 aylık giydirdim yazın birkaç parça 9-12 aylık kıyafetimiz var

KASIM ANNELERİNE GÜNAYDIN..

canım emeklemeniz hayırlı olsun biran önce yürüsün bebişin..huysuzluklarınızda biran önce biter inş..

ilk dişiniz hayırlı olsun canım :teytey:darısı bizim başımıza..
gözün aydın cnm.eeee kimin gelini emekliycek tabidelikafaduldenama benimkinde hiç bi faaliyet yok hala yerde sürünüyo darısı başımıza
canımcım teşekkürler darısı sizin başınıza bugün yarın emekler benim damadımm. :lepi:

Bizde bugün hiç uyumayanlardanız..sürekli kalktı..sabaha kadar emiştik..ama nedense bu gün bi hoşum içim içime sığmıyo..kendimi çok iyi hissediyorumm..hayırdır inşallahhh:teytey:

vay anasını beee ulan tatile çıkıyoruz dedik zeyna dışında bir allahın kulu güle güle ,yolun açık olsun dememiş ,heyyy yavrum heyyyy..:bbo:

canım gazı varsa kimyon 1 çay kaşığı kaynatıp suyunu içir çok iyi geliyo..geçmiş olsun..
hayırlı olsun şimdiden.ben erkenden bişey almaman taraftarıyım.arkadaşlarında dediği gibi her çocuğun gelişimi farklı.bizde şimdi 12-18 ay giydiriyoruz.ben 6 aylık kıyafetleri 2-3 aylıkken giydirmiştim canım.
sağol canım.aradım şimdi eşimi vericekler bugünde ilacı..

VALLA CANIM GİDİYORDA İŞLER RAYINDA BEN YORULUYOM İŞE YETİŞ ÇIK DIŞARDA KOŞTUR AKŞAM EVDE MİNİK Bİ CANAVAR SEN DÜŞÜN ARTIK kafamçokkarıştı

canım allah yardımcın olsun.sık dişini az kaldı.bunlar tatlı yorgunluklar dimi

vay anasını beee ulan tatile çıkıyoruz dedik zeyna dışında bir allahın kulu güle güle ,yolun açık olsun dememiş ,heyyy yavrum heyyyy..:bbo:

ay canııııııııımmm alınırmışta..
canım iyi tatiller bol güneşler..
atlamışız beeee kızma hemen
güle güle gidin oynaya oynaya gelin:))))zemuszemus

saphıra piraye azo çağan eylül hepinize çok teşekkürler vaktim yok şimdi hepsini okuyamıyorm da tatil dönüşü malum işim çokk( herkese kucak dolusu sevgilerrr görüşmek üzeree:a015:

VALLA CANIM GİDİYORDA İŞLER RAYINDA BEN YORULUYOM İŞE YETİŞ ÇIK DIŞARDA KOŞTUR AKŞAM EVDE MİNİK Bİ CANAVAR SEN DÜŞÜN ARTIK kafamçokkarıştı

valla tahmin edemiyorum bile şimdi bir aydan fazla süredir yattığım için, allah yardımcın olsun arkadaşım, güzel koşturmacalar bunlar

eylullll hayırlı yolculuklar ıyı ve neselı tatıller canım

zeyna kolay gelsın
bende aslında keske hemen yuruse de dugun yapsam dıye heveslenıyorum
sanırım seneye yaz yapıcaz kısmet olursa
ama ben sımdıden kıyafet begenıyorum bakarmısın dugunu neden ıstegıme
saka bır yana bence gurur verıcı bırsey sunnet cocugunun annesı olarak ev sahıplıgı yapmak

gunaydınnn[/FONT
azocum o sarılıp yatmaların keyfı hıc bır sey de yok degıl mı

evet canım hiç bişey okadar mutlu edemez bir anneyi..yumak yumak sarılıp yatması,bebişini koklaması..
ay çalışıyoruz ya çok özlüyorum yavrumu bütün gün yaa..
eve girip elimi yüzümü yıkar yıkamaz odada yanına girince bana heyecanla pıtır pıtır bi emeklemesi var görmelisin..
kucağıma alıyorum canıııııım diye sarılıyorum.bi 5 dk.ikimizdede ses yok.hiç kıpırdamadan duruyo öle.oda beni ve kokumu özlemiş gibi..
allah yavrularımıza sağlık sıhhat uzun ömürler versin..
acılarını göstermesin inş.

ay sabah sabah yine bana geldiler:gitme:

seviyorum seni güle güle git güle güle gel bi kulaçda benim için at
canım allah yardımcın olsun.sık dişini az kaldı.bunlar tatlı yorgunluklar dimi
evet canım tatlı yorgunluklar değişik çok değişik bişi
valla tahmin edemiyorum bile şimdi bir aydan fazla süredir yattığım için, allah yardımcın olsun arkadaşım, güzel koşturmacalar bunlar
sağol canım valla bende şöle 1 hafta hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…